Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Vaida* @ 2013 04 17, 19:13)
gabby_jz, kaitlentė elektrinė bus. Gartraukis čia šiaip padėtas, nes neleido programėlė nutempti jo. 51cm rekomenduojamas virš kaitlentės, taip? Žodžiu, jis bus tokiam aukšty, kokiam reikia, čia didelės bėdos nematau.

Na, įkyrėsiu šiandien tikriausiai su savo planeliais, bet dar papiešiau:

user posted image

Plautuvė, indaplovė, kaitlentė, 1,4m darbastalio ir šaldytuvas.
Viršutines spinteles perskėliau, dėl atsidarinėjimo būdo dar reikės pagalvoti.
Bent jau pigesnis variantas, tai tikriausiai, kai atsidaro į šoną..

O man norėtusi kaitlentę pastumti į dešinę per vieną stalčių bloką. Man tai norisi kuo didesnio darbastalio tarp plautuvės ir kaitlentės, bent pas mane toj vietoj visas veiksmas vyksta kai gaminamas maistas (plaunu, pasidedu, pjaustau/ tarkuoju ir viskas į puodą/ keptuvę), noriu pasakyti, kad viskas laisvai, o nesusigrūdus. O už kaitlentės ant darbastalio galima elektrinį virdulį pastatyti.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 04 17, 19:02)
daugelis baldininkų, bent jau kiek aš klausiau, daro virtuves nuo 6 savaičių iki 3 mėnesių  mirksiukas.gif mums virtuvės reikia irgi iki naujų mokslo metų, su baldininkais derinamės jau dabar  4u.gif

o nebandet nei viena daugiau pinigu pasiulyt, kad be eiles padarytu g.gif turetu but imanoma, nes 3 menesius laukt doh.gif nebereikes ir to remonto man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaida* @ 2013 04 17, 19:31)
Sienoje langas yra. O ir į aukštį netelpa šaldytuvas, žodžiu, vaizdelis čia toks:

Toks didelis tvarkos pakeitimas jau nebūtų gerai, atvesti vamzdžiai, elektra, viryklei ir gartraukiui rozetės padarytos, nebesinori per daug ardyti visko.
Jei norėčiau orkaitės ūkinėj spintoj, reiktų trifazę elektrą per koloną nusivesti iki kampo, daug vargo ir griovimo.

Aš suprantu, kad dėl savo pačios gerovės galėčiau ir pagriauti namus, bet manau, kad bus patogus ir paskutinis pieštas planelis, tik dar dėl tų viršutinių spintelių su baldžiais reikės pasitarti.

Dabar pasidarė aiškiau. mirksiukas.gif

Jei negalima daryti pertvarkos, tai bent jau kaitlentę pastumkit link šaldytuvo. Mano akimis žiūrint - daugiausiai darbastalio reikia tarp kriauklės ir kaitlentės. ax.gif

O jus negalvojot šaldytuvą pastatyti prie kolonos (kur dabar kriauklė) ir viską pastumti dešinėn?
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 04 17, 21:22)
o nebandet nei viena daugiau pinigu pasiulyt, kad be eiles padarytu g.gif  turetu but imanoma, nes 3 menesius laukt doh.gif  nebereikes ir to remonto man biggrin.gif

Man baldžiai darė 4 savaites be jokių papildomų pinigų biggrin.gif

Atsakyti
neduoda ramybes ir man virtuve doh.gif Drauge patare va sitaip daryti:

user posted image

Ka manot? Gal tikrai sitas variantas geriausias? Tik deciau spintele salia saldytuvo tokio pacio aukscio, kaip ir saldytuvas, ikejos plannery nebuvo tokio dydzio, tai sudejau taip, kad bendras vaizdas geresnis butu 4u.gif Tik man tada kazkaip tos baltos spinteles biskiuka durnai atrodo, daugiau baltos reiktu - gal ta spintele prie saldytuvo balta daryti g.gif

P.s., i spinteliu rankeneles nekreipkit demesio, nepakeiciau pusiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ga-aP: 17 balandžio 2013 - 20:50
QUOTE(irisas @ 2013 04 17, 19:44)
Man baldžiai darė 4 savaites be jokių papildomų pinigų  biggrin.gif

na cia jau realesnis laikas thumbup.gif reiskia spesim ir mes, nera ko sukt galvos ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Ga-aP @ 2013 04 17, 19:49)

Ka manot? Gal tikrai sitas variantas geriausias? Tik deciau spintele salia saldytuvo tokio pacio aukscio, kaip ir saldytuvas, ikejos plannery nebuvo tokio dydzio, tai sudejau taip, kad bendras vaizdas geresnis butu  4u.gif  Tik man tada kazkaip tos baltos spinteles biskiuka durnai atrodo, daugiau baltos reiktu - gal ta spintele prie saldytuvo balta daryti  g.gif

P.s., i spinteliu rankeneles nekreipkit demesio, nepakeiciau pusiu  doh.gif

ar tikrai reikalingos lentyneles vynui g.gif tiek pas mus tiek pas draugus buvo, tai parduotuviu maisus laikydavom lotuliukas.gif man nepatinka tas saldytuvo apreminimas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ga-aP @ 2013 04 17, 21:49)
neduoda ramybes ir man virtuve  doh.gif  Drauge patare va sitaip daryti:

Ka manot? Gal tikrai sitas variantas geriausias? Tik deciau spintele salia saldytuvo tokio pacio aukscio, kaip ir saldytuvas, ikejos plannery nebuvo tokio dydzio, tai sudejau taip, kad bendras vaizdas geresnis butu  4u.gif  Tik man tada kazkaip tos baltos spinteles biskiuka durnai atrodo, daugiau baltos reiktu - gal ta spintele prie saldytuvo balta daryti  g.gif

P.s., i spinteliu rankeneles nekreipkit demesio, nepakeiciau pusiu  doh.gif

Virtuvės plotas atrodo nemažas, o naudingo darbastalio lieka... g.gif Kaip čia pasakius...
Beto, kai turit tiek vietos pasidėjimui apačioje - kam darot dvi ūkines spintas? Ar ten slepiat kažką - vamzdžius, skaitliukus...?

