Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(irisas @ 2013 04 04, 23:10)
Čia rekomenduojama nuo siūlės plautuvę ir kaitlentę dėt, kad neišpūstų plokštės, vis tik, kad ir kaip būtų, drėgmės ir šilumos ta vieta bijo  4u.gif

Supratau bigsmile.gif Pas mane, kai nebuvo kur traukti tos plautuvės, tai ir sumontavo matyt... Va, kaip arti plautuvės siūlė:
user posted image
Bet jau 7 metai stovi, viskas gerai, nieks net nebando pūstis rolleyes.gif vadinas - gerai suklijuota, arba, vadinas, kad nešlapinu labai unsure.gif
bet greičiau pirmas variantas, nes nesu pedantė, toli gražu irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 04 balandžio 2013 - 23:19
QUOTE(Juodai @ 2013 04 05, 00:16)
Supratau bigsmile.gif Pas mane, kai nebuvo kur traukti tos plautuvės, tai ir sumontavo matyt... Va, kaip arti plautuvės siūlė:
user posted image
Bet jau 7 metai stovi, viskas gerai, nieks net nebando pūstis rolleyes.gif vadinas - gerai suklijuota, arba, vadinas, kad nešlapinu labai  unsure.gif
bet greičiau pirmas variantas, nes nesu pedantė, toli gražu  irnesakyk.gif

tai čia geroj vietoj siūlė smile.gif jeigu ji eitų arčiau plautuvės, tai gal nekas būtų
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 04 04, 10:37)
Stalčiai paprasti smile.gif Su pritraukimu būtų atsiėjus virtuvė kokia štukyte daugiau biggrin.gif Nu gal ir ne tiek daug, bet 7 stalčiai nemažai smile.gif

iš senų temų išsisaugojau šią info,jeigu tai,kas rašoma, įmanoma įgyvendinti:
"dėl pritraukimo - patiems paprasčiausiems bėgliams po 3Lt galima nusipirkti atskirai montuojamą pritraukimą - dar kokie 5-8Lt ir tiek žinių, aišku, darinėjimo komfortas, triukšmingumas ir kt dalykai nedingsta, bet pati pritraukimo funkcija išlieka.Yra ir stalčių sistemos po 15-20Lt + pritraukimas. "
Atsakyti
kas nors gal turit virtuvės komplekte natūralaus medžio stalviršį? Kažin, funkcionalu, nesidėvi? Beje, gal žinot, ar tokių stalviršių kaina didesnė, nei įprastai naudojamų? g.gif Nes man tai labai gražu biggrin.gif Be to virtuvėje, kurioje norėčiau tokios stalvirčio, nebūtų ištisai gaminama
Atsakyti
Dėvisi tas natūralaus medžio stalviršis ir nemenkos priežiūros jam reikia. Be viso to dar ir brangus - kiek brangus nežinau... ber tikrai brangesnis nei plokštė, gal net granito stalviršiui kaina prilygsta... reikia pagooglint mirksiukas.gif
Plačiau apie masyvo stalviršius čia paskaitykit. Ir šiaip visokių gerų patarimų tame puslapyje yra 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(irisas @ 2013 04 05, 00:24)
tai čia geroj vietoj siūlė smile.gif jeigu ji eitų arčiau plautuvės, tai gal nekas būtų

teip ir galvojau, kad visai šalia plautuvės negalima... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2013 04 05, 00:51)
"dėl pritraukimo - patiems paprasčiausiems bėgliams po 3Lt galima nusipirkti atskirai montuojamą pritraukimą - dar kokie 5-8Lt ir tiek žinių, aišku, darinėjimo komfortas, triukšmingumas ir kt dalykai nedingsta, bet pati pritraukimo funkcija išlieka.Yra ir  stalčių sistemos  po 15-20Lt + pritraukimas. "

Nežinau, ar taip tikrai įmanoma, bet kol kas nepasigendu jų smile.gif Vat prie ko žiauriai pripratau, tai prie šiukšlinės atmetėjo, nu viską spardau doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2013 04 04, 21:58)
bigsmile.gif Tada jums pavyko išilginti.  biggrin.gif
Kiek skaičiavau iš akies, galvojau ilgis bus mažiausiai 2,7 metro, na iki 3 metrų trauks...

bigsmile.gif geras biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

O kodėl paliko po pora cm, sakau nežinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(2 Spurgytes @ 2013 04 04, 11:10)
natuliona, papasakokit apie medžiagas, ar čia LMDP? Įdomus medis, gal pamenat koks kodas? Kaip tik draugė ieško kažko panašaus  ax.gif
Virtuvė tikrai graži, man gal kiek tamsoka, bet daug kam tai patinka smile.gif

Nepasakysiu nieko blush2.gif kodu tuo labiau neatsimenu blush2.gif

QUOTE(wonder @ 2013 04 04, 15:28)
Ar patogu kaitlente taip arti lango? Musu virtuve labai mazyte, todel galvoju taip pat katlente deti i krasta, kad tureciau kuo daugiau darbastalio. Bet MB nesutinka, sako langa taukais taskysi mastau.gif

langas nera jau taip arti biggrin.gif niekas ten nesitasko wink.gif
musu atveju norejau palikti ko didesni darbastali, nes daznokai valgyti darom dviese tai 50 cm darbastalis manes netenkina schmoll.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
gal galėtumėte patarti, į ką verta atkreipti dėmesį perkant virtuvės įrangą? Jau ruošiamės rinktis kaitlentę (indukcinę), orkaitę (elektrinę) ir šaldytuvą (įmontuojamą). Ten tos visos funkcijos, kiek realiai jos svarbios? aš iki šiol naudojau orkaitėj tik 2 f-jas: kepimą be vėjelio ir kepimą su vėjeliu biggrin.gif realiai naudojat kažkokias kitas?
Žinau kad būna su pirolize, bet tokios mandros sau leisti negalim ax.gif
Indukcinės kaitlentės iš viso nesu naudojusi, kas joje svarbu, kas nelabai? ax.gif

Apie šaldytuvą tai lyg ir viskas aišku, tik aš esu žema, norėčiau kad šaldymo kamera būtų viršuje (nes kitaip kiaušinių nepasiekiu smile.gif ), bet nelabai didelis tokių pasirinkimas unsure.gif
Atsakyti
Atradau gerą puslapį toms, kurios planuojate dėti tarp spintelių stiklą su paveiksliuku. Paspaudus ant paveiksliuko galima matyti kaip atrodytų ištisinė siena. Štai puslapis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2013 04 04, 23:51)
"dėl pritraukimo - patiems paprasčiausiems bėgliams po 3Lt galima nusipirkti atskirai montuojamą pritraukimą - dar kokie 5-8Lt ir tiek žinių, aišku, darinėjimo komfortas, triukšmingumas ir kt dalykai nedingsta, bet pati pritraukimo funkcija išlieka.Yra ir  stalčių sistemos  po 15-20Lt + pritraukimas. "

