Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

Arriogala,
apatinės spintelės (neskaitant tos siaurutės), stalviršis, aj žodžiu visa apačia thumbup.gif Bet viršus man perdaug margas. Ir tarpuose plytelės perdaug smulkios, man gražiau atrodytu kažkas vientiso ar bent stambesnės plytelės ax.gif Bet čia tik mano nuomonė 4u.gif
Atsakyti
Kaip įrengti nedidelę virtuvę.
gal kam pravers, yra kelios nuotraukos 4u.gif
Atsakyti
o šiandien vakar įkeltos virtuvės nebebus g.gif foto neberodo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2013 04 10, 22:36)
papasakok, kaip plauni orkaitės skardas  g.gif Man stačiom netelpa  doh.gif Tai negi teks rankytėmis  blink.gif Arba telpa tik gulščiomis , bet tada užima visą apatinį arba viršutinį krepšį  blink.gif

Oj žinok kišau tik vieną kartą tą plonąją skardą ir ji susigadino ohmy.gifb blem susinervinau, vienąkart panaudojau, o po indaplovės nuėjo tokia kaip vaivorykšte... Gal tų plonų negalima indaplovėj?... Bet žodž ir kitų neplaunu biggrin.gif Aišku ir negaminu aš daug...
Atsakyti
QUOTE(*Živutė* @ 2013 04 10, 12:54)
SVEIKOS,

Skaitinėju jau seniai , kaupiu info, tačiaujau ir pačiai reikia apgalvoti savo virtuve nes artėja grindų betonavimas ir vandentiekio vedžiojimas , tai reikia sugalvoti  kur ka dėti biggrin.gif
O jus matau labai gražiai mokate patarti ir padėlioti wub.gif
Neosu programom pasibraižyti blush2.gif  ax.gif
user posted image

Greitai pabraižiau toki planeli biggrin.gif
Kairėje pusėje (3m)noriu deti šaldytuvą ir visa siena daryti spintas + orkaitė,mikrobangė
Siena( 2,8m) iki durų turėtų būti stalviršis su kriaukle ir Montuojama dujine.
Kur raudonas brūkšnys ten langas per visą sieną , kur dyksniukai (viršuje durys) apačioje atviras praėjimas y Svetainę
Gartraukis ištraukiamas spintelės iki lubū.
Kriauklę galvoju kairėje pusėje , šalia jos panašū dalyką visokiems rakandams prie kriauklės
user posted image

Na dar pabraižiau kaip moku doh.gif
Tik reikia viska sujungti kampu GAL KAS PAGELBĖSIT PATARSIT 4u.gif wub.gif
user posted image

Kur raudona tai ten niša prie Kriauklės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2013 04 10, 21:43)
labai šauni virtuvė thumbup.gif
labai panašiai planuojam daryt
spintelės iki lubų , koks jūsų lubų aukštis ?
ar patogu kampinė plautuvė , kas po ja ?
nuotraukytes su atidarytom durelėm būtu liuks
kiek bėgamo metro gavosi , ir kokia kainikė ? nekuklu klaust bet planuojam , neaišku kiek reiks blush2.gif

Nuotrauką įkelsiu vakare. Išėjo beveik 6 bėginiai metrai kaina 12 tūkst.
Atsakyti
QUOTE(lizarde @ 2013 04 11, 07:19)
o šiandien vakar įkeltos virtuvės nebebus  g.gif  foto neberodo  unsure.gif

šiandien vakare pakartosiu, kažkodėl prapuolė
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2013 04 10, 21:43)
labai šauni virtuvė thumbup.gif
labai panašiai planuojam daryt
spintelės iki lubų , koks jūsų lubų aukštis ?
ar patogu kampinė plautuvė , kas po ja ?
nuotraukytes su atidarytom durelėm būtu liuks
kiek bėgamo metro gavosi , ir kokia kainikė ? nekuklu klaust bet planuojam , neaišku kiek reiks blush2.gif

lubos - 2,75, man tai kampinė plautuvė labai patogu, apie tai beveik net nesvarsčiau - iš kart buvau nusprendusi, nes mačiau pas draugė. Po plautuve šiukšlių dėžė,jos vienoje pusėje bulvės, svigųnai, kitoje - dežutė u šiukšlių maišeliai ir indaplovės tabletėmis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 04 10, 21:46)

