Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(KristinaBal @ 2013 04 12, 19:42)
Sveiki,  4u.gif  4u.gif  4u.gif

šitą temą ir diskusijas jau skaitau gal trečius metus  ax.gif ir pribrendo reikalas jau pačiai planuotis naują virtuvę, tik va, problemėlė - viską darysimės patys, tiksliau, užsakinėsim plokštes, ten pat jas išpjaus ir laminuos, o jau visa kita toliau (surinkinėt) bandysim patys...  blush2.gif tai 50 procentų, kad sugadinsim, bet lieka visi kiti 50, kad pasidarysim ir sutaupysim... nes realiai jei užsakinėt, tai tikrai dar turėtumėm gyvent dar kokius minimum 5 metus be virtuvės... O vyras tuose darbuose lyg ir turi rankas.

tikrai viskas gausis mirksiukas.gif man irgi buvo tokia dilema pries 3 metus - ar sena virtuve lieka ar nauja kuria gamintume patys, ir turim nauja ir naudojames ir dziaugiames thumbup.gif dabar gamina i soda virtuvele kampu, kai bus baigta imesiu cia foto tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 04 13, 04:35)
Tai jau sakiau - kaitlente kelt mazdaug kur dabar sudurimas tarp trecios ir ketvirtos ukines. Kriaukle stumt i desine.
Kaip paciai sekesi su programelem? 4u.gif

doh.gif Dabar tiek išsimušiau iš vežiu , kad turiu iš naujo viska apsvarstyti, dar MB savo trigraši kiša biggrin.gif dairausi kol mintys susidelios, susigules 4u.gif
Atsakyti
Patarkite, yra mazdaug toks planas:

user posted image

"Penale" bus duju balionas. Virs jo lentynos. Kabancios spinteles bus aukstesnes uz standarta
desiniam kampe, prie virykles - ne spintele, o cargo 30cm plocio.
Gartraukis imontuojamas.
Kile klausimai: kur deti mikrobange? (kad ant stalo nestovetu)
ar uztenka 30cm tarpo tarp sienos ir virykles?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazojiR: 14 balandžio 2013 - 11:57
QUOTE(mazojiR @ 2013 04 14, 12:56)
Patarkite, yra mazdaug toks planas:

user posted image

ar uztenka 30cm tarpo tarp sienos ir virykles?

Pas mus tik 12cm, bet nieko blogo nepastebėjau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ariogala @ 2013 04 11, 16:03)
spintelės ne imitacijos, jos tikros smile.gif

lotuliukas.gif aš supratau, kad tikros, tik matyt ne taip išsireiškiau blush2.gif pažiūrėjus į Jūsų virtuvę atrodo, kad spintėlių durelės atsidarinėja į viršų, ir kad yra dvi spintelių eilės... po vėlesnio Jūsų paaiškinimo pamaniau, kad yra viena aukštų spintelių eilė su tradiciškai atsidarančiom durelėm, dėl to ir rašiau, kad imitacija, tik dar norėjau pridurti, kad dėl geresnio vaizdo, gavot per vidurį durelių dėti rankenėles, kurios lyg ir nenaudojamos doh.gif ... bet kai įkėlėt atidarytų spintelių nuotrauką - dašilo viskas galutinai doh.gif lotuliukas.gif 4u.gif

QUOTE(Flirt @ 2013 04 11, 20:05)
na pas mus ir svetainej nebus jokiu spinteliu, sekciju ar siaip kokiu sh.. kaupimo baldu schmoll.gif  bet ir virtuvej man daug spinteliu nereikia. visu pirma negraziai ziuris, antra nera reikalo apsikraut tais puodais, bliudais, taurem, taurelem ir t.t, turi reikalingiausius, sudauzei nusipirkai naujus mirksiukas.gif  nebe tie laikai, kad viska kaupt, nes nera paskui is kur gaut ax.gif

čia labai individualu 4u.gif vieniems reikia daugiau tų rakandų, kitiems mažiau mirksiukas.gif tai priklauso, kiek asmenų šeimoje, kaip dažnai namie gaminamas maistas, kaip dažnai priiminėjami svečiai ir t.t. ax.gif aišku, jeigu šalia virtuvės yra dar sandėliukas, kuris gali tarnauti, kaip visokių rakandų saugykla, tada neverta daug spintelių daryti, tada galima ir dizainą laužti lotuliukas.gif ale tik dažnai tai kas gražu, nelabai praktiška būna...
kita vertus, kiek beprisidarysi spintelių, visos prikrautos bus hihihi.gif
kiekvianam savo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 14 balandžio 2013 - 16:42
QUOTE(gabby_jz @ 2013 04 14, 13:14)
Pas mus tik 12cm, bet nieko blogo nepastebėjau smile.gif

