Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(*Ciau ciau* @ 2013 04 08, 12:09)
Beto pagalvokit-kaip aukstai gaunasi orkaite-ar bus patogu? Db toks aukstis kaip yra pas mus man pats tas, labai patogu.  ax.gif

Aš irgi manau, kad laaabai jau aukštai orkaitė gautųsi, jei dar tokiam aukšty kaip tam pavyzdy indaplovę dėt unsure.gif

Graži virtuvė 4u.gif

Beje, neįžiūriu, o kuo jūs ten slėpėt dujų vamzdžius (jei ten jiek mape blush2.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 08 balandžio 2013 - 12:21
QUOTE(gabby_jz @ 2013 04 08, 13:20)
Beje, neįžiūriu, o kuo jūs ten slėpėt dujų vamzdžius (jei ten jiek mape  blush2.gif )

4u.gif Aciu, nesitikejau sulaukti tiek pagyru blush2.gif
Duju vamzdziu dujininkai neleido perkelti(norejom juos slepti pakabinamoje spinteleje), tai slepeme ta pacia dazyta MDF kaip virsutines spinteles. 4u.gif Beje is jusu foto matau, kad ir pas jus virtuve grazi 4u.gif
Atsakyti
Bandau dar kartą
user posted image
Vėliau pabandysiu įkelt foto kaip skiriasi akmens spalvos kus paviršius po kavos aparatu ir aplink 4u.gif

O dėl technikos, tai manau nedėčiau abiejų paaukštintai, kogero skalbimo mašiną ant grindų, o indaplovę ant jos. O gal atvirkščiai patogiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 04 07, 21:42)
Matau halogenai padaryti virš spintelių. Norėjau paklausti, ar yra apšvietimas dar po pakabinamom spintelėm? g.gif Jeigu taip, ar reikalingi tuomet halogenai viršuje, kaip dažnai juos jungiate? Jeigu ne, ar nesigailit, kad nedarėt? Juk darbastalio šie halogenai neapšviečia tinkamai  g.gif

manau, kad pakanka halogenų ir jie tikrai tinkamai apšviečia darbastalį, tik juos reikia dėti taip, kad jums stovint prie darbastalio jie neatsidurtų jums už nugaros mirksiukas.gif pas mus irgi yra trys halogenai, apšviečiantys 2,8 m ilgio darbastalį - elektrikas sakė, kad šviesu kaip operacinėj lotuliukas.gif . Po spintelėm irgi yra numatyta galimybė montuoti papildomą apšvietimą, jei halogenų būtų pasirodę per mažai, bet kad man pilnai pakanka tų halogenų (o aš esu iš tų, kur prieblandos zonos virtuvėj nemėgsta biggrin.gif )Todėl dabar jei reiktų rinktis, tai daryčiau arba tik halogenus, arba tik apšvietimą iš po spintelių, bet abiejų tikrai neverta daryti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ciau ciau* @ 2013 04 08, 12:09)
Juodai Aciu  4u.gif  Hologenai tik ant lubu, apskaiciavome, kad jie apsviestu stalvirsi, na o po pakabinamomis spintelemis turejo buti LED juosta, tiksliau ji buvo, bet po to nuemem. Man po spintele pritvirtinamos lemputes nepatinka, todel norejau LED juostu, taciau vyras jas nekaip pritvirtino tai nuemem visai, dabar pilnai uztenka lubinio apsvietimo (hologenu virs stalvirsio ant lubu), bet ateityje vyras zada sutvarkyti LED apsvietima  mirksiukas.gif

QUOTE(Latifa @ 2013 04 08, 15:29)
manau, kad pakanka halogenų ir jie tikrai tinkamai apšviečia darbastalį, tik juos reikia dėti taip, kad jums stovint prie darbastalio jie neatsidurtų jums už nugaros mirksiukas.gif pas mus irgi yra trys halogenai, apšviečiantys 2,8 m ilgio darbastalį - elektrikas sakė, kad šviesu kaip operacinėj  lotuliukas.gif . Po spintelėm irgi yra numatyta galimybė montuoti papildomą apšvietimą, jei halogenų būtų pasirodę per mažai, bet kad man pilnai pakanka tų halogenų (o aš esu iš tų, kur prieblandos zonos virtuvėj nemėgsta  biggrin.gif )Todėl dabar jei reiktų rinktis, tai daryčiau arba tik halogenus, arba tik apšvietimą iš po spintelių, bet abiejų tikrai neverta daryti  schmoll.gif

Bet kaip tai padaryt g.gif juk prie darbastalio nestovi vienoj vietoj... na, gal pas mane taip bus plačiai blush2.gif - 3 metrų stalviršis, kur vienoj vietoj plautuvė, o didžioji dalis laisva - 1,8 m darbastalis... tai darbinė zona labai plati, kaip pataikyti tas lempikes, nes žingsnis į šoną ir šast šešėlis man ant kočiojamos tešlos doh.gif vat ir išeis sausainiai nevienodo storio g.gif lotuliukas.gif
Juokas juokais, sakot neverta daryti ir halogenų, ir apšvietimo po spintelėm? g.gif Dabar turiu apšvietimą po spintelėm - man patinka, šviečia ten, kur reikia mirksiukas.gif Naujoj virtuvėj

user posted image
user posted image

halogenus planuoju virš salos ir po pakabinamom spintelėm. Dar galvojau, gal reiktų paplatint pakabinamų spintelių "karūną", kad eitų viena linija su didžiųjų spintų "karūna" ir ten prikaišioti halogenų... Bet, jei sakot, kad ryškiai šviečia, tai gal užteks bendram apšvietimui nuo salos halogenų šviesos, o darbastalį apsišviesiu vietiškai (man patinka tokios bišk prieblandos zonos rolleyes.gif).
Atsakyti
Sveikos,pagaliau ir aš prisiruošiau įkelti didį savo galvos skausmą smile.gif
Dabartinė virtuvė
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Spintelės 8 metus keliavo kiekvieno kraustymosi metu,o griaučius su stalviršiu padarė MB,nes norėjom iš anksto jau naudotis įmontuojama technika smile.gif

Įvadai visi padaryti kaip dabar baldai stovi smile.gif Vienos sienos ilgis 3,5 m,o prie lango 2,8 m.

Naujos virtuvės vizijos:
1.
user posted image
Visą laiką svajonėse kalbėjau apie L formos virtuvę,planuojant buvo minima tik tokia forma.MB visą laiką sakė,kad galiu daryt ką noriu,nes ten bus mano rezidencija biggrin.gif o kai pradėjau naktimis nemiegot ir panorau vistik,kad MB išreikštų savo nuomonę,tai jis pareiškė,kad niekada nenorėjo L formos virtuvės ir kad spintelės prie lango jam nepatinka.Bet sakė,tai tik jo nuomonė,tad vistiek galiu daryt ką noriu,bet jo neklausinėt ir po to nesinervuot,nes kaip matau man dar didesnis stresas doh.gif
Trumpai apie šį projektą:
Tik įėjus pro duris stovi kolona,kuri maskuoja kanalizacijos vamzdį į antrą aukštą.Tad sugalvojau ją įkišti į siaurą ūkinę spintą ax.gif Po to eitų įmontuojamas šaldikas.Spintelę už jo galima siaurinti.Dujinė kaitlentė ir kriauklė gali slinktis į kairę link šaldiko.Kitur galima kelti nebent kriauklę,nes įvadai dar yra padaryti,kur stovi dabar balionas.Nors iš esmės tas antras įvadas (kanalizacijos vamzdis ir vandens kraniukai) dabar viską ir maišo,nes būtinai reikia juos uždengti baldais.Antros kolonos nesinori daryt.Todėl ir noriu L formos virtuvės smile.gif Kriauklė būtų nevisiškai kampe,nes pagal komentarus nepatogi 4u.gif Iki sienos nuo kriauklės liktų dar kokia 30 cm.Tarp orkaitės ir kriauklės stovės indaplovė 45 cm,renkuosi siauresnę,kad galėčiau kriauklę paslinkti ir po ja daryti stalčių su šiukšline kaip pas Gabby jz,o kampe po kriaukle įkišti mažą dujų balionuką smile.gif Tikiuosi,kad aiškiai apibūdinau ax.gif Į naują virtuvę persikels kriauklė ir orkaitė.Gyvenam taip metus laiko ir viską į virtuvę pirkomės kartu su vizija,kad dėsim ir į naujus baldus.Deja stikline kaitlente ir gartraukiu atsidžiaugiau doh.gif Šiaip visi įvadai padaryti kaip maždaug dabar viskas stovi.Stalviršis bus bendras su palange.
Antras spintelių aukštas būtų iki pat lubų,gartraukis įmontuojamas ir plius išlošiu dar vieną spintelę(schematiškai ALNO neduoda pavaizduoti rolleyes.gif Visos spintelės būtų atidaromos į viršų.Jas daryčiau plačias arba 60 cm.Gautųsi kažkur 1 metro aukščio.Beje viršų planuoju daryti iš balto MDF,o apačią medžio tekstūros LMDP.
2.
user posted image
Antras variantas vyrui labiau patinka,nes jis nenori užstatyti spintelėmis lango doh.gif Didžioji spinta su šaldiku būtų prie dešinės sienos, iškart po dešinei įėjus pro duris.Nevykusiai išėjo pavaizduoti projekte blush2.gif

Nu tikiuosi kas nors ką nors supras 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Kodėl kažin tokios mažos nuotraukos gavosi :blink:Niekas nieko neįžiūrės doh.gif Gal kas galit pasakyt kaip jas padidinti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Borzika: 08 balandžio 2013 - 17:40
Antras variantas man įdomus toks, gaila, kad nelabai įžiūriu g.gif
Gal išeis padidinti nuotraukas... Už didelių spintų antram vaiante dar bus kas nors? Gal spintelės, kurios buvo prie lango?
Man rodos, kad tokia virtuvė būtų patogesnė ir gražesnė 4u.gif bet, dar pažiūrėsim didesnes nuotraukas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 08 balandžio 2013 - 16:14
QUOTE(Juodai @ 2013 04 08, 17:12)
Antras variantas man įdomus toks, gaila, kad nelabai įžiūriu  g.gif
Gal išeis padidinti nuotraukas... Už didelių spintų antram vaiante dar bus kas nors?

