QUOTE(Ga-aP @ 2013 04 17, 19:49)
neduoda ramybes ir man virtuve Drauge patare va sitaip daryti:
Ka manot? Gal tikrai sitas variantas geriausias? Tik deciau spintele salia saldytuvo tokio pacio aukscio, kaip ir saldytuvas, ikejos plannery nebuvo tokio dydzio, tai sudejau taip, kad bendras vaizdas geresnis butu Tik man tada kazkaip tos baltos spinteles biskiuka durnai atrodo, daugiau baltos reiktu - gal ta spintele prie saldytuvo balta daryti
Ka manot? Gal tikrai sitas variantas geriausias? Tik deciau spintele salia saldytuvo tokio pacio aukscio, kaip ir saldytuvas, ikejos plannery nebuvo tokio dydzio, tai sudejau taip, kad bendras vaizdas geresnis butu Tik man tada kazkaip tos baltos spinteles biskiuka durnai atrodo, daugiau baltos reiktu - gal ta spintele prie saldytuvo balta daryti
Tai kaip jau kažkas rašė, šaldytuvą keliam prie orkaitės (vietoj ūkinės spintos), o dešiniam kampe atsiras darbastalio. Kokio pločio tos spintelės iš abiejų pusių prie kaitlentės? Gal geriau kaitlentę stumt dešiniau ir daryt standartinio pločio spintelę O tos baltos spintelės būtinos?
QUOTE(Venecija_ @ 2013 04 17, 20:50)
...turiu jau pradini brėžinuka virtuvės, bet pasižiurėjus dar kartą, kaip sakant antru žvilksniu man niekas nebepatiko, esmė tame kad į virtuvę turi labai daug visko tilpti... dujinis pečius, indaplovė, skalbimo mašina ir džiovyklė, be visu kitų būtinybių kaitlentė, mikrobangė, orkaitė šaldytuvas.. tiesa apie skalbimo mašina ir džiovyklę dar svarstome nes bent jau mano akimis jai tiktai nėra vietos...
ir virtuvės brėžinį :
Papildyta:
variantas be džiovyklės ir skalbimo mašinos
ir virtuvės brėžinį :
Papildyta:
variantas be džiovyklės ir skalbimo mašinos
O galima vaizdą "iš priekio"? Kad matytųsi pakabinamos spintelės ir kokie aukščiai ir langai?
Šiaip pirmam plane šaldytuvas atrodo išsikišęs į kitą kambarį ir nėra pažymėta orkaitė (nebent tuo atveju ji būtų po kaitlente?). Antram plane keisčiau šaldytuvą su pečium vietom. Abejuose planuose apatinis kairys kampas neaišku kaip išnaudotas, nes šalia aukšti baldai Jei džiovyklė nėra būtina, galima skalbimo mašiną statyti į kampą ir kairėj pusėj daryti tiesią liniją, be užsukimų (virtuvė iš U į L formą).