Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Ga-aP @ 2013 04 17, 19:49)
neduoda ramybes ir man virtuve  doh.gif  Drauge patare va sitaip daryti:
user posted image
Ka manot? Gal tikrai sitas variantas geriausias? Tik deciau spintele salia saldytuvo tokio pacio aukscio, kaip ir saldytuvas, ikejos plannery nebuvo tokio dydzio, tai sudejau taip, kad bendras vaizdas geresnis butu  4u.gif  Tik man tada kazkaip tos baltos spinteles biskiuka durnai atrodo, daugiau baltos reiktu - gal ta spintele prie saldytuvo balta daryti  g.gif

Tai kaip jau kažkas rašė, šaldytuvą keliam prie orkaitės (vietoj ūkinės spintos), o dešiniam kampe atsiras darbastalio. Kokio pločio tos spintelės iš abiejų pusių prie kaitlentės? Gal geriau kaitlentę stumt dešiniau ir daryt standartinio pločio spintelę g.gif O tos baltos spintelės būtinos?
QUOTE(Venecija_ @ 2013 04 17, 20:50)
...turiu jau pradini brėžinuka virtuvės, bet pasižiurėjus dar kartą, kaip sakant antru žvilksniu man niekas nebepatiko, esmė tame kad į virtuvę turi labai daug visko tilpti... dujinis pečius, indaplovė, skalbimo mašina ir džiovyklė, be visu kitų būtinybių kaitlentė, mikrobangė, orkaitė šaldytuvas.. tiesa apie skalbimo mašina ir džiovyklę dar svarstome nes bent jau mano akimis jai tiktai nėra vietos...
ir virtuvės brėžinį :
user posted image
Papildyta:
variantas be džiovyklės ir skalbimo mašinos
user posted image

O galima vaizdą "iš priekio"? Kad matytųsi pakabinamos spintelės ir kokie aukščiai ir langai?
Šiaip pirmam plane šaldytuvas atrodo išsikišęs į kitą kambarį ir nėra pažymėta orkaitė (nebent tuo atveju ji būtų po kaitlente?). Antram plane keisčiau šaldytuvą su pečium vietom. Abejuose planuose apatinis kairys kampas neaišku kaip išnaudotas, nes šalia aukšti baldai g.gif Jei džiovyklė nėra būtina, galima skalbimo mašiną statyti į kampą ir kairėj pusėj daryti tiesią liniją, be užsukimų (virtuvė iš U į L formą).
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 04 17, 21:22)
o nebandet nei viena daugiau pinigu pasiulyt, kad be eiles padarytu g.gif  turetu but imanoma, nes 3 menesius laukt doh.gif  nebereikes ir to remonto man biggrin.gif

na nežinau, kam čia taškytis pinigais, kai galima iš anksto pasiplanuoti viską unsure.gif juo labiau, kai baldų kainos ir taip nėra mažos rolleyes.gif
jei ir turėčiau atliekamą litą, kas mažai tikėtina, kai rengiesi naujus namus, vistiek nelaukčiau paskutinės akimirkos su baldų užsakymu, nes paskui rizikuočiau gyventi naujuos namuos kurį laiką be virtuvės doh.gif - aišku, jei šeimynos tik 2 asmenys, dirbantys perdien, tik vakare namo sugrįžtantys, galima pagyventi mėnesį kitą ir be virtuvės, bet turint vaikų šis variantas schmoll.gif

QUOTE(irisas @ 2013 04 17, 21:44)
Man baldžiai darė 4 savaites be jokių papildomų pinigų  biggrin.gif

Ar taip ir buvot sutarę? Man Jūsų baldininkai preliminarų baldų gaminimo laiką nurodė 6 savaites, su masyvu - 8 savaites. Aišku, turi užsimesti laiko, paskui labai džiugu, kai anksčiau pavyksta pagamint bigsmile.gif

QUOTE(Flirt @ 2013 04 17, 22:14)
na cia jau realesnis laikas thumbup.gif  reiskia spesim ir mes, nera ko sukt galvos ax.gif

nesuprantu, ko Jus baido tas 3 mėnesių gaminimo laikas g.gif
taigi užsakykit dabar ir pagamins Jums tuos baldus vasaros pabaigai 4u.gif ir tada tikrai nereikės sukt galvos bigsmile.gif

QUOTE(Ga-aP @ 2013 04 17, 22:51)
Ne, ten nebus lentyneles vynui, idejau tokias, kokias radau plannery, nebuvo kitokiu  4u.gif  Bus prieskoniams susideti ar siaip kazkam, uzdaros ax.gif Saldytuvas taip pat is virsaus apremintas nebutu, salia spintele butu tokio aukscio, kaip saldytuvas, o virs jo - nieko.
Tai va, kad darbastalio neypatingai, nu bet kur man ta saldytuva kisti  g.gif Durnai atrodys, jeigu desinej pusej tik saldytuvas stoves aukstas ir daugiau nieko, nebent lentyna kokia, bet dulkems rinkti irgi nenoriu  doh.gif Slepti tai nieko neslepiu.

aš tai stumčiau plautuvę dešiniau, link šaldytuvo, su ja aišku ir indaplovę - žodžiu šitas dvi spintutes sukeisčiau su dideliu stalčių bloku - tada turėsit didelį darbastalį tarp kaitlentės ir plautuvės 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Ajste @ 2013 04 18, 00:40)
Tai kaip jau kažkas rašė, šaldytuvą keliam prie orkaitės (vietoj ūkinės spintos), o dešiniam kampe atsiras darbastalio. Kokio pločio tos spintelės iš abiejų pusių prie kaitlentės? Gal geriau kaitlentę stumt dešiniau ir daryt standartinio pločio spintelę  g.gif  O tos baltos spintelės būtinos?

Darbastalis patogiau tarp kaitlentės ir plautuvės (kaip rašiau, perkėlus ją dešiniau didesnis gaunasi), o ir langas priešais 4u.gif
ar smagu gi dirbti kampe, toli nuo pagrindinių virtuvės taškų? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 04 17, 22:56)
na nežinau, kam čia taškytis pinigais, kai galima iš anksto pasiplanuoti viską  unsure.gif juo labiau, kai baldų kainos ir taip nėra mažos  rolleyes.gif
jei ir turėčiau atliekamą litą, kas mažai tikėtina, kai rengiesi naujus namus, vistiek nelaukčiau paskutinės akimirkos su baldų užsakymu, nes paskui rizikuočiau gyventi naujuos namuos kurį laiką be virtuvės doh.gif - aišku, jei šeimynos tik 2 asmenys, dirbantys perdien, tik vakare namo sugrįžtantys, galima pagyventi mėnesį kitą ir be virtuvės, bet turint vaikų šis variantas  schmoll.gif

nesuprantu, ko Jus baido tas 3 mėnesių gaminimo laikas  g.gif
taigi užsakykit dabar ir pagamins Jums tuos baldus vasaros pabaigai  4u.gif ir tada tikrai nereikės sukt galvos  bigsmile.gif

musu situacija yra tokia, kad mes dabar uzsakinet negalim. jei galeciau, tai tikrai nelaukciau rugpjucio mirksiukas.gif

o siaip tai man nesuprantama ka tiek laiko gamint reikia biggrin.gif
Papildyta:
http://virtuvesbalda...iko-pagaminate/
Atsakyti
Man sitie baldininkai , kaip rasiau, preliminaru laika nurode 6savaites, o jei fasadai is masyvo - 8 savaites. Matyt mano virtuve sudetinga lotuliukas.gif
Manyciau, kad baldininkai apsidraudzia save, sakyda,i toki ilga gaminimo laika, veliau, kai suderinamas projektas, gal sutrumpeja terminas g.gif
Na ka, as kaip tik uzsakinesiu pas tuos, kurie sakosi gaminantys 3 menesius. Kai suderinsim viska,butinai papasakosiu, ar pasikeite kas, ar ne 4u.gif paziuresim, ar turesiu virtuve iki rudens, bent jau be stalvirsio, nes sitam dar prisides kokia 3 savaites doh.gif , ar ne mirksiukas.gif
Flirt, o kodel dar negalit uzsakinet? Nera kaip ismatuoti?
Atsakyti
O mes niekaip neįkišam sienelės biggrin.gif Išmontavom gartraukį, maišytuvą, ir vis tiek niekaip per tą nelemtą dujų vamzdį doh.gif Arba gsusim viršutines spinteles nukabint, arba be reikalo lakavom ir dėsim plyteles doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 18 balandžio 2013 - 07:23
QUOTE(Juodai @ 2013 04 18, 00:56)
Ar taip ir buvot sutarę? Man Jūsų baldininkai preliminarų baldų gaminimo laiką nurodė 6 savaites, su masyvu - 8 savaites. Aišku, turi užsimesti laiko, paskui labai džiugu, kai anksčiau pavyksta pagamint  bigsmile.gif

taip ir buvom sutarę, tik patys prašėm paskui vos ne savaitę atidęt, nes grindys nebuvo sudėtos smile.gif Dabar pavasariop manau daugiau užsakymų turi, todėl ir pailgina gamybos laiką. O man dar jie nereiškia noro vaiko kambario baldų gamint, tai ko gero dėl to, kad vos spėja suktis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 04 18, 07:23)
O mes niekaip neįkišam sienelės biggrin.gif Išmontavom gartraukį, maišytuvą, ir vis tiek niekaip  per tą nelemtą dujų vamzdį doh.gif Arba gsusim viršutines spinteles nukabint, arba be reikalo lakavom ir dėsim plyteles doh.gif

Sveiki,
Gal jus galit priminti kur gaminotes baldus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 04 18, 00:40)
Tai kaip jau kažkas rašė, šaldytuvą keliam prie orkaitės (vietoj ūkinės spintos), o dešiniam kampe atsiras darbastalio. Kokio pločio tos spintelės iš abiejų pusių prie kaitlentės? Gal geriau kaitlentę stumt dešiniau ir daryt standartinio pločio spintelę  g.gif  O tos baltos spintelės būtinos?