Dėl tų lentynėlių šalia kaitlentės pritariu ankstesniam postui.
Gartraukį geriau įmontuojamą.

Nežinau... Virtuvės plotas nemažas, neaišku kokios spalvos rinksitės, bet bent jau dabar atrodo, kad bus du tamsūs kampai virtuvėje. doh.gif
Kodėl nenorit viską, kas aukšta dėti vienoje sienoje?

Gal aš čia per daug kritikuoju. Nepykit. blush2.gif
Tiesiog save įsivaizdavau šioje virtuvėje. Vergaučiau čionai ištisai. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ntu-Kpi: 17 balandžio 2013 - 21:18
QUOTE(sunshow @ 2013 04 16, 08:58)
Man tai nerealiai gražiai atrodo kai derinami medžio imitacijos stalviršiai (šviesūs) su baltom spintelėm..tik kažin ar žiauriai nepraktiškas toks derinukas?  g.gif

man irgi tokia kombinacija labai patinka drinks_cheers.gif todėl lauksiu ir aš, gal kuri pasidalins patirtimi dėl priežiūros 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites smile.gif

ryt pasiryžus perskaityti visą temą smile.gif turiu jau pradini brėžinuka virtuvės, bet pasižiurėjus dar kartą, kaip sakant antru žvilksniu man niekas nebepatiko, esmė tame kad į virtuvę turi labai daug visko tilpti... dujinis pečius, indaplovė, skalbimo mašina ir džiovyklė, be visu kitų būtinybių kaitlentė, mikrobangė, orkaitė šaldytuvas.. tiesa apie skalbimo mašina ir džiovyklę dar svarstome nes bent jau mano akimis jai tiktai nėra vietos...
ikeliu I aušto brėžinuką:
user posted image
ir virtuvės brėžinį :
user posted image
Papildyta:
variantas be džiovyklės ir skalbimo mašinos
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Venecija_: 17 balandžio 2013 - 22:00
QUOTE(Flirt @ 2013 04 17, 22:14)
na cia jau realesnis laikas thumbup.gif  reiskia spesim ir mes, nera ko sukt galvos ax.gif
Papildyta:

ar tikrai reikalingos lentyneles vynui g.gif  tiek pas mus tiek pas draugus buvo, tai parduotuviu maisus laikydavom  lotuliukas.gif  man nepatinka tas saldytuvo apreminimas schmoll.gif

Ne, ten nebus lentyneles vynui, idejau tokias, kokias radau plannery, nebuvo kitokiu 4u.gif Bus prieskoniams susideti ar siaip kazkam, uzdaros ax.gif Saldytuvas taip pat is virsaus apremintas nebutu, salia spintele butu tokio aukscio, kaip saldytuvas, o virs jo - nieko.

QUOTE(Ntu-Kpi @ 2013 04 17, 22:15)
Virtuvės plotas atrodo nemažas, o naudingo darbastalio lieka... g.gif Kaip čia pasakius...
Beto, kai turit tiek vietos pasidėjimui apačioje - kam darot dvi ūkines spintas? Ar ten slepiat kažką - vamzdžius, skaitliukus...?

Dėl tų lentynėlių šalia kaitlentės pritariu ankstesniam postui.
Gartraukį geriau įmontuojamą.

Tai va, kad darbastalio neypatingai, nu bet kur man ta saldytuva kisti g.gif Durnai atrodys, jeigu desinej pusej tik saldytuvas stoves aukstas ir daugiau nieko, nebent lentyna kokia, bet dulkems rinkti irgi nenoriu doh.gif Slepti tai nieko neslepiu.
Atsakyti
QUOTE(Ga-aP @ 2013 04 17, 20:51)
Ne, ten nebus lentyneles vynui, idejau tokias, kokias radau plannery, nebuvo kitokiu  4u.gif  Bus prieskoniams susideti ar siaip kazkam, uzdaros ax.gif Saldytuvas taip pat is virsaus apremintas nebutu, salia spintele butu tokio aukscio, kaip saldytuvas, o virs jo - nieko.
Tai va, kad darbastalio neypatingai, nu bet kur man ta saldytuva kisti  g.gif Durnai atrodys, jeigu desinej pusej tik saldytuvas stoves aukstas ir daugiau nieko, nebent lentyna kokia, bet dulkems rinkti irgi nenoriu  doh.gif Slepti tai nieko neslepiu.

tai montuokit saldytuva prie orkaites kazkur ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaida* @ 2013 04 17, 15:35)
Pabraižiau:
user posted image
Svarsčiau apie tai, kad dėti duris, kurias atidarius, bus kolona  biggrin.gif Ar kabinti ant tos kolonos kokias lentynėles, samčius ar dar ką. Svarsčiau apie juodą lentą, ant kurios būtų galima rašyti. Atrodo, kad nebijau eksperimentuoti, bet nenoriu nusivažiuoti į lankas...  doh.gif

66cm.. kaip i ji gali netilpti saldytuvas?? jie juk mazdaug standartas 60cm plocio

ties kolona pritariu puiki spinta su lentynelem.. juk stalvirsis 60cm, visi 20cm jums lieka!

ai jau viska atsake jums.. nebesvarbu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinka_2010: 17 balandžio 2013 - 22:13