Už tris litus bėgelius galima iš kart išmesti. Baldininkai dažniausiai dirba su keliais modeliais bėgelių, gamina kelis modelius stalčių, tad neverta gilintis į tokius techninius dalykus, nes jie kainos nesumažina. Pats esu susidūręs su baldininkais kurie stengiasi sudėti viską kas pigiausia, pradedant nuo to, kad ant plokštės briauną deda ne PVC, o pigesnį melaminą, deda pigius kinietiškus bėgelius ir visą kitą. Įdomu tai, kad šie baldininkai dirba kokybiškai, tad ir šie pigūs daiktai sudėti veikia gan neblogai. Bet jie yra ne ilgaamžiai. Tad patarčiau vengti tokių meistrų.
Jei ir patys paprasčiausi bėgeliai yra rimto gamintojo, pvz. Blum ar FGV, ir bus kokybiškai sumontuoti, tai ir jie tarnaus gerai, veiks švelniai, ir bus ilgaamžiai. Jei baldininkas dar įdės į fasado vidinę pusę gerus įfrezuojamus buferiukus, o nepriklijuojamus iš Senukų, tai ir užsidarys stalčiai minkštai ir tyliai.
Kiti, jau brangesni bėgeliai, skirti stalčiams iš plokštės, gali būti su integruotu stabdžiukų. Jie guoliniai, veikia tyliai ir tiksliai. Tokius gamina ir Blum ir FGV ir kiti. Jie nėra brangūs, tad bendra virtuvės baldų kaina mažai pasikeičia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 05 balandžio 2013 - 09:22
QUOTE(melynas dangus @ 2013 04 05, 09:57)
Sveiki  4u.gif
gal galėtumėte patarti, į ką verta atkreipti dėmesį perkant virtuvės įrangą? Jau ruošiamės rinktis kaitlentę (indukcinę), orkaitę (elektrinę) ir šaldytuvą (įmontuojamą). Ten tos visos funkcijos, kiek realiai jos svarbios? aš iki šiol naudojau orkaitėj tik 2 f-jas: kepimą be vėjelio ir kepimą su vėjeliu  biggrin.gif  realiai naudojat kažkokias kitas?
Žinau kad būna su pirolize, bet tokios mandros sau leisti negalim  ax.gif
Indukcinės kaitlentės iš viso nesu naudojusi, kas joje svarbu, kas nelabai?  ax.gif

Apie šaldytuvą tai lyg ir viskas aišku, tik aš esu žema, norėčiau kad šaldymo kamera būtų viršuje (nes kitaip kiaušinių nepasiekiu smile.gif ), bet nelabai didelis tokių pasirinkimas unsure.gif

Renkantis orkaitę aš pirmenybę teiksiu būtent pirolizei - tikrai geras valymo būdas. Daugiau ką naudoju - grilį, kai noriu greit kepsniukus išsičirškint, iešmą - vištą gražiai iškepa (šitą rečiau naudoju), mėsos termometras - neperkepa didelis kepsnys, nustatai iki tam tikros temperatūros, berods 70 ar 80 laipsnių, ir išsijungia, kai ji pasiekiama kepsnio viduje - gaunasi sultingas kepsnys mirksiukas.gif Kiti dar giria teleskopinius bėgelius, pas mane dabar jų nėra, negaliu komentuot, bet gal tikrai patogu g.gif
Ai, dar užraktas nuo vaikų, vėsios durelės kepimo metu, kepimo laiko nustatymas - nors gal šitos funkcijos daugmaž daugelyje orkaičių yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rokoko Mūza @ 2013 04 05, 09:08)
Atradau gerą puslapį toms, kurios planuojate dėti tarp spintelių stiklą su paveiksliuku. Paspaudus ant paveiksliuko galima matyti kaip atrodytų ištisinė siena. Štai puslapis  4u.gif

man tai tikrai grazu tas stiklas virtuveje.. super!
Papildyta:
QUOTE(melynas dangus @ 2013 04 05, 08:57)
ruošiamės rinktis kaitlentę (indukcinę), orkaitę (elektrinę) ir šaldytuvą (įmontuojamą). Ten tos visos funkcijos, kiek realiai jos svarbios? aš iki šiol naudojau orkaitėj tik 2 f-jas: kepimą be vėjelio ir kepimą su vėjeliu  biggrin.gif  realiai naudojat kažkokias kitas?
Žinau kad būna su pirolize, bet tokios mandros sau leisti negalim  ax.gif

as drystu papriestarauti del tos pirolizes, kiek mano pazystamu turi sitos funkcijos nenaudoja, sake be proto smirda, ir kad istisai naudoti kaip is valymo pagrindu tikrai nesinori, nebent karta i metus, bet uz tai papildomai moketi nematau reikalo..

teleskopiniai begeliai labai pasiteisino, uzraktas nuo vaiku taip pat, jei montuosite apacioje, jei virsuje tada kam jo reikia? Mesos termometra irgi uzskaitau..
Atsakyti