Tada orkaite reiktu deti apacioje, po kaitlente. Nenoriu salia saldytuvo, nes drauge sake, kad pas juos nors ir labai gera izoliacija padaryta, bet vistiek kaista. Spinteles po 20 cm, galima deti viena 40 cm, nors pasiziurejau dizaineres daryta projekta seniau, tai dejo viena spintele didele vietoj triju mano parodytu, ten lieka ir krastuose vietos, ir kaitlente telpa.
Baltu spinteliu noreciau, man vis baime, kad vietos mazai bus, nes dabar nieko nesutalpinam doh.gif O jeigu gartraukis butu imontuojamas, gal tos baltos taip neissiskirtu?

QUOTE(Juodai @ 2013 04 18, 00:56)

aš tai stumčiau plautuvę dešiniau, link šaldytuvo, su ja aišku ir indaplovę - žodžiu šitas dvi spintutes sukeisčiau su dideliu stalčių bloku - tada turėsit didelį darbastalį tarp kaitlentės ir plautuvės  4u.gif

Pabandysiu, paziuresiu, kaip atrodo.

Atsakyti
Kas čia pergyvena, kad 3 mėn laukt baldų reiks? biggrin.gif
Pirminis mūsų išmatavimas buvo 2011 gruodį, o dar baldų neturim lotuliukas.gif
Aišku, ne baldžiai gi kalti, o mūsų meistras, kuris dar niekaip nesugeba grindų pabaigt dėt ir sienų nudažyt doh.gif
Bet aš kantri, ilgai laukus dar palauksiu lotuliukas.gif

O šiaip virtuvės baldus gamina +/- 3 savaites, tik neaišku kiek klientų eilėj laukia, tada nenuostabu, kad jei Petras su Onute ir dar koks Antanas užsisakė prieš jus, laukt reiks apie 3 mėnesius smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ga-aP @ 2013 04 18, 09:03)
Tada orkaite reiktu deti apacioje, po kaitlente. Nenoriu salia saldytuvo, nes drauge sake, kad pas juos nors ir labai gera izoliacija padaryta, bet vistiek kaista. Spinteles po 20 cm, galima deti viena 40 cm, nors pasiziurejau dizaineres daryta projekta seniau, tai dejo viena spintele didele vietoj triju mano parodytu, ten lieka ir krastuose vietos, ir kaitlente telpa.
Baltu spinteliu noreciau, man vis baime, kad vietos mazai bus, nes dabar nieko nesutalpinam  doh.gif  O jeigu gartraukis butu imontuojamas, gal tos baltos taip neissiskirtu?
Pabandysiu, paziuresiu, kaip atrodo.

Tai gal ventiliacija prasta, kad kaista? g.gif
Mano galva, papildomai nereikia izoliuot orkaičių, tą jau gamintojas padaro unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 04 18, 08:23)
O mes niekaip neįkišam sienelės biggrin.gif Išmontavom gartraukį, maišytuvą, ir vis tiek niekaip  per tą nelemtą dujų vamzdį doh.gif Arba gsusim viršutines spinteles nukabint, arba be reikalo lakavom ir dėsim plyteles doh.gif

Kaip sekasi? Gal jau pavyko? bigsmile.gif
Atsakyti
sveiki.
o kaip daroma su lango varstymu, jei priešais jį būna kriauklė? ar langas būna auksčiau? ar nevarstomas?
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 04 18, 01:02)
Man sitie baldininkai , kaip rasiau, preliminaru laika nurode 6savaites, o jei fasadai is masyvo - 8 savaites. Matyt mano virtuve sudetinga  lotuliukas.gif
Manyciau, kad baldininkai apsidraudzia save, sakyda,i toki ilga gaminimo laika, veliau, kai suderinamas projektas, gal sutrumpeja terminas g.gif
Na ka, as kaip tik uzsakinesiu pas tuos, kurie sakosi gaminantys 3 menesius. Kai suderinsim viska,butinai papasakosiu, ar pasikeite kas, ar ne  4u.gif  paziuresim, ar turesiu virtuve iki rudens, bent jau be stalvirsio, nes sitam dar prisides kokia 3 savaites  doh.gif , ar ne mirksiukas.gif
Flirt, o kodel dar negalit uzsakinet? Nera kaip ismatuoti?

nu jo biggrin.gif pazesim, kaip jum seksis, gal nereiks 3 menesiu laukt ax.gif
o musu nera Lt ir nebus iki rugpjucio mirksiukas.gif
Atsakyti