Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Juodai @ 2013 04 23, 12:26)
nors ankačiau labai aiškiai pasisakydavau dėl indaplovės vienoj pusėj ir stalčių indams kitoj pusėj plautuvės, kaip ir nupaišiau čia, dabar visgi, pabandžius ant gyvo, pasisakyčiau už tuos du objektus šalia ax.gif Tik šitam variante, jei reikia plautuvės ties langu, neina taip padaryti  doh.gif
lotuliukas.gif
galiu sąskaitos nr. į až parašyt, kad nesijaustumėt  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tai va, kad ta mano virtuvė "vargo vakarienė" unsure.gif

A ax.gif Ghm... O aš galvojau pasikviesit kada arbatos į savo raudonąją, tai va ir atsidėkočiau blush2.gif Aij, bet jei ne, tai ne.... ką padarysi... rašykit tą sąsk. numerį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 04 23, 12:26)
nors ankačiau labai aiškiai pasisakydavau dėl indaplovės vienoj pusėj ir stalčių indams kitoj pusėj plautuvės, kaip ir nupaišiau čia, dabar visgi, pabandžius ant gyvo, pasisakyčiau už tuos du objektus šalia ax.gif Tik šitam variante, jei reikia plautuvės ties langu, neina taip padaryti  doh.gif
lotuliukas.gif
galiu sąskaitos nr. į až parašyt, kad nesijaustumėt  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

prasau placiau apie indaplove ir stalcius indams 4u.gif sia savaite santechnikai prades vamzdzius, tai turiu tiksliai tiksliai pasakyti jau kur bus kriaukle, kur indaplove. nes paklausius jusu padariau stalciai - kriaukle - indaplove! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 04 23, 02:07)
Nu va, Mindijos virtuvė  bigsmile.gif
Pabraižyta nederinus su šeimininke, prašom kritikuot, kas Jin turėtų ką baldininkams atėjusiems pasakyt  lotuliukas.gif
Spalvos - visiškas ekspromtas.
Išdėstymas - šiek tiek galvota, bet ne per daugiausia.
user posted image

Ale Mindija kokią pozą išmetus lotuliukas.gif
Šiaip virtuvė labai thumbup.gif Tik daug durelių viršui nelabai man žiūrisi ax.gif Ar labai jos aukštos? Ar netiktų ištisos durelės? Arba plačios horizontalios, kad neatrodytų jų tiek daug?
Dėl spalvos, manau ta šviesi tokia smėline žiųrėtųsi gražiai, tik sieną gal dažyčiau ryškesne spalva. Juodas stalviršis ir technika, man kažkaip prašosi gyvesnės spalvos, nes kitaip užgožtų viską g.gif

O toliau mano "reportaas" iš Ikėjos (šiaip ne taip susiruošiau sukelt foto ax.gif )
Pradedam nuo šiukšliadėžių stalčiuose (visi išmatuoti 80cm po plautuvėm)
user posted image
Šitoj foto dar matosi toks "krepšelis" plautuvėje, manau visai patogu nuplat kokią daržovę ir tame krepšelyje nuvarvinti rolleyes.gif
user posted image
Va čia dar matosi tokio tipo plautuvė kaip aš noriu (o Juodai jau turi), tik ča didesnė, dviejų skyrių, tai jau tooookia didelė atrodo blink.gif
Dar keletas foto su stalčių išpatoginimais smile.gif
Mano nužiūrėtas įdėklas į stalčių skirtas peiliams (dešinėje). Apžiūrėjau gyvai ir vis dar noriu. Nežinauu ar šitą Ikėjinį imsim, reiks pasidairyt gražesnių kainų biggrin.gif
Truputį "išplaukus" stalčių padalinimo foto. Visai taip patogiai atrodo tas "rėmelis" į kurį sudedamos lėkštės, galima su visu juo išsikelti iš slatčiaus thumbup.gif user posted image
Dar nužiūrėjau kabinamas kampines spinteles. Varijantas be karuselės pasirodė labai nepatogus (nebent laikyti didelius daiktus, kaipo lėkštes ir pan, bet pas mus bus ne tam virtuvės gale, taigi netinka). Su karusele atrodė gerokai patogiau thumbup.gif Tik iš šitų foto, pati karuselė užima nemažai vietos, lieka tik 2 lentynos. Bet gal čia nuo išplanavimo priklauso ir nuo spintelės aukščio g.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 04 23, 12:35)
Tai va, kad ta mano virtuvė "vargo vakarienė" unsure.gif

