Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

Hmm tai dar visai norm, ba mes svetainėj norėjom, nu tai be štukės nieeeekaip blink.gif tai kol kas tik roletai kabo doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Alvidos nuotraukos uzkliuvo radiatoriai, pas mus ir tokie patys, bet norim keist, gal kas keite/uzslepe ir pasidalintu mintm ir idejom g.gif
Atsakyti
Na keitėm mes, tai pasidarai projektuką pas ką nors ir keiti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 04 16, 11:08)
Na keitėm mes, tai pasidarai projektuką pas ką nors ir keiti  thumbup.gif

koki projektuka bigsmile.gif kiek pinigeliu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 04 16, 13:08)
Na keitėm mes, tai pasidarai projektuką pas ką nors ir keiti  thumbup.gif

O kam projektukas? g.gif
Kiek kas keitė radiatotorius ar "gyvatukus", niekas projektų lyg ir nedarė g.gif

Vietoj špižinio keičiamas yra šoninio pajungimo ir 55cm aukščio 4u.gif Aišku dvigubas, o ilgio kokio norit, tiksliau koks po langu telpa biggrin.gif
Atsakyti
[quote=AlvidaVilius,2013 04 16, 08:21]
sveiki 4u.gif rodau ir aš savo virtuve smile.gif i bardaka dėmesio nekreipkit blush2.gif biggrin.gif ir sorry už prasta kokybe 4u.gif user posted image

grazu 4u.gif o virtuves kvadratura kokia?
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 04 16, 10:54)
Hmm tai dar visai norm, ba mes svetainėj norėjom, nu tai be štukės nieeeekaip  blink.gif tai kol kas tik roletai kabo  doh.gif

Man gražiai atrodytų jūsų virtuvėje panašaus rašto, ar net toks pats kaip tapetai roletas ar romanetė blush2.gif O ką dėl tarpo tarp spintelių nusprendėt?
Atsakyti
AlvidaVilius,

Kaip suprantu tarpas tarp spintelių 70 cm. Kam toks didelis tarpas, kaip pasiekiate viršutines spinteles? Įdomu kiek lentynų yra tų spintelių viduje, kelias aukštais galima sudėti daiktus? Klausiu, nes atrodo, kad iš didelio noro turėti efektingai į viršų atsiverenčias dureles paaukotas patogumas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 16 balandžio 2013 - 19:16
Planuoju savo virtuvę ir pas mane šalia kaitlentės ir orkaitės lieka šone vietos spintelei, kurios plotis galės būti viso labo 50-55 cm.
Dėsiu ten įrankius, dubenis ir puodus.
Patarkit ką praktiškiau daryti tuomet - paprasta spintelę paprastai atsidarančią į šoną ir stalčius viršuje (kaip šioje rudoje virtuveje) ar vis dėlto tris stalčius (kaip melynoje virtuveje). g.gif

QUOTE(AlvidaVilius @ 2013 04 16, 09:21)
sveiki  4u.gif  rodau ir aš savo virtuve  smile.gif i bardaka dėmesio nekreipkit  blush2.gif  biggrin.gif ir sorry už prasta kokybe  4u.gif
user posted image

user posted image

Kokia čia orkaitė ir kaip ji jums? blush2.gif
Tas stalčius pas jus po orkaite - kokio aukščio?
Ir gal kas patars - ar būtinai tas stalčius po orkaite turi būti su rankena? Ar neįmanoma padaryti be rankenos?

Ir tas stalčiu blokas šalia kriauklės - kokio pločio ir kokio aukščio kiekvienas stalčius? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 04 16, 13:38)
Vietoj špižinio keičiamas yra šoninio pajungimo ir 55cm aukščio 4u.gif Aišku dvigubas, o ilgio kokio norit, tiksliau koks po langu telpa biggrin.gif

Ir kokio nori galingumo? g.gif Tuo paciu isderini viso namo sildymo sistema bigsmile.gif Kaimynai tikrai padekos unsure.gif
Mums keite namo santechnikas, kuris ir zinojo i ka/kokio galingumo galima keist atsizvelgiant i kazkokius namo sildymo sistemos parametrus rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rsc: 16 balandžio 2013 - 20:33
QUOTE(rsc @ 2013 04 16, 21:28)
Ir kokio nori galingumo? g.gif  Tuo paciu isderini viso namo sildymo sistema bigsmile.gif Kaimynai tikrai padekos unsure.gif
Mums keite namo santechnikas, kuris ir zinojo i ka/kokio galingumo galima keist atsizvelgiant i kazkokius namo sildymo sistemos parametrus rolleyes.gif

Kaimynai ne už tai padėkos, o už tai, kad špižinį išmetėt biggrin.gif
Galėsiu ryt pažiūrėt koks turi būt naujas radiatorius ilgio/aukščio/storio, kad atitiktų špižinį, tarkim 8 sekcijų (nežinau tiksliai kokie dažniausiai dedami į standartinę buto virtuvę blush2.gif ) smile.gif
Atsakyti
O aš pagaliau prisiruošiau ir nuvažiavau pas baldininką užsisakyti virtuvinio biggrin.gif Tai ne tik,kad užsikviečiau,kad atvažiuotų išsimatuot,bet ir 1,5 val išdemonstravo visus lankstus, priedus,plokštes,virtuvių nuotraukas thumbup.gif Galvojau,kad užtruksiu 15 min,bet gavosi 2 val doh.gif O mažają buvau palikus miegot,tai gerai,kad yra mobilūs telefonai ir pas vaikus,o brolis susitvarkė ir nieko nenutiko doh.gif Bet rūpestis vistiek smaugė smile.gif Kitą savaitę išsimatuos,padarys projektą ir tada sužinosiu kainą.Tikiuosi nenualpsiu rolleyes.gif O virtuvę pagamintų tik po 3 mėnesių doh.gif Bet pasiryžusi laukti,turėsiu laiko vyrą įkalbėt,kad vistik paremontuotų sienas bigsmile.gif
Atsakyti