Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Dešimtukas @ 2013 04 23, 23:37)
Pvz. mano vienoje iš paskutinių darytų virtuvių buvo 16 spintelių, 6 stalčiai... patikėkit, tai labai daug medžiagos ir daugybė fasadų su stora brangia PVC briauna. O jau darbo, prie tokios virtuvės, tai tik sukis. Vien montavimui pas klientą, jau dirbtuvėse surinktų spintelių, daugiau kaip savaitė darbo nuo ryto iki vakaro.

Mums 14 spintelių ir 12 stalčių dviese sumontavo per dieną biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2013 04 23, 22:12)
Manau čia perlenkėt lazdą.  g.gif

Gal kas pakomentuos daugiau žinantis.
Aš tik galiu spelioti kas ten per spinta tokia gali būti.

Na mes tarkim gaminomės elementarią drabužinę, plokštės kainavo apie 400lt (kokiam Kaune gal pigiau būtumėm prasisukę, Alytuj pigiausia plokštė su išpjovimu nuo 32lt/kv), varžtukai ir pan nežinau kiek, na gal nedaug, kadangi norėjom kuo pigiau prasisukt, nekantavom, patys melaminą lyginom, bet nesąmonė, reikėjo laminuot įmonėj, tai vėl būtų 6lt už metrą, tai berods virš 100lt būt gavęsi. Žodžiu turim lentynas tamsiam kambary už 500lt, bet vargo buvo daug. Sienos beprotiškai kreivos, planavom nedėt gale plokštės, bet teko, nes siena nuo žemės kylant viršun, išplatėja kone 15cm doh.gif Aišku, kiti gal visų brokų ir nemato, be to, ten drabužinė, niekam ir nereik matyt biggrin.gif Bet aš manau, kad užsakant tokia būtų kainavus apie 1500-2000lt.
Dėl furnitūros, tai tikrai ji irgi didelę dalį sudaro, nereikia čia to neigt smile.gif Net jei ir pačių toj darytoj drabužinėj būtumėm dėję pora stalčiukų, pora dar ko nors, žiūrėk, jau dar lyšnas 100-150lt (kalbu tarkim apie tuos krepšiukus išvažiuojančius).
Na bet kad 10-15% tik medžiagos sudaro, tai irgi ne tiesa smile.gif Sakyčiau, gal kokių 30%.
Apie reikalingus įrankius nekalbu, nes jei jau žmogus nusprendė darytis pats, tai jau tikriausiai bent dalį tų įrankių jau turi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 24 balandžio 2013 - 07:53
QUOTE(Martyna @ 2013 04 24, 07:53)
Mums 14 spintelių ir 12 stalčių dviese sumontavo per dieną  biggrin.gif

biggrin.gif Tai jums ten gal kokie betmenai surinkinėjo user posted image
Prašau nevaryt ant Dešimtuko, vienintelį meistrą čia turim user posted image
Neduok Dieve paskutinę vyrišką sielą prarast šitoj temoj user posted image

O kur jūsų virtuvės nuotraukos? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 04 24, 08:57)
O kur jūsų virtuvės nuotraukos? biggrin.gif

Buvo rudenį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2013 04 24, 09:11)
Buvo rudenį  biggrin.gif

Ania? unsure.gif Arba prašom pakartot, arba... ech...teks po archyvus kuistis unsure.gif
Nu nepamenu jūsų virtuvės... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 04 24, 09:20)
Ania? unsure.gif Arba prašom pakartot, arba... ech...teks po archyvus kuistis unsure.gif
Nu nepamenu jūsų virtuvės...  g.gif

Pasižiūrėjau, kad ištrynus visus archyvus, tik vieną kur gabby buvau įkėlus išlikus foto, sena kaip pasaulis ir tik viena pusė matosi blush2.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 04 24, 08:41)
Na mes tarkim gaminomės elementarią drabužinę,

drinks_cheers.gif Aš ir už tai, kad ką įmanoma galima pasigamint patiems, bet.... proto ribose blush2.gif
Reikia ir kitiems duot uždirbt biggrin.gif
Krizė niekad ir nepasibaigs, jei viską patys gaminsimės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 04 23, 23:37)
Dar vienas mitas. Furnitūra kainuoja, bet nesudaro didžiosios kainos dalies.  Ar žinot kiek LMDP plokštės sueina į virtuvės baldus

ne didžioji kanos dalis, bet mūsų atveju - trečdalis kainos, tai nevadinčiau labai mitu drinks_cheers.gif ir žinau, kiek plokštės reikia baldams, ir man visai nepikta, kad meistrai uždirba drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2013 04 24, 09:29)
Pasižiūrėjau, kad ištrynus visus archyvus, tik vieną kur gabby buvau įkėlus išlikus foto, sena kaip pasaulis ir tik viena pusė matosi blush2.gif

Turit progą pafotkint naujai, kai jau viskas užbaigta ir iš visų pusių 4u.gif

Tiesą sakant nepamenu šitos virtuvės blush2.gif O kokios spalvos čia pas jus?
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 04 24, 09:37)
Tiesą sakant nepamenu šitos virtuvės blush2.gif O kokios spalvos čia pas jus?

Spalvos vanilė ir mokka pušis 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti