Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Nateja @ 2013 04 04, 19:10)
Kazkuo primine Jusu varianta
user posted image
Variantas galinei sienai, tik nezinau ar patogus.

Kiek žiūriu visokių planelių, niekaip nesuprantu vieno dalyko. Kaip galima mažose virtuvėse, kur ir taip trūksta vietos darbastaliui daryti kriauklę su padėklu. g.gif Man tai atrodo pats durniausias sprendimas. Juk tas padėklas atima kokias 30-50 cm... Man geriau jau patiesti rankšluostį, jei reikia padžiauti kažką.
Perdarinėjau virtuvę, tai buvau sugalvojus kriauklę su padėklu dėti, bet tik pamatavau kiek tas padėklas užima man naudingo ploto, tai iš kart noras atšoko. irnesakyk.gif Dabar turiu darbastalio šalia kriauklės apie 110 cm ir prie kaitlentės bus panašiai vietos. Ir mes su MB vos prasisukam. Abu mėgstam gaminti, tai vietos reikia.

IMHO. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wonder @ 2013 04 04, 15:28)
Ar patogu kaitlente taip arti lango? Musu virtuve labai mazyte, todel galvoju taip pat katlente deti i krasta, kad tureciau kuo daugiau darbastalio. Bet MB nesutinka, sako langa taukais taskysi mastau.gif

Na ir man niekas nesitaško, nors tik keli cm biggrin.gif Baldininkas su vyru irgi sakė, gal toliau dėt, nu jau ne sakau, KAM??? Ir taip maža virtuvė, dar aš stalviršį dalinsiu į kelis mažus gabalėlius doh.gif

QUOTE(Ntu-Kpi @ 2013 04 04, 19:17)
aciuks.gif
Pasisemsiu turbut iš jūsų idėją apie tą pranykimą.  bigsmile.gif
Tik galvoju - ar toks sienos suskaldymas į horizontalias linijas nežemina patalpos?  g.gif Pas mane ir taip neaukštos lubos.

Beje, gabby_iz - o kokio pločio pas jus viena viršutinė spintelė ir koks tos sienos ilgis? blush2.gif

Ši virtuvė labai graži.  4u.gif

Na, ar žemina, nežinau, bet man svarbiau buvo tą trumpą sieną optiškai išilgint, todėl apie kitus variantus, nei horizontalios spintelės, net negalvojau smile.gif Manau, tikslą pasiekiau, ta siena tik 210cm pas mus, bet sudėjus baldus, optiškai tikrai išilgėjo smile.gif O aukštis spintelių po 40cm smile.gif A, pločio klausėt, nu tai po 103žcm maždaug smile.gif Kažkodėl paliko šonuose po pora cm g.gif Ir iki šiol nesuprantu, kodėl techniškai atseit nebuvo galima PRIE PAT lubų kabint spintelių, juk atsidarymai paprasti, ūkinėj irgi tokia pat į viršų atidaroma yra, ir iki pat lubų jau buvo galima dėt doh.gif Nu bet aj, čia smulkmena. Tik kad ta juosta man nelabai patinka, kuri dengia tuos kelis cm prie lubų (kad nedulkėtų virš spintelių, paprašiau jos).

Dėl komentuojamo virtuvės projekto..... Hm.... Net nežinau, bet kol kas ir man atrodo nei tvarkingai, nei patogiai 4u.gif Beveik visi dalykai pabraižyti, kokie buvo minimi tik minusuose, kurios jau įsirengę virtuves rolleyes.gif

Aš arba daryčiau tik viena linija baldus (320cm nėra labai jau mažai, mano per dvi dalis tiek, ir tikrai užtenka), arba toj nišoj, kaip jau kitos patarė, ūkinę spintą.
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2013 04 04, 21:29)
As apverciu nekeldama keptuves nuo kaitlentes jos neisjungdama

Bet jei pakelsiu trumpam, tai ji išsijungs? blush2.gif Ir jei padėsiu atgal reiks per naują įjungt?
Reiks pratintis nesimosikuot su keptuve biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 04 04, 20:35)
Na, ar žemina, nežinau, bet man svarbiau buvo tą trumpą sieną optiškai išilgint, todėl apie kitus variantus, nei horizontalios spintelės, net negalvojau smile.gif Manau, tikslą pasiekiau, ta siena tik 210cm pas mus, bet sudėjus baldus, optiškai tikrai išilgėjo smile.gif O aukštis spintelių po 40cm smile.gif A, pločio klausėt, nu tai po 103žcm maždaug smile.gif Kažkodėl paliko šonuose po pora cm  g.gif Ir iki šiol nesuprantu, kodėl techniškai atseit nebuvo galima PRIE PAT lubų kabint spintelių, juk atsidarymai paprasti, ūkinėj irgi tokia pat į viršų atidaroma yra, ir iki pat lubų  jau buvo galima dėt doh.gif Nu bet aj, čia smulkmena. Tik kad ta juosta man nelabai patinka, kuri dengia tuos kelis cm prie lubų (kad nedulkėtų virš spintelių, paprašiau jos).

bigsmile.gif Tada jums pavyko išilginti. biggrin.gif
Kiek skaičiavau iš akies, galvojau ilgis bus mažiausiai 2,7 metro, na iki 3 metrų trauks...

