QUOTE(Flirt @ 2013 04 16, 13:21)
koki projektuka
kiek pinigeliu?
Nedaug, apie 100lt jie paprašo
QUOTE(Mindija @ 2013 04 16, 14:38)
O kam projektukas?
Kiek kas keitė radiatotorius ar "gyvatukus", niekas projektų lyg ir nedarė
Vietoj špižinio keičiamas yra šoninio pajungimo ir 55cm aukščio, Aišku dvigubas, o ilgio kokio norit, tiksliau koks po langu telpa
Nu jau nu jau, kokio norit ilgio.....
QUOTE(rsc @ 2013 04 16, 21:28)
Ir kokio nori galingumo?
Tuo paciu isderini viso namo sildymo sistema
Kaimynai tikrai padekos
Mums keite namo santechnikas, kuris ir zinojo i ka/kokio galingumo galima keist atsizvelgiant i kazkokius namo sildymo sistemos parametrus
QUOTE(Mindija @ 2013 04 16, 21:56)
Kaimynai ne už tai padėkos, o už tai, kad špižinį išmetėt
Galėsiu ryt pažiūrėt koks turi būt naujas radiatorius ilgio/aukščio/storio, kad atitiktų špižinį, tarkim 8 sekcijų (nežinau tiksliai kokie dažniausiai dedami į standartinę buto virtuvę
Tikrai reikia projekto, jei užklystų kokia inspekcija, o jūs neturėsit projekto ir būsit susidėję belen kokius radiatorius, gausit juos nuimt ir dar baudikę sumokėsit
Inžinierius turi paskaičiuot galingumus, o ne pagal sekcijų skaičių jie keičiami
Mano vyras gi pats šitos srities žinovas, bet vis tiek samdėm žmogelį, kuris paskaičiuotų pagal visus reikalavimus
Nes pagal sekcijų skaičių net nelogiška - juk vienas butas kampinis, kitas vidurinis, perdangų skaičius skiriasi - pagal visa tai ir skaičiuojama.
Ir taip, būtent - sudedant belen ką, išsiderina namo šildymo sistema, jūs džiaugsitės šiluma, įsidėję galingus radiatorius, o kažkas po jumis ar virš jūsų šals
QUOTE(Mindija @ 2013 04 16, 14:45)
Man gražiai atrodytų jūsų virtuvėje panašaus rašto, ar net toks pats kaip tapetai roletas ar romanetė
O ką dėl tarpo tarp spintelių nusprendėt?
Sienelė nulakuota trim sluoksniais džiūna vaiko kambary
Šiandien ar ryt bandysim uždėt
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2013 04 16, 21:10)
Planuoju savo virtuvę ir pas mane šalia kaitlentės ir orkaitės lieka šone vietos spintelei, kurios plotis galės būti viso labo 50-55 cm.
Dėsiu ten įrankius, dubenis ir puodus.
Patarkit ką praktiškiau daryti tuomet - paprasta spintelę paprastai atsidarančią į šoną ir stalčius viršuje ar vis dėlto tris stalčius
Aš dėčiau stalčius