Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Ajste @ 2013 04 11, 16:36)
Na va, skant ant greitųjų papaišiau Živutės virtuvę:
user posted image
user posted image
Persiprašau už tarpus (spintelės ne iki lubų) ir netvarkingą kampą (standartai netelpa, todėl dėjau kas tilpo).
Šiaip primygtinai siūlau pačiai pasibandyti, tikrai daug aišliau kai pati daraisi ir visokių superinių idėjų kyla  thumbup.gif

Man šitas projektas iš tokių,kur maistas ir rakandai tik kaupiami ir nieko negaminama biggrin.gif Vien spintos spintos ir spintos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2013 04 11, 16:03)
Man šitas projektas iš tokių,kur maistas ir rakandai tik kaupiami ir nieko negaminama  biggrin.gif Vien spintos spintos ir spintos  schmoll.gif

Na tai priklauso ką ir kaip gamina g.gif Jei daug troškinių ar tokių patiekalų, kur ingridientų nedaug, tik pasipjaustyt reikia ir pakepinti, tai nieko. Man tai jau sakiau, kad mazoka butu darbinio pavirsiaus. Manau optimaliausia palikt tik vieną ūkinę (+šaldytuvo spinta+orkaitės/mikrobangės spinta). Arba ta eilę spintų ir salą bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Sukam galvas ir mes dėl virtuvės baldų.Iškilo klausimas,kaip jūs paslepiate virtuvėje esančius dujų vamzdžius ir skaitliuką?Pas mus standartinė daugiabučio virtuvė (Šiauliuose),per sieną eina keli dujų vamzdžiai ir didžiausias skaitiklis vidury sienos doh.gif Nei vienoj baldininkų nuotraukoj ar internete nemačiau,kad būtų tie vamzdžiai,reiškias,kažkaip paslepia.Bet kaip?Mąstom įvairius variantus,bet nieko protingo vistiek nesugalvojam blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Myliukas` @ 2013 04 11, 16:25)
Sveikos  4u.gif
Sukam galvas ir mes dėl virtuvės baldų.Iškilo klausimas,kaip jūs paslepiate virtuvėje esančius dujų vamzdžius ir skaitliuką?Pas mus standartinė daugiabučio virtuvė (Šiauliuose),per sieną eina keli dujų vamzdžiai ir didžiausias skaitiklis vidury sienos  doh.gif Nei vienoj baldininkų nuotraukoj ar internete nemačiau,kad būtų tie vamzdžiai,reiškias,kažkaip paslepia.Bet kaip?Mąstom įvairius variantus,bet nieko protingo vistiek nesugalvojam  blush2.gif

Pas mano tėvus bute, tai buvo tas vamzdis palei kampą ir į skaitliuką jungėsi iš viršaus. Tokiu atvejus slepiama spintelėmis ir plokšte kampe. Pas kažką pirmuose temos puslapiuose (ar jau senoj temoj g.gif ) buvo gražiai taip kamputiis užmaskuotas thumbup.gif Šiaip jei labai svarbu paslėpt pasidomėkit kiek kainuotų perkėlimas vamzdžių ir skaitliuko ax.gif
Atsakyti
Virtuvė tokio išplanavimo kaip čia
user posted image

Tie vamzdžiai eina vos kairiau nei dujinė,o skaitliukas į kurį irgi eina vamzdis šiek tiek dešiniau dujinės.Žodiu,grynai vidury sienos.Galvojam daryti tipo kaip koloną iš plokščių vamzdžiams uždengti,bet tada nėra kaip skaitliuko paslėpti.O jei perkelti juos kažkur kitur,tai ir nematau varianto kur g.gif Taip norėtųsi lygios gražios sienos kaip čia,bet net neįsivaizduoju,kur jie dėjo tuos vamzdžius,nes čia grynai tokio pat išplanavimo virtuvė kaip ir pas mus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 04 11, 15:15)
man tai ta vienodu spinteliu daugybe schmoll.gif  is pirmo zvilgsnio, kaip kokios istaigos persirengimo kambarys ax.gif  ir jei po viena du daiktus i spintele, tai kam ju tada tiek reikia, nes veliau kuo daugiau pasidejimo tuo daugiau sh... kaupiasi mirksiukas.gif

Na, dėl spintelių daugybės: jeigu tai tik virtuvė ir jinai nėra sujungta su kambariu tai tų spintelių daugybė visai netrukdo. Virtuvė yra virtuvė. Joje ne tik maistą gamini, bet ir indus, taures ir kt. indus susidedi. Gal pas jus svetainėje daug spintų..... pas mus bus tik po televizoriumi neaukšta spintelė. Tai kur man visas lėkšte, taures ir kt. sukišt.... Jau geriau virtuvėje daugiau spintelių negu svetainėje pagal sovietinį stilių sekcijų prisistatyti smile.gif
Papildyta:
Na, merginos, labas vakaras. Tai kas ten klausimų turėjo. Sudedu visus atsakymus:
user posted image
user posted image
Spintelių turinio nenagrinėjam .... smile.gif
user posted image
user posted image
Už durų nežiūrim, nors durų ir nėra .. smile.gif
user posted image
user posted image
Na, ir galų gale stalas su kėdėm smile.gif
user posted image
Pabaiga...
Atsakyti
QUOTE(Myliukas` @ 2013 04 11, 19:59)
Virtuvė tokio išplanavimo kaip čia
user posted image

Tie vamzdžiai eina vos kairiau nei dujinė,o skaitliukas į kurį irgi eina vamzdis šiek tiek dešiniau dujinės.Žodiu,grynai vidury sienos.Galvojam daryti tipo kaip koloną iš plokščių vamzdžiams uždengti,bet tada nėra kaip skaitliuko paslėpti.O jei perkelti juos kažkur kitur,tai ir nematau varianto kur  g.gif Taip norėtųsi lygios gražios sienos kaip čia,bet net neįsivaizduoju,kur jie dėjo tuos vamzdžius,nes čia grynai tokio pat išplanavimo virtuvė kaip ir pas mus  doh.gif

Gal klystu, o gal ir ne, bet manau, kad yra sumontuota gipskartonio sienelė, kurioje pasislėpė vamzdis, o skaitliukas kažkurioj spintelėj slepiasi.
Atsakyti
Va dar pabandžiau Živutes virtuvę su sala
user posted image
Galima stumt prie sienos, kad praėjimo būtų daugiau ir nereikėtų vamzdžių išvedžiot. Man visai nieko taip atrodo ax.gif

Myliuk,
O "koloną" juk galite daryti iki kol vamzdžiai pradings spintelėje? g.gif Ar jei tarp vamzdžių didelis tarpas, juos paslėpti atskirai, ir ant montuot lentynėles prieskoniams ar pan ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ariogala @ 2013 04 11, 17:38)
Na, dėl spintelių daugybės: jeigu tai tik virtuvė ir jinai nėra sujungta su kambariu tai tų spintelių daugybė visai netrukdo. Virtuvė yra virtuvė. Joje ne tik maistą gamini, bet ir indus, taures ir kt. indus susidedi. Gal pas jus svetainėje daug spintų..... pas mus bus tik po televizoriumi neaukšta spintelė. Tai kur man visas lėkšte, taures ir kt. sukišt.... Jau geriau virtuvėje daugiau spintelių negu svetainėje pagal sovietinį stilių sekcijų prisistatyti smile.gif

na pas mus ir svetainej nebus jokiu spinteliu, sekciju ar siaip kokiu sh.. kaupimo baldu schmoll.gif bet ir virtuvej man daug spinteliu nereikia. visu pirma negraziai ziuris, antra nera reikalo apsikraut tais puodais, bliudais, taurem, taurelem ir t.t, turi reikalingiausius, sudauzei nusipirkai naujus mirksiukas.gif nebe tie laikai, kad viska kaupt, nes nera paskui is kur gaut ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 04 11, 19:05)
na pas mus ir svetainej nebus jokiu spinteliu, sekciju ar siaip kokiu sh.. kaupimo baldu schmoll.gif  bet ir virtuvej man daug spinteliu nereikia. visu pirma negraziai ziuris, antra nera reikalo apsikraut tais puodais, bliudais, taurem, taurelem ir t.t, turi reikalingiausius, sudauzei nusipirkai naujus mirksiukas.gif  nebe tie laikai, kad viska kaupt, nes nera paskui is kur gaut ax.gif

Na, kiekvienam savo, kiek žmonių tiek nuomonių smile.gif
Bet kažkodėl forrume visi diskutuoja kaip daryti, ką daryti, bet kažkodėl niekas neparodo rezultatų, o kai baldininkų puslapius pasižiūri - tai baisu pagal kokius pageidavimus virtuvių baldų prigamina.
Gerai, kai aš žinojau ko noriu, nors irgi ilgai mąsčiau. Bet nors išdrįsau parodyti, o JŪS .... kokie JŪSŲ virtuvės baldai. PASIRODYKIT ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ariogala: 11 balandžio 2013 - 19:21
QUOTE(ariogala @ 2013 04 11, 19:38)

Na, merginos, labas vakaras. Tai kas ten klausimų turėjo. Sudedu visus atsakymus:

Pabaiga...

Dėkui už išsamią fotosesiją 4u.gif Kiek cm jūsų kampinė spintelė su kriaukle g.gif Man jūsiškė atrodo labai nedidelė,t.y.kiek tokių mačius labai griozdiškai atrodo biggrin.gif O apatinės spintelės 60 cm gylio ar siauresnės.Vat vis mąstau,kodėl tas kampas taip gražiai bent man atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aiduke @ 2013 04 11, 19:22)
Dėkui už išsamią fotosesiją 4u.gif Kiek cm jūsų kampinė spintelė su kriaukle g.gif Man jūsiškė atrodo labai nedidelė,t.y.kiek tokių mačius labai griozdiškai atrodo biggrin.gif O apatinės spintelės 60 cm gylio ar siauresnės.Vat vis mąstau,kodėl tas kampas taip gražiai bent man atrodo ax.gif

Apatinė kampinė 90cmx90cm, o gylis visų apatinių 60 cm
Atsakyti