Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

Gal pas ką yra Silica arba allumetalic spalvos kriauklė?
Kažin kaip silica valosi?
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 04 05, 15:25)
Juodai drinks_cheers.gif O kur geriau vyrt vandenį, ant indukcinės ar el. virduly? g.gif Čia klausiu, jei vdrug persigalvosiu dėl ano reikalo biggrin.gif

Manau, kad ant indukcinės taupiau ir greičiau mirksiukas.gif Dabar naudoju virdulį, nes kaitlentė prosto elektrinė, bet naujoj virtuvėj turbūt persiorientuosiu, nusipirksiu dailų puodelį su ilga rankena, ar kokį mandrą arbatinuką, bišk retro gal rasiu kokį, kuris tiktų ant indukcinės, ir vienu gargaru (el. virduliu) ant stalviršio bus mažiau mirksiukas.gif

Tai o kaip dozatoriui, tai ir papildoma skylė g.gif

kokiam dozatoriui? g.gif

Kapučinatorius gali, bet va vaikam, tai tas daiktas patogesnis arbatai užsipilt blush2.gif

Jei jau vaikai įgalūs iš krano vandens verdančio prisipilt (kalbu apie vaikų amžių, nes koks mažiukas, žiūrėk, dar apsilies tuo beveik verdančiu vandeniu, prisipylęs puodelį.. o jei neduokdie sumaišys čiaupus ir pakiš rankas nusiplaut po juo blink.gif - nors ten turbūt apsauga, kad, kol laikai čiaupą, tol bėga g.gif ), tai manyčiau, kad nesudarys problemų ir kavos aparate paspausti vieną mygtuką, kad pribėgtų dozė karšto vandens mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 04 05, 17:07)
Manau, kad ant indukcinės taupiau ir greičiau 

Kad taupiau ir greičiau sutinku, bet mane biesina, kad kai virdulys stovi ant kaitlentės, ką nors kepant keptuvėje jis amžinai nusitaško riebalais ir po to lyšnas darbas jį nušveist doh.gif Tai svarstau, kad vis tik el.virdulys atsiras pas mane.
Atsakyti
Labuka 4u.gif

Si tema greitai kinta..nespejau atsakyt kas klause, del spalvos...
*Pas mus virtuve "Pieno baltumo", bet konkreciai spalvos kodo negaliu pasakyti..stalvirsis rudas- kaip "surudijes metalas"..
*Del isprausto lango tarp spinteliu..tai tikrai near taip...vaizdas pro langa nekoks..ner kuom grozetis, langas del sviesos..
*Virtuves kranas aukstas Hangsgroe berods, be istraukiamos zarneles..patogus, sukasi I visas puses...kriaukle Franke http://www.viskasvon...je#.UV7mpdzfrIU,
pati didziausia kokia buvo galima issirinkti is akmens mases:)nesigailiu-kriaukle labia patinka del dydzio..

QUOTE(Eglu @ 2013 03 26, 19:54)
Labukas virtuvininkems:) 4u.gif

daug temu perskaiciau, kol statem nama ir svajojom apie virtuve..dabar jau namukas pastatytas, virtuve irengta..tobulumui ribu nera..dar truksta saleles-baro- bet palikom ateiciai si plana igyvendinti..desneje ant sienos dar klijuosis stiklas dazytas, kaip ir prie kaitlentes(klijuojant skilo, tai dabar pagrazinta siena klijais:) )
user posted image

Papildyta:
*del arbatinuko, tai mes dabar verdam vandeni ant indukcines kaitlentes..viskas greitai...del apsitaskymo riebalais, tai nesunku ta arbatini nukelt ant stalvirsio, kai kepi ka nors...elektrinio arbatinio nenoriu, kad neuzimtu darbastalio, nes ir taip ant jo visko daug, kai pradedi gamint valgyt...

pries tai naudojausi dujine ir elktrinio virdulio is principo nepirkau:)tiesiog buvo toks principas, koks dabar dar ir su mikrobangine, tiesiog nenoriu jos biggrin.gif

*o orkaites pirolize tai kazkas nerealaus..kai orkaite pirkau, ieskojau kad butu su sia funkcija, tik nieko tikslaus nezinojau....kai pati pabandziau, tai nerealiai geras dalykas..po savaites naudojimosi orkaite..buvo visa nusitaskius...paprasta kempinele net nenusivale...galvojau taip ir bus...o ijungus ta stebukla pirolize:)orkaite vel kaip nauja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglu @ 2013 04 05, 18:11)
*...del apsitaskymo riebalais, tai nesunku ta arbatini nukelt ant stalvirsio, kai kepi ka nors...

