QUOTE(rieduliukas @ 2013 04 10, 14:54)
paracetamolis taip ketvirtis tabletes vaikui mazam eina o ibuprofeno NEGALIMA dalinti tod4l negalima ir maziem vaikam nes dozes perdideles gaunasi
negeria mano nakti nuo 10 men nieko nebent serga tada papraso vandens, o jokiu pakaitalu negere nei peino nei ryziu pieno nei jokiu kitokiu... tie naudojami tik kosem buvo ir nieko
hemoglobinas aukstas visa laika buvo... o ir siaip jai geriausias gerimas vanduo ir manau kad tai kaip tik labai gerai
negeria mano nakti nuo 10 men nieko nebent serga tada papraso vandens, o jokiu pakaitalu negere nei peino nei ryziu pieno nei jokiu kitokiu... tie naudojami tik kosem buvo ir nieko
hemoglobinas aukstas visa laika buvo... o ir siaip jai geriausias gerimas vanduo ir manau kad tai kaip tik labai gerai
Netiesa man tiek seimos gyd., tiek greitoji, tiek ligonineje sake, kad gali ir reikia, jei paracetamolis neveikia. O jo irgi labai lygiai nepadalinsi, bet nieko tai nekeicia.
QUOTE(ivetacom @ 2013 04 10, 15:24)
Dygstant 3 ir 4 dantukams gulejome ligonineje ir gavo antibiotiku, tie dantukai pasidare beveik juodi, galvojau, kad tures silpna emale (kiti vaikai turi labai gerus dantukus), bet dabar tie nesvarumai beveik issitryne, yra kur nekur pilkos apnasos, bet nepalyginti su tuo, kas buvo. Dabar tinka mums ryziu pienas, tai ji ir skiedziu, gryno vandenuko nakti nepavyksta isiulyti, o geriam 3-4 kartus.
Pasirodo ne mes vieni tokie. Iprastai geria 2-3 kartus, bet va jei isbertas ar dantys dygsta tai ir kas valanda isigudrina prasyti.