Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

Sveiki, kokio pločio spinteles darotės, 60 ar 90 cm? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ariogala @ 2013 04 18, 12:42)
Dar labai terminas priklauso nuo to iš kur vežasi medžiagas ar perka Lietuvoje. Mums irgi gamino 3 mėnesiu. Bet kai pasako terminą ir laiku pagamina, tai manau geriau negu pasako 4 savaites, o paskui prasideda ... tai tas tai anas ....

drinks_cheers.gif tai va tas ir baisiausia butu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiktoo @ 2013 04 18, 10:50)
Sveiki,

turiu mažą virtuvę ir neapsisprendžiu ar praustuvę dėti šonu ar tiesiai, gal kas panašiai darėte ir turite +/- kodėl verte rinktis vieną ar kitą (viename paveiksliuke dujinę labai arti lango, tačiau iš tiesų ji turės būti atitraukta)
1
user posted image

2
user posted image

ačiū,

Jeigu spintelės kampas status, tai dėkite tiesiai.
Atsakyti
QUOTE(Wiktoo @ 2013 04 18, 10:50)
Sveiki,

turiu mažą virtuvę ir neapsisprendžiu ar praustuvę dėti šonu ar tiesiai, gal kas panašiai darėte ir turite +/- kodėl verte rinktis vieną ar kitą (viename paveiksliuke dujinę labai arti lango, tačiau iš tiesų ji turės būti atitraukta)

beje kaip galvojate ar tokiame plote pvz. gali būti stalas ant begelių ir dar sulankstomas (įsisvaizduočiau palei langą, kad būtų slankiojamas)

Sveika, bute, kur dabar gyvenu, būtent tokia virtuvė, tai plautuvė kampe, tik šiek tiek kitaip išdėliota kaitlentė ir šaldytuvas, bet žinok tikrai patogu.
Koks tas stalas ant bėgelių, tai neįsivaizduoju ax.gif Bet pas mane jis prasiplatina, jei reikia, maždaug apie 40cm, iš abiejų kraštų išsitraukia papildomai.
Dviems vietos virtuvėj pavalgyti užtenka smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Wiktoo @ 2013 04 18, 14:34)
neįšeina, nes toje vietoje dujų vamzdis. man va smalsu kaip su patogumu. vienu ar kitu atveju šviesos indus plauti bus mažoka, tik nesu niekad buvusi, kur yra kampinė kriauklė, dėl pačio stovėjimo šalia kriauklės:)

Prie didelių norų galima net jį perkelt 4u.gif

QUOTE(Vaida* @ 2013 04 18, 15:03)
Sveika, bute, kur dabar gyvenu, būtent tokia virtuvė, tai plautuvė kampe, tik šiek tiek kitaip išdėliota kaitlentė ir šaldytuvas, bet žinok tikrai patogu.
Koks tas stalas ant bėgelių, tai neįsivaizduoju  ax.gif  Bet pas mane jis prasiplatina, jei reikia, maždaug apie 40cm, iš abiejų kraštų išsitraukia papildomai.

user posted image

Va, pas mano vyro seserį panašiai išdėliota. Šaldytuvas prie lango, o plautuvė ne kampe, bet prie kairio krašto. Tikrai, kaip tokio dydžio virtuvėje, patogu. Ir niekas ten nesitaško nuo tos plautuvės biggrin.gif

Kažkas tokio...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 18 balandžio 2013 - 15:03
QUOTE(Ga-aP @ 2013 04 18, 14:00)
O toj sienoj, kur desineje saldytuvo - langas, ir pagrindinis plotas priesais saldytuva. kazkaip labai nenorejom, kad saldytuvas matytusi is pagrindinio kambario, bet gal ir nieko baisaus  g.gif MB sitas variantas labiausiai patiko. Imetu, kaip atrodo visas plotas:

user posted image

Bet zinot ka, paziurejau, kad nuo sienos iki kito lango 69 cm, o saldytuvas apie 60, kazi neuzgos tada  g.gif

Atrodo, virtuve didele, bet kai reikia susidelioti, tai problema  doh.gif

sakiau, kad šaldytuvas pačioj geriausioj vietoj thumbup.gif ir Jūsų vyras tą supranta iškart lotuliukas.gif (čia apie alų aš mirksiukas.gif )
o 69 cm turėtų užtekt šaldytuvui, kad jis netrukdytų langui, nebent kokias šikarnas užuolaidas norit ten kabinti g.gif

QUOTE(Wiktoo @ 2013 04 18, 14:34)
neįšeina, nes toje vietoje dujų vamzdis. man va smalsu kaip su patogumu. vienu ar kitu atveju šviesos indus plauti bus mažoka, tik nesu niekad buvusi, kur yra kampinė kriauklė, dėl pačio stovėjimo šalia kriauklės:)

dėl šviesos - gi dėkit apšvietimą po spintelėm - ir šviesa bus kaip tik ten, kur reikia mirksiukas.gif

