Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Mindija @ 2013 04 23, 13:37)
Joooo lotuliukas.gif
Jei pagamins man virtuvę, tai čiuju penkiems metams Palangą pamiršiu biggrin.gif Ir dar du - jei granitinį stalviršį biggrin.gif

Ooo, tai jūs gal su Robotausku kaimynai? bigsmile.gif

tai teks man Jus pakviesti į Jūsų virtuvę mirksiukas.gif lotuliukas.gif Kaune? Pro jį tenka važiuot ax.gif
Dėl kaimynystės - negali žinot, bet vien tas faktas, kad abu Palangoje, reiškia, kad kaimynai mirksiukas.gif tiek tos Palangos ten... biggrin.gif
Atsakyti
Dar patyrinėjau tą vizualizaciją... Poza tai rimc gera biggrin.gif Biškį man būdingų apvalumų trūksta, bet šiaip panaši biggrin.gif
Ne ne, ne apie tai norėjau... Indaplovės dar neturiu, bet kažkaip norėtųsi 60cm pločio rolleyes.gif

Bet dar geriau su gartraukiu pas mane doh.gif Avansą prieš mėnesį pervedžiau, o gartraukio dar neatsiuntė doh.gif Be žodžių... Jau aš ir persigalvot spėjau, durna, kad ėmiau tokį doh.gif Bet šaukštai po pietų jau doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2013 04 23, 13:54)
tai teks man Jus pakviesti į Jūsų virtuvę  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif Kaune? Pro jį tenka važiuot  ax.gif
Dėl kaimynystės - negali žinot, bet vien tas faktas, kad abu Palangoje, reiškia, kad kaimynai  mirksiukas.gif tiek tos Palangos ten...  biggrin.gif

Ne visai, bet kai pagalvoji kai tiek km nuo Palangos iki Kauno, tai jau baika pasukt tuos kelis km į šoną 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 04 23, 14:04)
Dar patyrinėjau tą vizualizaciją... Poza tai rimc gera biggrin.gif Biškį man būdingų apvalumų trūksta, bet šiaip panaši biggrin.gif
Ne ne, ne apie tai norėjau... Indaplovės dar neturiu, bet kažkaip norėtųsi 60cm pločio rolleyes.gif

tai tikriausia reiktų dėt 60cm drinks_cheers.gif dabar 45 padariau tik dėl to, kad buvote nurodę matmenį virtuvinio toj sienoj - 2550mm 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Mindija @ 2013 04 23, 14:04)
Bet dar geriau su gartraukiu pas mane doh.gif Avansą prieš mėnesį pervedžiau, o gartraukio dar neatsiuntė doh.gif Be žodžių... Jau aš ir persigalvot spėjau, durna, kad ėmiau tokį doh.gif Bet šaukštai po pietų jau doh.gif

o kas per gartraukis?
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 04 23, 14:12)
tai tikriausia reiktų dėt 60cm  drinks_cheers.gif dabar 45 padariau tik dėl to, kad buvote nurodę matmenį virtuvinio toj sienoj - 2550mm  4u.gif
Papildyta:

o kas per gartraukis?

O jei plautuvę man dėt į 45cm spintelę ir 60cm indaplovę? g.gif Matmenys nesikeičia, bet ar bus man šiukšlių dėžė patogu tokioj siauroj spintelėj? doh.gif
Dar viena bėda, tai maišytuvas negali "nukeliaut" į dešinę lango pusę, nes neatidarysiu lango.
Arba....
Jei nedėsiu plytelių į tarpą tarp spintelių (planavau tik iki lango), o tik tokį "bordiūrą" per visą stalviršio ilgį? g.gif
Tokį
user posted image
Tai gal galima ir plautuvę dar stūmti dešinėn g.gif Bet ar bus patogu prie pat krašto? g.gif

Visai galva susisuko.