**.o ijungus ta stebukla pirolize:)orkaite vel kaip nauja biggrin.gif

*Jeigu viena šeimininkauji virtuvėje, tai taip - nesunku ir nukelt, bet kai šeimoje ir daugiau šeimininkaujančių atsiranda, tai vienas pamiršo, kitas nesureikšmino, kad nukelt reik - žiūrėk jau ir nutaškytas visas... nepristovėsi prie kiekvieno ir nepriaiškinsi..., o tvarkyti ir valyti vis tiek dažniausiai mamai tenka biggrin.gif

**o tai kaip su ta vis minima pirolizės smarve? ar tikrai jau tokia ji baisi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rim: 05 balandžio 2013 - 18:17
QUOTE(Juodai @ 2013 04 05, 17:07)
Manau, kad ant indukcinės taupiau ir greičiau  mirksiukas.gif Dabar naudoju virdulį, nes kaitlentė prosto elektrinė, bet naujoj virtuvėj turbūt persiorientuosiu, nusipirksiu dailų puodelį su ilga rankena, ar kokį mandrą arbatinuką, bišk retro gal rasiu kokį, kuris tiktų ant indukcinės, ir vienu gargaru (el. virduliu) ant stalviršio bus mažiau  mirksiukas.gif

kokiam dozatoriui?  g.gif

Jei jau vaikai įgalūs iš krano vandens verdančio prisipilt (kalbu apie vaikų amžių, nes koks mažiukas, žiūrėk, dar apsilies tuo beveik verdančiu vandeniu, prisipylęs puodelį.. o jei neduokdie sumaišys čiaupus ir pakiš rankas nusiplaut po juo  blink.gif - nors ten turbūt apsauga, kad, kol laikai čiaupą, tol bėga g.gif ), tai manyčiau, kad  nesudarys problemų ir kavos aparate paspausti vieną mygtuką, kad pribėgtų dozė karšto vandens  mirksiukas.gif

Man paranoja, kad dukros subraižys kaitlentę čainiką bekaisdamos doh.gif

Indų ploviklio dozatoriaus biggrin.gif

Įgalios mano jau viskam lotuliukas.gif Blynus kepa, košes makaluoja biggrin.gif Viską jos moka, tikrai ne problema su virduliu ar kavos aparatu smile.gif
Aš ir sakau, nafik man tas verdančio vandens čiaupas lotuliukas.gif Ir dar už kosmoso kainą doh.gif
Na va... Jau galutinai rami biggrin.gif

QUOTE(rim @ 2013 04 05, 17:55)
Kad taupiau ir greičiau sutinku, bet mane biesina, kad kai virdulys stovi ant kaitlentės, ką nors kepant keptuvėje jis amžinai nusitaško riebalais ir po to lyšnas darbas jį nušveist  doh.gif Tai svarstau, kad vis tik el.virdulys atsiras pas mane.

Va va, mane ir biesina.
Na bute, tai gal nieko, sušvilpė, 10 žingsnių ir išjungi, o pas mane būdavo cypia rėkia anas, nes aš rūsį pečiu kuriu ar išbėgu laukan kokio pomidoro nusiskynt, nu žodžiu.... Čia užvirė, išsijungė ir ramu, galėsiu ateisiu, o ne tai vėl užsikaisiu ax.gif

QUOTE(Eglu @ 2013 04 05, 18:11)
Labuka 4u.gif

Si tema greitai kinta..nespejau atsakyt kas klause, del spalvos...
*Pas mus virtuve "Pieno baltumo", bet konkreciai spalvos kodo negaliu pasakyti..stalvirsis rudas- kaip "surudijes metalas"..

Aš klausiau 4u.gif Va ir man tas visiškai vaistinės baltumas nelabai patinka, noriu kažkokio "prieskonio" blush2.gif
Atsakyti
Del pirolizes kvapo..man nesmirdejo..gal labiau erzino uzesys, kuris buna visas 90min, kol orkaite kaitinasi iki 500 laipsniu...kvapas gali but, jei gerai neissivalai is orkaites trupiniu ir maisto likuciu, tai tuomet jie svyla..siaip instrukcijoje parasyta, kad didziuosius purvus reik issivalyt pries procedura, o pirolizes metu isdega prikepe riebalai..bet garsas smulkmena, palyginus, kiek reiktu idet fizinio darbo ir laiko, norint paciai atsveist ta geri..

Del spalvos, tai tiesa..jei grynai buta balta, tai butu saltokas stilius...pieno baltumo spalva ar dramblio kaulo, zymiai siltesne..
Atsakyti
QUOTE(rim @ 2013 04 05, 19:13)
**o tai kaip su ta vis minima pirolizės smarve? ar tikrai jau tokia ji baisi?

na, kad man nesmirda ten niekas... mirksiukas.gif

QUOTE(Mindija @ 2013 04 05, 19:21)
Man paranoja, kad dukros subraižys kaitlentę čainiką bekaisdamos doh.gif

paranoja man pažįstamas jausmas... bet merginos jau nebe kūdikiai, nesubraižys bigsmile.gif ir išvis abejoju, ar įmanoma lengvai subraižyti kaitlentę... g.gif

Indų ploviklio dozatoriaus biggrin.gif

nu žiūriu pas tamstą visokie navarotai planuojami naujoj virtuvėj thumbup.gif

Įgalios mano jau viskam lotuliukas.gif Blynus kepa, košes makaluoja biggrin.gif Viską jos moka, tikrai ne problema su virduliu ar kavos aparatu smile.gif
Aš ir sakau, nafik man tas verdančio vandens čiaupas lotuliukas.gif Ir dar už kosmoso kainą doh.gif
Na va... Jau galutinai rami biggrin.gif

jaučiuos padėjusi sutaupyti Jums apvalią pinigų sumelę cool.gif lotuliukas.gif

Va va, mane ir biesina.
Na bute, tai gal nieko, sušvilpė, 10 žingsnių ir išjungi, o pas mane būdavo cypia rėkia anas, nes aš rūsį pečiu kuriu ar išbėgu laukan kokio pomidoro nusiskynt, nu žodžiu.... Čia užvirė, išsijungė ir ramu, galėsiu ateisiu, o ne tai vėl užsikaisiu ax.gif
Aš klausiau 4u.gif Va ir man tas visiškai vaistinės baltumas nelabai patinka, noriu kažkokio "prieskonio" blush2.gif

ale nėr ko lakstyt po laukus, jei arbatos užsikaitei unsure.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2013 04 04, 23:34)
yra būdas, kuomet stalviršis susukamas varžtais, siūlės klijuojamos ir silikoninamos, bet labai arti negali būti plautuvė ir kaitlentė.
va kaip pas mane
user posted image

na is foto nesimato visai jokios siules, bandysim ir mes ieskoti kas taip padarytu smile.gif
pas pora jau buvom ir abu siulo ta metaliuka doh.gif
Atsakyti
Tai kreipkitės pas tuos pačius gamintojus, kaip ir Irisas 4u.gif
čia
Jie man bene žemiausią kainą virtuviniam pasiūlė mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 05 balandžio 2013 - 22:19
QUOTE(Juodai @ 2013 04 06, 00:18)
Tai kreipkitės pas tuos pačius gamintojus, kaip ir Irisas  4u.gif
čia
Jie man bene žemiausią kainą virtuviniam pasiūlė  mirksiukas.gif

mes is siauliu esame. Kiek tas maziausia? mums virtuve uz ~7000 padaro

noriu sitos kaitlentes, bet nesuprantu ar ji su metaliuku aplink yra, ar be http://www.edoro.lt/...-aeg-hk654250fb ? nes jei su tada nebenoriu doh.gif
Atsakyti
tai kas, kad iš Šiaulių, mes iš Klaipėdos, o užsakinėsim pas Vilniečius mirksiukas.gif
O kokio dydžio jūsų virtuvinis planuojamas? Iš kokių medžiagų?
Mūsų 4200 + sala apie 2300x1000. Masyvo preliminari kaina buvo 10000Lt, o MDF 7800Lt
. Jeigu norėtumėte gamintis iš laminuotos plokštės - kainelė būtų mažesnė.

Papildyta:
QUOTE(veterane @ 2013 04 05, 23:25)
noriu sitos kaitlentes, bet nesuprantu ar ji su metaliuku aplink yra, ar be http://www.edoro.lt/...-aeg-hk654250fb ? nes jei su tada nebenoriu  doh.gif

rašo, kad " Paviršiaus danga: emalė / ner. plienas / stiklokeramika", tai spėju, kad tas nerūdijantis plienas ir yra rėmelis rolleyes.gif
Atsakyti