Kokį fainą gartraukį užmačiau bigsmile.gif
Trečias salos pliusas- samčių kabykla lotuliukas.gif

user posted image

Labai gražus wub.gif Bet tokio Elica kataloge nemačiau schmoll.gif
O gaila verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(llalla @ 2013 04 10, 20:06)

QUOTE(llalla @ 2013 04 10, 20:25)
Šiuo metu turiu dar keliais cm aukščiau mikrobangę, bet dar esu giliuose apmastymuose galbūt naujoj virtuvėj statyt ją tiesiog ant spintelės kampe. Nors norėtųsi įmontuojamos labiau, jei įmontuojama tai tik virš orkaitės mano suvokimu. Dėl indaplovės kaip ir užteks 45, o dar ten už jos ta kampinė spintelė, kurioj planuojam laikyt balioną tai negalim siaurint durelių sad.gif. Mane kaip nervuoja tie du kampai, bet nk nepadarysiu kitaip. Reiks pasižymėt dėl atstumo tarp kaitlentės ir orkaitės..  4u.gif

Aš sakyčiau jei galima orkaitę su mikrobange kelti prie šaldytuvo, kad visi aukšti baldai būtų vienoj pusėj. Kaip suprantu ten kampe stovės valgomasis stalas, tai tokiu atveju iki jo potencialiai ateitų daugiau šviesos nuo lango g.gif Aišku jeigu norint kažką kelti nuo kaitlentės į orkaitę nereikia toli eiti. Jei kargas nebūtinas, į ta kampą taip pat dėčiau kampinę spintelę (perkėlus orkaitę "atsilaisvintų" 20 cm). Jei reikia 60 cm indaplovės, tai galima tos kitos kampinės atidarymą daryti nuo kaitlentės, o ne nuo lango sienos. Pagrindinis darbastalis būtų tarp kriauklės ir kaitlentės, o nuo kaitlentės iš kairės būtų 60 cm nukelti puodams ar susidėti lėkštėms ant kurių bus serviruojamas maistas rolleyes.gif O tada gal ir balioną galima perkelt į tą spintelę iš kairės, o kampinę pilnai išnaudoti indams/maistui/dar kam g.gif Priėjimas būtų patogesnis ax.gif
Dėl mikrobangės, tai manyčiau jei darot pakeltą orkaitę, tai geriau ir mikrobangę montuot, nes kitaip statydami ant spintelės prarasit dalį stalviršio.
Gal suprasit ką čia supasakojau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Živutė* @ 2013 04 11, 08:19)
Na dar pabraižiau kaip moku doh.gif
Tik reikia viska sujungti kampu GAL KAS PAGELBĖSIT PATARSIT  4u.gif  wub.gif
user posted image

Kur raudona tai ten niša prie Kriauklės  4u.gif

O koks durų plotis, įėjimo plotis, lango aukštis nuo žemės, aukštis ir plotis, lubų aukštis? Bandžiau padėlioti, bet mano programoj pagal standartinius baldus netelpa viskas prie tos 2,8m sienos g.gif
O šiaip ar patogu bus kaitlentė taip toli nuo orkaitės? Gal naikint ūkinę, kelt kaitlentę į tą pusę, o kriauklę link durų? Tada pagrindinė darbo zona būtų tarp kaitlentės ir kriauklės. Dabar labai mažai darbinio paviršiaus, tik ta niša prie kriauklės ir pora cm tarp kriauklės ir kaitlentės g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 04 11, 14:55)
O koks durų plotis, įėjimo plotis, lango aukštis nuo žemės, aukštis ir plotis, lubų aukštis? Bandžiau padėlioti, bet mano programoj pagal standartinius baldus netelpa viskas prie tos 2,8m sienos  g.gif
O šiaip ar patogu bus kaitlentė taip toli nuo orkaitės? Gal naikint ūkinę, kelt kaitlentę į tą pusę, o kriauklę link durų? Tada pagrindinė darbo zona būtų tarp kaitlentės ir kriauklės. Dabar labai mažai darbinio paviršiaus, tik ta niša prie kriauklės ir pora cm tarp kriauklės ir kaitlentės  g.gif

Durų plotis paliksim 1metra
Langas nuo žemės aukštis 2,10 plotis 2,66
Lubos dar nepadarytos apsispresim kai turėsim grindis tada matysis kokias lubas palikti , bet manau kad bus apie 2,8m
user posted image
Atsakyti