Tikiuosi,kad pavyks išdidinti smile.gif
Už spintų stovėtų stalas su kėdėm 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 04 08, 13:57)
Bandau dar kartą
user posted image
Vėliau pabandysiu įkelt foto kaip skiriasi akmens spalvos kus paviršius po kavos aparatu ir aplink  4u.gif

O dėl technikos, tai manau nedėčiau abiejų paaukštintai, kogero skalbimo mašiną ant grindų, o indaplovę ant jos. O gal atvirkščiai patogiau  g.gif

Koks įdomus akmuo bigsmile.gif

Būna kompaktinės skalbimo mašinos, tik gaila, kad ne įmontuojamos, bet jų "išmiera" tokia faina, kad tikriausiai galima į spintelę įstatyt ir bus jos nematyt biggrin.gif Tada indaplovė "pažemėtų" beveik 20cm.

QUOTE(Juodai @ 2013 04 08, 16:46)
Bet, jei sakot, kad ryškiai šviečia, tai gal užteks bendram apšvietimui nuo salos halogenų šviesos, o darbastalį apsišviesiu vietiškai (man patinka tokios bišk prieblandos zonos rolleyes.gif).

Tai paklauskit po kiek vatų halogenai, kad taip ryškiai apšviečia biggrin.gif

Pas mus bus 8 halogenai, tiksliau led lemputės po 1w, tai jau dabar žinau, kad reiks papildomo apšvietimo blush2.gif
Atsakyti
Sveiki.
Juodai, jūsų suprojektuota virtuvė panaši į mūsų planuojamą smile.gif ir mes darysim kaitlentę saloje, bet truputi dar neapsisprendėm dėl sėdėjimo vietos, aš norėčiau ją daryti aukščiau, truputi pakelti nuo kaitlentės, va kaip cia user posted image
, o MB sako kad gal nereikia g.gif
matau jūsų planely nenumatytas pakėlimas. Neplanuojat?
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 04 08, 16:15)
Būna kompaktinės skalbimo mašinos, tik gaila, kad ne įmontuojamos, bet jų "išmiera" tokia faina, kad tikriausiai galima į spintelę įstatyt ir bus jos nematyt biggrin.gif Tada indaplovė "pažemėtų" beveik 20cm.
Tai paklauskit po kiek vatų halogenai, kad taip ryškiai apšviečia biggrin.gif

Pas mus bus 8 halogenai, tiksliau led lemputės po 1w, tai jau dabar žinau, kad reiks papildomo apšvietimo blush2.gif

Na, man regis standartinė įtilptų, o ant jos standartinė indaplovė. Norėčiau viską užmaskuoti kaip ūkinę spintą, šalia šaldytuvo. Jau sakiau, kad įmontuojamų nesinori, bet jei pavyks, tiesiog slėpsim į spinteles thumbup.gif

Pas mus dabartinėje virtuvėje didelis langas su rytine saule, be to atviro plano ir iš kambario kliūna daug šviesos. Vidury virtuvės du halogeniukai, trys po spintelėm ir lempikė prie gartraukio. Pagrindinės šviesos retai jungiamos, nes apšviečia nugarą, darbastaliui tenka tik šešėlis. Na, nebent pačiose spintelėse kažko ieškot ax.gif Naujoj virtuvėj tikrai bus ir pagrindinis šviestuvas ir papildomos lempikės po spintelėm thumbup.gif
QUOTE(melynas dangus @ 2013 04 08, 16:31)
Sveiki.
Juodai, jūsų suprojektuota virtuvė panaši į mūsų planuojamą  smile.gif  ir mes darysim kaitlentę saloje, bet truputi dar neapsisprendėm dėl sėdėjimo vietos, aš norėčiau ją daryti aukščiau, truputi pakelti nuo kaitlentės, va kaip cia..., o MB sako kad gal nereikia  g.gif

Na reikia apgalvoti kokiu tikslu Jums reikalingas tas paaukštinimas? Ar dėl grožio ar kažkokiais praktiniais sumetimais? g.gif
Atsakyti
QUOTE(melynas dangus @ 2013 04 08, 18:31)
Sveiki.
Juodai, jūsų suprojektuota virtuvė panaši į mūsų planuojamą  smile.gif  ir mes darysim kaitlentę saloje, bet truputi dar neapsisprendėm dėl sėdėjimo vietos, aš norėčiau ją daryti aukščiau, truputi pakelti nuo kaitlentės, va kaip cia user posted image
, o MB sako kad gal nereikia  g.gif

ne, pakėlimo neplanuojam 4u.gif ir čia dar ne projektas, o tik mano vizualizacija blush2.gif sala realiai šiek tiek kitokia turėtų būti, bet esmė nesikeičia - jos aukštis toks kaip spintelių priešais - ~91cm, žeminti kaitlentės nereikia - bus nepatogu dirbti, o aukštinti vietos, kur prisėsim, irgi nesinori, nepatinka man visokie prielipai makarajai schmoll.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti