Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

[quote=*Živutė*,2013 04 11, 14:09]Durų plotis paliksim 1metra
Langas nuo žemės aukštis 2,10 plotis 2,66
Lubos dar nepadarytos apsispresim kai turėsim grindis tada matysis kokias lubas palikti , bet manau kad bus apie 2,8m

Nedėkit kaitlentės prie durų schmoll.gif
Turint tokį mažą darbastalio plotą dėčiau kaitlentę apačioje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irisas: 11 balandžio 2013 - 13:14
Na va labai malonu sulaukti komentarų wub.gif
Sunku man įsivaizduoti todel ir prašau patarimų ir šiokios tokios vizualizacijos 4u.gif

Labai nemėgztu virtuvės kampu , tačiau kaip matau tems ja butent tokia ir daryti g.gif
Papildyta:
Va pas mane turėtu tokiu kampu stovėti va ir durys toi vietoi matyti tik kad plotas pas mane nedidelis
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Živutė* @ 2013 04 11, 12:09)
Durų plotis paliksim 1metra
Langas nuo žemės aukštis 2,10 plotis 2,66
Lubos dar nepadarytos apsispresim kai turėsim grindis tada matysis kokias lubas palikti , bet manau kad bus apie 2,8m
user posted image

Tai dabar jau nebesuprantu koks tos sienos, kurioj durys plotis? Buvo 2,8m, dabar papaišėt 4m g.gif Čia matmenys su durim (3m sienos + 1m durų pločio)? Langas vitrinos tipo - nuo grindų iki lubų? O arkos plotis?
Priklausomai nuo to kiek viietos reikia, tai netgi virtuvę su dviem kampai apgalvočiau ax.gif
Foto graži, bet man tai parodinė virtuvė, nes nematau kur būtų darbo zona g.gif Viskas arba apkrauta dekoracijom arba neprieinama (ta dalis kairėj, po pakabinamom spintelėm) schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 04 11, 15:39)
Tai dabar jau nebesuprantu koks tos sienos, kurioj durys plotis? Buvo 2,8m, dabar papaišėt 4m  g.gif  Čia matmenys su durim (3m sienos + 1m durų pločio)? Langas vitrinos tipo - nuo grindų iki lubų? O arkos plotis?
Priklausomai nuo to kiek viietos reikia, tai netgi virtuvę su dviem kampai apgalvočiau  ax.gif
Foto graži, bet man tai parodinė virtuvė, nes nematau kur būtų darbo zona  g.gif  Viskas arba apkrauta dekoracijom arba neprieinama (ta dalis kairėj, po pakabinamom spintelėm)  schmoll.gif

:ohVa ka reiškia kaip nemoku vaizdžiai parašyti biggrin.gif

Ta siena visa 4metrų durims paliekama 1metras
Arka maždaug 2metru Likusi sienelė medinė su angomis ten desiu pintus krepšelius smulkmenoms 4u.gif
Langas vitrininis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Živutė*: 11 balandžio 2013 - 13:44
Va ka turiu galvoi vaizdo noriu panašaus tik pusė skiriasi biggrin.gif ir spintosir spintelės iki lubų 4u.gif ir ten kur kriauklės spintos šone norėčiau tos pakeliamos spintelės, kad ir indams susidėti 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Živutė*: 11 balandžio 2013 - 13:59
QUOTE(Juodai @ 2013 04 10, 22:59)
Graži virtuvė  thumbup.gif
Pritariu , kad:

Pirmą žvilgsnį metus, jau žadėjau klausti, ar nepasimetat tarp tiek daug spintelių  doh.gif , bet vėliau paskaičiau, kad tai tik imitacija - gera idėja ir gražiai padaryta smile.gif
Kuom langą puošit? Ar planuojate dar šitoj erdvėj valgomąjį stalą, gal prie lango?
Galvoju, ar nenusimažinot darbastalio? Turiu omeny stalviršio atkarpą nuo viryklės iki plautuvės mirksiukas.gif Ar patogu naudotis virtuve - darbinis trikampis viryklė/plautuvė/šaldytuvas ne per ilgas? Kiek pamenu maximumas, kai dar nevargina vaikščiojimas pirmyn-atgal, iki 5,2metrų 4u.gif 

