Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Juodai @ 2013 04 19, 15:59)
va pas mane kokie stalčiai:
viršutinis be skirtukų, tik su padėkliuku, ant kurio neslysta padėti rakandai  mirksiukas.gif

user posted image

ir apatinis - su skirtukais ir su padėkliuku  4u.gif

user posted image

45 cm stalčiose yra tik padėkliukai - tiesa, įsidėjus ten dėžutę prieskoniams, jei prieskoniai tiesiai stalčiuje būtų, gal ir pasivartytų, dabar  schmoll.gif

va dar kokių fintų yra:

stalčiukas po plautuve

user posted image

nu va kiek pribumbasu biggrin.gif su tokiais tai tikrai tvarka nesunku palaikyti thumbup.gif

QUOTE(Juodai @ 2013 04 19, 15:59)
dėl šiukšliadėžių - nežinau kaip kitiems, bet man labai patogios ištraukiamos šiukšliadėžės, kurias uždarius stalčių uždengia dangtis  4u.gif kažkas panašaus čia.

panašią dabat turiu trijų dalių  thumbup.gif
gal, kai išnešim šiukšles, nufotografuosiu  lotuliukas.gif

o del siuksliadezes tai as kazkaip dar lieku prie pastatomos Brabantios mirksiukas.gif na dar laiko yra, gal dar ir pasikeis nuomone ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 04 19, 18:07)
Kaip suprantu baldininkai juos ikonstravo g.gif
Ai vis noriu paklaust pas tave paklaust del tos kaip ir nisos, kur saldytuvas pastatytas, ji buvo ar pasidaret? Ir ar tik ne vonia uz saldytuvo g.gif  Sorry uz toki smalsuma, bet kazkaip labai jau man panasu i musu busta ax.gif

Na aš jų tiesiog paprašiau išpjaut reikiamų matmenų lentukes, o įsigrūdau jas pati, kur man reikia thumbup.gif Specialiai prašiau jų netvirtint, nes dabar reikalui esant galiu jas stumdyt pagal poreikį smile.gif

Taip, už nišos vonia smile.gif Kažkada lyg kėliau buto planelį, o gal ir ne, nu va taip mes pakeitėm išplanavimą
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 19 balandžio 2013 - 17:24
QUOTE(gabby_jz @ 2013 04 19, 16:08)
Tie fintai tai labai jau brangūs, o vietos mažoka.....  ax.gif Aš tai manau, kad po kriaukle apsimokiau daryt tarkim du stalčius aukštus, be papildomų tokių kaip foto  rolleyes.gif
O šiukšlinės, manau, aišku gerai, kai užsidengia uždarius, bet irgi kainuoja  blush2.gif Gal kada nors apie tokias ir pagalvosiu, o kol kas sueis ir neuždengiamos  thumbup.gif Aj ir beje todėl sąmoningai bendrom šiukšlėm nenoriu didelės šiukšlinės, kad nespėtų prasmirst nedengiamos, o išsinešt nesunku kas pora dienų  ax.gif

turetu but brangus, nes mes kai pirkom drabuziu spintas, tai as jose norejau visokiu patogumu(nerealiu yra bigsmile.gif ), bet apsiejom su paprastom lentynom, kai paskaiciavom kiek viena spinta kainuos doh.gif su pribumbasais kaina sutrigubejo doh.gif doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(gabby_jz @ 2013 04 19, 16:13)
Na aš jų tiesiog paprašiau išpjaut reikiamų matmenų lentukes, o įsigrūdau jas pati, kur man reikia thumbup.gif Specialiai prašiau jų netvirtint, nes dabar reikalui esant galiu jas stumdyt pagal poreikį smile.gif

Taip, už nišos vonia smile.gif Kažkada lyg kėliau buto planelį, o gal ir ne, nu va taip mes pakeitėm išplanavimą
user posted image

butelis ne toks pat, bet jei eitume iki miegamojo sienos, tai viskas beveik identiska ax.gif mes ir beveik taip pat viska griausim drinks_cheers.gif
Atsakyti
O čia dėl įdomumo vaizdas PRIEŠ, kad įsivaizduotumėt, kodėl aš taip džiaugiuosi optišku sienos pailgėjimu, žiūrėkit, kokia prieš tai virtuvė atrodė siaurutė doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 04 19, 18:13)
nu va kiek pribumbasu biggrin.gif  su tokiais tai tikrai tvarka nesunku palaikyti thumbup.gif