A ax.gif Ghm... O aš galvojau pasikviesit kada arbatos į savo raudonąją, tai va ir atsidėkočiau blush2.gif Aij, bet jei ne, tai ne.... ką padarysi... rašykit tą sąsk. numerį biggrin.gif

oj, arbata tai daaaug geriau ax.gif tik į kokią raudonąją? g.gif

QUOTE(slyva @ 2013 04 23, 12:47)
prasau placiau apie indaplove ir stalcius indams 4u.gif sia savaite santechnikai prades vamzdzius, tai turiu tiksliai tiksliai pasakyti jau kur bus kriaukle, kur indaplove. nes paklausius jusu padariau stalciai - kriaukle - indaplove!  biggrin.gif

na, tiesiog pabuvau virtuvėj, kur stalčiai ir indaplovė šalia ir tikrai visai patogu naudotis - atsidarai abu, stovi už jų ir dėliojiesi viską... jeigu būtų tarpe plautuvė, gaunasi tokis sukiojimasis - nelabai patogus doh.gif aš irgi savo virtuvę jau galvoju perstatinėt, tik plautuvės judint negaliu doh.gif , tai gausiu aukot vieną 90cm stalčių bloką jį perskeldama pusiau doh.gif doh.gif doh.gif
pas mane dabar virtuvė kampu, tai prie vienos sienos stalčių blokas, paskui plautuvė, paskui prie kitos sienos kampinė spintelė ir indaplovė - tai labai patogu, bet va tiesioj linijoj visai kitaip unsure.gif
gal dar ne vėlu Jums bus pasikeisti blush2.gif

bet Jums iš esmės gali išvadus plautuvei ir indaplovei vienoj vietoj padaryt - bent pas mane taip padaryta, net sutrikau pamačius, nors aiškiai buvau nurodžius, kur plautuvė, kur indaplovė... padarė vienoj vietoj, paskui matyt atsišakoja ir jokių problemų nesudaro 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 23 balandžio 2013 - 11:59
Ir dar keli virtuvių vaizdeliai:
user posted image
Čia minčių planuojantiems kampus. O užuolaidėlė irgi kažkieno rodytai virtuvei tiktų. Gal Gabby? Nebepamenu ax.gif
user posted image
Čia tokia įdomiai kilstelėta vienoj pusėj, taigi paviršių padėjimui lieka, o pjaustymui gal užtenka kiek yra dešinėj, tarp plautuvės ir viryklės g.gif
user posted image
O šita man patiko wub.gif Tik aišku į savo patalpėlę niekaip nesutalpinčiau dabar verysad.gif
Atsakyti
Ajste, geri reportažai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 04 23, 12:53)
oj, arbata tai daaaug geriau  ax.gif tik į kokią raudonąją?  g.gif

Nu virtuvę raudoną biggrin.gif
Bet gerai čia užlenkiau doh.gif Ne pati į svečius kviečiuos, ale prašaus lotuliukas.gif doh.gif blush2.gif

Mums baldžius ir liepė jokių atskirų įvadų nedaryt, kažkaip ten į vieną pajungs g.gif

Ajste, man ta karuselė patiko smile.gif
O šiaip pati buvau Ikejoj pernai, tik Švedijoj, tai bėgom aplėkiau, nespėjau nieko nei pačiupinėt doh.gif Ten nebent nuo ryto iki vakaro kas paliktų... lotuliukas.gif
Svarbiausiai, kad kavinuką-termosą ir tarką sugebėjau nusipirkt doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 23 balandžio 2013 - 12:23
QUOTE(Mindija @ 2013 04 23, 13:22)
Nu virtuvę raudoną  biggrin.gif
Bet gerai čia užlenkiau doh.gif Ne pati į svečius kviečiuos, ale prašaus lotuliukas.gif  doh.gif  blush2.gif

aj čia į mano raudonąją mane kviečiate? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
nu gerai, labai tikiuosi, kad vasaros gale jau bus galima arbatą gert biggrin.gif
vistiek kada į Palangą važiuosit... tik arbatos nepamirškit mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 04 23, 12:53)
oj, arbata tai daaaug geriau  ax.gif tik į kokią raudonąją?  g.gif
na, tiesiog pabuvau virtuvėj, kur stalčiai ir indaplovė šalia  ir tikrai visai patogu naudotis - atsidarai abu, stovi už jų ir dėliojiesi viską... jeigu būtų tarpe plautuvė, gaunasi tokis sukiojimasis - nelabai patogus  doh.gif aš irgi savo virtuvę jau galvoju perstatinėt, tik plautuvės judint negaliu  doh.gif , tai gausiu aukot vieną 90cm stalčių bloką jį perskeldama pusiau  doh.gif  doh.gif  doh.gif
pas mane dabar virtuvė kampu, tai prie vienos sienos stalčių blokas, paskui plautuvė, paskui prie kitos sienos kampinė spintelė ir indaplovė - tai labai patogu, bet va tiesioj linijoj visai kitaip  unsure.gif
gal dar ne vėlu Jums bus pasikeisti  blush2.gif

