Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

Buvom mes siandien Ikejoj (JK). Prifotografavau stalciu su siuksledezem lotuliukas.gif ryt bandysiu sukelt foto.
Del cokolio, esu gurdejus, kad nelabai talpus jie, labiausiai tinka skardoms ar ranksluostelius susideti, o kainuoja daug (kai uz toki daikta).
Atsakyti
QUOTE(agniukee @ 2013 04 19, 14:10)
As kalbejau apie stitas, didesnes http://www.ikea.com/...ducts/10154803/
ir apie sita rinkinuka http://www.ikea.com/...ucts/S99870740/. tik is rinkinio site du mazi bliudukai, tai isvis mano manymu nereikalingi  doh.gif

sitos siuksledezes isistato i sita daiktahttp://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/20110743/ir jos isvaziuoja is spinteles labai patogus reikalas mes pasidare taip dideli kibiras siukslem 2 mazi darzovem o tie visai mazulyziai tai skirti cesnakam ir svogunams 4u.gif
Atsakyti
Man tai mažesnės rūšiavimui skirtos blush2.gif Aišku, daržovėm irgi gerai, ba kol kas maišeliuose pas mane guli biggrin.gif Bet rasiu jom kokias kitas dėžutes, nes jos guli kitam stalčiuj, o po kriaukle vien šiuuuuuukšlės thumbup.gif Man tai kažkaip patinka rūšiuot, kai įpratau, nes pagrindinės šiukšlės ne taip greit prisikaupia, bet kita vertus nespėja prasmirst, o plastmasė su stiklu kai atskirai, tai tiik kas savaitę-dvi tenka išnešt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ziema1 @ 2013 04 21, 01:44)
sitos siuksledezes isistato i sita daikta http://www.ikea.com/...cts/20110743/ir jos isvaziuoja is spinteles labai patogus reikalas mes pasidare taip dideli kibiras siukslem 2 mazi darzovem o tie visai mazulyziai tai skirti cesnakam ir svogunams 4u.gif

Sitas plastamasinis siuksiu kibiras isvaziuojamas, tai nelabai rimtas daiktas, kiek bandziau ji parduotuvej, tai vis issitraukia is begiuku doh.gif Seip siuksliniu rinkinuke visi kibiriukai siukslems, bet kaip kas juos panaudoja 4u.gif As po kriaukle pasidariau 80cm spintele su istraukiamu stalcium siukslinems, siuksliniu bus ne viena, nes rusiavimas pas mus neisvengiamas 4u.gif
Atsakyti
Jetau kaip nesiseka su ta sienele... Pasimatė tik dabar, kad pūslyčių atsirado... Bet nusprendėm po dviejų valandų mąstymų vis tiek dėt... O viršutinės spintelės taip sunkiai nusiėmė... Dabar jau bando vyras su uošviu dėt atgal, tikiuos viskas tvarkingai pavyks..... Bet pluša jie ten ir galo nesimato...
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2013 04 20, 21:21)
Gal kas turi tokį cokolį? blush2.gif
Gal matėt kur tokio stalčio detales galima įsigyti? blush2.gif

cokolis

Toks turėtų prasmę tik tada kai kojelės 15 cm aukščio, o būna ir 10 cm. Ir spintelė ne siauresnė kaip 60 cm. Stalčius turi tilpti tarp kojelių, tad bus daug siauresnis nei spintelė. Galima ir įprastus bėgelius naudojant padaryti stalčius cokolyje. Tačiau spintelės tuo atveju turi būti visai kitokios konstrukcijos nei įprasta. Daugiau reiks medžiagų, sunkiau sumontuoti, sureguliuoti, tad viskas pabrangs.
Atsakyti
laba diena. nežinau, ar pataikiau į temą, bet noriu rekomendacijų virtuvės baldų gamintojui, Vilniuje. norėčiau ne "draugė sakė geras" varianto, bet tokio kas praktiškai išbandęs ir pasigaminęs kažką. jei ne į temą parašiau, prašau duoti nuorodą į tinkamą subforumą. ačiū!
Atsakyti
Sveikos,
Gal yra norinciu pakomentuoti kas patogiau ir graziau, ar orkaite virsuje ir maziau stalvirsio ar orkaite apacioje. 4u.gif
user posted image 1 variantas orkaite apacioje.
user posted image 2 variantas orkaite auksciau.

Atsakyti
As rinkciausi 2 varianta, nes pati taip planuoju, manau kad patogiau tai tikrai, kai orkaite ukinei spintoj thumbup.gif
Atsakyti
Na virtuvė gan didelė, stalviršio kaip ir nemažai, dėčiau viršuj orkaitę smile.gif Dar nedėčiau kargo, nedaryčiau kriauklės kampe, ir daryčiau du pilnus stalčių blokus 4u.gif
Atsakyti
Man ir antras variantas drinks_cheers.gif Kaip matau bus mikrobangė, tai ar taip ar taip tas stalviršis bus apkrautas.
O dėl plautuvės, tai kaip ir nelabai kitur eina patraukt, nes skalbyklė planuojama su indaplove g.gif

Ramu čia kažko unsure.gif Pavasaris.... rolleyes.gif
Kur Juodai su mano virtuve dingo kaži? biggrin.gif Jau meistras atvažiuos matuotis neužilgo, tai dabar galvoju ką čia su tom spalvom sumąstyt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 22 balandžio 2013 - 15:59
QUOTE(Mindija @ 2013 04 22, 16:59)
Man ir antras variantas drinks_cheers.gif  Kaip matau bus mikrobangė, tai ar taip ar taip tas stalviršis bus apkrautas.
O dėl plautuvės, tai kaip ir nelabai kitur eina patraukt, nes skalbyklė planuojama su indaplove g.gif
Ramu čia kažko unsure.gif Pavasaris.... rolleyes.gif
Kur Juodai su mano virtuve dingo kaži? biggrin.gif Jau meistras atvažiuos matuotis neužilgo, tai dabar galvoju ką čia su tom spalvom sumąstyt doh.gif

lotuliukas.gif užsivertus visokiais reikalais aš doh.gif
prasidėjo medžiagų rinkimosi metas, tai baigiu užsiknisti... doh.gif doh.gif doh.gif
pabandysiu šiąnakt ką nors sukurpti mirksiukas.gif
Atsakyti