Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Juodai @ 2013 04 18, 23:13)
Kažkokia butaforinė virtuvė turėjo gautis  doh.gif . O kaip tada orkaitė, kaitlentė? Na, kaitlenčių  būna siauresnių, galima jas pasukti ir įmontuoti, bet orkaičių 40 cm gylio dar nemačiau... unsure.gif

Kokie blatni stalčiai?  g.gif Paprasti 90cm stalčiai ir dar paprastesni 45 cm stalčiai  lotuliukas.gif su pritraukimo mechanizmais. o kaip juose gali būt bardakas? jei galvojat, kad stalčiuose bardakas bus, tai spintelėse juo labiau  doh.gif o koks patogumas yra, kai reikia išsiimti ką ar įdėti  thumbup.gif - reikia iš arčiau, stalčių vos vos pradarai, reikia iš toliau, atidarai iki galo - ir jokio visų daiktų kiškraustymo, paskui sudėjimo mirksiukas.gif net ir šiukšlinė daug patogiau stalčiaus tipo bloke, kaip pas Gabby-Iz, ir pas mane dabar taip yra - nereikia atlapot dureių, kad išmestum menką šiukšlytę, o tik vos tarpelį atidaryt... labai patogu, kai pvz vienas prie plautuvės darbuojas, o kits atėjęs nori ką išmesti - tai nenutraukiant darbo viskas gali įvykti  mirksiukas.gif
na nežinau, nė vienos apatinės spintelės neplanuoju savo naujoj virtuvėj, visur bus stalčiai - susitaupo erdvė ir laikas  4u.gif
gal sekcijos stalčiai netolygu virtuvės stalčiams  smile.gif  sekcijos jie siauresni, trumpesni, o virtuvėje per visą apatinės dalies aukštį 2-3 stalčiai suformuojami - jie dideli, talpūs ir tikrai patogūs naudotis  thumbup.gif
ai, ką aš čia rašau, praeitoj temoj jau kalbėjom apie stalčius ir spintutes, ir beveik vieningos nuomonės priėjom, kad stalčiai gėris  thumbup.gif
tik kad nuorodos į praeitą temą neįdėjau pirmoj šios temos žinutėj  blush2.gif prašiau moderatorės Gorados, kad pataisytų, bet nepataisė...
va ankstesnė tema
jus mane ne taip supratot, pas mane virtuvej dabar stalciai, o ne kazkur kitur viena sekcija(unit'as kitaip sakant) su 3 stalciais, nepatinka man nors tu ka. siaip gal ir butu patogu, bet man tas tvarkymas kasdien doh.gif na nebent dar kokias dezutes i vidu det, kad daiktai turetu savo vietas g.gif
Atsakyti
Hmmmm, nu nieeeekaip neįsivaizduoju, kaip stalčiuose gali būt didesnė betvarkė, nei spintelėj ax.gif Nu aš gal labai mažai visko turiu, bet turbūt nuo virtuvės montavimo netvarkytas produktų stalčius pas mane atrodo taip, nu gal netobulai, bet nelaikau kad ten betvarkė biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Visa virtuves apacia dariau su stalciais, lentynos kosmaras man kazkoks, kai reikia krist ant keliu, issikraustyt puse turto ir istraukt kazka is galo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 04 19, 10:13)
jus mane ne taip supratot, pas mane virtuvej dabar stalciai, o ne kazkur kitur viena sekcija(unit'as kitaip sakant) su 3 stalciais, nepatinka man nors tu ka. siaip gal ir butu patogu, bet man tas tvarkymas kasdien doh.gif  na nebent dar kokias dezutes i vidu det, kad daiktai turetu savo vietas g.gif

aaa, sekcija stalčių - turėjot omeny stalčių blokas doh.gif drinks_cheers.gif
na ir ką Jūs ten kasdien tvarkote, niekaip nesuprantu g.gif
ale neįsivaizduoju virtuvės su 40cm gylio stalviršiu, jei jin skirta naudojimui, o ne parodai, nors tu ką doh.gif ale pasidarykit, ir spinteles apačioj susidėkit - juk viską galima pasigaminti šiais laikais 4u.gif paskui pasidalinsit patirtim, mažu tikai patogu bus ir kam patiks rolleyes.gif
biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 19 balandžio 2013 - 11:24
Turbut as galesiu uz poros savaiciu papasakoti biggrin.gif Jei neklystu dabartine virtuve naujam buste vienoj pusej siauresnes spinteles. Jei klystu, tai draugiskai apsimesim, kad nieko tokio nesakiau lotuliukas.gif
Aurora, berods Jus ikelete virtuves plana? Pakomentuosiu paziurejus veliau, telefone nepatogu wink.gif
Atsakyti
Sveikos, norėjau paklausti, ar šis maišytuvas patogus, ta prasme, ta rankena?
user posted image
Atsakyti
user posted image
Na pagaliau pavyko įkelti biggrin.gif Laukiu komentarų blush2.gif
Kaip jau minėjau šaldytuvas bus prie orkaitės, kaitlentė bus dujinė, tai spintelė virš jos pasikels aukščiau apie 10 cm. Indaplovė (45 cm) bus kriauklei iš dešinės ir dar pasiilgins stalviršis. Dar galvoju ar būtų įmanoma spinteles ilginti ir daryti ne 60, bet 90 cm, bet kaip tada viską išdėstyti (ar butinai viršutinių ir apatinių spintelių siūlės turi sutapti)?
Ir dar neapsisprendžiu ką daryti su spintelės kraštiniu karkasu, kuris matysis iš svetainės. Dizainerė siūlo pratęsti stalviršį ir daryti nuleidimą iki pat žemės, o meistrai rekomenduoja, kad būtų taip pat kaip fasadas (dažytas blizgus dramblio kaulo spalvos mdf).
Gal kas turi patarimų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aurora*: 19 balandžio 2013 - 12:10
QUOTE(gabby_jz @ 2013 04 19, 08:47)
Hmmmm, nu nieeeekaip neįsivaizduoju, kaip stalčiuose gali būt didesnė betvarkė, nei spintelėj  ax.gif  Nu aš gal labai mažai visko turiu, bet turbūt nuo virtuvės montavimo netvarkytas produktų stalčius pas mane atrodo taip, nu gal netobulai, bet nelaikau kad ten betvarkė biggrin.gif

niu va dabar aiskiau, kai pasirodei blush2.gif ir stalciai patiuninguoti thumbup.gif va kaip taip suskirstyta tai tikiu, kad patogu ir bardakas nesidaro drinks_cheers.gif pas mane tai dabar stalciai be jokiu pertverimu, tai ir susikuicia viskas doh.gif
gabby, kiek tavo virtuve kvadratu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aurora* @ 2013 04 19, 12:57)
user posted image
Na pagaliau pavyko įkelti  biggrin.gif Laukiu komentarų  blush2.gif
Kaip jau minėjau šaldytuvas bus prie orkaitės, kaitlentė bus dujinė, tai spintelė virš jos pasikels aukščiau apie 10 cm. Indaplovė (45 cm) bus kriauklei iš dešinės ir dar pasiilgins stalviršis. Dar galvoju ar būtų įmanoma spinteles ilginti ir daryti ne 60, bet 90 cm, bet kaip tada viską išdėstyti (ar butinai viršutinių ir apatinių spintelių siūlės turi sutapti)?
Ir dar neapsisprendžiu ką daryti su spintelės kraštiniu karkasu, kuris matysis iš svetainės. Dizainerė siūlo pratęsti stalviršį ir daryti nuleidimą iki pat žemės, o meistrai rekomenduoja, kad būtų taip pat kaip fasadas (dažytas blizgus dramblio kaulo spalvos mdf).
Gal kas turi patarimų  4u.gif

Visų pirma pradėsiu nuo indaplovės, turite nemažą virtuvę, spintelių pasidėjimui tikrai daug, šeima matau irgi didėja nestuke.gif thumbup.gif Tai kodėl tokią mažą indaplovę ruošiatės dėt? Dėkit 60 cm, 45 cm tikrai per maža bus. Man asmeniškai labai gražu, kaip pasiūlė dizainerė, nuleist stalviršį, toks gražus įrėminimas gaunasi smile.gif Viršutinės ir apatinės spintelių siūlės gerai būtų, kad sueitų, bet po kelis cm į vieną ar į kitą pusę manau nesugadina vaizdo smile.gif Ar pagal matmenis atsidarys kampinės spintelės durys g.gif Aš ten tam kampe tik mikrobangę kažkodėl matau biggrin.gif Kas bus kampuose apatinių spintelių? Nes dabar nelabai aišku smile.gif
Atsakyti