QUOTE(ariogala @ 2013 04 18, 14:42)
Dar labai terminas priklauso nuo to iš kur vežasi medžiagas ar perka Lietuvoje. Mums irgi gamino 3 mėnesiu. Bet kai pasako terminą ir laiku pagamina, tai manau geriau negu pasako 4 savaites, o paskui prasideda ... tai tas tai anas ....

visiškai drinks_cheers.gif

QUOTE(ariogala @ 2013 04 18, 14:58)
Jeigu spintelės kampas status, tai dėkite tiesiai.

tas tiesa, kampinė spintelės durelės tuomet turėtų būti 45 laipsnių kampu su kitom spintelėm 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 18 balandžio 2013 - 15:07
QUOTE(Vaida* @ 2013 04 18, 14:03)
Koks tas stalas ant bėgelių, tai neįsivaizduoju  ax.gif  Bet pas mane jis prasiplatina, jei reikia, maždaug apie 40cm, iš abiejų kraštų išsitraukia papildomai.

user posted image

Bet ar tikrai bus patogu stovėti tokiame kamputyje. Pas mus kampe - bet spintelė su nukirstu kampu.
Atsakyti
QUOTE(*Aurora* @ 2013 04 18, 14:50)
Sveiki, kokio pločio spinteles darotės, 60 ar 90 cm? smile.gif

visokias 4u.gif bigsmile.gif
ir 45 galima mirksiukas.gif
apie ką Jūs čia? g.gif ar aš ką nors praleidau?
ar Jūs apie pakabinamas spinteles norėjot paklausti? ar apie pastatomas?
pastatomų standartai yra, jei neklystu, 30, 45, 60, 90cm... gal dar 80cm (čia gal labiau apie stalčių blokus kalbant) g.gif
pakabinamos dabar pas mane yra 80cm - žemesnės, ir 45cm aukštesnė. turbūt visi daro tokias, kokios telpa wink.gif
Atsakyti
Ga-ap, pagal paskutiniausia plana, kaip suprantu saldytuvas ir yra kairiajam kampe, kur pries tai paiset ukine ir ukine+orkaite? Ir sitam plane plautuve vietoj virykles (kaip pries tai paiset)? Pritariu Juodai, paskutiniausiam plane saldytuvas pasleptas, bet kartu ir arciausiai is kitu patalpu ji pasiekt (alaus pasiimt!!) biggrin.gif Ir tada ta siena palei langa tikrai galima akcentuot svetaines spalvom thumbup.gif:
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 04 18, 14:57)
Va, pas mano vyro seserį panašiai išdėliota. Šaldytuvas prie lango, o plautuvė ne kampe, bet prie kairio krašto. Tikrai, kaip tokio dydžio virtuvėje, patogu. Ir niekas ten nesitaško nuo tos plautuvės biggrin.gif
Gal taip ir dar geriau, jei tik kanalizacija leidžia. Aš apsitaškau, bet pasivalau.
Tik neįsivaizduoju kas per baldžius darė - tarpai tarp spintelių (visgi kampas) net neužtepti silikonu, o užklijuoti lipnia juosta! Neįsivaizduojat, kaip atrodo, kai ji jau nuo drėmės parudavusi ir vietomis atsilupusi doh.gif

QUOTE(ariogala @ 2013 04 18, 15:08)
Bet ar tikrai bus patogu stovėti tokiame kamputyje. Pas mus kampe - bet spintelė su nukirstu kampu.

Na galima ir kirsti, tada priėjimas patogesnis.

Dar patarimas, jei jau kampe kriauklė, tai toj vietoj apšvietimą gerą reikia pasidaryti, pvz. pas mane lemputė papildoma įsijungia, labai patogu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 04 18, 16:13)
visokias  4u.gif  bigsmile.gif
ir 45 galima  mirksiukas.gif
apie ką Jūs čia?  g.gif ar aš ką nors praleidau?
ar Jūs apie pakabinamas spinteles norėjot paklausti? ar apie pastatomas?
pastatomų standartai yra, jei neklystu, 30, 45, 60, 90cm... gal dar 80cm (čia gal labiau apie stalčių blokus kalbant) g.gif
pakabinamos dabar pas mane yra 80cm - žemesnės, ir 45cm aukštesnė. turbūt visi daro tokias, kokios telpa wink.gif

Turėjau omeny ir pakabinamas ir pastatomas, mums dizainerė pabraižė visas 60 cm, bet kai meistrai kainą paskaičiavo (vieni 8 tūkst., kiti 12 tūkst.) tai pasiūlė spinteles platinti iki 90 cm, pigiau kainuos, bet nuo tokios sumos turbūt nelabai ženkliai...
O nieko įpatingo nepageidaujam, dažytas mdf ir paprastas stalviršis g.gif
Atsakyti
Sveiki,
Daug prirašyta apie pačius projektus, bet mažai kas rekomenduoja gamintojus.
Gal kas neseniai (max. iki metu) užsisakinėjot virtuvės ir vonios baldus? gal turit kažkokius patikimus gamintojus?
norėtųsi, jog ir patartų, būtų imlūs naujovėms ir kad rankos iš teisingų pusių augtų. Be abejo nepamirštam ir kainos.
Veiksmas Kaunas.
Dėkui už pagalbą.
Atsakyti