Labas vakaras,atejo laikas ir man planuoti savo virtuvele,gal galit isduoti per kokia programa planuojate savo virtuves?Aciu.
QUOTE(melynas dangus @ 2013 04 09, 20:52)
cia be pakylos:
Bendras atstumas nuo sienos iki kamino yra 370 cm. skaičiuojant, kad spintelės prie sienos būna apie 60 cm, tarpas tarp spintelių ir salos 120 cm, sala apie 100 cm "gylio", lieka 90 cm kėdėms iki kamino. O aš čia šitam variante kur be pakylos, tai dariau salą 115 cm "gylio" (nes siauresnė man negražu). kėdėms lieka tik 75 cm
Jeigu darayti tą paaukštinimą, tai kėdėms daugiau liktų. Nežinau kaip daryt
Bendras atstumas nuo sienos iki kamino yra 370 cm. skaičiuojant, kad spintelės prie sienos būna apie 60 cm, tarpas tarp spintelių ir salos 120 cm, sala apie 100 cm "gylio", lieka 90 cm kėdėms iki kamino. O aš čia šitam variante kur be pakylos, tai dariau salą 115 cm "gylio" (nes siauresnė man negražu). kėdėms lieka tik 75 cm
nedarykit saloj be pakylos tokios plačios lentynos, kur pilka pavaizduota, kėdžių pusėj. Kad palaikyt išsikišusį stalviršį galit iš salos šonų atramas padaryt, tuo būdu paliekant kėdėm daugiau vietos pasistumti po sala. Ir sėdinčiųjų kojom bus patogiau
Kažkas panašaus:
(atsiprašau, kad vis kišu šitą fotkę, ale kad čia į temą )
QUOTE(melynas dangus @ 2013 04 09, 18:52)
Aš vėl apie tą salą ir pakylą
pasidėliojau planelį:
Va cia matosi, kad šalia virtuvės yra kaminas, prie kurio ir stovės sala su kėdėmis. Jis riboja atstumus.
Man atrodo kad labai daug vietos užims tie specialūs dėklai peiliams. Aisku, jeigu vietos netrūksta, tai puiku, o jeigu vieta ir taip taupoma, tai kažin ar geras variantas. Mes peilius laikysim spec stove (pirkom jau su juo). Taip pat galima juos kabinti prie spec magneto prie sienos.
pasidėliojau planelį:
Va cia matosi, kad šalia virtuvės yra kaminas, prie kurio ir stovės sala su kėdėmis. Jis riboja atstumus.
Man atrodo kad labai daug vietos užims tie specialūs dėklai peiliams. Aisku, jeigu vietos netrūksta, tai puiku, o jeigu vieta ir taip taupoma, tai kažin ar geras variantas. Mes peilius laikysim spec stove (pirkom jau su juo). Taip pat galima juos kabinti prie spec magneto prie sienos.
Man planelis be pakylos gražiau Bet tikrai tą pilkąją dalį reikėtų trumpinti dėl patogumo. Gal tiktų vynui susiguldyt ar kokius siaurus krapšelius Ir jei bus plati plokštė, tai papildomų atramų gali nereikėti
Mes dabar taip pat naudojam stovą, tą su išpjautom angom. Nervina, kad jei peilis ne iš komplekto tai nelabai įtalpinsi, o tie peiliai man nelabai, tie kur patinka nesiderina prie komplektinių... Vat tas variantas su "spagečiais" tiktų, nes gali viską sugrūsti O šiaip man (netgi mum ) svarbu, kad peiliai būtų gerai laikomi Tie dėklai į stalčius būna ir mažesni, kad užimtų tik dalį stalčiaus. Ta prasme jei būtų nuspręsta pataupyti tą brangią erdvę ant darbastalio ir peiliai atsidurtų stalčiuje, tai geriau jau saugiai peiliams ir jų naudotojams
Beje, va radau kamputį, kuris tiktų mano virtuvei Netgi spintelių spalvos tiktų. O KA tai išvis
QUOTE(Ajste @ 2013 04 09, 21:51)
Beje, va radau kamputį, kuris tiktų mano virtuvei Netgi spintelių spalvos tiktų. O KA tai išvis
ilgai ieškojai?
gražu , ir vynelio nemažai telp, tik tos lentynos tai... nu pati supranti, dulkių kaupykla : pažiūrėt kitur - gražu , namie valyt kasdien -
ale žinai, baltas interjeras gražu, kai šviesi patalpa, o jeigu tamsi, tai baltas tampa pilku...
QUOTE(Ajste @ 2013 04 09, 19:31)
O kampas tarp viryklės ir kriauklės bus tuščias? Ta prasme po stalviršiu nebus jokių spintelių, lentynų, stalčių? Gal tilptų po virykle 70 cm stalčiai (ar kas ten paplanuota) ir tada montuot spintelę į kampą
Nu ne visai tuščias, galvoju lentyną daryt Be jokių karuselių, rečiau naudojamiems daiktams sudėt O po virykle tai ir 90 telpa stalčiai, tik kažin ar kampinei po 20cm durelėms užteks Paskui prie lango sienos eis indaplovė ir plautuvė.
Man baldžius buvo subraižęs, bet pamečiau brėžinį, o ir matmenys po kamino apdailos pasikeitė sienų
Apatinės dar nieko kažkaip spintelės, va su viršutinėm niekaip neišmastau kaip jas simetriškai sudėliot.
Ar galit patalpos planelį įmest - sienų matmenys, langai, durys- kokio aukščio/pločio? Patalpos aukštis. Kamino matmenys.
