Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Mindija @ 2013 04 05, 14:43)
doh.gif  doh.gif  doh.gif http://www.domusgale...-red-maisytuvas
Baldai tiek nekainuoja, kie tas išmislas blink.gif

Indreta, raskit pigesnį, nes man jau silpna darosi karsta.gif

mane jis taip pat buvo sudomines,taciau kazkaip nusiraminau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(indreta @ 2013 04 05, 14:47)

Nu už 1200 tai imčiau, kažkaip nebaisiai skamba, vyrui jau priskiedžiau, kad visai nebrangūs jie lotuliukas.gif Sakau kokie 500 kainuoja, užtai taip lengvai sutiko, kad mums jo reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 05 balandžio 2013 - 14:02
QUOTE(indreta @ 2013 04 05, 14:47)

ai, manęs irgi jau nebedomina irnesakyk.gif ... indukcinė kaitlentė irgi greitai užverda tą vandenį ok.gif
lotuliukas.gif

tie pigesni tai turbūt tik verdančio vandens funkciją turi, o Franke mat 3 in 1, dėl to tokis brangus doh.gif ir dar dėl to, kad Franke rolleyes.gif
dabar galvoju, ar beapsimokėtų tą vieną statyti, lyšna skylė stalviršyje g.gif be to, kavos aparate kapučinatorius tą patį gali padaryt ax.gif tad galutinai atkrenta šis navarotas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 05 balandžio 2013 - 14:10
QUOTE(Juodai @ 2013 04 05, 13:32)
thumbup.gif geras vyras
maniškis nesuprastų, apie ką kalbu, jei pasakyčiau, kad reikia jam orkaitę valyt  g.gif
jis geriau jau man pirolizę nupirks, kad neprašinėčiau nerealių dalykų  lotuliukas.gif

man lengviau pačiai pirolizę nusipirkt, nei vyro prašyt orkaitę išvalyt biggrin.gif O dar ir įtikint reikėjo, kad man jos būtinai reikia doh.gif
QUOTE(Mindija @ 2013 04 05, 15:01)
Nu už 1200 tai imčiau, kažkaip nebaisiai skamba, vyrui jau priskiedžiau, kad visai nebrangūs jie lotuliukas.gif Sakau kokie 500 kainuoja, užtai taip lengvai sutiko, kad mums jo reikia lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ai, man kažkaip nereikalingas daiktas atrodo, kažin koks jo pritaikymas? Nebent į puodus vandens įpilt, kad greičiau užvirtų ant kaitlentės, jau arbatos tikrai nedaryčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2013 04 05, 15:05)
man lengviau pačiai pirolizę nusipirkt, nei vyro prašyt orkaitę išvalyt  biggrin.gif O dar ir įtikint reikėjo, kad man jos būtinai reikia  doh.gif

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Ai, man kažkaip nereikalingas daiktas atrodo, kažin koks jo pritaikymas? Nebent į puodus vandens įpilt, kad greičiau užvirtų ant kaitlentės, jau arbatos tikrai nedaryčiau  biggrin.gif

Aš ir pas vyrą nieko neprašyčiau, bet kai uždirbu tiek, kad va net metus reiktų taupyt tam "išmislui" už 6 tūkstančius, tai kažkaip mat jį galas, imu ir prašau biggrin.gif

O tai ko arbatai negerai? g.gif Tai kaip tik vietoj virdulio naudočiau ax.gif

Juodai drinks_cheers.gif O kur geriau vyrt vandenį, ant indukcinės ar el. virduly? g.gif Čia klausiu, jei vdrug persigalvosiu dėl ano reikalo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2013 04 05, 15:04)
tie pigesni tai turbūt tik verdančio vandens funkciją turi, o Franke mat 3 in 1, dėl to tokis brangus doh.gif ir dar dėl to, kad Franke  rolleyes.gif
dabar galvoju, ar beapsimokėtų tą vieną statyti, lyšna skylė stalviršyje  g.gif be to, kavos aparate kapučinatorius tą patį gali padaryt  ax.gif tad galutinai atkrenta šis navarotas  rolleyes.gif

Tai o kaip dozatoriui, tai ir papildoma skylė g.gif
Kapučinatorius gali, bet va vaikam, tai tas daiktas patogesnis arbatai užsipilt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 04 05, 15:25)
O kur geriau vyrt vandenį, ant indukcinės ar el. virduly? g.gif

Man tai ant dujinės geriausiai thumbup.gif Lyginant su elektriniu, susitaupo 10-20lt į mėnesį thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 05 balandžio 2013 - 14:27
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 04 05, 10:11)
Baldininkai dažniausiai dirba su keliais modeliais bėgelių, gamina kelis modelius stalčių

kokia Jūsų nuomonė apie Samet furnitūrą virtuvėms?
Ar teko dirbti su jų stalčių bėgeliais ir stalčių sistemomis?
http://www.ulmas.lt/...kcija_smartbox/
Koks skirtumas tarp pilno ištraukimo bėgelių su stabdymo funkcija Smartslide
http://www.ulmas.lt/...ija_smartslide/

ir tarp pilno ištraukimo guolinių bėgelių su pritraukimu?
http://www.ulmas.lt/...su_pritraukimu/
Atsakyti
Pas mus tas šiukšlinės stalčius su samet bėgeliais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 04 05, 15:26)
Man tai ant dujinės geriausiai thumbup.gif Lyginant su elektriniu, susitaupo 10-20lt į mėnesį  thumbup.gif biggrin.gif

Ėėė, neeee ax.gif Niekad ant dujinįs nevirdavau, labai jau ten ilgu laukt... ax.gif Visada el. virdulį naudoju. Gal ir taupiau, bet tikrai ne patogiau.

Jau žinokit rimstu dėl to čiaupo... po truputį, po truputį....rimstu doh.gif Iki vakaro jaučiu, jei nieko pigiau nerasiu, visai apsispakajinsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 04 05, 16:19)
Ėėė, neeee ax.gif Niekad ant dujinįs nevirdavau, labai jau ten ilgu laukt... ax.gif Visada el. virdulį naudoju. Gal ir taupiau, bet tikrai ne patogiau.

Jau žinokit rimstu dėl to čiaupo... po truputį, po truputį....rimstu doh.gif Iki vakaro jaučiu, jei nieko pigiau nerasiu, visai apsispakajinsiu lotuliukas.gif

Aj ką žinau, nestoru dugnu virdulį nusipirkę, tai nei sumuštinių sutept nespėju, jau verda biggrin.gif Greičiau ir nereikia, bent jau man tai tikrai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 04 05, 16:16)
Pas mus tas šiukšlinės stalčius su samet bėgeliais smile.gif

Patogiai užsidarinėja?Tyliai?
Gal ir stalčiai su samet bėgeliais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xde: 05 balandžio 2013 - 15:44
Netyliai biggrin.gif Nes pas mus gi su atmetimu, ir be pritraukėjų, tai reik stumtelt, kad užsifiksuotų smile.gif Nelabai pavardino baldininkas įmanomų variantų, tai yra kaip yra smile.gif O kiti guoliniai, net nežinau kokios firmos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 05 balandžio 2013 - 15:47