QUOTE(wonder @ 2013 04 04, 15:28)
Ar patogu kaitlente taip arti lango? Musu virtuve labai mazyte, todel galvoju taip pat katlente deti i krasta, kad tureciau kuo daugiau darbastalio. Bet MB nesutinka, sako langa taukais taskysi
Na ir man niekas nesitaško, nors tik keli cm
Baldininkas su vyru irgi sakė, gal toliau dėt, nu jau ne sakau, KAM??? Ir taip maža virtuvė, dar aš stalviršį dalinsiu į kelis mažus gabalėlius
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2013 04 04, 19:17)
Pasisemsiu turbut iš jūsų idėją apie tą pranykimą.
Tik galvoju - ar toks sienos suskaldymas į horizontalias linijas nežemina patalpos?
Pas mane ir taip neaukštos lubos.
Beje, gabby_iz - o kokio pločio pas jus viena viršutinė spintelė ir koks tos sienos ilgis?
Ši virtuvė labai graži.
Na, ar žemina, nežinau, bet man svarbiau buvo tą trumpą sieną optiškai išilgint, todėl apie kitus variantus, nei horizontalios spintelės, net negalvojau
Manau, tikslą pasiekiau, ta siena tik 210cm pas mus, bet sudėjus baldus, optiškai tikrai išilgėjo
O aukštis spintelių po 40cm
A, pločio klausėt, nu tai po 103žcm maždaug
Kažkodėl paliko šonuose po pora cm
Ir iki šiol nesuprantu, kodėl techniškai atseit nebuvo galima PRIE PAT lubų kabint spintelių, juk atsidarymai paprasti, ūkinėj irgi tokia pat į viršų atidaroma yra, ir iki pat lubų jau buvo galima dėt
Nu bet aj, čia smulkmena. Tik kad ta juosta man nelabai patinka, kuri dengia tuos kelis cm prie lubų (kad nedulkėtų virš spintelių, paprašiau jos).
Dėl komentuojamo virtuvės projekto..... Hm.... Net nežinau, bet kol kas ir man atrodo nei tvarkingai, nei patogiai
Beveik visi dalykai pabraižyti, kokie buvo minimi tik minusuose, kurios jau įsirengę virtuves
Aš arba daryčiau tik viena linija baldus (320cm nėra labai jau mažai, mano per dvi dalis tiek, ir tikrai užtenka), arba toj nišoj, kaip jau kitos patarė, ūkinę spintą.