Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Mindija @ 2013 04 10, 18:33)
Pamažinkit nuotraukas, nes jausmas, kad su lupa tyrinėjam jūsų namus biggrin.gif

Laaaabai, atsiprašau, jau susitvarkiau. Galvojate man šoko nebuvo .... Gerai, kad virtuvė buvo jau sutvarkyta, nors dulkių nesimatė smile.gif
Darbar jau lygtai ir gerai smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ariogala: 10 balandžio 2013 - 18:44
QUOTE(Mindija @ 2013 04 10, 19:17)
Aš išvis noriu tiek sienų, grindų ir baldų neutralių ax.gif Jei šaus į galvą, tai va kėdes ryškias nusipirksiu, ar kokį akcentuką, kuris ne karvę kainuoja ir pakeist bet kada galima.
Galėsiu madas vaikytis lotuliukas.gif

Juodai, keliu savo gryčios  planą į až biggrin.gif

drinks_cheers.gif man tas pats, todel pas mane neikyrios spalvos zemiskos, nors cia skonio reikalas, kitiem labai patinka ryskios kaip salotine raudona violetine, bet man siti reikalai irgi graziau akcentuose, nes jei butu daug tokios spalvos su laiku mane zinau imtu vargint nervint ir ttt lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Mindija @ 2013 04 10, 19:33)
Pamažinkit nuotraukas, nes jausmas, kad su lupa tyrinėjam jūsų namus biggrin.gif

nors ir pro lupa, as tai nieko isvis nematau blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2013 04 10, 18:43)
drinks_cheers.gif  man tas pats, todel pas mane neikyrios spalvos zemiskos, nors cia skonio reikalas, kitiem labai patinka ryskios kaip salotine raudona violetine, bet man siti reikalai irgi graziau akcentuose, nes jei butu daug tokios spalvos su laiku mane zinau imtu vargint nervint ir ttt  lotuliukas.gif
Papildyta:

nors ir pro lupa, as tai nieko isvis nematau blink.gif  biggrin.gif

Oi, tik jau nereikia ... lygtai ir jums nepasitaikė klaidų ... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ariogala @ 2013 04 10, 18:36)
Laaaabai, atsiprašau, jau susitvarkiau. Galvojate man šoko nebuvo .... Gerai, kad virtuvė buvo jau sutvarkyta, nors dulkių nesimatė smile.gif
Darbar jau lygtai ir gerai smile.gif

user posted image

user posted image

Na, tai galite peikti mano ,,projektavimo" rezultatus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ariogala @ 2013 04 10, 19:50)

Išpeikčiau tik dujinę kaitlentę biggrin.gif Bet čia jau galimybių ir pasirinkimo reikalas biggrin.gif Dar trupučiuką kliuvo kampas kur plautuvė, nes rankšluostinė galėjo būt gal kitoj plautuvės pusėj, būtų simetriškaiu su viršutine siaura spintele. O šiaip graži, tvarkinga ir labai talpi virtuvė thumbup.gif Man asmeniškai labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ariogala @ 2013 04 10, 19:36)

Graži virtuvė 4u.gif Galima plačiau apie virštines spinteles ax.gif Nes pagaliau pamačiau tai ko noriu,būtent tokias spinteles iki pat lubų biggrin.gif Koks pas jus viršutinių spintelių aukštis,ilgis,plotis,gylis,lentynų skaičius,atidarymo mechanizmai...Domina viskas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2013 04 10, 19:04)
Išpeikčiau tik dujinę kaitlentę  biggrin.gif Bet čia jau galimybių ir pasirinkimo reikalas  biggrin.gif Dar trupučiuką kliuvo kampas kur plautuvė, nes rankšluostinė galėjo būt gal kitoj plautuvės pusėj, būtų simetriškaiu su viršutine siaura spintele. O šiaip graži, tvarkinga ir labai talpi virtuvė  thumbup.gif Man asmeniškai labai patinka  thumbup.gif

Ačiū už pastabas smile.gif Rankšluostinės tai pati nenorėjau smile.gif Ačiū, kad visai neišpeikėt, tai buvo mano darbo rezultatas po pusės metų kaip šio forumo skaitytojos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2013 04 10, 19:43)
drinks_cheers.gif  man tas pats, todel pas mane neikyrios spalvos zemiskos, nors cia skonio reikalas, kitiem labai patinka ryskios kaip salotine raudona violetine, bet man siti reikalai irgi graziau akcentuose, nes jei butu daug tokios spalvos su laiku mane zinau imtu vargint nervint ir ttt  lotuliukas.gif
Papildyta:

nors ir pro lupa, as tai nieko isvis nematau blink.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
O aš spėjau net kaimynų namus apžiūrėt biggrin.gif

QUOTE(ariogala @ 2013 04 10, 19:50)
Oi, tik jau nereikia ... lygtai ir jums nepasitaikė klaidų ... smile.gif
Papildyta:

