Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(irisas @ 2013 04 19, 11:42)
Yra pirkt tokių stalčių skirtukų, tiek furnitūros pardėse, tiek Ikea, aš noriu iš Ikea, bet kol nėra jų LT bijau pirkt  biggrin.gif Jų matmenys surašyti, bet nežinau kaip juos montuoja ir pan., žodžiu kol nepačiupinėsiu, tol ir pasmane bus bardakas  doh.gif  lotuliukas.gif

varysiu kita savaite i Ikea, paciupinesiu, pasidairinesiu, galesiu pafotkint ir imest realiu foto, jei idomu mirksiukas.gif
o miegamo komodu stalcius esu prisipirkus ale tokiu kaip dezuciu is Ikea, jos idealiai issidelioja stalciuose(komodos is Ikea), bet tos dezutes nebutu praktiskos virtuvej, nes nezinau kaip jas reiktu isvalyt(medziagines).
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 04 19, 12:20)
aaa, sekcija stalčių - turėjot omeny stalčių blokas  doh.gif  drinks_cheers.gif
na ir ką Jūs ten kasdien tvarkote, niekaip nesuprantu g.gif
ale neįsivaizduoju virtuvės su 40cm gylio stalviršiu, jei jin skirta naudojimui, o ne parodai, nors tu ką doh.gif  ale pasidarykit, ir spinteles apačioj susidėkit - juk viską galima pasigaminti šiais laikais 4u.gif paskui pasidalinsit patirtim, mažu tikai patogu bus ir kam patiks rolleyes.gif
biggrin.gif

lotuliukas.gif Aš ir galvojau, kad sekcija su stalčiais lotuliukas.gif doh.gif biggrin.gif

O ką? bigsmile.gif Visai gera idėja 40cm dydžio. Orkaitei ir šaldytuvui sieną prakapoji ir viskas čiki thumbup.gif O jei dar ta siena į svetainę ar miegamajį, tai šaldiko "užpakalį" paveikslais pridangstai ir tvarkelė lotuliukas.gif blink.gif

blink.gif Pamačiau moderatorę, tai jau pagalvojau, kad mano žinutes trina karsta.gif
Aš viską į virtuvių temą rašau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 04 19, 13:46)
varysiu kita savaite i Ikea, paciupinesiu, pasidairinesiu, galesiu pafotkint ir imest realiu foto, jei idomu mirksiukas.gif
o miegamo komodu stalcius esu prisipirkus ale tokiu kaip dezuciu is Ikea, jos idealiai issidelioja stalciuose(komodos is Ikea), bet tos dezutes nebutu praktiskos virtuvej, nes nezinau kaip jas reiktu isvalyt(medziagines).

Būtų labai thumbup.gif Nes iš Ikea puslapio niekap nesuprantu, kaip man stalčiuose juos išdėliot doh.gif biggrin.gif Ir dar gal galit apžiūrėt šiukšliadėžes blush2.gif http://www.ikea.com/.../kitchen/20625/ kur viena didesnė ir trys vienodos pailgos. Jų matmenys duoti, bet manau, kad čia per plačiausią vietą, o man reiktų dugno matmenų, nes stalčius trupučiuką siauresnis dugne negu šonuose g.gif

dar parekomenduosiu kilimėlius į stalčius, kad viskas mažiau važinėtų http://www.ikea.com/...ducts/10109491/ Apietokį irgi galvoju, bet pas mus furnitūros pardėse gerokai gerokai brangiau doh.gif O čia 1,5 metro, tai praktiškai į du stalčius susikarpyt smile.gif Kaina gerulė, Ikea temoj merginos ir kokybę gyrė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irisas: 19 balandžio 2013 - 12:55
QUOTE(irisas @ 2013 04 19, 11:52)
Būtų labai  thumbup.gif Nes iš Ikea puslapio niekap nesuprantu, kaip man stalčiuose juos išdėliot  doh.gif  biggrin.gif Ir dar gal galit apžiūrėt šiukšliadėžes  blush2.gif http://www.ikea.com/.../kitchen/20625/  kur viena didesnė ir trys vienodos pailgos. Jų matmenys duoti, bet manau, kad čia per plačiausią vietą, o man reiktų dugno matmenų, nes stalčius trupučiuką siauresnis dugne negu šonuose  g.gif

dar parekomenduosiu kilimėlius į stalčius, kad viskas mažiau važinėtų http://www.ikea.com/...ducts/10109491/ Apietokį irgi galvoju, bet pas mus furnitūros pardėse gerokai gerokai brangiau  doh.gif O čia 1,5 metro, tai praktiškai į du stalčius susikarpyt smile.gif Kaina gerulė, Ikea temoj merginos ir kokybę gyrė

jei rasiu pafotkinsiu, paciupinesiu, o jei laikas nespaus - pamatuosiu mirksiukas.gif oho kiek prisizadejau, dabar teks vykdyt doh.gif
o del Ikea kokybes, tai kaip cia pasakius g.gif kalbant apie baldus, tai ten yra neblogu, bet kur geros kokybes tai ir kaina gerule, o kas pigiau tas paskutinis sh...
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 04 19, 14:02)
jei rasiu pafotkinsiu, paciupinesiu, o jei laikas nespaus - pamatuosiu mirksiukas.gif  oho kiek prisizadejau, dabar teks vykdyt doh.gif
o del Ikea kokybes, tai kaip cia pasakius g.gif  kalbant apie baldus, tai ten yra neblogu, bet kur geros kokybes tai ir kaina gerule, o kas pigiau tas paskutinis sh...

Jeigu negalėsit, tikrai nieko tokio biggrin.gif Neužsikraukit svetimom problemom biggrin.gif Aš iš ten dar nieko neturiu, nes nedrįstu pirkt nepačiupinėjus schmoll.gif O kai pažiūrėjau baldus mažei į kambarį, tai kai kas net brangiau negu gamintis vietoj gaunasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 04 19, 13:46)

Gal nepastebėjau, bet kur į Ikea važiuosit?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IvanVaida: 19 balandžio 2013 - 13:22
QUOTE(Flirt @ 2013 04 19, 13:28)
niu va dabar aiskiau, kai pasirodei blush2.gif ir stalciai patiuninguoti thumbup.gif  va kaip taip suskirstyta tai tikiu, kad patogu ir bardakas nesidaro drinks_cheers.gif  pas mane tai dabar stalciai be jokiu pertverimu, tai ir susikuicia viskas doh.gif
gabby, kiek tavo virtuve kvadratu? g.gif

Virtuvė 6kv biggrin.gif O stalčius mano tik vienas toks , aj bendriau dar poroj stalčių po vieną perskyrimą, o ši geniali mintis gimė visai netikėtai (aš pati nebuvau niekur taip mačius, pati sugalvojau biggrin.gif ), po to, kai užmačiau ikėjos tuos skirtukus, bet irgi pabijojau nemačius pirkt, nes matmenys man neaiškūs, kaip Irisui... Ir apie tą kilimėlį irgi galvoju, ir apie šiukšlines biggrin.gif O tie plokštės gabaliukai tai pas mane net nepritvirtinti, tiesiog įkišti thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(*Aurora* @ 2013 04 19, 12:57)
user posted image
Gal kas turi patarimų  4u.gif

Aš irgi pritariu nuomonei, kad tokioj didelėj virtuvėj dėčiau tik 60cm indaplovę 4u.gif
Stalviršio nuleidimas man gražu rolleyes.gif Jau vien dėl to, kad bus platesnis už plokštę, toks gražus įrėminimas gaunasi, nu man tai labai patinka rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 19 balandžio 2013 - 13:51
Na pas mus tai yra visokiu daikteliu is Ikejos ax.gif is baldu tai tik komoda, visa kita visokie irankiai. Kokybes pasitaiko visokios, net nevisad priklauso nuo kainos. O siaip ir as ziurineju ju iVairias inovatyvias idejas tiek virtuvei tiek kitiems kambariams.
Del neslidinejimu stalciuose, tai turint fantazijos galima patiems pasidaryti "kilimelius" wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 04 19, 14:45)
Na pas mus tai yra visokiu daikteliu is Ikejos ax.gif is baldu tai tik komoda, visa kita visokie irankiai. Kokybes pasitaiko visokios, net nevisad priklauso nuo kainos. O siaip ir as ziurineju ju iVairias inovatyvias idejas tiek virtuvei tiek kitiems kambariams.
Del neslidinejimu stalciuose, tai turint fantazijos galima patiems pasidaryti "kilimelius" wink.gif

Pasidalinkit fantazijomis bigsmile.gif Man tiek smegeninė neneša hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2013 04 19, 13:30)
Visų pirma pradėsiu nuo indaplovės, turite nemažą virtuvę, spintelių pasidėjimui tikrai daug, šeima matau irgi didėja  nestuke.gif  thumbup.gif Tai kodėl tokią mažą indaplovę ruošiatės dėt? Dėkit 60 cm, 45 cm tikrai per maža bus. Man asmeniškai labai gražu, kaip pasiūlė dizainerė, nuleist stalviršį, toks gražus įrėminimas gaunasi smile.gif Viršutinės ir apatinės spintelių siūlės gerai būtų, kad sueitų, bet po kelis cm į vieną ar į kitą pusę manau nesugadina vaizdo smile.gif Ar pagal matmenis atsidarys kampinės spintelės durys  g.gif Aš ten tam kampe tik mikrobangę kažkodėl matau  biggrin.gif Kas bus kampuose apatinių spintelių? Nes dabar nelabai aišku smile.gif

Indaplovės vieta iš pradžių buvo kita numatyta, bet palei visą sieną prasitiesė dujų vamzdis ir atkrito tas varijantas. Tai ir taip jau dėdami prie kriauklės 45 cm indaplovę prailginam stalviršį, o apie 60 iš vis net nesvarstėm g.gif (buvo tik varijantas iš vis indaplovės atsisakyt). Ten nepertoliausiai durys į balkoną ir pas mus labai maža svetainė, net normalus stalas su 6 kėdėm nelabai telpa, tai norisi, kad virtuvė kuo mažiau būtų isikišusi į svetainę. Viršutinių spintelių durys atsidarys i viršų, o pačios aukščiausios turbūt į šoną. Apatinių spintelių kairiam kampe greičiausiai bus pusinė karuselė. O mikrobangės iš vis nedėsim, nesinaudojam tokiu daigtu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 04 19, 14:45)

Visa virtuve ikejoj nusipirkom, surinkinejom dezes dabar su MB 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(irisas @ 2013 04 19, 13:52)
Būtų labai  thumbup.gif Nes iš Ikea puslapio niekap nesuprantu, kaip man stalčiuose juos išdėliot  doh.gif  biggrin.gif Ir dar gal galit apžiūrėt šiukšliadėžes  blush2.gif http://www.ikea.com/.../kitchen/20625/  kur viena didesnė ir trys vienodos pailgos. Jų matmenys duoti, bet manau, kad čia per plačiausią vietą, o man reiktų dugno matmenų, nes stalčius trupučiuką siauresnis dugne negu šonuose  g.gif

dar parekomenduosiu kilimėlius į stalčius, kad viskas mažiau važinėtų http://www.ikea.com/...ducts/10109491/ Apietokį irgi galvoju, bet pas mus furnitūros pardėse gerokai gerokai brangiau  doh.gif O čia 1,5 metro, tai praktiškai į du stalčius susikarpyt smile.gif Kaina gerulė, Ikea temoj merginos ir kokybę gyrė

Siuksledezes parasytos i kokia spintele dedasi 4u.gif su trim maziukem i 80cm spintele puikiai telpa, i stalciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agniukee @ 2013 04 19, 15:38)
Visa virtuve ikejoj nusipirkom, surinkinejom dezes dabar su MB  4u.gif
Papildyta:
Siuksledezes parasytos i kokia spintele dedasi  4u.gif su trim maziukem i 80cm spintele puikiai telpa, i stalciu  4u.gif

Lauksim nuotraukų bigsmile.gif thumbup.gif O tai visi standartiniai matmenys pas jus? Kaip pavyko suprojektuoti su standartiniais matmenimis?
Mano stalčius nepatalpins 3 šiukšliadėžes doh.gif
Atsakyti