QUOTE(Juodai @ 2013 04 09, 20:05)
ilgai ieškojai?
gražu , ir vynelio nemažai telp, tik tos lentynos tai... nu pati supranti, dulkių kaupykla : pažiūrėt kitur - gražu , namie valyt kasdien -
ale žinai, baltas interjeras gražu, kai šviesi patalpa, o jeigu tamsi, tai baltas tampa pilku...
Nea Iš seniau jau buvau išsisaugojus dėl tos vyno lentynos, o dabar kai persidėliojau šaldytuvą prie tos sienos ir dabar peržiūrinėjau tas išsaugotas idėjų foto...ogi žiūriu mano virtuvės kampukas Ir dar su įranga bei gėrimais
Atvirų lentynų nenoriu be to mano plane ir taip problemos su simetrija. Vis per tas kampines spinteles.
Man tas interjeras toks gelsvokas pasirodė Matyt kreivai žiūrėjau. Noriu tokio gelsvo arba žalsvo. Gal vėliau įmesiu foto kokios spalvos ir kokie modeliai spintelių O pati dabar mąstysiu kaip bus su šviesa naujojoj virtuvėj ir kaip jos įtakos spalvas spintelių
QUOTE(Juodai @ 2013 04 09, 22:22)
Ar galit patalpos planelį įmest - sienų matmenys, langai, durys- kokio aukščio/pločio? Patalpos aukštis. Kamino matmenys.
Ryt pabraižysiu
Bet tik su paint'u segebu braižyt
Nesvarbu, kad ir iš rankos
Beje, pats geriausias virtuvės planavimo įrankis - popieriaus lapas (languotas - idealu), pieštukas ir liniuotė (oi, net 3 surašiau )
Jei jų pradžiai nebus, jokia programa neveiks
Beje, pats geriausias virtuvės planavimo įrankis - popieriaus lapas (languotas - idealu), pieštukas ir liniuotė (oi, net 3 surašiau )
Jei jų pradžiai nebus, jokia programa neveiks
Sveiki,
Gal ir man galetumete kazka pakurti.. laikas apsispresti kaip viskas bus...
Labai noriu raudonos virtuves.. pvz http://www_viss_lt/d...y0360_51553.jpg
tik galvoju ar nebus bedos su tokiu pavirsiumi? a nesimatys kiekvienas taskelis...Gal kas turite kazka panasaus?
Gal ir man galetumete kazka pakurti.. laikas apsispresti kaip viskas bus...
Labai noriu raudonos virtuves.. pvz http://www_viss_lt/d...y0360_51553.jpg
tik galvoju ar nebus bedos su tokiu pavirsiumi? a nesimatys kiekvienas taskelis...Gal kas turite kazka panasaus?
QUOTE(melynas dangus @ 2013 04 09, 20:52)
pasidėliojau planelį:
Kiek primečiau, virtuvinis palei sieną pas Jus 4200mm? Ar ne?
Kokio ilgio salą planuojate? Paveikslėliuose labai viskas ištampyta, gal dėl to sala atrodo per maža man toks vienišas taškas...
Bet čia turbūt programos išdaigos
QUOTE(Ajste @ 2013 04 09, 22:38)
Nea Iš seniau jau buvau išsisaugojus dėl tos vyno lentynos, o dabar kai persidėliojau šaldytuvą prie tos sienos ir dabar peržiūrinėjau tas išsaugotas idėjų foto...ogi žiūriu mano virtuvės kampukas Ir dar su įranga bei gėrimais
o aš jau maniau, kad specialiai KA ieškojai
SVEIKOS,
Skaitinėju jau seniai , kaupiu info, tačiaujau ir pačiai reikia apgalvoti savo virtuve nes artėja grindų betonavimas ir vandentiekio vedžiojimas , tai reikia sugalvoti kur ka dėti
O jus matau labai gražiai mokate patarti ir padėlioti
Neosu programom pasibraižyti
Greitai pabraižiau toki planeli
Kairėje pusėje (3m)noriu deti šaldytuvą ir visa siena daryti spintas + orkaitė,mikrobangė
Siena( 2,8m) iki durų turėtų būti stalviršis su kriaukle ir Montuojama dujine.
Kur raudonas brūkšnys ten langas per visą sieną , kur dyksniukai (viršuje durys) apačioje atviras praėjimas y Svetainę
Gartraukis ištraukiamas spintelės iki lubū.
Kriauklę galvoju kairėje pusėje , šalia jos panašū dalyką visokiems rakandams prie kriauklės
Skaitinėju jau seniai , kaupiu info, tačiaujau ir pačiai reikia apgalvoti savo virtuve nes artėja grindų betonavimas ir vandentiekio vedžiojimas , tai reikia sugalvoti kur ka dėti
O jus matau labai gražiai mokate patarti ir padėlioti
Neosu programom pasibraižyti
Greitai pabraižiau toki planeli
Kairėje pusėje (3m)noriu deti šaldytuvą ir visa siena daryti spintas + orkaitė,mikrobangė
Siena( 2,8m) iki durų turėtų būti stalviršis su kriaukle ir Montuojama dujine.
Kur raudonas brūkšnys ten langas per visą sieną , kur dyksniukai (viršuje durys) apačioje atviras praėjimas y Svetainę
Gartraukis ištraukiamas spintelės iki lubū.
Kriauklę galvoju kairėje pusėje , šalia jos panašū dalyką visokiems rakandams prie kriauklės