Kad niekas nieko ir nesako smile.gif

Gražu 4u.gif Labai. O spalva čia pas jus visiškai balta? blush2.gif
Dabar pas visus to paties klausinėju lotuliukas.gif

Tiesa, o kur šaldytuvas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 10 balandžio 2013 - 19:28
QUOTE(aiduke @ 2013 04 10, 19:10)
Graži virtuvė 4u.gif Galima plačiau  apie virštines spinteles ax.gif Nes pagaliau pamačiau tai ko noriu,būtent tokias spinteles iki pat lubų biggrin.gif Koks pas jus viršutinių spintelių aukštis,ilgis,plotis,gylis,lentynų skaičius,atidarymo mechanizmai...Domina viskas ax.gif

Spintelių aukštis (bendras) 1,20 m, plotis 60 cm. Daryta vientisa spintelė 1,20 su dvejomis durelėmis. Atsidaro paprastai kaip durelės, kiekvienoje spintelėje po lentyną. Jeigu nebus aišku tai nufotografuosiu atidarytą. Lankstai ,,prisitraukiantys". Taigi - pastūmei dureles ir ,,pamiršai" - pačios lėtai už sifaro. Į viršų pakeliamų nedariau, kadangi durelių dydis 60x60 cm, tokio dydžio dureles nepatogu būtų atidarinėti į viršų it manau tada reikėtų daryti iš dviejų spintelių, kas būtų brangiau ...
Papildyta:
QUOTE(Mindija @ 2013 04 10, 19:25)
drinks_cheers.gif

Tiesa, o kur šaldytuvas?

Kai rinkaus, spalva lygtai turėjo būti panašesnė į dramblio kaulą, bet tada viską rinkaus prie apšvieitmo nes buvo ruduo. Kai surinko virtuvę - tai labai keistai atrodė - dieną baltesnė, o vakare prie apšvietimo lyg ir dramblio kaulo.
Papildyta:
QUOTE(Mindija @ 2013 04 10, 19:25)
drinks_cheers.gif

Tiesa, o kur šaldytuvas?

Šaldytuvas prie priešingos sienos, nes toje vietoje buvo lyg ir ,,mirtinas" kampas. Maniau, kad bus nekaip, bet viskas ok. Labai nenorėjau statyti tame kampe kur langas, nes anksčiau ten buvo, tai man nelabai patiko. Mūsų virtuvė visai kvadratinė, tai ir šaldytuvui vietos atsirado kapmpe netoli durų.
Atsakyti
QUOTE(ariogala @ 2013 04 10, 20:34)
Spintelių aukštis (bendras) 1,20 m, plotis 60 cm. Daryta vientisa spintelė 1,20 su dvejomis durelėmis. Atsidaro paprastai kaip durelės, kiekvienoje spintelėje po lentyną. Jeigu nebus aišku tai nufotografuosiu atidarytą. Lankstai ,,prisitraukiantys". Taigi - pastūmei dureles ir ,,pamiršai" - pačios lėtai už sifaro. Į viršų pakeliamų nedariau, kadangi durelių dydis 60x60 cm,  tokio dydžio dureles nepatogu būtų atidarinėti į viršų it manau tada reikėtų daryti iš dviejų spintelių, kas būtų brangiau ...

Geras bigsmile.gif Išsidūriau su durelių atidarymu.Gudriai sugalvota ir meistriškai padaryta 4u.gif

Jeigu nesunku, įmeskit fotkių su atidarytom durelėm ax.gif Ir tas kampas su kriaukle gerai atrodo drinks_cheers.gif Kokie jo išmatavimai?Nes šiaip kiek mačius tokie kampai tik užgriozdina virtuvę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ariogala @ 2013 04 10, 20:34)
Kai rinkaus, spalva lygtai turėjo būti panašesnė į dramblio kaulą, bet tada viską rinkaus prie apšvieitmo nes buvo ruduo. Kai surinko virtuvę - tai labai keistai atrodė - dieną baltesnė, o vakare prie apšvietimo lyg ir dramblio kaulo.
Papildyta:
Šaldytuvas prie priešingos sienos, nes toje vietoje buvo lyg ir ,,mirtinas" kampas. Maniau, kad bus nekaip, bet viskas ok. Labai nenorėjau statyti tame kampe kur langas, nes anksčiau ten buvo, tai man nelabai patiko. Mūsų virtuvė visai kvadratinė, tai ir šaldytuvui vietos atsirado kapmpe netoli durų.

Aišku 4u.gif

Kokį fainą gartraukį užmačiau bigsmile.gif
Trečias salos pliusas- samčių kabykla lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 04 10, 20:46)
Aišku 4u.gif
Kokį fainą gartraukį užmačiau bigsmile.gif
Trečias salos pliusas- samčių kabykla lotuliukas.gif

Gal salos užsimanėt, kad jau tiek pliusų atradot? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 04 10, 21:18)