QUOTE(aiduke @ 2013 04 10, 19:10)
Graži virtuvė
Galima plačiau apie virštines spinteles
Nes pagaliau pamačiau tai ko noriu,būtent tokias spinteles iki pat lubų
Koks pas jus viršutinių spintelių aukštis,ilgis,plotis,gylis,lentynų skaičius,atidarymo mechanizmai...Domina viskas
Spintelių aukštis (bendras) 1,20 m, plotis 60 cm. Daryta vientisa spintelė 1,20 su dvejomis durelėmis. Atsidaro paprastai kaip durelės, kiekvienoje spintelėje po lentyną. Jeigu nebus aišku tai nufotografuosiu atidarytą. Lankstai ,,prisitraukiantys". Taigi - pastūmei dureles ir ,,pamiršai" - pačios lėtai už sifaro. Į viršų pakeliamų nedariau, kadangi durelių dydis 60x60 cm, tokio dydžio dureles nepatogu būtų atidarinėti į viršų it manau tada reikėtų daryti iš dviejų spintelių, kas būtų brangiau ...
Papildyta:
QUOTE(Mindija @ 2013 04 10, 19:25)
O aš spėjau net kaimynų namus apžiūrėt
Kad niekas nieko ir nesako
Gražu
Labai. O spalva čia pas jus visiškai balta?
Dabar pas visus to paties klausinėju
Tiesa, o kur šaldytuvas?
Kai rinkaus, spalva lygtai turėjo būti panašesnė į dramblio kaulą, bet tada viską rinkaus prie apšvieitmo nes buvo ruduo. Kai surinko virtuvę - tai labai keistai atrodė - dieną baltesnė, o vakare prie apšvietimo lyg ir dramblio kaulo.
Papildyta:
QUOTE(Mindija @ 2013 04 10, 19:25)
O aš spėjau net kaimynų namus apžiūrėt
Kad niekas nieko ir nesako
Gražu
Labai. O spalva čia pas jus visiškai balta?
Dabar pas visus to paties klausinėju
Tiesa, o kur šaldytuvas?
Šaldytuvas prie priešingos sienos, nes toje vietoje buvo lyg ir ,,mirtinas" kampas. Maniau, kad bus nekaip, bet viskas ok. Labai nenorėjau statyti tame kampe kur langas, nes anksčiau ten buvo, tai man nelabai patiko. Mūsų virtuvė visai kvadratinė, tai ir šaldytuvui vietos atsirado kapmpe netoli durų.