kad tik 2 tie bumbasai unsure.gif lotuliukas.gif
o del siuksliadezes tai as kazkaip dar lieku prie pastatomos Brabantios mirksiukas.gif na dar laiko yra, gal dar ir pasikeis nuomone ax.gif

ar čia tos šiukšliadėžės, kur "stebuklingai" pačios atsidaro ir užsidaro? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 04 19, 18:08)
Tie fintai tai labai jau brangūs, o vietos mažoka.....  ax.gif Aš tai manau, kad po kriaukle apsimokiau daryt tarkim du stalčius aukštus, be papildomų tokių kaip foto  rolleyes.gif
O šiukšlinės, manau, aišku gerai, kai užsidengia uždarius, bet irgi kainuoja  blush2.gif Gal kada nors apie tokias ir pagalvosiu, o kol kas sueis ir neuždengiamos  thumbup.gif Aj ir beje todėl sąmoningai bendrom šiukšlėm nenoriu didelės šiukšlinės, kad nespėtų prasmirst nedengiamos, o išsinešt nesunku kas pora dienų  ax.gif

Pas mane paprastai šiukšlių prisikaupia virš viršutinės ribos blush2.gif Tai tik tuos uždarymus valyt reiktų doh.gif

nu va kiek pribumbasu biggrin.gif  su tokiais tai tikrai tvarka nesunku palaikyti thumbup.gif 

Pas mane šiuo metu pastatoma Brabantia thumbup.gif Bet naujuose namuose ji keliaus į vonią, nes virtuvėj neturiu kur statyt ir kažkaip man nesižiūri schmoll.gif Stovės nemaža vidury virtuvės schmoll.gif O šiaip Brabantia šiukšliadėžės labai fainos ir patogios, tik gaila, kad pas mus LT šiukšlių maišų pritaikytų joms nėra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 04 19, 16:24)
O čia dėl įdomumo vaizdas PRIEŠ, kad įsivaizduotumėt, kodėl aš taip džiaugiuosi optišku sienos pailgėjimu, žiūrėkit, kokia prieš tai virtuvė atrodė siaurutė  doh.gif
user posted image

o, vaikeli doh.gif ir musu tas pats laukia biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2013 04 19, 16:25)
kad tik 2 tie bumbasai  unsure.gif  lotuliukas.gif

pas tave du, dar pavyzdys, dar pas gabby ir jau daug biggrin.gif
QUOTE(Juodai @ 2013 04 19, 16:25)
ar čia tos šiukšliadėžės, kur "stebuklingai" pačios atsidaro ir užsidaro? g.gif

brabantia ir tokias gamina, bet ne man tokios nereikia ax.gif http://www.brabantia...ins-paper-bins/

p.s sorry, mergos, kad tujinuos, bet man taip lengviau/silciau bendraujasi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 04 19, 18:06)
įdomu kodėl?  g.gif

pagrindinis jų argumentas, kad per mažai naudos ir per didelė kaina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lizarde @ 2013 04 19, 21:43)
pagrindinis jų argumentas, kad per mažai naudos ir per didelė kaina  ax.gif

na, kaina tai nemaža, net neabejoju, bet kad mažai naudos... g.gif , man visai patraukliai atrodo toks variantas susidėti kempinėlėm, indų plovikliam, dar kokiem šepetėliam, smulkiem daikčiukam, kurie yra reikalingi darbui prie plautuvės, o jeigu plautuvė tinkama prie tokio stalčiuko - tai visai nemažai naudos matau rolleyes.gif plius dar išnaudojama tuščia erdvė apllink plautuvę unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2013 04 17, 12:17)
nedarem jokiu projektu , o kokiu radiatoriu reikia paskaciavo bendrijos ir namo pirmininkas  ax.gif

aha ir mums taip pat..paskaiciavo bendrijos pimininkas...
Atsakyti
Na o aš vis tik irgi manau, kad per brangu tas daiktas, pvz šitam pavyzdy tai matosi, kad gilus stalčius po ta kriaukle, tai tokio gylio jau tikrai galima drąsiai daryt normalų stalčių su dugnu, tai naudingo ploto bus daug daugiau rolleyes.gif NEBENT tas stalčius minimum 90cm, tada taip, gal ir aš pagalvočiau spie tokį, nes šonuose nemažai liktų erdvės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 20 balandžio 2013 - 08:57
Gal kas turi tokį cokolį? blush2.gif
Gal matėt kur tokio stalčio detales galima įsigyti? blush2.gif

cokolis
Atsakyti