Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Ntu-Kpi @ 2013 04 22, 22:42)

Na, jei jums patogu, tai darykit. mirksiukas.gif

Kad ten ne mano projektas biggrin.gif Aš jau seniai su virtuve thumbup.gif , beje o mūsų stalviršis net 94cm, spec tokį darėm rolleyes.gif

Irisas, tai gal vidiniai stalčiukai bus?.......
O kas kriauklės dešinėj - indaplovė? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 04 23, 04:07)
Nu va, Mindijos virtuvė  bigsmile.gif
Pabraižyta nederinus su šeimininke, prašom kritikuot, kas Jin turėtų ką baldininkams atėjusiems pasakyt  lotuliukas.gif
Spalvos - visiškas ekspromtas.
Išdėstymas - šiek tiek galvota, bet ne per daugiausia.

wub.gif Vuo kaip gražu.
Tik neperspėjau, kad orkaitė, jau noriu to ar ne, turės būt ant stalviršio doh.gif Nes turiu šitą orkaitę ir mikrobangės duris.
Nors šitas variantas ir man gražesnis ax.gif
Ir spalva graži bigsmile.gif Sienos bus vos vos smėlio atspalvio, bet dar nedažyta, tai gal galiu ir ryškiasnes daryt g.gif

Jaučiuos labai skolinga už bemiegę naktį 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 23 balandžio 2013 - 08:17
Labas 4u.gif
Nu pagaliau namuciuose jau sienos slifuojamos ir prasides dazymai.
Virtuves projektas gatavas, jau avansas sumoketas, geguze pradz. atvaziuos mano virtuvyte.
Tik...dabar susiduriau su tokiu "galvaskausmiu", gal padesit ax.gif blush2.gif
Rankeneles:
user posted image
Apacia tinka, sone vertikalias pakeiciau i atsokimo mechanizmus ir ...ka daryt su vienisa rankena virs orkaites (kaireje tuscias tarpas) g.gif Man jos visai nesinori, ten bus mikrobanges spintele, tad ko gero tiktu ir tas mechanizmas su atsokimu g.gif
Dar...ko gero tas rankenas reikia derinti su orkaites rankena g.gif
Ka manot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAUBE: 23 balandžio 2013 - 08:52
Būkit žmogai, gal kas patars dėl spalvų man 4u.gif

Grindys pas mane va tokios
user posted image

Sienas galvoju dažyt panašiai taip
user posted image

Buitinė technika (orkaitė, mikrobangės durys, kaitlentė) juoda, stalviršis- juodas granitas (atsisakyčiau tik tuo atveju, jei kažkas įtikintų, kad tinka šviesus stalviršis) biggrin.gif

Kokios spalvos baldai geriausiai įsipaišytų? Kaip manot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 04 23, 09:48)
Būkit žmogai, gal kas patars dėl spalvų man 4u.gif

Kur langas, kokia pusė, šiaurė, pietūs? Kaip šviesa kris ant baldų? Pirmiausiai apsispręskite šviesi spalva bus ar tamsi. Jei šviesos mažoka, tai šviesi, jai užtenkamai, tada galybės rinktis didesnės. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 23 balandžio 2013 - 09:58
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 04 23, 10:56)
Kur langas, kokia pusė, šiaurė pietūs? Kaip šviesa kris ant baldų? Pirmiausiai apsispręskite šviesi spalva bus ar tamsi. Jei šviesos mažoka, tai šviesi, jai užtenkamai, tada galybės rinktis didesnės.  smile.gif

Saulė šviečia tik anksti ryte, vasarą iki kokių 8, žiemą visai ten saulės nėra. Patalpa gan šviesi, kad ir ne saulėta. Tada kai žinojau ko noriu (balta blizgi mdf) buvo paprasčiau, o dabar prastai, nes jau visai nebežinau nei ko noriu, nei kas tinka doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 04 23, 10:48)
Kokios spalvos baldai geriausiai įsipaišytų? Kaip manot? 4u.gif

Pas mane sienu spalva tokia pati (pas dukra kambarys jau isdazytas, tai lengviau apsisprendziau pasirinkti ta pacia, zinoma spalva), o spinteliu fasadai bus blizgios kakavines spalvos.
Atsakyti
QUOTE(GAUBE @ 2013 04 23, 11:05)
Pas mane sienu spalva tokia pati (pas dukra kambarys jau isdazytas, tai lengviau apsisprendziau pasirinkti ta pacia, zinoma spalva), o spinteliu fasadai bus blizgios kakavines spalvos.

Bet jau mano grindys "kakavinės" doh.gif Ar ne bus jausmas kaip į kakavos puoduką įkritus? doh.gif
Mano vyrui va tokios spalvos patiktų, o man jau atrodo, kad viskas per daug kakaviška.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 04 23, 11:08)
Bet jau mano grindys "kakavinės" doh.gif Ar ne bus jausmas kaip į kakavos puoduką įkritus? doh.gif
Mano vyrui va tokios spalvos patiktų, o man jau atrodo, kad viskas per daug kakaviška.

Labai grazu.
Pas mane bus tamsesnes kakavos.
Del kakaviniu grindu.. g.gif , gal visai nieko, nes tas spalvas atskirs tamsus stalvirsis ir tamsi buitine technika. Gal kazka po to suzaisit su uzuolaidu spalvom g.gif
Atsakyti
QUOTE(GAUBE @ 2013 04 23, 11:13)
Labai grazu.
Pas mane bus tamsesnes kakavos.
Del kakaviniu grindu.. g.gif , gal visai nieko, nes tas spalvas atskirs tamsus stalvirsis ir tamsi buitine technika. Gal kazka  po to suzaisit su uzuolaidu spalvom g.gif

Tai pas jus įsivaizduoju panašu kaip tie stalčiai? g.gif Labiausiai bijau, kad labai pirštų anspaudai matysis doh.gif

user posted image

Man ta šviesesnė spalva geriau "limpa" blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 04 23, 11:33)
Tai pas jus įsivaizduoju panašu kaip tie stalčiai? g.gif Labiausiai bijau, kad labai pirštų anspaudai matysis doh.gif

Taip.
Del pirstu anspaudu, pas dukra "sekcija" is tokios sviesios smelines, matosi viskas. Zodziu-ar sviesu, ar tamsu, valyt reikia. Su L.O.C viskas nusivalo vienu brukstelejimu.
Sviesi virtuve grazu, bet as jau turejau 1 tokia,noriu dabar kitokios biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAUBE: 23 balandžio 2013 - 10:40
QUOTE(Juodai @ 2013 04 23, 04:07)
user posted image

nors ankačiau labai aiškiai pasisakydavau dėl indaplovės vienoj pusėj ir stalčių indams kitoj pusėj plautuvės, kaip ir nupaišiau čia, dabar visgi, pabandžius ant gyvo, pasisakyčiau už tuos du objektus šalia ax.gif Tik šitam variante, jei reikia plautuvės ties langu, neina taip padaryti doh.gif

QUOTE(Mindija @ 2013 04 23, 09:16)
Jaučiuos labai skolinga už bemiegę naktį 4u.gif

lotuliukas.gif
galiu sąskaitos nr. į až parašyt, kad nesijaustumėt mirksiukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti