Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(irisas @ 2013 04 19, 15:42)
Lauksim nuotraukų  bigsmile.gif  thumbup.gif O tai visi standartiniai matmenys pas jus? Kaip pavyko suprojektuoti su standartiniais matmenimis?
Mano stalčius nepatalpins 3 šiukšliadėžes  doh.gif

Viska susideliojom su standartinem 60cm ir 80cm spintom ir spintelem. Tik musu lubos aukstos, tai nesigavo iki lubu, bet niekis, bus gerai smile.gif Pasirodyt galesiu tik pita menesi, nes stalvirsis atvaziuos tik 30d.
Su viena didele ir dviem maziukem i 60cm stalciu 4u.gif jei gerai pamenu, tai dvi dideles i 60cm puikiai telpa 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agniukee: 19 balandžio 2013 - 14:49
QUOTE(gabby_jz @ 2013 04 19, 14:32)
Stalviršio nuleidimas man gražu  rolleyes.gif Jau vien dėl to, kad bus platesnis už plokštę, toks gražus įrėminimas gaunasi, nu man tai labai patinka  rolleyes.gif

Padėjot apsispręst, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Ir aš manau, kad į 60cm tiri tilpt didelė ir dvi mažos, arba dvi didelės, nes dabar aš įsistačius seniau turėtą didžiulę Curver, tai šone lyg ir dar viena tokia tilptų. O tos iš ikea tai dar ir lygesnės, ne taip išplatėja kaip šitos nepritaikytos stalčiam, tai manau turėtų tilpt... Nors gi nežinau, apie katras kalbat biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 19 balandžio 2013 - 15:06
QUOTE(gabby_jz @ 2013 04 19, 16:05)
Ir aš manau, kad į 60cm tiri tilpt didelė ir dvi mažos, arba dvi didelės, nes dabar aš įsistačius seniau turėtą didžiulę Curver, tai šone lyg ir dar viena tokia tilptų. O tos iš ikea tai dar ir lygesnės, ne taip išplatėja kaip šitos nepritaikytos stalčiam, tai manau turėtų tilpt... Nors gi nežinau, apie katras kalbat biggrin.gif blush2.gif

As kalbejau apie stitas, didesnes http://www.ikea.com/...ducts/10154803/
ir apie sita rinkinuka http://www.ikea.com/...ucts/S99870740/. tik is rinkinio site du mazi bliudukai, tai isvis mano manymu nereikalingi doh.gif
Atsakyti
Oj tai šitos tikrai drąsiai turi tilpt, tik tie bliūdukai tikrai gal nereikalingi biggrin.gif Ir tada apsimokiau ne rinkinį imt, o atskirai - didžioji 30zl, mažesnės po 17zl jei gerai užmačiau thumbup.gif ***** reiktų ir man gal tokias prisiruošt nusipirkt.... Nors kai buvo curver akcijos daug kur, tai sakiau imsiu ir stversiu dvi va tokias http://www.e-senukai...92217101_1.html nes jos gan lygios, neišplatėja labai į viršų, bet paskui pagalvojau, kad nu gerai būtų viena didelė ir dvi siauresnės bet irgi aukštos..... Nes stiklas labai greit kaupias, tai jį į didelę kraunu, o plastmasę ir tas bendras šiukšles į mažesnes (kol kas kartonines biggrin.gif )..... Tai taip ir atidėlioju pirkimą blush2.gif DIdžioji tai man ir dabartinė gerai šita va biggrin.gif http://www.e-senukai...92397600_1.html

Tai užtektų man iš ikėjos tų dviejų siauresnių ir būtų gut thumbup.gif Aj ne bendriau, netilptų man jos dvi.... Nes mano stalčiaus gylis tas jau vidinis tik 35cm sad.gif sad.gif sad.gif

Papildyta:
O va šitos idealiai pagal išmatavimus man tiktų http://www.ikea.com/...ducts/00157411/ , tik kol neperdarėm stalčiaus į du, tai aukštesnės funkcionaliau būtų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 19 balandžio 2013 - 15:33
QUOTE(gabby_jz @ 2013 04 19, 16:29)
tik kol neperdarėm stalčiaus į du, tai aukštesnės funkcionaliau būtų biggrin.gif

perdarinėsit? bigsmile.gif aš tai tokio tipo nusipirkau Prismoj, tik ne tokią gigantę, kad man į stalčių tilptų. tai negaliu atsidžiaugti, telpa 23l berods, tai dabar užtenka šiukšles 2k./sav. nešt, o taip kasdien lakstydavau su maišiukais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lizarde @ 2013 04 19, 17:13)
perdarinėsit?   bigsmile.gif aš tai tokio tipo nusipirkau Prismoj, tik ne tokią gigantę, kad man į stalčių tilptų. tai negaliu atsidžiaugti, telpa 23l berods, tai dabar užtenka šiukšles 2k./sav. nešt, o taip kasdien lakstydavau su maišiukais  doh.gif

Nu dar galvoju. Reik pamatuot filtravimo sistemą, kurios sakėm čia jau nedėsim, bet kai tas stalčius toks aukštas, mislinu viduj tiesiog neltynėlę padaryt, ant jos sistemą pastatyt, jei tilps, o šiukšlinėm žemesnis aukštis tada liktų smile.gif O jei netilps sistema, tai LABAAAI norėčiau padaryt du stalčius, bet vyras jaučiu nesutiks užsiiminėt perdarymais biggrin.gif O kas gi čia užsiims stalčiaus perdarymu iš baldininkų biggrin.gif doh.gif

O dėl tokio tipo "šiukšlinės" - gera mintis! bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 19 balandžio 2013 - 16:16
QUOTE(Flirt @ 2013 04 19, 13:39)
kaip ir galvojau, prisidare blatnu stalciu ir mandros dabar esat biggrin.gif  jau kaip minejau, pas mane be perskyrimu tai viskas issivarto doh.gif 
oi kaip gerai, kad jus radau, dabar ir as noriu stalciu blush2.gif  atrodo nera ka cia sumastyt, o va durnam daiktui butu nedaeje, kad stalciu galim padalint i kelias dalis blush2.gif  aciu, mergaites 4u.gif

QUOTE(irisas @ 2013 04 19, 13:42)
Yra pirkt tokių stalčių skirtukų, tiek furnitūros pardėse, tiek Ikea, aš noriu iš Ikea, bet kol nėra jų LT bijau pirkt  biggrin.gif Jų matmenys surašyti, bet nežinau kaip juos montuoja ir pan., žodžiu kol nepačiupinėsiu, tol ir pasmane bus bardakas  doh.gif  lotuliukas.gif

va pas mane kokie stalčiai:
viršutinis be skirtukų, tik su padėkliuku, ant kurio neslysta padėti rakandai mirksiukas.gif

user posted image

ir apatinis - su skirtukais ir su padėkliuku 4u.gif

user posted image

45 cm stalčiose yra tik padėkliukai - tiesa, įsidėjus ten dėžutę prieskoniams, jei prieskoniai tiesiai stalčiuje būtų, gal ir pasivartytų, dabar schmoll.gif

Papildyta:
va dar kokių fintų yra:

stalčiukas po plautuve

user posted image

dėl šiukšliadėžių - nežinau kaip kitiems, bet man labai patogios ištraukiamos šiukšliadėžės, kurias uždarius stalčių uždengia dangtis 4u.gif kažkas panašaus čia.

panašią dabat turiu trijų dalių thumbup.gif
gal, kai išnešim šiukšles, nufotografuosiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 04 19, 17:59)

va dar kokių fintų yra:

stalčiukas po plautuve

aš su kiek baldžių kalbėjau, visi bando atkalbėti nuo tokio, pas mus 70cm ši spintelė, tai reikia žiūrėti ar pasiteisintų, jei būtų platesnė tikrai neatsisakyčiau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lizarde @ 2013 04 19, 18:05)
aš su kiek baldžių kalbėjau, visi bando atkalbėti nuo tokio, pas mus 70cm ši spintelė, tai reikia žiūrėti ar pasiteisintų, jei būtų platesnė tikrai neatsisakyčiau drinks_cheers.gif

įdomu kodėl? g.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2013 04 19, 12:13)
Jeigu negalėsit, tikrai nieko tokio  biggrin.gif Neužsikraukit svetimom problemom  biggrin.gif Aš iš ten dar nieko neturiu, nes nedrįstu pirkt nepačiupinėjus  schmoll.gif O kai pažiūrėjau baldus mažei į kambarį, tai kai kas net brangiau negu gamintis vietoj gaunasi  doh.gif

pafotkint tai tikrai rasiu laiko, bus paskui apie ka papletkint biggrin.gif

QUOTE(IvanVaida @ 2013 04 19, 12:17)
Gal nepastebėjau, bet kur į Ikea važiuosit?

uk 4u.gif

QUOTE(gabby_jz @ 2013 04 19, 12:32)
Virtuvė 6kv biggrin.gif O stalčius mano tik vienas toks , aj bendriau dar poroj stalčių po vieną perskyrimą, o ši geniali mintis gimė visai netikėtai (aš pati nebuvau niekur taip mačius, pati sugalvojau biggrin.gif ), po to, kai užmačiau ikėjos tuos skirtukus, bet irgi pabijojau nemačius pirkt, nes matmenys man neaiškūs, kaip Irisui... Ir apie tą kilimėlį irgi galvoju, ir apie šiukšlines biggrin.gif O tie plokštės gabaliukai tai pas mane net nepritvirtinti,  tiesiog įkišti thumbup.gif

Labai sauniai tie perskyrimai thumbup.gif Kaip suprantu baldininkai juos ikonstravo g.gif
Ai vis noriu paklaust pas tave paklaust del tos kaip ir nisos, kur saldytuvas pastatytas, ji buvo ar pasidaret? Ir ar tik ne vonia uz saldytuvo g.gif Sorry uz toki smalsuma, bet kazkaip labai jau man panasu i musu busta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 04 19, 17:59)

va dar kokių fintų yra:

stalčiukas po plautuve

user posted image

dėl šiukšliadėžių - nežinau kaip kitiems, bet man labai patogios ištraukiamos šiukšliadėžės, kurias uždarius stalčių uždengia dangtis  4u.gif kažkas panašaus čia.

panašią dabat turiu trijų dalių  thumbup.gif
gal, kai išnešim šiukšles, nufotografuosiu  lotuliukas.gif

Tie fintai tai labai jau brangūs, o vietos mažoka..... ax.gif Aš tai manau, kad po kriaukle apsimokiau daryt tarkim du stalčius aukštus, be papildomų tokių kaip foto rolleyes.gif
O šiukšlinės, manau, aišku gerai, kai užsidengia uždarius, bet irgi kainuoja blush2.gif Gal kada nors apie tokias ir pagalvosiu, o kol kas sueis ir neuždengiamos thumbup.gif Aj ir beje todėl sąmoningai bendrom šiukšlėm nenoriu didelės šiukšlinės, kad nespėtų prasmirst nedengiamos, o išsinešt nesunku kas pora dienų ax.gif
Atsakyti