ale ciekavumas kokis  blink.gif  lotuliukas.gif

spintelės ne imitacijos, jos tikros smile.gif Jų tikrai daug, be į viršutines dedu tik tuos daiktus, kurių prireikia labai labai retai. Bet net neįsivaizduojate kaip geeera, kai yra vietos kur pasidėti, ,,vos ne po du daiktus į lentynas" ir dar vietos lieka. Stalas ir kėdės jau yra. Nufotkinsiu ir įkelsiu. Nes žadėjau įkelti spintelių vaizdą su atidarytom durelėm. Darbastalio tikrai užtenka, nes nuo kriauklės iki spintelė 90 cm, nes prieš tai turėjau tik 30 cm smile.gif Nufotkinsiu ir kur šaldytuvas, gal tada matysis vaizdas nuo kriauklės iki šaldytuvo, nes pirmosios nuotraukos buvo darytos kai tik buvo surinkti baldai. Ir dar - man labai patiko kaip padarė lentynėles vir įmontuoto gartraukio. Irgi galėsiu parodyti. Čia jau patys baldininkai padarė.
Vaikščiojimas nevargina, nes pagrinde visas darbas vyksta tarp viryklės ir kriauklės, o apsisukus iki šaldytuvo tik kokie 2,5 metro smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ariogala: 11 balandžio 2013 - 15:05
QUOTE(ariogala @ 2013 04 11, 14:03)
spintelės ne imitacijos, jos tikros smile.gif Jų tikrai daug, be į viršutines dedu tik tuos daiktus, kurių prireikia labai labai retai. Bet net neįsivaizduojate kaip geeera, kai yra vietos kur pasidėti, ,,vos ne po du daiktus į lentynas" ir dar vietos lieka. Stalas ir kėdės jau yra. Nufotkinsiu ir įkelsiu. Nes žadėjau įkelti spintelių vaizdą su atidarytom durelėm. Darbastalio tikrai užtenka, nes nuo kriauklės iki spintelė 90 cm, nes prieš tai turėjau tik 30 cm smile.gif Nufotkinsiu ir kur šaldytuvas, gal tada matysis vaizdas nuo kriauklės iki šaldytuvo, nes pirmosios nuotraukos buvo darytos kai tik buvo surinkti baldai. Ir dar - man labai patiko kaip padarė lentynėles vir įmontuoto gartraukio. Irgi galėsiu parodyti. Čia jau patys baldininkai padarė.
Vaikščiojimas nevargina, nes pagrinde visas darbas vyksta tarp viryklės ir kriauklės, o apsisukus iki šaldytuvo tik kokie 2,5 metro smile.gif

man tai ta vienodu spinteliu daugybe schmoll.gif is pirmo zvilgsnio, kaip kokios istaigos persirengimo kambarys ax.gif ir jei po viena du daiktus i spintele, tai kam ju tada tiek reikia, nes veliau kuo daugiau pasidejimo tuo daugiau sh... kaupiasi mirksiukas.gif
Atsakyti
Na va, skant ant greitųjų papaišiau Živutės virtuvę:
user posted image
user posted image
Persiprašau už tarpus (spintelės ne iki lubų) ir netvarkingą kampą (standartai netelpa, todėl dėjau kas tilpo).
Šiaip primygtinai siūlau pačiai pasibandyti, tikrai daug aišliau kai pati daraisi ir visokių superinių idėjų kyla thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 04 11, 14:36)
Na va, skant ant greitųjų papaišiau Živutės virtuvę:
Persiprašau už tarpus (spintelės ne iki lubų) ir netvarkingą kampą (standartai netelpa, todėl dėjau kas tilpo).
Šiaip primygtinai siūlau pačiai pasibandyti, tikrai daug aišliau kai pati daraisi ir visokių superinių idėjų kyla  thumbup.gif

kokia programele naudojai?
Atsakyti
4u.gif

Tai vat vat , kad nemoku paišyti doh.gif
Ant lapo pasipaišau, bet tai vaizdo nemataun padoraus doh.gif

Ačiū
Atsakyti
Gal kas žinote koks atstumas turėtų būti tarp kaitlentės ir šaldytuvo?
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 04 11, 14:38)
kokia programele naudojai?

Ikea 3d Home planner smile.gif

QUOTE(*Živutė* @ 2013 04 11, 14:40)
4u.gif

Tai vat vat , kad nemoku paišyti doh.gif
Ant lapo pasipaišau, bet tai vaizdo nemataun padoraus doh.gif

Ačiū

Nėr už ką 4u.gif Bent toj programėlėj, kur aš naudojau, pašyt nieko nereikia, tik susivedi patalpos matmenis, sudedi duris ir langus, o tada spinteles dėlioji iš pateikto sarašiuko thumbup.gif Aišku minusų visokių yra, nes renkiesi TIK iš to, ką jie siūlo ir pan. Bet kaip vizualizacijai, tai užtenka. Gal merginos pakomentuos ar Alno paprasčiau naudoti g.gif
Beje, o stalviršio 1m užteks darbui? Kažkaip pagalvojau, kad nėra labai mažai, bet kitų paviršių nėra, o jei pvz elektrinį virdulį pastatyt, tai dar sumažėja vietos ax.gif Gal čia tik aš taip pamišus dėl tos vietos doh.gif Pas mus šitiek visko, kas bus laiko ant stalviršio, kad man jo nebus per daug tongue.gif

*Radvileee,
mano programėlėj rašo minimum 40cm iš abiejų pusių. Bet berods Irisas prieš pora psl rašė, kad minumum 15 cm 4u.gif
Atsakyti