bet Jums iš esmės gali išvadus plautuvei ir indaplovei vienoj vietoj padaryt - bent pas mane taip padaryta, net sutrikau pamačius, nors aiškiai buvau nurodžius, kur plautuvė, kur indaplovė... padarė vienoj vietoj, paskui matyt atsišakoja ir jokių problemų nesudaro  4u.gif

Reikes su santechnikais matyt sneketi, gal gali irgi koki "universalu" sprendima pasiulyt kriauklei ir indaplovei, vdruk sumastyciau apkeisti jas vietom. nes kol gaminsim virtuve, gal dar del visko persigalvosiu doh.gif vienam salone pasiule visai kitoki varianta su apatinem spintelem ir stalciais, kuris gal irgi visai patinka, tai jau pasimeciau nebezinau ko noriu.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 04 23, 11:00)
Ajste, geri reportažai  thumbup.gif

Ačiū hi.gif

QUOTE(Mindija @ 2013 04 23, 11:22)
Ajste, man ta karuselė patiko smile.gif
O šiaip pati buvau Ikejoj pernai, tik Švedijoj, tai bėgom aplėkiau, nespėjau nieko nei pačiupinėt doh.gif Ten nebent nuo ryto iki vakaro kas paliktų... lotuliukas.gif
Svarbiausiai, kad kavinuką-termosą ir tarką sugebėjau nusipirkt doh.gif  lotuliukas.gif

Tai va, kad ten tieeek visko daug ir pažiūrėt ir pačiupinėt doh.gif MB mane turėjo tempti, kad neužrakintų parduotuvėj lotuliukas.gif Pačiupinėjom keletą virtuvių, tai visai patiko ax.gif Kažkas čia temoj sakėsi įsigiję virtuvę iš Ikėjos, tai laukiu atsiliepimų mirksiukas.gif Tik techniką žiūrėsim atskirai, iš kitų pardavėjų. Vat dabar tik svarstau kaip daryt su šaldytuvu ir skalbykle. Įmontuojami brangiau gaunasi, bet nemontuoti ne taip gražiai žiūrisi g.gif Ar kas turit patirties iš nemontuojamų baldų paslėpimo vėliau? ax.gif
Atsakyti
Sveiki ir sveikos,

reiškiu didelį susižavėjimą, tiems, kurie čia mikliai-greitai susiprojektuoja virtuves. Perskaičiau visas temas, pamėginau dizainere pabūt........ nepavyko biggrin.gif . Gal kam rankos pačios braižo? Po virtuvės perdarymo ir aš arbatos pakviesčiau ax.gif . O jei rimtai, gal kas pagelbėtų? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 04 23, 13:26)
aj čia į mano raudonąją mane kviečiate?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
nu gerai, labai tikiuosi, kad vasaros gale jau bus galima arbatą gert  biggrin.gif
vistiek kada į Palangą važiuosit... tik arbatos nepamirškit  mirksiukas.gif  biggrin.gif

Joooo lotuliukas.gif
Jei pagamins man virtuvę, tai čiuju penkiems metams Palangą pamiršiu biggrin.gif Ir dar du - jei granitinį stalviršį biggrin.gif

Ooo, tai jūs gal su Robotausku kaimynai? bigsmile.gif

QUOTE(slyva @ 2013 04 23, 13:29)
Reikes su santechnikais matyt sneketi, gal gali irgi koki "universalu" sprendima pasiulyt kriauklei ir indaplovei, vdruk sumastyciau apkeisti jas vietom. nes kol gaminsim virtuve, gal dar del visko persigalvosiu doh.gif vienam salone pasiule visai kitoki varianta su apatinem spintelem ir stalciais, kuris gal irgi visai patinka, tai jau pasimeciau nebezinau ko noriu.

Nesijaudinkit mirksiukas.gif Būna tokių dalykėlių smile.gif
http://www.voniapliu...i-santechnika-2
Vandens padavimas irgi ne problema, padarys tiesiog atšaką.
Atsakyti