Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

Aaaaa, dešinėje, maniau indaplovės kairėje blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ga-aP @ 2013 04 15, 13:52)
o ikejos planery man tik saldytuva dave pasirinkti, nerodo kitos buitines technikos. Alno negaliu naudotis, nes pas mane ne windows'ai  rolleyes.gif

O jei "užsižymi" norimą spintelę, dešinėj pusėj atskleidi Options paskyrą, tada susirandi kur parašyta pvz "no sink selekted", paspaudi ant to užrašo ir po planu juostoje pasirodo visos tinkamos plautuvės mirksiukas.gif Taip pat galima pasirinkti ir visą kitą, nuo rankenėlių iki vaizdo už lango lotuliukas.gif Ctrl+A funkcija galioja pasirinkti visiems baldams ir nereikia keisti kažko kiekvienai spintelei atskirai thumbup.gif
O šiaip kiek matau kampinės spintelės tik kampu, bet ne specialios kampinės, taip ir planuojat? Be to baldai dešinėj, mano galva ne į tą pusę atsidaro, bus nepatogu. Aišku, kad tik vizualizacija čia, bet tokios smulkmenos paskui gali pagadint virtuvės naudojimo džiaugsmą mirksiukas.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mazojiR @ 2013 04 14, 10:56)
Patarkite, yra mazdaug toks planas:
user posted image
"Penale" bus duju balionas. Virs jo lentynos. Kabancios spinteles bus aukstesnes uz standarta
desiniam kampe, prie virykles  - ne spintele, o cargo 30cm plocio.
Gartraukis imontuojamas.
Kile klausimai: kur deti mikrobange? (kad ant stalo nestovetu)

Bent vizualiai geriau atrodytų vienturės kabinamos spintelės ax.gif Nežinau išmatavimų ir ar būtų praktiškiau ar mažiau praktiška g.gif Manau galima daryti atvirą lentyną mikrobangei prie viryklės/gartraukio. O kargo tikrai reikalingas ar tik dėl to, kad niekas kitas netelpa? ax.gif
QUOTE(Mindija @ 2013 04 15, 08:53)
O koks darbastalis biggrin.gif
user posted image

Kam darbastalis patiko, o mano akys iškart prie viryklės wub.gif Norėčiau turėt pakankamai didelę virtuvę, kad tilptų toks dalykas ax.gif
QUOTE(Ga-aP @ 2013 04 15, 14:14)
O del dejimo aukstu i viena puse paaiskinau auksciau  ax.gif

Jei pakelta orkaitė nebūtina, kelkit aukštus baldus į kitą pusę, kur siena prie lango. Tada gražiai iišsidėlios iš dešinės į kairę: šaldytuvas-plautuvė-viryklė su darbo zonom tarp jų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 04 15, 16:31)
Jei pakelta orkaitė nebūtina, kelkit aukštus baldus į kitą pusę, kur siena prie lango. Tada gražiai iišsidėlios iš dešinės į kairę: šaldytuvas-plautuvė-viryklė su darbo zonom tarp jų  thumbup.gif

Ir sita varianta galvojau, bet saldytuvas neimontuojamas, o virtuve sujungta su kambariu. ta siena desineje lango puseje matysis is pagrindinio kambario, tai sakom, graziau butu, jei saldytuvas kazkiek "uzsleptas" butu, nes toje vietoj sienele yra dar, kur pastaciau saldytuva.

Ir aciu uz pagalba susidorojant su programa wink.gif dar neigudau labai smile.gif Suziuresiu paskui viska - atsidarymus ir pan. O spintele tai kampine darysiu toje vietoje, neradau tinkamos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ga-aP @ 2013 04 15, 14:46)
Ir sita varianta galvojau, bet saldytuvas neimontuojamas, o virtuve sujungta su kambariu. ta siena desineje lango puseje matysis is pagrindinio kambario, tai sakom, graziau butu, jei saldytuvas kazkiek "uzsleptas" butu, nes toje vietoj sienele yra dar, kur pastaciau saldytuva.

Ir aciu uz pagalba susidorojant su programa wink.gif dar neigudau labai smile.gif Suziuresiu paskui viska - atsidarymus ir pan. O spintele tai kampine darysiu toje vietoje, neradau tinkamos  blush2.gif

Tai visa patalpa atvira ir virtuvę nuo kambario "skiria" tik ta maža sienelė prie šaldytuvo? Man tai nevisad šaldytuvas negražu, gi galima iš jo akcentą pasidaryti thumbup.gif Nežinau ar dabar jį jau turit ar pirksit, o gal kažkaip perdirbsit jei jau nenaujas, bet naudojimui tinkamas. Galiausiai su laiku gal norėsit "įmontuot". Aš kaip minėjau mūsų bus standartinis, bet jei pavyks dėsim duris ir darysim vaizdą kaip ūkinės spintos. Ir aišku tai nebūtina daryti iškart jei finansai neleidžia ax.gif
Kampinės spintelės taip ir yra atskiram pogrupy "corner units" priklausomai nuo to ar pastatomos ar kabinamos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 04 15, 16:57)
Tai visa patalpa atvira ir virtuvę nuo kambario "skiria" tik ta maža sienelė prie šaldytuvo? Man tai nevisad šaldytuvas negražu, gi galima iš jo akcentą pasidaryti  thumbup.gif  Nežinau ar dabar jį jau turit ar pirksit, o gal kažkaip perdirbsit jei jau nenaujas, bet naudojimui tinkamas. Galiausiai su laiku gal norėsit "įmontuot". Aš kaip minėjau mūsų bus standartinis, bet jei pavyks dėsim duris ir darysim vaizdą kaip ūkinės spintos. Ir aišku tai nebūtina daryti iškart jei finansai neleidžia  ax.gif
Kampinės spintelės taip ir yra atskiram pogrupy "corner units" priklausomai nuo to ar pastatomos ar kabinamos  mirksiukas.gif

Aha, tik ta ir skirs sienele, daungiau kol kas niekas, nebent kada nors ateity kokia stumdoma "siena" padarysim. O saldytuvo neturim, bet kazkaip gaila pinigu imontuojamui, o man visai grazus dabar ir neimontuojami...
Kampines ir dejau is specialiu, bet nera pas mane, arba nematau corner units, yra tik prie base cabinets/for corner.
Atsakyti
QUOTE(Ga-aP @ 2013 04 15, 15:05)
Aha, tik ta ir skirs sienele, daungiau kol kas niekas, nebent kada nors ateity kokia stumdoma "siena" padarysim. O saldytuvo neturim, bet kazkaip gaila pinigu imontuojamui, o man visai grazus dabar ir neimontuojami...
Kampines ir dejau is specialiu, bet nera pas mane, arba nematau corner units, yra tik prie base cabinets/for corner.

Mes įmontuojamo nedėsim vien dėl to, kad jie mažesni už neįmontuojamus, o mums vietos šaldytuve (kaip ir visur kitur) laaabai reikia biggrin.gif Tai jei rinksitės gerai atroodantį ir patinkantį šaldytuvą, manau nieko tokio jei jis bus matyt iš kambario. Svarbu patogus išplanavimas, o prie vaizdo priprast lengviau mirksiukas.gif
O base kabinets/corner units netinka ar tokį ir dėjot tik neįžlibinu? g.gif
Atsakyti
Na, kad ir nebaisūs šaldikai šiais laikais, vis tik suardo kažkiek vientisumą baldų, juoba mažoj virtuvėj, tai ir man norėjos jį kažkiek paslėpt, jau vien dėl to nedarėm kampu kaip dauguma daro standartiškai tokiose virtuvytėse, nes vienintelė šaldikui vieta būt buvus tiesiai ant vaizdo iš svetainės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mazojiR @ 2013 04 14, 11:56)
Patarkite, yra mazdaug toks planas:

user posted image

"Penale" bus duju balionas. Virs jo lentynos.

Jeigu kairėje pusėje spintelėje bus dujų balionas, tai spintelės gylis gali būti kaip ir viršutinių spintelių. Aš tokiais atvejais darau apatinę spintelę tokio pat gylio kaip ir viršutinės spintelės. Žinoma viršutinių spintelių gylis turi būti daugiau nei 30 cm, nes baliono diametras yra 30 cm. Su tokia spintele balionui virtuvė vizualiai bus lengvesnė, šviesesnė, erdvesnė, o vietos pasidėjimui nedaug sumažės, nes toje dujų baliono spintelėje ne ką daugiau ir įdėsi. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 15 balandžio 2013 - 17:48
sveiki 4u.gif rodau ir aš savo virtuve smile.gif i bardaka dėmesio nekreipkit blush2.gif biggrin.gif ir sorry už prasta kokybe 4u.gif user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Labutis,
mes kaip tik planuojam kardinaliai atnaujinti savo visą butą, pradėsim nuo virtuvės. Mane labiausiai traukia skandinaviškas stilius, tas paprastumas, erdvumas. Kai namai neapkrauti, atrodo ir galva lengvesnė biggrin.gif
O dabar dalinuos labai gražiom virtuvės idėjom - http://www.svajoniuk...e...16-Virtuvė
Man tai nerealiai gražiai atrodo kai derinami medžio imitacijos stalviršiai (šviesūs) su baltom spintelėm..tik kažin ar žiauriai nepraktiškas toks derinukas? g.gif
Atsakyti
Aš iškart su klausimu biggrin.gif blush2.gif Kiek atsiėjo tas daiktas ant lango biggrin.gif Žiūriu žiūriu ir nesuprantu, čia romanetė skaitos? biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
jo čia romanetė smile.gif be roletu atsiėjo 375lt smile.gif
Atsakyti