Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(aiduke @ 2013 04 16, 20:45)
O aš pagaliau prisiruošiau ir nuvažiavau pas baldininką užsisakyti virtuvinio biggrin.gif Tai ne tik,kad užsikviečiau,kad atvažiuotų išsimatuot,bet ir 1,5 val išdemonstravo visus lankstus, priedus,plokštes,virtuvių nuotraukas thumbup.gif Galvojau,kad užtruksiu 15 min,bet gavosi 2 val doh.gif O mažają buvau palikus miegot,tai gerai,kad yra mobilūs telefonai ir pas vaikus,o brolis susitvarkė ir nieko nenutiko doh.gif Bet rūpestis vistiek smaugė smile.gif Kitą savaitę išsimatuos,padarys projektą ir tada sužinosiu kainą.Tikiuosi nenualpsiu rolleyes.gif O virtuvę pagamintų tik po 3 mėnesių doh.gif Bet pasiryžusi laukti,turėsiu laiko vyrą įkalbėt,kad vistik paremontuotų sienas bigsmile.gif

o kodel taip ilgai laukt? g.gif
Atsakyti
Labai didelės eilės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aiduke @ 2013 04 16, 21:14)
Labai didelės eilės doh.gif

o blyn doh.gif o as galvojau uzsisakysiu rugpjucio pradzioj ir naujus mokslo metus sutiksim naujuose namuose verysad.gif oar jus cia pas kokius labai blatnus uzsakinejat g.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 04 16, 13:21)
koki projektuka bigsmile.gif  kiek pinigeliu?

Nedaug, apie 100lt jie paprašo smile.gif

QUOTE(Mindija @ 2013 04 16, 14:38)
O kam projektukas?  g.gif
Kiek kas keitė radiatotorius ar "gyvatukus", niekas projektų lyg ir nedarė g.gif
Vietoj špižinio keičiamas yra šoninio pajungimo ir 55cm aukščio, Aišku dvigubas, o ilgio kokio norit, tiksliau koks po langu telpa biggrin.gif

Nu jau nu jau, kokio norit ilgio..... nono.gif

QUOTE(rsc @ 2013 04 16, 21:28)
Ir kokio nori galingumo? g.gif  Tuo paciu isderini viso namo sildymo sistema bigsmile.gif Kaimynai tikrai padekos unsure.gif
Mums keite namo santechnikas, kuris ir zinojo i ka/kokio galingumo galima keist atsizvelgiant i kazkokius namo sildymo sistemos parametrus rolleyes.gif

QUOTE(Mindija @ 2013 04 16, 21:56)
Kaimynai ne už tai padėkos, o už tai, kad špižinį išmetėt biggrin.gif
Galėsiu ryt pažiūrėt koks turi būt naujas radiatorius ilgio/aukščio/storio, kad atitiktų špižinį, tarkim 8 sekcijų (nežinau tiksliai kokie dažniausiai dedami į standartinę buto virtuvę

Tikrai reikia projekto, jei užklystų kokia inspekcija, o jūs neturėsit projekto ir būsit susidėję belen kokius radiatorius, gausit juos nuimt ir dar baudikę sumokėsit smile.gif Inžinierius turi paskaičiuot galingumus, o ne pagal sekcijų skaičių jie keičiami rolleyes.gif Mano vyras gi pats šitos srities žinovas, bet vis tiek samdėm žmogelį, kuris paskaičiuotų pagal visus reikalavimus smile.gif Nes pagal sekcijų skaičių net nelogiška - juk vienas butas kampinis, kitas vidurinis, perdangų skaičius skiriasi - pagal visa tai ir skaičiuojama.
Ir taip, būtent - sudedant belen ką, išsiderina namo šildymo sistema, jūs džiaugsitės šiluma, įsidėję galingus radiatorius, o kažkas po jumis ar virš jūsų šals 4u.gif

QUOTE(Mindija @ 2013 04 16, 14:45)
Man gražiai atrodytų jūsų virtuvėje panašaus rašto, ar net toks pats kaip tapetai roletas ar romanetė blush2.gif O ką dėl tarpo tarp spintelių nusprendėt?

Sienelė nulakuota trim sluoksniais džiūna vaiko kambary biggrin.gif Šiandien ar ryt bandysim uždėt thumbup.gif
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2013 04 16, 21:10)
Planuoju savo virtuvę ir pas mane šalia kaitlentės ir orkaitės lieka šone vietos spintelei, kurios plotis galės būti viso labo 50-55 cm.
Dėsiu ten įrankius, dubenis ir puodus.
Patarkit ką praktiškiau daryti tuomet - paprasta spintelę paprastai atsidarančią į šoną ir stalčius viršuje ar vis dėlto tris stalčius