O kam šonuose paliko po porą cm? blush2.gif
Juk ten nei rankos neįkiši pavalyti kai reikės.... Aš čia apie savo namus galvoju. Pas mus daug vorų, tai tokiose vietose voratinkliais apaugtų. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2013 04 04, 21:30)
Kiek žiūriu visokių planelių, niekaip nesuprantu vieno dalyko. Kaip galima mažose virtuvėse, kur ir taip trūksta vietos darbastaliui daryti kriauklę su padėklu.  g.gif Man tai atrodo pats durniausias sprendimas. Juk tas padėklas atima kokias 30-50 cm... Man geriau jau patiesti rankšluostį, jei reikia padžiauti kažką.
Perdarinėjau virtuvę, tai buvau sugalvojus kriauklę su padėklu dėti, bet tik pamatavau kiek tas padėklas užima man naudingo ploto, tai iš kart noras atšoko. irnesakyk.gif Dabar turiu darbastalio šalia kriauklės apie 110 cm ir prie kaitlentės bus panašiai vietos. Ir mes su MB vos prasisukam. Abu mėgstam gaminti, tai vietos reikia.

o kaip trugdo padekliukas? kokiu budu jis atima erdve?
anksciau irgi turejome maza virtuvele, dejome kriaukle be padekliuko, tai nusibodo man papildomi padekliukai, slapi ranksluosciai, kruva dubeneliu
man asmeniskai labai patogi kriaukle su padekliuku, sudedu isplautus indus, darzoves, vaisius, salia yra vietos pasideti pjaustymo lentele, po visu darbu su sluoste viska nuvalau ir svaru smile.gif kriaukle su padekliuku gal but tik vizualiai uzima vieta ant darbastalio, bet dirbant matau tik pliusus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 04 04, 20:54)
Bet jei pakelsiu trumpam, tai ji išsijungs? blush2.gif Ir jei padėsiu atgal reiks per naują įjungt?
Reiks pratintis nesimosikuot su keptuve biggrin.gif

Mano neissijungia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(LolitCafe @ 2013 04 04, 21:00)
o kaip trugdo padekliukas? kokiu budu jis atima erdve?
anksciau irgi turejome maza virtuvele, dejome kriaukle be padekliuko, tai nusibodo man  papildomi padekliukai, slapi ranksluosciai, kruva dubeneliu
man asmeniskai labai patogi kriaukle su padekliuku, sudedu isplautus indus, darzoves, vaisius, salia yra vietos pasideti pjaustymo lentele, po visu darbu su sluoste viska nuvalau ir svaru  smile.gif kriaukle su padekliuku gal but tik vizualiai uzima vieta ant darbastalio, bet dirbant matau tik pliusus  ax.gif

Atima ne erdvę o darbastalį. ax.gif
Man kaip tik patogiau išplautas daržoves sudėti į dubenį, patiesti rankšluostį kol kažkas džiūsta. Bet kaip reikia darbo vietos - patrauki visa tai šalin ir vualia laisva vieta.

Čia tik mano nuomonė. Galit nesutikti. mirksiukas.gif
Atsakyti
mes darysime kampine virtuve. Kokie yra budai stalvirsio sujungimo, kad jo kuo maziau matytusi. Aisku geriausias variantas akmuo tokiam reikalui, bet darysim is plokstes. Labai nenoriu deti ten to metaliuko ant sujungimo, ar juosta tos pacios spalvos. Ar dar yra kokiu variantu unsure.gif kas kaip daretes g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(veterane @ 2013 04 04, 22:27)
mes darysime kampine virtuve. Kokie yra budai stalvirsio sujungimo, kad jo kuo maziau matytusi. Aisku geriausias variantas akmuo tokiam reikalui, bet darysim is plokstes. Labai nenoriu deti ten to metaliuko ant sujungimo, ar juosta tos pacios spalvos. Ar dar yra kokiu variantu  unsure.gif kas kaip daretes g.gif  smile.gif

yra būdas, kuomet stalviršis susukamas varžtais, siūlės klijuojamos ir silikoninamos, bet labai arti negali būti plautuvė ir kaitlentė.
va kaip pas mane
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2013 04 04, 22:01)
Mano neissijungia rolleyes.gif

Biškį ramiau, gal ir maniškė neišsijungs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(veterane @ 2013 04 04, 22:27)
mes darysime kampine virtuve. Kokie yra budai stalvirsio sujungimo, kad jo kuo maziau matytusi. Aisku geriausias variantas akmuo tokiam reikalui, bet darysim is plokstes. Labai nenoriu deti ten to metaliuko ant sujungimo, ar juosta tos pacios spalvos. Ar dar yra kokiu variantu  unsure.gif kas kaip daretes g.gif  smile.gif

QUOTE(irisas @ 2013 04 04, 22:34)
yra būdas, kuomet stalviršis susukamas varžtais, siūlės klijuojamos ir silikoninamos, bet labai arti negali būti plautuvė ir kaitlentė.

Pas mane dabar irgi plokštės stalviršis ir net nežiau, gal tvirtinta taip kaip Irisas rašė, tačiau plautuvė visai šalia montuota g.gif , t.y plautuvė, kampas ir pasisukus link kitos sienos siūlė nueina. Nėra labai matoma, gražiai sulipdyta thumbup.gif
O sujungimai tai man irgi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 04 04, 23:03)
Pas mane dabar irgi plokštės stalviršis ir net nežiau, gal tvirtinta taip kaip Irisas rašė, tačiau plautuvė visai šalia montuota  g.gif , t.y plautuvė, kampas ir pasisukus link kitos sienos siūlė nueina. Nėra labai matoma, gražiai sulipdyta thumbup.gif
O sujungimai tai man irgi  schmoll.gif

Čia rekomenduojama nuo siūlės plautuvę ir kaitlentę dėt, kad neišpūstų plokštės, vis tik, kad ir kaip būtų, drėgmės ir šilumos ta vieta bijo 4u.gif
Atsakyti