QUOTE(fufute @ 2013 04 13, 14:09)
Siandien startavom su primaitinimu ir pradejom nuo bulves, pagal alergologes rekomendacijas. Ji kazkodel isitikinusi, kad mano zuikis nera jai alergiskas, net nepadarius tyrimu. O as nesu 100% tikrta. Liepe pirmadieni atvaziuot 3 kart paragavus bulves. Tikiuos, kad mano maziuko neisbers
O as cia apie kukuru kose svarsciau
Tiek visko buvau prisiruosus medziagos lopu uzdejimui, o ji tik 8 uzdejo ir 4 durius padare, nes kitiem nemate reikalo. Sake, kad lopus reikia deti logiskai, o ne ka sugalvoji. O ejom privaciau, tai jai tik pliusas kuo daugiau ju uzdet, turetu but...
Jei kuri ruosit darzoves lopam, tai jos turi buti NEVIRTOS
O kur jus cia lanketes? Ar tik ne Kaune CD8? Nes ir man taip sake, kai itarinejau bulve, kad oi bulvei tikrai nedesiu, net neprasykit, as geriau zinau, bulve alergizuoti negali, o juk tikrai zinom net is sio forumo mamyciu patirties, kad tikrai gali. Ir daugiau buvo produktu, kuriuos itariau, bet niekaip neisprasiau uzdeti lopu. Beje, mano itarimai veliau pasitvirtino. O Antakalnyje kai antra karta dejau lopus, tai man sake atsivezti darzoves tokiu pavidalu, kokiu vaikiukas valgo, jei morka ar burokeli valgo tik kosese (virta ta prasme tai tik virta ir veztis), bulve, zinoma, tik virta ir pan.