Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Ajste @ 2013 04 09, 14:12)
Va pasipašiau naujesnį variantą su virtuvės durim patrauktom į centrą.
Planas toks:
user posted image
Iš šono atrodo taip:
user posted image

man šis variantas kur kas geresnis ir tvarkingesnis drinks_cheers.gif thumbup.gif
į programėlės fintus neverta kreipе dėmesio, baldininkai padarys kaip Jūs pasakysit - be jokių tarpelių mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 09 balandžio 2013 - 13:57
Ačiū, Juodai 4u.gif
Manau dar pasimėtysiu tarp skirtingų planų, nes kai pamatai 3d vaizdų kažkaip kitaip atrodo, nei tik įsivaizduojant ax.gif Vad dabar kuo daugiau žiūriu į tą ūkinę spintą, kur norėtųsi paslėpti indaplovę ir skalbimo mašiną, galvoju ar geras variantas? Ar nemažins vizualiai erdvės jei prie durų iš abiejų pusių "bokštai" iki pat lubų g.gif Ir darbastalio dabar taip mažai atrodo, o pas mus prietaisų nuolat laikomų ant darbastalio keletas (kavos aparatas, grilis ir kombainas). Šiaip sakyčiau verta paaukoti standartinio dydžio indaplovę (montuot mažesnę) ir mainais gauti daugiau darbastalio. Be to spintelių talpa sumažėtų labai nedaug, nes kabėtų dvi sieninės virš indaplovės/skalbimo mašinos. Vaje kiek visko reik apgalvot doh.gif
Atsakyti
o nenori pabandyt kažką panašaus pasidaryt:
user posted image
buvau įmetus kažkada...
ar gražu, kai visi kombainai dulka ant stalviršio g.gif
tas dureles įvairiai galima daryt, o gal patinka tokios a'la pakeliamos žaliuzės...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 09 balandžio 2013 - 14:21
lotuliukas.gif Pamačiau tą nuotrauką ir širdis sudrebėjo, taip baisiai norėčiau Kitchen Aid wub.gif Ir to grožio tikrai neslėpčiau schmoll.gif Tokį daiktą reikia kasdien paglostyti, pakalbinti bigsmile.gif Dar kai toookius pinigus kainuoja lotuliukas.gif
Dabar prie reikalo. Gal ir nieko apsaugoti daiktus, nuo dulkėjimo, bet nelabai žinau kur montuoti reikėtų tokią spintelę g.gif Prie boilerio gal? Bet tiksliai nežinau kiek ten vietos liks tarp darbastalio ir pačio boilerio. Iš dabartinio vaizdo, tai nedaug to aukščio taigi pagrindiniai prietaisai netilptų... O ir minėti aparatai naudojami kasdien, tai tektų juos nuolat traukioti iš tos spintelės.
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 04 09, 15:35)
lotuliukas.gif  Pamačiau tą nuotrauką ir širdis sudrebėjo, taip baisiai norėčiau Kitchen Aid  wub.gif  Ir to grožio tikrai neslėpčiau  schmoll.gif  Tokį daiktą reikia kasdien paglostyti, pakalbinti  bigsmile.gif  Dar kai toookius pinigus kainuoja  lotuliukas.gif
Dabar prie reikalo. Gal ir nieko apsaugoti daiktus, nuo dulkėjimo, bet nelabai žinau kur montuoti reikėtų tokią spintelę  g.gif  Prie boilerio gal? Bet tiksliai nežinau kiek ten vietos liks tarp darbastalio ir pačio boilerio. Iš dabartinio vaizdo, tai nedaug to aukščio taigi pagrindiniai prietaisai netilptų... O ir minėti aparatai naudojami kasdien, tai tektų juos nuolat traukioti iš tos spintelės.

na taip, brangiai kainuojančių daiktų nereikia slėpti, juos reikia geriausiai matomoj vietoj padėt lotuliukas.gif
rimtai kalbant, jei naudojate kasdien viską, tai gal tikrai neverta slėpt g.gif
nežinau, kokio dydžio tas boileris, ale greit primečiau tokį planelį:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

turėjau galvoje prie plautuvės kombainus slėpt, specialiai raudonai fasadus nuspalvinau, kad būt aišku, kur durelės, taigis prie plautuvės ir matos 1 nuotraukoj iš sono durelės, slepiančios kumbainus.
kai apžiūrėjau bendrą vaizdą, neatrodo man tie šoniniai bokštai labai baisiai, ar ne? g.gif
nors... gal norėtųsi daugiau vietos palikti šviesai nuo lango sklisti g.gif
Papildyta:
gal taip geriau? g.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 09 balandžio 2013 - 15:29
Juodai, super apsisukimai thumbup.gif Aš kokį pusdienį dėliočiau tokią virtuvę doh.gif
Manau antras variantas geresnis, nes pirmam nebelieka vietos iš spintelės ištrauktam aparatui, reiktų kelti ant kito stalviršio. Kombainas tai nesunkus, galima kilnoti, bet pvz kavos aparatą tai be šansų schmoll.gif Tai vat ir galvoju, gal geriau mažesnė indaplovė, bet daugiau stalviršio g.gif Beje, boileris berods platesnis.
O dar kalbant apie dalykus laikomus ant stalviršio, ar kas turit peilių stovą ar peilius laikote stalčiuje? Dabar turim stovą, stalčiuje laikyčiau tik jei būtų spec laikikliai, nes paprastai sumetus nusibraižo ir pavojinga. Tai ir galvoju ar pasilikt stovą ar dairytis stalčių su laikikliais g.gif Kažkas panašaus:
user posted image
Atsakyti
čia jau mano liga blush2.gif ... savo tiesioginio darbo nebraižau, o susirgau skechup'o liga doh.gif
man labai thumbup.gif šitaip stalčiui peiliai sudėti, ant stalviršio man schmoll.gif , nors dabar dalį taip laikau, kitus sumetus stalčiuje.
gal užmatei kur pirkti tokių? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 04 09, 17:55)
čia jau mano liga  blush2.gif ... savo tiesioginio darbo nebraižau, o susirgau skechup'o liga doh.gif
man labai  thumbup.gif šitaip stalčiui peiliai sudėti, ant stalviršio man  schmoll.gif , nors dabar dalį taip laikau, kitus sumetus stalčiuje.

A jetau, turiu vaistų blink.gif Serga ir tyli blink.gif Matmenis į až parašyt ar čia? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 04 09, 18:05)
A jetau, turiu vaistų blink.gif Serga ir tyli blink.gif Matmenis į až parašyt ar čia? rolleyes.gif

galima ir čia mirksiukas.gif žiūrėk, dar kas nors serga pasislėpęs... unsure.gif
ale tik nemanau kad tai geri vaistai lotuliukas.gif greičiau narkotikas, dar giliau klampinantis į liūną... doh.gif
jau galvoju, ar ne laikas man keist profesiją... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 04 09, 18:13)
galima ir čia  mirksiukas.gif žiūrėk, dar kas nors serga pasislėpęs...  unsure.gif
ale tik nemanau kad tai geri vaistai  lotuliukas.gif greičiau narkotikas, dar giliau klampinantis į liūną...  doh.gif
jau galvoju, ar ne laikas man keist profesiją... lotuliukas.gif

Tai kita tema bus pavadinta palata biggrin.gif

Kažkas panašaus į matmenis blush2.gif Bent kažkas panašaus ką dabar suplanavus.
Vandentiekio įvadai po langu. Kita siena iki kamino nepilnai 290cm.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 04 09, 15:55)
man labai  thumbup.gif šitaip stalčiui peiliai sudėti, ant stalviršio man  schmoll.gif , nors dabar dalį taip laikau, kitus sumetus stalčiuje.

Dar konkrečiai nežiūrinėjau, nes anksčiau galvojau apie tokį peilių stovą
user posted image
Toks universalus, gaima dėti visokių matmenų peilius, virtuvines žirkles ir panašius įrankius. Be to išėmus tuos "šiaudus" juos galima išplauti thumbup.gif Va kokia aš reklamos auka lotuliukas.gif
Užmečiau akį IKEA turi įdėklą į stalčių

QUOTE(Mindija @ 2013 04 09, 16:51)
Vandentiekio įvadai po langu. Kita siena iki kamino nepilnai 290cm.

O kampas tarp viryklės ir kriauklės bus tuščias? Ta prasme po stalviršiu nebus jokių spintelių, lentynų, stalčių? g.gif Gal tilptų po virykle 70 cm stalčiai (ar kas ten paplanuota) ir tada montuot spintelę į kampą g.gif
Atsakyti
Aš vėl apie tą salą ir pakylą 4u.gif
pasidėliojau planelį:
cia su pakyla
user posted image
user posted image

cia be pakylos:
user posted image
user posted image

Va cia matosi, kad šalia virtuvės yra kaminas, prie kurio ir stovės sala su kėdėmis. Jis riboja atstumus.
user posted image
Bendras atstumas nuo sienos iki kamino yra 370 cm. skaičiuojant, kad spintelės prie sienos būna apie 60 cm, tarpas tarp spintelių ir salos 120 cm, sala apie 100 cm "gylio", lieka 90 cm kėdėms iki kamino. O aš čia šitam variante kur be pakylos, tai dariau salą 115 cm "gylio" (nes siauresnė man negražu). kėdėms lieka tik 75 cm g.gif
Jeigu darayti tą paaukštinimą, tai kėdėms daugiau liktų. Nežinau kaip daryt unsure.gif

QUOTE(Ajste @ 2013 04 09, 15:48)
ar kas turit peilių stovą ar peilius laikote stalčiuje? Dabar turim stovą, stalčiuje laikyčiau tik jei būtų spec laikikliai, nes paprastai sumetus nusibraižo ir pavojinga.

Man atrodo kad labai daug vietos užims tie specialūs dėklai peiliams. Aisku, jeigu vietos netrūksta, tai puiku, o jeigu vieta ir taip taupoma, tai kažin ar geras variantas. Mes peilius laikysim spec stove (pirkom jau su juo). Taip pat galima juos kabinti prie spec magneto prie sienos.
Atsakyti