Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

user posted image

Va labai gražiai čia ir matmenys(4mkur durys x3m )viskas gal dar kas kokiu varijantu ? 4u.gif
Paliekant dvi eiles spintų ir pratesiant stalvirši g.gif Kur dėtumet virykle kir kriaukle g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Živutė*: 12 balandžio 2013 - 13:12
QUOTE(ariogala @ 2013 04 11, 20:38)
Na, dėl spintelių daugybės: jeigu tai tik virtuvė ir jinai nėra sujungta su kambariu tai tų spintelių daugybė visai netrukdo.

drinks_cheers.gif sutinku, man labai patiko jusu virtuve thumbup.gif , gailiuosi kad pas mane ne iki lubu virsutines spinteles doh.gif
Atsakyti
Sveiki, 4u.gif 4u.gif 4u.gif

šitą temą ir diskusijas jau skaitau gal trečius metus ax.gif ir pribrendo reikalas jau pačiai planuotis naują virtuvę, tik va, problemėlė - viską darysimės patys, tiksliau, užsakinėsim plokštes, ten pat jas išpjaus ir laminuos, o jau visa kita toliau (surinkinėt) bandysim patys... blush2.gif tai 50 procentų, kad sugadinsim, bet lieka visi kiti 50, kad pasidarysim ir sutaupysim... nes realiai jei užsakinėt, tai tikrai dar turėtumėm gyvent dar kokius minimum 5 metus be virtuvės... O vyras tuose darbuose lyg ir turi rankas. Bet didžiausia problema man yra išplanavimas... doh.gif tai labai prašyčiau pakomentuoti mano brėžinukus, nes kol kas dariau taip kaip man atrodė patogu: is kaires puses indu ir arbatos kampas, o is desines - produktu kaupimas ir ruosimas... I spalvas nekreipkit dėmesio kol kas - dariau, kad matytųsi spintelės...

user posted image

user posted image

user posted image user posted image

o taip atrodo musu laikini baldai rolleyes.gif bet idedu del isivaizdavimo kaip atrodo dabar.. norisi U formos virtuves del to, kad namukas nedidelis, pasidet nelabai kur yra viska, nors lyg ir U forma "lenda" į svetainę per daug,, bet kol kas nelabai kitaip įsivaizduoju... Matmenys vietuves: 242x384x259 . O skalbyklė irgi iškeliaus į vonią...

Papildyta:
QUOTE(Ajste @ 2013 04 11, 17:13)
Ikea 3d Home planner  smile.gif
Nėr už ką  4u.gif Bent toj programėlėj, kur aš naudojau, pašyt nieko nereikia, tik susivedi patalpos matmenis, sudedi duris ir langus, o tada spinteles dėlioji iš pateikto sarašiuko  thumbup.gif  Aišku minusų visokių yra, nes renkiesi TIK iš to, ką jie siūlo ir pan. Bet kaip vizualizacijai, tai užtenka. Gal merginos pakomentuos ar Alno[U] paprasčiau naudoti  g.gif

As dariau ALNO programoj, bet ir ten leidzia tik rinktis is to, ka jie siūlo, standartines spinteles... unsure.gif net nerandu realiai pakeliamų į viršų spintelių pakabinamų, bet bendrai vizualizacijai tikrai nebloga ta programėlė, geriau nei ant popieriaus... blush2.gif nes pas mane vaizduotės tai apskritas nulis, bet kai dedi dedi, vis kažką gauni... (žr. postą viršuje... lotuliukas.gif doh.gif )
Atsakyti
Nebenervuokit su tais dviem stalčiais po kriauklė, ir aš taip norėjau biggrin.gif bet baldininkai sudūrino doh.gif
Atsakyti
Siaip pasigrozejimui ir idejoms smile.gif
Labai elegantiska virtuve wub.gif
https://www.facebook...8...e=3

Sitoj kedes valgomojo kedes grazios

Atsakyti
QUOTE(KristinaBal @ 2013 04 12, 17:42)
user posted image

user posted image
user posted image   user posted image

Man tai atrodo, kad virsutines spinteles uztektu daryti tik iki sienos, ju uzsukti iki lango nereiktu, tada atrodytu erdvesnis tas langas ne neapsikrautu jis, o dabar uzsukus ties langu vientisumo truksta.

Be to as kaitlentes vieta keisciau i kita puse kur dabar imontuota orkaite, zodziu butu saldytuvas, orkaite, darbastalis, kriaukle, virykle..

aisku siaip tai ir saldytuva su orkaite sukeisciau, bet kaip suprantu jis jau nupirktas ir stovi neimontuojamas, tad siuo atzvilgiu sitaip graizau ziuretusi..

ir dar ar bus patogu naudotis indu dziovykle virsuje, nes man ji atrodo tolokai nuo kriaukles?? g.gif as gal kriaukle stumciau dar labiau link kampo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinka_2010: 12 balandžio 2013 - 21:54
QUOTE(gabby_jz @ 2013 04 12, 20:37)
Nebenervuokit  su tais dviem stalčiais po kriauklė,  ir aš taip norėjau biggrin.gif bet baldininkai sudūrino doh.gif

4u.gif mane ir bando atkalbinėt ne kurie, bet nepasiduodu - aš stipri motera lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(popcornas @ 2013 04 12, 22:09)

Kaip man ta arklio galva Kirkštatėvį primena, lotuliukas.gif kaip juokingai. lotuliukas.gif Na virtuvė, nors ir ne mano skonio, bet iš principo nieko
Atsakyti
QUOTE(*Živutė* @ 2013 04 12, 11:46)
Va labai gražiai čia ir matmenys(4mkur durys x3m )viskas gal dar kas kokiu varijantu ? 4u.gif
Paliekant dvi eiles spintų ir pratesiant stalvirši g.gif Kur dėtumet virykle kir kriaukle g.gif

Tai jau sakiau - kaitlente kelt mazdaug kur dabar sudurimas tarp trecios ir ketvirtos ukines. Kriaukle stumt i desine.
Kaip paciai sekesi su programelem? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KristinaBal @ 2013 04 12, 22:51)
4u.gif mane ir bando atkalbinėt ne kurie, bet nepasiduodu - aš stipri motera  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Mane tai ne tai, kad atkalbinėjo, tiesiog pasakė, kad "sifonai maišys, netilps taip du padaryt", o aš kai nesusidūrus, tai pasakė ir patikėjau doh.gif O kai susidėjo tie sifonai, pilna ten tos vietos ir tikrai buvo galima daryt du stalčius.................
Atsakyti
Kaip jum tokios kėdės? g.gif Įdomios visai pasirodė (aš gi prie savo stiklinio staliuko noriu baltų kažkodėl biggrin.gif ), tik didokos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 13 balandžio 2013 - 16:43
Sveikos, ir as pasiplanavau virtuve, busiu labai, labai dekinga uz patarimus 4u.gif .

1 var: orkaite desineje puseje, kriaukle ir indaplove po langu, kaitlente - arciau saldytuvo, saldytuvas neimontuojamas ir visur spinteles iki virsaus (ir virs saldytuvo), neisejo padaryti ax.gif Tiesa, desineje puseje esancios spinteles zemesnes negu kaireje, tokia ale indauja, bet su orkaite.

user posted image

2 var: kaitlente ir orkaite kairej pusej, spinteles taip pat iki lubu.

user posted image

I spalvas nekreipkite demesio ax.gif
Atsakyti