Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

Dėls spintelių skaičiaus tai viskas pagaal poreikius. Mes gaminam daug ir visko, turim belekiek visokių įrankių, prietaisų, aparatų... doh.gif jau nekalbant apie standartinius dubenis, pjaustymo lentas, kepimo skardas... ax.gif Žodžiu galėtume pora šeimų aprūpint virtuvės reikmenim lotuliukas.gif Taigi spintelių reikėtų/reikės daug. Bet visaip bandysim daryti, kad jų neatrodytų daug. Dar kartą atsiprašau, Ariogala, bet viršutinių spintelių atrodo beprotiškai daug, kaip kokioj senųjų laikų vaistinėj, kur viskas būdavo mažuose stalčiukuose ax.gif Bet aišku, svarbiausia savininkams patogu. O kur gartraukis paslėptas, tai super thumbup.gif
Atsakyti
Virtuvė didelė, tai ta masė spintelių tiesiog nekrenta į akis, bet labai paaukština erdvę. Pradžioje galvojau apie spinteles apie 1 m. bet būtų labai aukštos ir didelės durelės, tai nusprendėm daryti viršutines spinteles ,,dviaukštes", nors ant spintelių viršaus nebus nieko prikrauta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ariogala: 11 balandžio 2013 - 19:33
QUOTE(ariogala @ 2013 04 11, 20:21)
Na, kiekvienam savo, kiek žmonių tiek nuomonių smile.gif
Bet kažkodėl forrume visi diskutuoja kaip daryti, ką daryti, bet kažkodėl niekas neparodo rezultatų, o kai baldininkų puslapius pasižiūri - tai baisu pagal kokius pageidavimus virtuvių baldų prigamina.
Gerai, kai aš žinojau ko noriu, nors irgi ilgai mąsčiau. Bet nors išdrįsau parodyti, o JŪS .... kokie JŪSŲ virtuvės baldai. PASIRODYKIT ....

Man Jusu virtuve labia grazi 4u.gif
Mano virtuve dabar gaminama. Irgi bus balta. Virsutines spinteles iki lubu dviem eilemis. Manau, kad virtuveje kuo daugiau pasidejimo, tuo geriau. Tuomet spintelese maziau betvarkes, viskas labiau susisteminama ir lengviau randama.

Labai aciu, kad pasirodet
Atsakyti
QUOTE(ariogala @ 2013 04 11, 20:27)
Apatinė kampinė 90cmx90cm, o gylis visų apatinių 60 cm

Vizualiai ir optiškai vėl apsigavau,kaip ir su viršutinių spintelių atidarymu lotuliukas.gif

Man asmeniškai ja geriau daugiau spintelių nei kai kabo 1-2 spintelės, o kalnas lentynų visokių menkniekių pridėliota,nes niekas netelpa biggrin.gif O spintelėse bent dulkių nereikia šluostyt nuo daiktų kas kelias dienas doh.gif

Man irgi labai patiko meistrų idėja su lentynėlėm virš gartraukio thumbup.gif Iš pradžių nesusigaudžiau,lyginau lentynas.Vienur lėkštė telpa,o kitur tik prieskonių indelis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aiduke @ 2013 04 11, 19:43)
Vizualiai ir optiškai vėl apsigavau,kaip ir su viršutinių spintelių atidarymu lotuliukas.gif

Man asmeniškai ja geriau daugiau spintelių nei kai kabo 1-2 spintelės, o kalnas lentynų visokių menkniekių pridėliota,nes niekas netelpa biggrin.gif O spintelėse bent dulkių nereikia šluostyt nuo daiktų kas kelias dienas doh.gif

Man irgi labai patiko meistrų idėja su lentynėlėm virš gartraukio thumbup.gif Iš pradžių nesusigaudžiau,lyginau lentynas.Vienur lėkštė telpa,o kitur tik prieskonių indelis lotuliukas.gif

Prieš kelias minutes nuėjusi į virtuvę pagalvojau, geriau viskas spintelėse, negu visas stalviršis nukrautas ... įrangiais, puodais, kurie niekur netelpa, kombainais, sulčiaspaudėmis ar el. mesmalėmis. Apžiūrėjau dar kartą savo virtuvės komplektą ir pagalvojau .... man visviena labai gražu ir gera mano virtuvėjė, tegu sako ką nori smile.gif Svarbiausia, kad man ir mano šeimai labai patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ariogala @ 2013 04 11, 19:53)
Svarbiausia, kad man ir mano šeimai labai patinka smile.gif

Tai jau tikrai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
(man jusu virtuve labai grazi)
Atsakyti
QUOTE(ariogala @ 2013 04 11, 18:21)
Na, kiekvienam savo, kiek žmonių tiek nuomonių smile.gif
Bet kažkodėl forrume visi diskutuoja kaip daryti, ką daryti, bet kažkodėl niekas neparodo rezultatų, o kai baldininkų puslapius pasižiūri - tai baisu pagal kokius pageidavimus virtuvių baldų prigamina.
Gerai, kai aš žinojau ko noriu, nors irgi ilgai mąsčiau. Bet nors išdrįsau parodyti, o JŪS .... kokie JŪSŲ virtuvės baldai. PASIRODYKIT ....

