Na, tikrai nereikia atsisakyti dujinės kaitlentės dėl grotelių. Mes pirkom dujinę kaitlentę su (man atrodo) špižinėm grotelėm. Jos aišku gal kiek ir griozdiškiau atrodo, bet keptuvės ir puodai tiesiog ,,prilimpa", net lengvai negali perstumti nuo vienos skylės iki kitos. Mes ir buvom nuvertė keptuvė kai buvo sena kaitlentė su slidžiomis grotelėmis.
QUOTE(Liusii @ 2013 04 13, 19:20)
tikrai viskas gausis man irgi buvo tokia dilema pries 3 metus - ar sena virtuve lieka ar nauja kuria gamintume patys, ir turim nauja ir naudojames ir dziaugiames dabar gamina i soda virtuvele kampu, kai bus baigta imesiu cia foto
ačiū už palaikymą, nes mes paskaičiavom, kad kokius šešiskart pigiau išeis taip darytis, tuo labiau, kad yra žmogus, kuris jau yra daręs tokiu būdu virtuvę
Mergaitės, labai prašau pakomentuokit mano planą 27 puslapį... nes reikia darytis brėžinius, tik nežinau, ar viskas gražiai atrodys.. Postas #315
QUOTE(ariogala @ 2013 04 15, 11:20)
Na, tikrai nereikia atsisakyti dujinės kaitlentės dėl grotelių. Mes pirkom dujinę kaitlentę su (man atrodo) špižinėm grotelėm. Jos aišku gal kiek ir griozdiškiau atrodo, bet keptuvės ir puodai tiesiog ,,prilimpa", net lengvai negali perstumti nuo vienos skylės iki kitos. Mes ir buvom nuvertė keptuvė kai buvo sena kaitlentė su slidžiomis grotelėmis.
Tikrai ne dėl to atsisakiau
Mūsų virtuvė antram namo aukšte ir tas dujų baliono tampymas tikrai malonumo neneša niekam
Dar plius galvos skausmas buvo kaip jį užmaskuot, tai geresnės išeities neradom, kaip įsigyt indukcinę
Va dar kokią gražuolę virtuvę užmačiau
Dar viena varianta pasibraiziau, man sitas labiausiai patinka. Ir spalvas bandziau paderinti virtuvinio. Saldytuvas neimontuojamas, kaitlente salia saldytuvo, kriaukle, indaplove po langu, ir orkaite desineje puseje. Spinteles daryciau iki lubu tas aukstasias.
Kaip jums sis variantas. Patarkite, prasau, tikrai yra cia daugiau ismanaciu uz mane, ir is patirties pasakykit, kaip geriau
QUOTE(Ga-aP @ 2013 04 15, 13:37)
Dar viena varianta pasibraiziau, man sitas labiausiai patinka. Ir spalvas bandziau paderinti virtuvinio. Saldytuvas neimontuojamas, kaitlente salia saldytuvo, kriaukle, indaplove po langu, ir orkaite desineje puseje. Spinteles daryciau iki lubu tas aukstasias.
Kaip jums sis variantas. Patarkite, prasau, tikrai yra cia daugiau ismanaciu uz mane, ir is patirties pasakykit, kaip geriau
Idėja gal ir nebloga, bet kol kas tiksliai nesimato kur ta plautuvė konkrečiai bus, stalčių/spintelių blokai visi skirtingi ir išbarstyti. Reikėtų iki galo užbaigt. Kaitlentę traukt nuo šaldytuvo kiek tai įmanoma.
O šiaip matau pasidėjimo vietų nemažai, tai pakabinamų spintelių nedaryčiau kampu, užtektų manau tik palei tą sieną kur šaldytuvas stovi. O prie lango būtų daugiau erdvės
P.S. su kokia programėle darot projektėlį?
QUOTE(ValSve @ 2013 04 15, 14:19)
Idėja gal ir nebloga, bet kol kas tiksliai nesimato kur ta plautuvė konkrečiai bus, stalčių/spintelių blokai visi skirtingi ir išbarstyti. Reikėtų iki galo užbaigt. Kaitlentę traukt nuo šaldytuvo kiek tai įmanoma.
O šiaip matau pasidėjimo vietų nemažai, tai pakabinamų spintelių nedaryčiau kampu, užtektų manau tik palei tą sieną kur šaldytuvas stovi. O prie lango būtų daugiau erdvės
Su ikea planner'iu virtuves. Kol kas tik bendra vaizda ziuriu, paskui jau deliosiuos, kur stalciai/spinteles ir pan. Kaitlente atitraukta jau kiek imanoma, paskui i kampa labai stumsis. O plautuve salia indaploves, nera kaip parodyti su ta programele
o del pakabinamu spinteliu - kampu dariau, kad butu panasus atstumas nuo lango i viena puse (iki pakabinamu) ir i kita puse (iki tu aukstu spinteliu).
QUOTE(Mindija @ 2013 04 12, 07:05)
Pas mus tokios rozetes imontuotos ant salos-stalo, istiesu labai patogu blynus el.keptuve kepant, tiesiog sedi kartu su visais, kavyte geri ir blynus kepi o kai nereikia tiesiog uzdarai ir viskas..... kiek kainavo nzn, kazkaip nesigilinau i kaina, lyg kazka minejo baldininkas kad apie simtas litu bus, bet gali but kad klystu
QUOTE(KristinaBal @ 2013 04 12, 16:42)
...Bet didžiausia problema man yra išplanavimas... tai labai prašyčiau pakomentuoti mano brėžinukus, nes kol kas dariau taip kaip man atrodė patogu: is kaires puses indu ir arbatos kampas, o is desines - produktu kaupimas ir ruosimas... I spalvas nekreipkit dėmesio kol kas - dariau, kad matytųsi spintelės...
... norisi U formos virtuves del to, kad namukas nedidelis, pasidet nelabai kur yra viska, nors lyg ir U forma "lenda" į svetainę per daug,, bet kol kas nelabai kitaip įsivaizduoju... Matmenys vietuves: 242x384x259 . O skalbyklė irgi iškeliaus į vonią...
... norisi U formos virtuves del to, kad namukas nedidelis, pasidet nelabai kur yra viska, nors lyg ir U forma "lenda" į svetainę per daug,, bet kol kas nelabai kitaip įsivaizduoju... Matmenys vietuves: 242x384x259 . O skalbyklė irgi iškeliaus į vonią...
QUOTE(Ga-aP @ 2013 04 15, 11:37)
[url=http://www.part.lt/perziura/7b29bfbe803eba00a6216a61e2c277ab332.jpg]
QUOTE(Ga-aP @ 2013 04 15, 12:49)
Su ikea planner'iu virtuves. Kol kas tik bendra vaizda ziuriu, paskui jau deliosiuos, kur stalciai/spinteles ir pan. Kaitlente atitraukta jau kiek imanoma, paskui i kampa labai stumsis. O plautuve salia indaploves, nera kaip parodyti su ta programele
o del pakabinamu spinteliu - kampu dariau, kad butu panasus atstumas nuo lango i viena puse (iki pakabinamu) ir i kita puse (iki tu aukstu spinteliu).
Jūsų virtuvės ir palanai beveik identiški
Mano akim žiūrint abejose virtuvėse kaitlentė ir orkaitė per toli viena nuo kitos Gal būtų geriau visus aukštus baldus statyti vienoj vietoj? Pvz prie sienos iš kairės, kur stovi šaldytuvas, tenpat statyti ūkinę spintą, montuoti orkaitę ir pačiam kampe daryti tokią lentyną kaip vienam iš pirmų psl buvo parodyta? Tada darbo zona, viryklė ir plautuvė kažkaip Arba dešinėj prie lango tilptų ir šaldytuvas ir orkaitė, aišku jei nebūtina ūkinė spinta
Ga-aP, pasuk vaizdą ir matysis kur kas sumontuota. Yra tos rodyklėlės, kurios suka į šonus ir aukštyn-žemyn, tai pasuk žemyn ir geriau matysis paviršiai. Be to, dėl vaizdo gali ir bet kokią techniką pasirinkti, kad aiškiai matytųsi kur kas bus (plautuvė ir pan)
QUOTE(Mindija @ 2013 04 15, 12:32)
Tikrai ne dėl to atsisakiau
Mūsų virtuvė antram namo aukšte ir tas dujų baliono tampymas tikrai malonumo neneša niekam
Dar plius galvos skausmas buvo kaip jį užmaskuot, tai geresnės išeities neradom, kaip įsigyt indukcinę
Na, dėl baliono - tai užjaučiu. Man išvis baisu su tais balionais. Sode turėjom brrrrr..
Statėm dujinė kaitlentę, kadangi kito pasirinkimo nebuvo, bet orkaitė elektrinė -valiooo, tikrai šaunus dalykas
Dar toki varianta bandziau, man irgi neblogai ziurisi:
Spinteles visos butu iki virsaus. Kaitlentes negaliu kelti i kita vieta, nes ten eis ventiliacija, nenorim nuvedineti i kita vieta ir del traukos geresnes ir del vamdziui papildomu. Kaip manot, kuris geriau?
o ikejos planery man tik saldytuva dave pasirinkti, nerodo kitos buitines technikos. Alno negaliu naudotis, nes pas mane ne windows'ai
Spinteles visos butu iki virsaus. Kaitlentes negaliu kelti i kita vieta, nes ten eis ventiliacija, nenorim nuvedineti i kita vieta ir del traukos geresnes ir del vamdziui papildomu. Kaip manot, kuris geriau?
o ikejos planery man tik saldytuva dave pasirinkti, nerodo kitos buitines technikos. Alno negaliu naudotis, nes pas mane ne windows'ai
QUOTE(Ga-aP @ 2013 04 15, 13:37)
Na aš irgi gal bandyčiau visas aukštąsias spintas dėt į vieną pusę Ir dar, mano, nuomone, šitam variante per arti kaitlentė ir kriauklė, stovint prie vieno, prie kito jau nieks neprieis, juk tikrai prireikia kažkam kažko kaip tyčia, ypač, jei dar šiukšlinė po kriaukle
QUOTE(gabby_jz @ 2013 04 15, 16:01)
Na aš irgi gal bandyčiau visas aukštąsias spintas dėt į vieną pusę Ir dar, mano, nuomone, šitam variante per arti kaitlentė ir kriauklė, stovint prie vieno, prie kito jau nieks neprieis, juk tikrai prireikia kažkam kažko kaip tyčia, ypač, jei dar šiukšlinė po kriaukle
Kad kaitlente is karto uz ukines spintos, kairej pusej, o kriaukle salia indaploves (indaploves desineje po langu).
O del dejimo aukstu i viena puse paaiskinau auksciau