QUOTE(fufute @ 2013 04 16, 09:32)
Labas rytas,
Aciu visom uz palaikyma ir nuomones
Radau kur Kaune dar deda lopus, tai po piet skambinsiu daktarei ir pasitarsiu kada but galima atvaziuoti ir kaip man pasiruosti maisto produktus, kad nebutu jokiu nesusipratmu
Ir rezultatas po nakties: berimai pasviesejo. O vakar as valgiau ta pati, kaip ir yprastai, tik maziukui nedaviau bulves. Manau, kad esu 100% teisi, jog jam netinka bulve.
Beda ta, kad mano maziukas alergiskas visoms kruopoms, isskyrus kukuruzus. Tiesa, soru nedare testo, nes sake jog neverta - vistiek alergizuos. Triusio liepe net nebandyti, nes sake jog bers. Bet kaip apsiramins organizmas bandysiu ir triusi, ir kiauliena. Aviena manau, kad galesiu valgyti koki karta i savaite, nes nuojos tikrai smarkiai nebere, o jos valgydavau per diena tikrai dideles porcijas.
O kaip geriau ruosti mesa: virti ar galima ir kepti?
Siandien diena jau sviesesne
Sveika
pabandyk bulves nuskustas pamirkyti bent 2 val vandenyje, pakeisti vandeni ir virti...musu atveju tai pasiteisino, bere siaubingai o numirkius nebe(krakmolas issiplauna i vandeni, o jis ir alergizuoja)..tas pats buvo su morkomis- berimai-iki kraujo ir atviru zaizdu, o kai isimdavau serdi ir pamirkydavau-super tiko! jau dabar kartais ir su serdim verdu ir nemirkytas, nes beveik 2veji sunui, kartais nebeberia
o del darzoviu tai as dariau klaida, kad maniau, jog neduosiu alergizuojanciu(bendra prasme priskiramu alergizuojancioms)-kai isdrisau duoti, pasirodo mums tinka ir zirniai ir pomidorai(va moliugai netiko, is suzinojau kad tada tikriausiai netiks jokie agurkiniai-cukinijos, patisonai, agurkai...taip ir buvo). su kruopom tas pats-tiko soros, grikiai-kurie kaip ir turetu alergizuot, o ryziai ir kt.- netiko.
o keisciausia, kad mus alergizavo vanduo is krano, tai vierk nevires darzoviu, jei verdi vandeny
pakeitem neptunu
su kiauliena tas pats, nedaviau, (ir nevalgiau) galvojau netiks, pasirodo-super