Anglijoj, Airijoj aptamill pepti1 ir pepti2 yra. Tai tas pats allergy care, tik pepti 2 sudetis labiau praitikyta vaikams virs metu.
Garbo, o maniskis geria labai daug skysciu. Visas I tevus bet va tas pats ir nakti negeriant istverti visa nakti-be sansu. Verke be sustojimo 3 val. Kol galiausiai su rankytemis prisitrauke mano veida ir maldaudamas sake: mama, am am, deti deti (gerti). Nebeistveriau. Pati apsiblioviau ir ejau ryziu pieno sildyt. Taip ir pakeitem mp I ryziu piena. Bet va dabar ir pliumpina ta piena kiaura nakti.
QUOTE(~Serpentine~ @ 2013 04 10, 12:06)
Garbo, kaip pavyko atpratinti nuo naktinio valgymo? Mes mp naktimis pakeiteme I ryziu piena, bet jo per nakti labai daug isgeria reiktu atpratinti visai nuo nsktiniu valgymu, bet kaip?
Kaip kitu vaikuciai, iki kokio amziaus kelesi nakti gerti?
Kaip kitu vaikuciai, iki kokio amziaus kelesi nakti gerti?
As taip pat vyresneliui kai nusprendziau nuimt MP nedaviau jokiu pakaitalu nakti. Diena gaudavo atsigert vandens, virto kompotuko ir tiek. Aisku jam tada 1,4 m buvo. Cia pasirinkt reik - arba zaisti ilgiau arba prakentet kuri laika. O siaip ramiai miegot gal tik link 2 metu pradejo.. O iki tol glostem, supavom, lopsines niuniavom ir t.t. Naktinis gerimas be to dantukams gali ne kaip atsiliepti..
QUOTE(~Serpentine~ @ 2013 04 10, 12:42)
Verke be sustojimo 3 val. Kol galiausiai su rankytemis prisitrauke mano veida ir maldaudamas sake: mama, am am, deti deti (gerti). Nebeistveriau.
Man vien skaitant sirdi suspaudzia, tai ka jau kalbeti mamai....
Maniskei dabar 1m.4men. MP valgo ir diena ir nakti, o jei uztrunki ir negauna tuoj pat, tai irgi labai gailiai verkia ir praso tiesdama rankas "mama, papu, papu...". Siai dienai duodu kiek nori, kai ateis laikas eit i darba ziuresim, bet panasu lengva nebus
Mano du vaikuciai visai nakti nevalge, o vat pagrandukas iki siol reikalauja ir net nebandau nebeduoti, nes man geriau, kad isgertu ir uzmigtu, nei kasytusi dar ir dar. Taip ir nesuosi su termosu kiekviena vakara, o ka daryti, jei reikalauja, tai jam to reikia. Diena jis pas mane beveik negeria.
o maniskis nuo 6 men. geria Aptamili labai lengvai ir pats atprato nuo MP, net kaip sakant mano pa....nepasigedo ir net naktim neprase, o nuo metuku pats atprato nuo naktiniu valgymu, irgi be jokiu problemu., as va tik vakare kokia 8 puse 9 duodu kosytes pavalgyt, o apie 21:30 aptamil dabar jau Alergy Care, ir miego jis pas mane iki ryto
as manau cia nuo leliaus priklauso, vieniems reikia pavalgyti, gal pats tas ritualas maziukmas svarbus yra, o kitiems to nereikia, kantrybes mamytes
as manau cia nuo leliaus priklauso, vieniems reikia pavalgyti, gal pats tas ritualas maziukmas svarbus yra, o kitiems to nereikia, kantrybes mamytes
QUOTE(Garbo* @ 2013 04 10, 12:56)
Aptamill HA neskirtas alergiskiems pieno baltymui vaikams. Tiksliau, net labai neskirtas, negalima jo gerti. Jis tik kaip prevencine priemone, jei yra kokia numatoma, galima, bet neakivaizdi ir irodyta alergija pieno baltymui...
bet tai Aptamil alergy care turi tuos pacius pieno baltymus tik smarkiai suskaidytus.. reiškia jei vaikas turi alergija pieno baltymui, tai ir tas alergy care is esmes netinka ar ne? tai as ir nesuvokiu galutinai koks tada skirtumas tarp ha ir alergy care jei juose abiejuose baltymas yra tik hidrolizacija stipresne pastarajame
jei ka, tai as cia nesikabineju, tik ieskau atsakymo, nes man tikrai idomu..
vat Neocate tai suprantu, ten nera baltymo, o visi ha ar kt su baltymu, tai koks tarp ju skirtumas ir kokiais atvejais koki duoti tada?
QUOTE(~Serpentine~ @ 2013 04 09, 15:43)
Viktoryte, gal per grieztai parasiau Mūsų mažiams geriausia trinti tabletytes. Tokias, kurių sudėtis kuo siauresnė. Ketvirtadalis paracetamolio, ibumetino/ibuprofeno. Mums efektyviausiai skausmą malšina ir temp. numuša ketvirtadalis aponil (ir man pačiai jie skausmą geriausiai malšina), nuo jo ir beria mažiausiai.