! 
Prašau mano skyriuose nenustatinėti diagnozių, bendrauti draugiškai ir tolerantiškai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gorada: 19 balandžio 2013 - 12:38
QUOTE(Juodai @ 2013 04 19, 10:20)
aaa, sekcija stalčių - turėjot omeny stalčių blokas  doh.gif  drinks_cheers.gif
na ir ką Jūs ten kasdien tvarkote, niekaip nesuprantu g.gif
ale neįsivaizduoju virtuvės su 40cm gylio stalviršiu, jei jin skirta naudojimui, o ne parodai, nors tu ką doh.gif  ale pasidarykit, ir spinteles apačioj susidėkit - juk viską galima pasigaminti šiais laikais 4u.gif paskui pasidalinsit patirtim, mažu tikai patogu bus ir kam patiks rolleyes.gif
biggrin.gif

kaip ir galvojau, prisidare blatnu stalciu ir mandros dabar esat biggrin.gif jau kaip minejau, pas mane be perskyrimu tai viskas issivarto doh.gif
oi kaip gerai, kad jus radau, dabar ir as noriu stalciu blush2.gif atrodo nera ka cia sumastyt, o va durnam daiktui butu nedaeje, kad stalciu galim padalint i kelias dalis blush2.gif aciu, mergaites 4u.gif
o del mazesniu spinteliu tai as nezinau ar darysiu, nes mane stalvirsis gasdina per mazas, dar kazin ar galvos nereiktu dauzyt i virsutines spinteles lotuliukas.gif ko gero reiks orentuotis i standartines ir patiuninguotus stalcius thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(*Aurora* @ 2013 04 19, 10:57)

man labai nepatogiai atrodo priejimas prie kampiniu(virsutiniu) spinteliu toj pusej kur orkaite schmoll.gif na bet nezinau, jei klystu pataisykit, merguciai g.gif
Atsakyti
QUOTE(EGO1st @ 2013 04 19, 13:31)
O dėkui, nemačiau. paskaitysiu.
O visus nervina tokios "klimaksinės" moteriškės. Jei jau nepatraukli vyrui tapot, nereikia išsilieti ant kitų. Juk aš neklausiau nuomonės kodėl aš nerandu informacijos ar pan. Klausiau, žmonių, kurie vis dar normaliai funkcionuoja ir gali kažką prasmingo pasakyti.
Žodžiu, kai nekalbina - geriau tylėk smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tame ir esmė, kad atėjot, paskaitėt paskutinį puslapį ir užklausėt doh.gif Negi dabar kiekvienam puslapyje reikia rašyti rekomenduojamas firmas doh.gif Jūs tikrai nerandat doh.gif Tiek aš, tiek kitos temos dalyvės rašėm atsiliepimus apie gamintojus, o jeigu jau tingit pajudinti užpakalį, tai jūs nebepatraukli savo vyrui biggrin.gif

QUOTE(Flirt @ 2013 04 19, 13:36)
kaip ir galvojau, prisidare blatnu stalciu ir mandros dabar esat biggrin.gif  jau kaip minejau, pas mane be perskyrimu tai viskas issivarto doh.gif 
oi kaip gerai, kad jus radau, dabar ir as noriu stalciu blush2.gif  atrodo nera ka cia sumastyt, o va durnam daiktui butu nedaeje, kad stalciu galim padalint i kelias dalis blush2.gif  aciu, mergaites 4u.gif
o del mazesniu spinteliu tai as nezinau ar darysiu, nes mane stalvirsis gasdina per mazas, dar kazin ar galvos nereiktu dauzyt i virsutines spinteles lotuliukas.gif  ko gero reiks orentuotis i standartines ir patiuninguotus stalcius thumbup.gif

Yra pirkt tokių stalčių skirtukų, tiek furnitūros pardėse, tiek Ikea, aš noriu iš Ikea, bet kol nėra jų LT bijau pirkt biggrin.gif Jų matmenys surašyti, bet nežinau kaip juos montuoja ir pan., žodžiu kol nepačiupinėsiu, tol ir pasmane bus bardakas doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti