Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

Na, tikrai nereikia atsisakyti dujinės kaitlentės dėl grotelių. Mes pirkom dujinę kaitlentę su (man atrodo) špižinėm grotelėm. Jos aišku gal kiek ir griozdiškiau atrodo, bet keptuvės ir puodai tiesiog ,,prilimpa", net lengvai negali perstumti nuo vienos skylės iki kitos. Mes ir buvom nuvertė keptuvė kai buvo sena kaitlentė su slidžiomis grotelėmis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ariogala: 15 balandžio 2013 - 10:23
QUOTE(Liusii @ 2013 04 13, 19:20)
tikrai viskas gausis  mirksiukas.gif  man irgi buvo tokia dilema pries 3 metus - ar sena virtuve lieka ar nauja kuria gamintume patys, ir turim nauja ir naudojames ir dziaugiames  thumbup.gif dabar gamina i soda virtuvele kampu, kai bus baigta imesiu cia foto  tongue.gif

ačiū už palaikymą, nes mes paskaičiavom, kad kokius šešiskart pigiau išeis taip darytis, tuo labiau, kad yra žmogus, kuris jau yra daręs tokiu būdu virtuvę blush2.gif

Mergaitės, labai prašau pakomentuokit mano planą 27 puslapį... blush2.gif nes reikia darytis brėžinius, tik nežinau, ar viskas gražiai atrodys.. Postas #315
Atsakyti
QUOTE(ariogala @ 2013 04 15, 11:20)
Na, tikrai nereikia atsisakyti dujinės kaitlentės dėl grotelių. Mes pirkom dujinę kaitlentę su (man atrodo) špižinėm grotelėm. Jos aišku gal kiek ir griozdiškiau atrodo, bet keptuvės ir puodai tiesiog ,,prilimpa", net lengvai negali perstumti nuo vienos skylės iki kitos. Mes ir buvom nuvertė keptuvė kai buvo sena kaitlentė su slidžiomis grotelėmis.

Tikrai ne dėl to atsisakiau mirksiukas.gif
Mūsų virtuvė antram namo aukšte ir tas dujų baliono tampymas tikrai malonumo neneša niekam doh.gif
Dar plius galvos skausmas buvo kaip jį užmaskuot, tai geresnės išeities neradom, kaip įsigyt indukcinę smile.gif

Va dar kokią gražuolę virtuvę užmačiau wub.gif

user posted image
Atsakyti
user posted image

Dar viena varianta pasibraiziau, man sitas labiausiai patinka. Ir spalvas bandziau paderinti virtuvinio. Saldytuvas neimontuojamas, kaitlente salia saldytuvo, kriaukle, indaplove po langu, ir orkaite desineje puseje. Spinteles daryciau iki lubu tas aukstasias.

Kaip jums sis variantas. Patarkite, prasau, tikrai yra cia daugiau ismanaciu uz mane, ir is patirties pasakykit, kaip geriau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ga-aP @ 2013 04 15, 13:37)
Dar viena varianta pasibraiziau, man sitas labiausiai patinka. Ir spalvas bandziau paderinti virtuvinio. Saldytuvas neimontuojamas, kaitlente salia saldytuvo, kriaukle, indaplove po langu, ir orkaite desineje puseje. Spinteles daryciau iki lubu tas aukstasias.

Kaip jums sis variantas. Patarkite, prasau, tikrai yra cia daugiau ismanaciu uz mane, ir is patirties pasakykit, kaip geriau  4u.gif

Idėja gal ir nebloga, bet kol kas tiksliai nesimato kur ta plautuvė konkrečiai bus, stalčių/spintelių blokai visi skirtingi ir išbarstyti. Reikėtų iki galo užbaigt. Kaitlentę traukt nuo šaldytuvo kiek tai įmanoma.
O šiaip matau pasidėjimo vietų nemažai, tai pakabinamų spintelių nedaryčiau kampu, užtektų manau tik palei tą sieną kur šaldytuvas stovi. O prie lango būtų daugiau erdvės wub.gif

P.S. su kokia programėle darot projektėlį?
Atsakyti
QUOTE(ValSve @ 2013 04 15, 14:19)
Idėja gal ir nebloga, bet kol kas tiksliai nesimato kur ta plautuvė konkrečiai bus, stalčių/spintelių blokai visi skirtingi ir išbarstyti. Reikėtų iki galo užbaigt. Kaitlentę traukt nuo šaldytuvo kiek tai įmanoma.
O šiaip matau pasidėjimo vietų nemažai, tai pakabinamų spintelių nedaryčiau kampu, užtektų manau tik palei tą sieną kur šaldytuvas stovi. O prie lango būtų daugiau erdvės  wub.gif

P.S. su kokia programėle darot projektėlį?

Su ikea planner'iu virtuves. Kol kas tik bendra vaizda ziuriu, paskui jau deliosiuos, kur stalciai/spinteles ir pan. Kaitlente atitraukta jau kiek imanoma, paskui i kampa labai stumsis. O plautuve salia indaploves, nera kaip parodyti su ta programele ax.gif

o del pakabinamu spinteliu - kampu dariau, kad butu panasus atstumas nuo lango i viena puse (iki pakabinamu) ir i kita puse (iki tu aukstu spinteliu).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ga-aP: 15 balandžio 2013 - 13:54
QUOTE(Mindija @ 2013 04 12, 07:05)

Va, net į įrankių stalčių tilptų šitos.
user posted image

Pas mus tokios rozetes imontuotos ant salos-stalo, istiesu labai patogu blynus el.keptuve kepant, tiesiog sedi kartu su visais, kavyte geri ir blynus kepi smile.gif o kai nereikia tiesiog uzdarai ir viskas..... kiek kainavo nzn, kazkaip nesigilinau i kaina, lyg kazka minejo baldininkas kad apie simtas litu bus, bet gali but kad klystu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KristinaBal @ 2013 04 12, 16:42)
...Bet didžiausia problema man yra išplanavimas...  doh.gif tai labai prašyčiau pakomentuoti mano brėžinukus, nes kol kas dariau taip kaip man atrodė patogu: is kaires puses indu ir arbatos kampas, o is desines - produktu kaupimas ir ruosimas... I spalvas nekreipkit dėmesio kol kas - dariau, kad matytųsi spintelės...

user posted image

user posted image

... norisi U formos virtuves del to, kad namukas nedidelis, pasidet nelabai kur yra viska, nors lyg ir U forma "lenda" į svetainę per daug,, bet kol kas nelabai kitaip įsivaizduoju... Matmenys vietuves: 242x384x259 . O skalbyklė irgi iškeliaus į vonią...

QUOTE(Ga-aP @ 2013 04 15, 11:37)
[url=http://www.part.lt/perziura/7b29bfbe803eba00a6216a61e2c277ab332.jpg]user posted image

QUOTE(Ga-aP @ 2013 04 15, 12:49)
Su ikea planner'iu virtuves. Kol kas tik bendra vaizda ziuriu, paskui jau deliosiuos, kur stalciai/spinteles ir pan. Kaitlente atitraukta jau kiek imanoma, paskui i kampa labai stumsis. O plautuve salia indaploves, nera kaip parodyti su ta programele  ax.gif
o del pakabinamu spinteliu - kampu dariau, kad butu panasus atstumas nuo lango i viena puse (iki pakabinamu) ir i kita puse (iki tu aukstu spinteliu).

Jūsų virtuvės ir palanai beveik identiški bigsmile.gif
Mano akim žiūrint abejose virtuvėse kaitlentė ir orkaitė per toli viena nuo kitos g.gif Gal būtų geriau visus aukštus baldus statyti vienoj vietoj? Pvz prie sienos iš kairės, kur stovi šaldytuvas, tenpat statyti ūkinę spintą, montuoti orkaitę ir pačiam kampe daryti tokią lentyną kaip vienam iš pirmų psl buvo parodyta? Tada darbo zona, viryklė ir plautuvė kažkaip ax.gif Arba dešinėj prie lango tilptų ir šaldytuvas ir orkaitė, aišku jei nebūtina ūkinė spinta rolleyes.gif
Ga-aP, pasuk vaizdą ir matysis kur kas sumontuota. Yra tos rodyklėlės, kurios suka į šonus ir aukštyn-žemyn, tai pasuk žemyn ir geriau matysis paviršiai. Be to, dėl vaizdo gali ir bet kokią techniką pasirinkti, kad aiškiai matytųsi kur kas bus (plautuvė ir pan) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 04 15, 12:32)
Tikrai ne dėl to atsisakiau mirksiukas.gif
Mūsų virtuvė antram namo aukšte ir tas dujų baliono tampymas tikrai malonumo neneša niekam doh.gif
Dar plius galvos skausmas buvo kaip jį užmaskuot, tai geresnės išeities neradom, kaip įsigyt indukcinę smile.gif

Na, dėl baliono - tai užjaučiu. Man išvis baisu su tais balionais. Sode turėjom brrrrr..
Statėm dujinė kaitlentę, kadangi kito pasirinkimo nebuvo, bet orkaitė elektrinė -valiooo, tikrai šaunus dalykas smile.gif
Atsakyti
Dar toki varianta bandziau, man irgi neblogai ziurisi:

user posted image

Spinteles visos butu iki virsaus. Kaitlentes negaliu kelti i kita vieta, nes ten eis ventiliacija, nenorim nuvedineti i kita vieta ir del traukos geresnes ir del vamdziui papildomu. Kaip manot, kuris geriau?

o ikejos planery man tik saldytuva dave pasirinkti, nerodo kitos buitines technikos. Alno negaliu naudotis, nes pas mane ne windows'ai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ga-aP @ 2013 04 15, 13:37)
user posted image

Kaip jums sis variantas. Patarkite, prasau, tikrai yra cia daugiau ismanaciu uz mane, ir is patirties pasakykit, kaip geriau  4u.gif

Na aš irgi gal bandyčiau visas aukštąsias spintas dėt į vieną pusę smile.gif Ir dar, mano, nuomone, šitam variante per arti kaitlentė ir kriauklė, stovint prie vieno, prie kito jau nieks neprieis, juk tikrai prireikia kažkam kažko kaip tyčia, ypač, jei dar šiukšlinė po kriaukle ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 15 balandžio 2013 - 15:03
QUOTE(gabby_jz @ 2013 04 15, 16:01)
Na aš  irgi gal bandyčiau visas aukštąsias spintas dėt į vieną pusę smile.gif Ir dar, mano, nuomone, šitam variante per arti kaitlentė ir kriauklė, stovint prie vieno, prie kito jau nieks neprieis, juk tikrai prireikia kažkam kažko kaip tyčia, ypač, jei dar šiukšlinė po kriaukle  ax.gif

Kad kaitlente is karto uz ukines spintos, kairej pusej, o kriaukle salia indaploves (indaploves desineje po langu).

O del dejimo aukstu i viena puse paaiskinau auksciau ax.gif
Atsakyti