Aš dėčiau stalčius 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 17 balandžio 2013 - 09:16
QUOTE(gabby_jz @ 2013 04 17, 10:11)
Tikrai reikia projekto, jei užklystų kokia inspekcija, o jūs neturėsit projekto ir būsit susidėję belen kokius radiatorius, gausit juos nuimt ir dar baudikę sumokėsit smile.gif Inžinierius turi paskaičiuot galingumus, o ne pagal sekcijų skaičių jie keičiami  rolleyes.gif Mano vyras gi pats šitos srities žinovas, bet vis tiek samdėm žmogelį, kuris paskaičiuotų pagal visus reikalavimus smile.gif Nes pagal sekcijų skaičių net nelogiška - juk vienas butas kampinis, kitas vidurinis, perdangų skaičius skiriasi - pagal visa tai ir skaičiuojama.
Ir taip, būtent - sudedant belen ką, išsiderina namo šildymo sistema, jūs džiaugsitės šiluma, įsidėję galingus radiatorius, o kažkas po jumis ar virš jūsų šals  4u.gif

nedarem jokiu projektu , o kokiu radiatoriu reikia paskaciavo bendrijos ir namo pirmininkas ax.gif
Atsakyti

Kai domejausi apie kainas, tai maziausia kaina radau - 300 lt + PVM. Cia Vilniuje...
Atsakyti
Panos, kas Vilniuj baldus užsisakinėjot ir likot patenkintos, gal gali į AŽ kontaktus brūkštelt? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaida*: 17 balandžio 2013 - 13:49

Geras bigsmile.gif Niekas iš mano klientų nė neužsiminė apie projektus. Nors aišku man ir neturėtų tai rūpėt biggrin.gif
Ir teisingai sakot, jei reikia projekto, tai tikrai neleis dėt galingesnio, nei kvadratūra neša doh.gif

Nu bet čia virtvių tema biggrin.gif Lauksim jūsų sienelės pasirodant eteryje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 04 17, 15:27)
Geras bigsmile.gif Niekas iš mano klientų nė neužsiminė apie projektus. Nors aišku man ir neturėtų tai rūpėt biggrin.gif

O mano vyras net neparduoda radikų, neatsinešus projekto ax.gif Nes dažniausiai po klausimo - kokio Jums reikia? - žmogus arba pasimeta, arba sako "nu maždaug tokio" doh.gif aišku žmonės irgi apie tai dar nelabai žino, ir rėkia - kokio dar čia projekto reikia??? Tai paskaičiuokit Jūs ir viskas!!!! doh.gif

Ok, vsio, tikrai jau poster_offtopic.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 17 balandžio 2013 - 14:39
Ačiū parašiusioms kontaktus 4u.gif

Jau kažkada rodžiau jums planelį, išpeikėt, tai pasipaišiau kitą.

Viskas būtų labai paprasta, tiesi siena ir tiek, bet apie 60cm nuo kairės sienos yra kolona, kuri labai man maišo. Kitas dalykas - prie kairės sienos palubėje sumontuotas rekuperatorius, kuris užima daug vietos ir jį reikia užmaskuoti, paliekant priėjimą prie jo. Svarstau apie ūkinę spintą, kuri būtų negili (tokio pat gylio, kaip ir kolona), bet aukšta (beveik iki lubų gautųsi). Taip pat planelyje stengiausi parodyti, jog palei lubas eina vėdinimo vamzdžiai, juose žadu montuoti apšvietimą virtuvei, nes jie platesni, nei viršutinės spintelės.
Lubos - 275cm, iki pat lubų spintelių nelabai noriu, nes jau tikrai aukštos gautųsi, bet jei 92cm daryti, tai tarpas iki tų vėdinimo vamzdžių gaunasi, irgi negerai.
Gelbėkit, jau reikia užsisakinėti, o aš dar blaškausi doh.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaida*: 17 balandžio 2013 - 14:58
QUOTE(Vaida* @ 2013 04 17, 15:57)
Ačiū parašiusioms kontaktus  4u.gif

Jau kažkada rodžiau jums planelį, išpeikėt, tai pasipaišiau kitą.

Viskas būtų labai paprasta, tiesi siena ir tiek, bet apie 60cm nuo kairės sienos yra kolona, kuri labai man maišo. Kitas dalykas - prie kairės sienos palubėje sumontuotas rekuperatorius, kuris užima daug vietos ir jį reikia užmaskuoti, paliekant priėjimą prie jo. Svarstau apie ūkinę spintą, kuri būtų negili (tokio pat gylio, kaip ir kolona), bet aukšta (beveik iki lubų gautųsi). Taip pat planelyje stengiausi parodyti, jog palei lubas eina vėdinimo vamzdžiai, juose žadu montuoti apšvietimą virtuvei, nes jie platesni, nei viršutinės spintelės.
Lubos - 275cm, iki pat lubų spintelių nelabai noriu, nes jau tikrai aukštos gautųsi, bet jei 92cm daryti, tai tarpas iki tų vėdinimo vamzdžių gaunasi, irgi negerai.
Gelbėkit, jau reikia užsisakinėti, o aš dar blaškausi  doh.gif

user posted image

Kokio plocio jusu kolona? Pas mane buvo ta pati situacija, tai baldininkas isprende sia problema uzdedamas kolona virtuves plokste, ir padare visa virtuvini vienoje linijoje smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiddaa: 17 balandžio 2013 - 15:11
Tai jūs nenorit tarpo ar nenorit spintukių iki lubų? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 17 balandžio 2013 - 15:16