Mamos, apšvieskit su tais mišinukais. Tai man savo mažiui pirkti paprastą Aptamil alergy care nuo gimimo kur yra? Dabar maniškiui 1 m. 7 mėn. O kaip su pataisymu? Jų kažkaip pataisytų negalima laikyti ir vėliau išgerti? Su ryžiu pienu tai prieš eidama miegoti pasišildydavau pora buteliukų, į termo dėklą ir ramu. Paryčiui, kad ir šalta geria. O kaip su mišinuku? Jau reiktų keltis ir eit taisyti? Negalima užsitaisius laikyti kelias val.? Tarkim užsitaisyčiau 11 val vakare, o išgertų už poros val.?
Mamos, apšvieskit su tais mišinukais. Tai man savo mažiui pirkti paprastą Aptamil alergy care nuo gimimo kur yra? Dabar maniškiui 1 m. 7 mėn. O kaip su pataisymu? Jų kažkaip pataisytų negalima laikyti ir vėliau išgerti? Su ryžiu pienu tai prieš eidama miegoti pasišildydavau pora buteliukų, į termo dėklą ir ramu. Paryčiui, kad ir šalta geria. O kaip su mišinuku? Jau reiktų keltis ir eit taisyti? Negalima užsitaisius laikyti kelias val.? Tarkim užsitaisyčiau 11 val vakare, o išgertų už poros val.?
paracetamolis taip ketvirtis tabletes vaikui mazam eina o ibuprofeno NEGALIMA dalinti tod4l negalima ir maziem vaikam nes dozes perdideles gaunasi
QUOTE(Garbo* @ 2013 04 10, 09:40)
Mamytes, o kuriai nors taip buvo, kad baigus maitinti mp vaikiukas negere jokios jo alternatyvos. Ta prasme, maniskis apie misini tai isvis nei matyt nei girdet nenori. Mes alergiski pienui, bet labai abejoju, ar jis ji gertu jei ir galetu, nes net i burna neima jokio kito: ryziu, avizu, soju ir pan. Jokio. Paragauja ir spjauna. Gal kam taip buvo ir ka darete?
negeria mano nakti nuo 10 men nieko nebent serga tada papraso vandens, o jokiu pakaitalu negere nei peino nei ryziu pieno nei jokiu kitokiu... tie naudojami tik kosem buvo ir nieko
hemoglobinas aukstas visa laika buvo... o ir siaip jai geriausias gerimas vanduo ir manau kad tai kaip tik labai gerai
QUOTE(ivetacom @ 2013 04 10, 14:46)
Mano du vaikuciai visai nakti nevalge, o vat pagrandukas iki siol reikalauja ir net nebandau nebeduoti, nes man geriau, kad isgertu ir uzmigtu, nei kasytusi dar ir dar. Taip ir nesuosi su termosu kiekviena vakara, o ka daryti, jei reikalauja, tai jam to reikia. Diena jis pas mane beveik negeria.
O su dantukais viskas gerai? Ar saldus naktinis gerimas?
QUOTE(Amelita @ 2013 04 10, 15:05)
O su dantukais viskas gerai? Ar saldus naktinis gerimas?
Dygstant 3 ir 4 dantukams gulejome ligonineje ir gavo antibiotiku, tie dantukai pasidare beveik juodi, galvojau, kad tures silpna emale (kiti vaikai turi labai gerus dantukus), bet dabar tie nesvarumai beveik issitryne, yra kur nekur pilkos apnasos, bet nepalyginti su tuo, kas buvo. Dabar tinka mums ryziu pienas, tai ji ir skiedziu, gryno vandenuko nakti nepavyksta isiulyti, o geriam 3-4 kartus.
laba,
Gal kas bandes Aptamil Soja? Nealergizavo?
Gal kas bandes Aptamil Soja? Nealergizavo?
QUOTE(carlet @ 2013 04 10, 14:00)
bet tai Aptamil alergy care turi tuos pacius pieno baltymus tik smarkiai suskaidytus.. reiškia jei vaikas turi alergija pieno baltymui, tai ir tas alergy care is esmes netinka ar ne? tai as ir nesuvokiu galutinai koks tada skirtumas tarp ha ir alergy care jei juose abiejuose baltymas yra tik hidrolizacija stipresne pastarajame
vat Neocate tai suprantu, ten nera baltymo, o visi ha ar kt su baltymu, tai koks tarp ju skirtumas ir kokiais atvejais koki duoti tada?
ALergija pieno baltymui yra organizmo negebejimas apdoroti, skaidyti pieno baltymus. tikriausiai taip arba kazkaip labai panasiai Misinuke jie taaaaip suskaidyti, jau apdoroti, kad organizmas nieko pries nebegali tureti ir tik savinasi tai, kas jam reikalinga.
Gal ir as neteisingai suprantu situacija, nes jau senokai gilinausi i tuos reikalus.