Praset nuomoniu, issakiau nuomone, bet kazkodel neigiamus atsiliepimus labai jau sunkiai ir su pasipiktinimu priemat ax.gif Ir taip, kiek zmoniu tiek nuomoniu drinks_cheers.gif As juk jum nesiulau griaut virtuves ir pasidaryt pagal mane 4u.gif
O MES virtuve dar planuojam, kai bus planas ivykdytas, butinai parodysiu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(aiduke @ 2013 04 11, 18:43)

o cia jau senas reikalas, kai pries kokius 8-9 metus nuomavomes busta, buvo tokia pat spintute virs gartraukio, taip pat bandziau prieskonius laikyt, bet nevykusi ideja, nes, kad ir koks geras gartraukis buvo, prieskoniai sudrekdavo verysad.gif
Atsakyti
[quote=ariogala,2013 04 11, 18:38]
Jau geriau virtuvėje daugiau spintelių negu svetainėje pagal sovietinį stilių sekcijų prisistatyti smile.gif
4u.gif
Virtuve tikrai talpi, pasidejimo daug, man patiko. Dekui, kad rodotes 4u.gif Kaip ten kampines spinteles, kokiu budu atsidaro, ar patogu? Nes planuoju lygiai toki kampa su kriaukle, kaip Jusu, bet atsliepimai, kad tai nepatogu. Kaip is tikro, ar kartotumet , jei darytumet is naujo?
Is anksto dekui 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 04 11, 18:27)
Dėls spintelių skaičiaus tai viskas pagaal poreikius. Mes gaminam daug ir visko, turim belekiek visokių įrankių, prietaisų, aparatų...  doh.gif  jau nekalbant apie standartinius dubenis, pjaustymo lentas, kepimo skardas...  ax.gif  Žodžiu galėtume pora šeimų aprūpint virtuvės reikmenim  lotuliukas.gif  Taigi spintelių reikėtų/reikės daug. Bet visaip bandysim daryti, kad jų neatrodytų daug. Dar kartą atsiprašau, Ariogala, bet viršutinių spintelių atrodo beprotiškai daug, kaip kokioj senųjų laikų vaistinėj, kur viskas būdavo mažuose stalčiukuose  ax.gif  Bet aišku, svarbiausia savininkams patogu. O kur gartraukis paslėptas, tai super  thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ariogala @ 2013 04 11, 20:53)
Prieš kelias minutes nuėjusi į virtuvę pagalvojau, geriau viskas spintelėse, negu visas stalviršis nukrautas ... įrangiais, puodais, kurie niekur netelpa, kombainais, sulčiaspaudėmis ar el. mesmalėmis. Apžiūrėjau dar kartą savo virtuvės komplektą ir pagalvojau .... man visviena labai gražu ir gera mano virtuvėjė, tegu sako ką nori smile.gif Svarbiausia, kad man ir mano šeimai labai patinka smile.gif

drinks_cheers.gif Pas mus dabar kelios spintelės,šeimyna padidėjo ir nors ir kaip nekenčiu,bet stalviršis apkrautas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ariogala @ 2013 04 11, 18:38)
Na, dėl spintelių daugybės: jeigu tai tik virtuvė ir jinai nėra sujungta su kambariu tai tų spintelių daugybė visai netrukdo. Virtuvė yra virtuvė. Joje ne tik maistą gamini, bet ir indus, taures ir kt. indus susidedi. Gal pas jus svetainėje daug spintų..... pas mus bus tik po televizoriumi neaukšta spintelė. Tai kur man visas lėkšte, taures ir kt. sukišt.... Jau geriau virtuvėje daugiau spintelių negu svetainėje pagal sovietinį stilių sekcijų prisistatyti smile.gif
Papildyta:
Na, merginos, labas vakaras. Tai kas ten klausimų turėjo. Sudedu visus atsakymus:

Spintelių turinio nenagrinėjam .... smile.gif

Pabaiga...

Ariogala, labai graži virtuvė. 4u.gif
Baltai pavydžiu kaip turit tiek vietos. ax.gif

Nepagalvokit, kad kritikuoju. O nebuvo galimybės gartraukio spintelę padaryti vienodame aukštyje su kitomis? blush2.gif
Koks pas jus atstumas tarp darbastalio ir viršutinių spintelių? blush2.gif

Turiu dar klausimą - viršutinės spintelės lentyna padaryta iš tokios pat medžiagos kaip ir pati spintelė? blush2.gif

MB sako, kad lentynoms galim užsakyti plonesnę plokštę. Darysim patys spinteles iš LMDP ir man kažkaip 18mm pločio lentyna labai griozdiškai atrodo. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ntu-Kpi: 11 balandžio 2013 - 21:44
Ariogala, iš ko čia stalviršis toks gražus? Aš irgi tokios norėčiau, tik gal stalviršio kiek šviesesnio rolleyes.gif
Atsakyti