O aš jau pergyvenau, kad 15cm bus blogai doh.gif Per tuos 15cm kiek nervinaus kol ieškojau kaitlentės, nes dažniausiai didžioji kaitvietė priekyje kairėje, o kaip kept, kai keptuvės rankena liečiasi į spintą? unsure.gif
Išeitį radau aišku, bet piniginiu atžvilgiu "nukentėjau" unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 04 14, 15:41)
čia labai individualu  4u.gif vieniems reikia daugiau tų rakandų, kitiems mažiau  mirksiukas.gif tai priklauso, kiek asmenų šeimoje, kaip dažnai namie gaminamas maistas, kaip dažnai priiminėjami svečiai ir t.t.  ax.gif aišku, jeigu šalia virtuvės yra dar sandėliukas, kuris gali tarnauti, kaip visokių rakandų saugykla, tada neverta daug spintelių daryti, tada galima ir dizainą laužti  lotuliukas.gif ale tik dažnai tai kas gražu, nelabai praktiška būna...
kita vertus, kiek beprisidarysi spintelių, visos prikrautos bus  hihihi.gif
kiekvianam savo  4u.gif

taip, kiekvienam savo drinks_cheers.gif as ir issakiau savo nuomone, kad man negrazu schmoll.gif
o del rakandu, tai gaminu kasdien. turiu reikalingiausius prietaisus, puodus ir indus. atsikraciau iprocio kaupti thumbup.gif ir visom rekomenduoju thumbup.gif nors sitam reikalui kaupiausi beveik du metus doh.gif dabar 2/3 mano virtuves isgaravo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 04 14, 21:50)
taip, kiekvienam savo drinks_cheers.gif  as ir issakiau savo nuomone, kad man negrazu schmoll.gif
o del rakandu, tai gaminu kasdien. turiu reikalingiausius prietaisus, puodus ir indus. atsikraciau iprocio kaupti thumbup.gif ir visom rekomenduoju thumbup.gif  nors sitam reikalui kaupiausi beveik du metus doh.gif  dabar 2/3 mano virtuves isgaravo biggrin.gif

Teko skaityti, kad žmonės dažnai neįvertina ir pasidaro per mažai vietos susidėti įvairiems daiktams virtuvėje. Lengviau iš karto pasidaryti viena spintele daugiau nei paskui galvoti, kaip prie virtuvinio prijungti dar vieną spintelę ar kur įkišti netelpantį puodą.

Pas mus virtuvė maža, trūksta vietos viskam susidėti. Kai viskas lentynose idealiai tvarkinga, tada visi puodai, keptuvės, dubenėliai, mikseriai bei maisto produktai ir prieskoniai sukrauti trim aukštais sutelpa. Bet kaip tai nepatogu doh.gif Nėra taip, kad atsidarei spintelę ir išsiėmei ar padėjai, ką reikia, reikia pradžioje iškraustyti pusę lentynos. Dalį keptuvių ir skardų laikau orkaitėj, bet kai joje reikia kažką kepti, reikia viską išimti (rezultate - apkrauta ir taip maža virtuvė).

Jeigu mėgsti gaminti, daug visko ir reikia. Iš pradžių atrodo, kad nieko nereikia, bet su laiku daiktų padaugėja

Atsakyti
QUOTE(laumzirge @ 2013 04 15, 00:11)

Jeigu mėgsti gaminti, daug visko ir reikia. Iš pradžių atrodo, kad nieko nereikia, bet su laiku daiktų padaugėja

na man kaip tik pradzioj visko reikejo, o veliau paaiskejo, kad tikrai nereikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 04 15, 02:23)
na man kaip tik pradzioj visko reikejo, o veliau paaiskejo, kad tikrai nereikia ax.gif

Tada puiku 4u.gif aišku, tas daug ir mažai irgi subjektyvus reikalas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 04 14, 20:51)
O aš jau pergyvenau, kad 15cm bus blogai doh.gif Per tuos 15cm kiek nervinaus kol ieškojau kaitlentės, nes dažniausiai didžioji kaitvietė priekyje kairėje, o kaip kept, kai keptuvės rankena liečiasi į spintą? unsure.gif
Išeitį radau aišku, bet piniginiu atžvilgiu "nukentėjau" unsure.gif

Hm, nu ką žinau, man nieks nesiremia į sieną g.gif Na juk nebūtina rankenos lygiai į sieną atsukt, aj nu bendriau pas mane tas kitoks išdėstymas tai gal dėl to man nekliūna, nes mano kairys degiklis ne prieky, o per vidurį, tai aš šiaip ar taip rankenos nelaikytau 90° kampu nuo savęs rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 15 balandžio 2013 - 07:59
QUOTE(gabby_jz @ 2013 04 15, 08:59)
Hm, nu ką žinau, man nieks nesiremia į sieną  g.gif Na juk nebūtina rankenos lygiai į sieną atsukt, aj nu bendriau pas mane tas kitoks išdėstymas  tai gal dėl to man nekliūna, nes mano kairys degiklis ne prieky, o per vidurį, tai aš šiaip ar taip rankenos nelaikytau 90° kampu nuo savęs  rolleyes.gif

Jo, pas jumi vidury, tai užtai ir patogu. Aš kažkaip pasuku keptuvės rankeną šonu, nes buvo sykį, kad užkliudžiau ir nukrito su visais bekepančiais kotletais doh.gif Gerai, kad niekas tuo metu šalia nebuvo, o ir aš spėjau atšokt unsure.gif
O indukcinė spėju pritraukia puodus ar keptuvę, tai gal saugiau šiek tiek, ne taip kaip ant tų dujinės grotelių. O pas mane ant senos dar nestabiliai ten pasidėdavo keptuvė, net aliejus į vieną šoną subėgdavo doh.gif
Užtai ir matyt tos dujinės akyse nebenoriu daugiau biggrin.gif
Papildyta:
O koks darbastalis biggrin.gif

user posted image
Atsakyti