QUOTE(Vaida* @ 2013 04 18, 16:22)
Gal taip ir dar geriau, jei tik kanalizacija leidžia. Aš apsitaškau, bet pasivalau.
Tik neįsivaizduoju kas per baldžius darė - tarpai tarp spintelių (visgi kampas) net neužtepti silikonu, o užklijuoti lipnia juosta! Neįsivaizduojat, kaip atrodo, kai ji jau nuo drėmės parudavusi ir vietomis atsilupusi
Na galima ir kirsti, tada priėjimas patogesnis.
Dar patarimas, jei jau kampe kriauklė, tai toj vietoj apšvietimą gerą reikia pasidaryti, pvz. pas mane lemputė papildoma įsijungia, labai patogu
Tik neįsivaizduoju kas per baldžius darė - tarpai tarp spintelių (visgi kampas) net neužtepti silikonu, o užklijuoti lipnia juosta! Neįsivaizduojat, kaip atrodo, kai ji jau nuo drėmės parudavusi ir vietomis atsilupusi
Na galima ir kirsti, tada priėjimas patogesnis.
Dar patarimas, jei jau kampe kriauklė, tai toj vietoj apšvietimą gerą reikia pasidaryti, pvz. pas mane lemputė papildoma įsijungia, labai patogu
Kad dažniausiai virtuvės išplanavimas daromas prieš remontus, kurių eigoje ir pakeičiama san. mazgų vieta, dujotiekis, el. instaliacija
Beje, jų plautuvė buvo tame kampe anksčiau, tai pervedžiojo kanalizaciją ir vandentiekį. Ką ten pervedžiojo, metrą patraukė ir tiek Tik dėl dujotiekio nežinau.