Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas

Apklausa: Kiek apytiksliai per ketvirtį išleidžiat vaiko odelės priežiūrai? (43 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(sirdukele @ 2013 04 04, 21:00)
kai vasara tai berimai visai apmazeja,o jei prie juros pora dienu pasideginam vsio 1 menesis kaip apsiuta grazus bet visvien naktim nemiega..beda kur?genuose?sutinku su tavimi...tik labai vargina kad turim tiek anafilaksijos reiskiniu...vaikas pasidares tikras nervu kamuolys verysad.gif  nemiega,kasosi beria ir pan...tik nera zaizdu kaip buvo..banguoja bet niekada ziemos rudenio metu nebuvo grazi odele...labai dziaugiuosi kad jums taip geriau...paiilsejote visi....

O i vokietija nusprendet nevaziuot?
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2013 04 05, 06:06)
O i vokietija nusprendet nevaziuot?

vis nepasiryztam,man reikia vyro palaikymo o jo neturiu...
Atsakyti
Mamytes, kurios turi po kelis pabiručius,

Jei pirmas alergiškas ar ir sekantys leliukai turėjo AD ? Aš suprantu, kad čia individualu, bet įdomu kaip praktikoje dažniau būna.
Beje kaip su AD sunkumu? Ar mažesniesiems tokia pat forma, sunkesnė/lengvesnė?
Atsakyti
QUOTE(Innamoratta @ 2013 04 05, 13:35)

Jei pirmas alergiškas ar ir sekantys leliukai turėjo AD ? Aš suprantu, kad čia individualu, bet įdomu kaip praktikoje dažniau būna.

Mano trys vaikučiai - trečias mažiausias turi AD sunki forma, vyresniosios turi alergiją, kuri pasireiškia labai retai (dažniausiai kuo nors piknaudžiaujant: šokoladas....) ir gydymo nereikalauja bigsmile.gif
Atsakyti
laba 4u.gif
trumpai apie mus,dvynukai buvo sveiki,valge,gere viska,nieko nebuvo,BET likus savaitei iki antro gimtadienio berniuko zandai paraudo verysad.gif buvo laaaabai nekoks vaizdas,skaudu ziuret.zodziu daktarai sako egzema/AD mergytei nieko.tai jau pusmetis kariaujam su berimais.ar yra vilties isaugti?dar pirmame puslapyje yra info apie emu oil-mum labai tinka/patinka,bet senoj temoj nemaciau,kad kuri naudotu?netiko kas bandet?
dare vaikui alergenus (dejo tuos taskiukus ant rankyciu)-atsakymas niekam nerode alergijos,bet pati itariu pieno baltyma.dabar laukiu balandzio16 darys testus is kraujo(venos) bet kiek skaiciau ir jis netikslus.gal kuri zinote,kokios mazdaug kainos atvaziuot i Vilniaus klinika be siuntimo issitirti?ir ar tai imanoma?arba gal kuri gali rekomenduoti gera,su visais atliekamais tyrimais klaipedoje klinika?nes mket mum reiktu bet kokiu atveju,nes vaikai ne Lt pilieciai..planuojam vasara grizti,tai renku info kur galima vienoje vietoje isitirti nuo galvos iki koju.dekui...
Atsakyti
QUOTE(sirdukele @ 2013 04 04, 18:09)
sveikos mamytes naujoje temoje,aciu uz naujus namucius......
su tokiu klausimu,jei as neradau kur apie tai buvo kalbama prasau nukreipkite...
reikia nuomoniu o gal kas yra isbande?labai labai reikia 4u.gif  koks tas naturalumas tikras yra?ir kiek tai stebuklinga?(as jau niekuo netikiu verysad.gif )aciu
http://www.forever.l...oe-vera-sultys/

Bandžiau vyresniajai - irgi buvo prisuokta, kad įvyks vos ne stebuklas. Jokio poveikio nebuvo.

QUOTE(Innamoratta @ 2013 04 05, 12:35)

Antrasis vaikas gerokai alergiškesnis už pirmąjį, o trečias - kelis kartus alergiškesnis už antrąjį. Deja.

