QUOTE(Flirt @ 2013 04 18, 23:12)
Pas mus buve kaimynai sumazino spinteles, beveik sulygino su virsutinem spintelem, tai ir gerai atrode ir vietos daug susitaupe, tik tuo metu man neaktualu buvo tai ir nepaklausiau ar uztenka stalvirsio
O stalciai tai man nepatogu
Amzinas bardakas juose
Dabar turim viena sekcija stalciu tai nenaudoju
Tiek, kad jei vien spinteles, tai negraziai atrodys virtuve, imitacija daryt ir nesamone
O gal pas jus kokie blatni tie stalciai
Kažkokia butaforinė virtuvė turėjo gautis
. O kaip tada orkaitė, kaitlentė? Na, kaitlenčių būna siauresnių, galima jas pasukti ir įmontuoti, bet orkaičių 40 cm gylio dar nemačiau...
Kokie blatni stalčiai?
Paprasti 90cm stalčiai ir dar paprastesni 45 cm stalčiai
su pritraukimo mechanizmais. o kaip juose gali būt bardakas? jei galvojat, kad stalčiuose bardakas bus, tai spintelėse juo labiau
o koks patogumas yra, kai reikia išsiimti ką ar įdėti
- reikia iš arčiau, stalčių vos vos pradarai, reikia iš toliau, atidarai iki galo - ir jokio visų daiktų kiškraustymo, paskui sudėjimo
net ir šiukšlinė daug patogiau stalčiaus tipo bloke, kaip pas
Gabby-Iz, ir pas mane dabar taip yra - nereikia atlapot dureių, kad išmestum menką šiukšlytę, o tik vos tarpelį atidaryt... labai patogu, kai pvz vienas prie plautuvės darbuojas, o kits atėjęs nori ką išmesti - tai nenutraukiant darbo viskas gali įvykti
na nežinau, nė vienos apatinės spintelės neplanuoju savo naujoj virtuvėj, visur bus stalčiai - susitaupo erdvė ir laikas
gal sekcijos stalčiai netolygu virtuvės stalčiams
sekcijos jie siauresni, trumpesni, o virtuvėje per visą apatinės dalies aukštį 2-3 stalčiai suformuojami - jie dideli, talpūs ir tikrai patogūs naudotis
ai, ką aš čia rašau, praeitoj temoj jau kalbėjom apie stalčius ir spintutes, ir beveik vieningos nuomonės priėjom, kad stalčiai gėris
tik kad nuorodos į praeitą temą neįdėjau pirmoj šios temos žinutėj
prašiau moderatorės
Gorados, kad pataisytų, bet nepataisė...
va
ankstesnė tema