Neminėkit gartraukio pavadinimo veltui lotuliukas.gif Kaip keiksmažodis pasidarė man lotuliukas.gif
Šitas doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 04 23, 13:33)
Ačiū  hi.gif
Tai va, kad ten tieeek visko daug ir pažiūrėt ir pačiupinėt  doh.gif  MB mane turėjo tempti, kad neužrakintų parduotuvėj  lotuliukas.gif  Pačiupinėjom keletą virtuvių, tai visai patiko  ax.gif  Kažkas čia temoj sakėsi įsigiję virtuvę iš Ikėjos, tai laukiu atsiliepimų  mirksiukas.gif  Tik techniką žiūrėsim atskirai, iš kitų pardavėjų. Vat dabar tik svarstau kaip daryt su šaldytuvu ir skalbykle. Įmontuojami brangiau gaunasi, bet nemontuoti ne taip gražiai žiūrisi  g.gif  Ar kas turit patirties iš nemontuojamų baldų paslėpimo vėliau?  ax.gif

As pirkau virtuvini is ikejos, ir stalvirsi ten pat uzsisakem, butinine technika pirkom ne ikejoj, bet viskas montuojama pas mane 4u.gif Renkasi tai paprastai viskas, su mb susirinkom "dezes", dabar jau tvirtina prie sienu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 04 23, 14:34)
O jei plautuvę man dėt į 45cm spintelę ir 60cm indaplovę? g.gif Matmenys nesikeičia, bet ar bus man šiukšlių dėžė patogu tokioj siauroj spintelėj? doh.gif
Dar viena bėda, tai maišytuvas negali "nukeliaut" į dešinę lango pusę, nes neatidarysiu lango.
Arba....
Jei nedėsiu plytelių į tarpą tarp spintelių (planavau tik iki lango), o tik tokį "bordiūrą" per visą stalviršio ilgį? g.gif
Tokį
user posted image
Tai gal galima ir plautuvę dar stūmti dešinėn g.gif Bet ar bus patogu prie pat krašto? g.gif

O kam plautuvės spintelę mažinti? Manau neverta.
O to kantelio akmeninio tei reikia būtinai wink.gif

Bišk pakeičiau ir pablizginau 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Gal kas uzsisakinejot rankeneles Furnitane?
Ilgai reikejo laukti?
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 04 23, 15:48)
O kam plautuvės spintelę mažinti? Manau neverta.
O to kantelio akmeninio tei reikia būtinai wink.gif

Bišk pakeičiau ir pablizginau  4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Super thumbup.gif Iškart vaizdas kitas kai blizga biggrin.gif

Gerai, kad šiandien darbe darbo neturiu, tai galiu naudingai laiką išnaudot lotuliukas.gif

Va dar koks variantas galvon šovė blush2.gif Kaži ar protingas? g.gif Norisi kampinę spintelę išnaudot, tik ar ne per mažos bus durelės 25x20cm?
Rodau savo paint'inį variantą doh.gif blush2.gif

user posted image

Atsakyti
laba diena mergaites smile.gif

user posted imageuser posted image

bukit geros patarkit kur butų galima dėti kaitlentė?

čia dar negalutinis variantas, nežinoma lentynų bus ir aukštai smile.gif

nes jau dirba elektrikas, o kita savaite ateina santechnikai ir paskui viskas is paskos smile.gif tai jau labai labai reikia žinoti kas ir kur bus..
Atsakyti
QUOTE(Venecija_ @ 2013 04 23, 16:43)
laba diena mergaites smile.gif

user posted imageuser posted image

bukit geros patarkit kur butų galima dėti kaitlentė?

čia dar negalutinis variantas, nežinoma lentynų bus ir aukštai smile.gif

nes jau dirba elektrikas, o kita savaite ateina santechnikai ir paskui viskas is paskos smile.gif tai jau labai labai reikia žinoti kas ir kur bus..

Deciau arciau kriaukles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ariogala @ 2013 04 23, 19:31)
Deciau arciau kriaukles smile.gif

daug kas taip pataria smile.gif

o va dabar sugalvojau visai kitokį varianta smile.gif
tik jis su paint'u pištas tai nesupykit smile.gif kaip ir sakiau man tik svarbu susidėlioti kaip ir kur vsikas bus smile.gif
user posted image
kur prie lango tai būtų teisiog spintelės ir virš lango ir apačioj kadangi langas neaukštas smile.gif
o prie sienos tai visa kita buitinė tehnika ir rakandai, spintelė bus aukšta nuo apačios iki par lubų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Venecija_: 23 balandžio 2013 - 17:46
QUOTE(GAUBE @ 2013 04 23, 15:21)
Gal kas uzsisakinejot rankeneles Furnitane?
Ilgai reikejo laukti?

Ten rankenėlių kainos jau taip užlankstytos, o jei dar be nuolaidos, tai eina jie...

Venecija, Jūsų planų dydis ... doh.gif
Atsakyti