Prasitęsinėsim mažiui neįgalumą. Pasidarėm tyrimus - bendras IgE - 2007 (norma iki 100) doh.gif Beržams beveik 6 klasę rodo - įdomu, kaip bus per žydėjimą unsure.gif
Atsakyti

Visko gali buti. Nebijok tureti antra vaikeli. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Innamoratta @ 2013 04 05, 12:35)

Nieks nepasakys kaip bus su kitais.. Vyresneliui jookie daktarai AD nenustate, nors pagal jauneli matau, kad buvo, bet pasireiske paumejimai tik karsciu metu vasara, veliau mazejo, ziuresim kaip siemet bus.
Turiu pazistamu, kur net is dvynuku tik 1 vaikui AD.
Del Salcura: stende nuo mazmenines kainos -25% perkant daugiau nei 1 produkta. Gavau meginuka Zeoderm, bandysim. Bet turiu pora minciu kaip gauti kremu siu pigiau, tik reikia kainas paziuret ir jei surinkciau norinciu, galeciau pamegint uzsakyti blush2.gif
Tai jei ka domintu gauti Salcura pigiau parasykit man AZ kokie produktai domina..
O kas uzsakinejo is UK, kiek jums gavosi su atsiuntimu? g.gif
Atsakyti

pirmas turejo AD,bet tikrai sakyciau tokia lengva forma, dabar 7 metai jam,tai jam karts nuo karto lupasi koju ir ranku pirstu oda, daugiau kai keiciasi sezonai. o mazasis turi AD labai sunkios formos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(geliuke @ 2013 04 05, 14:44)
Nieks nepasakys kaip bus su kitais.. Vyresneliui jookie daktarai AD nenustate, nors pagal jauneli matau, kad buvo, bet pasireiske paumejimai tik karsciu metu vasara, veliau mazejo, ziuresim kaip siemet bus.
Turiu pazistamu, kur net is dvynuku tik 1 vaikui AD.
Del Salcura: stende nuo mazmenines kainos -25% perkant daugiau nei 1 produkta. Gavau meginuka Zeoderm, bandysim. Bet turiu pora minciu kaip gauti kremu siu pigiau, tik reikia kainas paziuret ir jei surinkciau norinciu, galeciau pamegint uzsakyti  blush2.gif
Tai jei ka domintu gauti Salcura pigiau parasykit man AZ kokie produktai domina..
O kas uzsakinejo is UK, kiek jums gavosi su atsiuntimu? g.gif

As is salcura.com užsakinėjau. Turėjau 25% nuolaidos koduką. Tik kad siuntimas 9 ar 8 svarai. Bet daugiau perkant taip nesijaučia. Dabar iš ten turiu -20%, bet vis tiek ieškau pigiau. Parašykite į AŽ man jei išeina pigiau gauti bigsmile.gif

Sirdukele, rekomenduočiau išbandyti salcuros zeoderm kremuką. Žinokit tikrai labai labai padeda. Dabar net tailandietiškų visiškai nebereikia naudoti. Tik jis beproto graužia, jei šviežūs bėrimai. Pati išbandžiau. Bet praeina po poros min. Užtat efektas superinis thumbup.gif
Atsakyti
Sirdukele- stiprybes ir staigaus pagerejimo 4u.gif
Mano zuikis irgi vis kasosi ir kasosi naktimis po 3-4 kartus visada, atrodo oda visai gerai atrodo, bet nezejimas vistiek vargina. Turejo dvi dienas sloga ir truputi temperatura, tai galima sakyti pamiegojome geriau, nes prabusdavo trumpesniam laikui.

~Serpentine~ o jums salcura nezejima kaip veikia, ar jusu maziukas nesikaso dabar?
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2013 04 05, 17:32)
As is salcura.com užsakinėjau. Turėjau 25% nuolaidos koduką. Tik kad siuntimas 9 ar 8 svarai. Bet daugiau perkant taip nesijaučia. Dabar iš ten turiu -20%, bet vis tiek ieškau pigiau. Parašykite į AŽ man jei išeina pigiau gauti bigsmile.gif
Sirdukele, rekomenduočiau išbandyti salcuros zeoderm kremuką. Žinokit tikrai labai labai padeda. Dabar net tailandietiškų visiškai nebereikia naudoti. Tik jis beproto graužia, jei šviežūs bėrimai. Pati išbandžiau. Bet praeina po poros min. Užtat efektas superinis thumbup.gif

Man Salcura derma spray ir Zeoderm kremuka atveze teta, kai viesejo Anglijoje. Purskikli naudojam reciau, bet jis l. tinka pulinukams dezinfekuoti, kai yra AS, o Zeoderm irgi labai patiko, plius labai skalsus.
Atsakyti