QUOTE(Juodai @ 2013 04 23, 02:07)
Nu va,
Mindijos virtuvė
Pabraižyta nederinus su šeimininke, prašom kritikuot, kas Jin turėtų ką baldininkams atėjusiems pasakyt
Spalvos - visiškas ekspromtas.
Išdėstymas - šiek tiek galvota, bet ne per daugiausia.
Ale Mindija kokią pozą išmetus
Šiaip virtuvė labai
Tik daug durelių viršui nelabai man žiūrisi
Ar labai jos aukštos? Ar netiktų ištisos durelės? Arba plačios horizontalios, kad neatrodytų jų tiek daug?
Dėl spalvos, manau ta šviesi tokia smėline žiųrėtųsi gražiai, tik sieną gal dažyčiau ryškesne spalva. Juodas stalviršis ir technika, man kažkaip prašosi gyvesnės spalvos, nes kitaip užgožtų viską
O toliau mano "reportaas" iš Ikėjos (šiaip ne taip susiruošiau sukelt foto
)
Pradedam nuo šiukšliadėžių stalčiuose (visi išmatuoti 80cm po plautuvėm)
Šitoj foto dar matosi toks "krepšelis" plautuvėje, manau visai patogu nuplat kokią daržovę ir tame krepšelyje nuvarvinti
Va čia dar matosi tokio tipo plautuvė kaip aš noriu (o Juodai jau turi), tik ča didesnė, dviejų skyrių, tai jau tooookia didelė atrodo
Dar keletas foto su stalčių išpatoginimais
Mano nužiūrėtas įdėklas į stalčių skirtas peiliams (dešinėje). Apžiūrėjau gyvai ir vis dar noriu. Nežinauu ar šitą Ikėjinį imsim, reiks pasidairyt gražesnių kainų
Truputį "išplaukus" stalčių padalinimo foto. Visai taip patogiai atrodo tas "rėmelis" į kurį sudedamos lėkštės, galima su visu juo išsikelti iš slatčiaus
Dar nužiūrėjau kabinamas kampines spinteles. Varijantas be karuselės pasirodė labai nepatogus (nebent laikyti didelius daiktus, kaipo lėkštes ir pan, bet pas mus bus ne tam virtuvės gale, taigi netinka). Su karusele atrodė gerokai patogiau
Tik iš šitų foto, pati karuselė užima nemažai vietos, lieka tik 2 lentynos. Bet gal čia nuo išplanavimo priklauso ir nuo spintelės aukščio