Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(*Ciau ciau* @ 2013 04 07, 19:11)
Sveikos merginos  4u.gif
Negaliu neikelti, kazkada pries 2metus cia su jumis kartu derinau virtuves baldu isdestymo klausima  ax.gif  Aciu labai uz pagalba, dabar noriu parodyti kokia virtuve isejo. Virtuve nera didele 8kv.m. bet mums pilnai uztenka.  wub.gif  Viskas labai patinka tik si karta daryciau paslepiama gartrauki ir kitokias rankeneles, nes siu rankeneliu krastai labai astrus ir daznai apsibraizome arba lieka sudraskyti rubai. Bet siaip del virtuves esu labai patenkinta. Ach dar-nelabai esu patenkinta stiklu tarp baldu, bet taip isejo, kad tuo rupinosi vyras, dazytas stiklas kaip zinote labai brangus, o cia klijuota plevele is blogos puses ir buvo tik tokia spalva. Tikiuosi labai nesupeiksite  4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Beje nekreipkite demesio i nutysusi hologena  blush2.gif cia keisime kitas lemputes  mirksiukas.gif

Labas, labai grazi virtuve wub.gif Jei nepaslaptis, gal isduotum kiek kainavo visa tai , baldai, be buitines technikos smile.gif
Atsakyti

Papildyta:
QUOTE(veterane @ 2013 04 07, 23:32)
kas turit stikla skaidru ant sienos, kaip ar neapsinesa is vidines puses. Norim deti ant sviesios sienos uzrasa ir ant jo skaidru stikla, tik baisu, kad paskui kokio vandens pateks ir nebus net kaip nuvalyti. Ir kaip jis montuojasi? uzsileidzia uz stalvirsio ir virsutiniu spinteliu?

taip pat noretume deti tokia indaplove
user posted image
http://www.buineta.l...sc76m531eu.html

temoj apie indaploves nieko blogo nepasake, bet tokios niekas ir neturi, kad ka konkreciau pasakytu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veterane: 07 balandžio 2013 - 21:37
QUOTE(veterane @ 2013 04 07, 20:37)
Papildyta:

taip pat noretume deti tokia indaplove
user posted image
http://www.buineta.l...sc76m531eu.html

temoj apie indaploves nieko blogo nepasake, bet tokios niekas ir neturi, kad ka konkreciau pasakytu  g.gif

Va va, man šitoj foto kas pasirodė įdomu, tai indaplovė įmontuota aukštesniame lygyje ir dar po orkaite bigsmile.gif Ar čia tik žurnalui tokia foto ar galima realiam gyvenime taip sumontuot? Iš tikrųjų, tai man aktualiau būtų skalbimo mašina ir ant jos indaplovė, sutaupytų begales vietos, išspręstų mano problemą kaip sutalpint šaldytuvą, indaplovę ir skalbimo mašiną prie tos pačios sienos kaip kriauklė ir kampas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2013 04 04, 09:54)
pas mus manau panasi virtuve  g.gif kaitlente i desine traukem ir plautuves negrudom taip i pati kampa  smile.gif

gal galit pasakyti kokie jusu stalciu aukstiai?
buciau labai dekingas
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 04 08, 01:53)
Va va, man šitoj foto kas pasirodė įdomu, tai indaplovė įmontuota aukštesniame lygyje ir dar po orkaite  bigsmile.gif  Ar čia tik žurnalui tokia foto ar galima realiam gyvenime taip sumontuot? Iš tikrųjų, tai man aktualiau būtų skalbimo mašina ir ant jos indaplovė, sutaupytų begales vietos, išspręstų mano problemą kaip sutalpint šaldytuvą, indaplovę ir skalbimo mašiną prie tos pačios sienos kaip kriauklė ir kampas  blush2.gif

Turbūt įmanoma 4u.gif Šitos matmenys kaip orkaitės (60cm) (beje, tokia pati kaip toje foto) smile.gif Arba 45 cm aukščio kaip šita.
Atsakyti
QUOTE(veterane @ 2013 04 04, 21:27)
mes darysime kampine virtuve. Kokie yra budai stalvirsio sujungimo, kad jo kuo maziau matytusi. Aisku geriausias variantas akmuo tokiam reikalui, bet darysim is plokstes. Labai nenoriu deti ten to metaliuko ant sujungimo, ar juosta tos pacios spalvos. Ar dar yra kokiu variantu  unsure.gif kas kaip daretes g.gif  smile.gif

Pas mane du stalviršio sujungimai kampuose. Ir abu ties''pavojingomis ''vietomis-ties kaitlente ir plautuve. Tai tas prie kaitlentės buvo išsipūtęs-pakeitė. Kaip vėliau išsiaiškinome-tai galėjo būti ne nuo drėgmės,o nuo karščio,mat as dažnai ten nustumiu puodą,nors ir ant grotelės,bet matyt ir tokio karščio bijo.Dabar saugau,nieko nededu,bet to,kuris prie plautuvės juk neprisaugosi...tai mastau,jei išsipūs,galvosiu kokius ten kvarcus ar granitus g.gif .sujungimai be metalinių juostelių gražūs,bet apie plautuvių išdėstymą reikia gerai pagalvoti smile.gif .Įmesiu dar kartelį vaizdą
user posted image
Atsakyti
*Ciau ciau* labai patiko jusu virtuve thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natuliona: 08 balandžio 2013 - 07:36
QUOTE(Juodai @ 2013 04 07, 21:42)
Graži virtuvė  4u.gif Smagu girdėt, kad patenkinta esat, nors ir nekomentavau Jūsų planų prieš 2 metus  hihihi.gif
Matau halogenai padaryti virš spintelių. Norėjau paklausti, ar yra apšvietimas dar po pakabinamom spintelėm? g.gif Jeigu taip, ar reikalingi tuomet halogenai viršuje, kaip dažnai juos jungiate? Jeigu ne, ar nesigailit, kad nedarėt? Juk darbastalio šie halogenai neapšviečia tinkamai  g.gif

Juodai Aciu 4u.gif Hologenai tik ant lubu, apskaiciavome, kad jie apsviestu stalvirsi, na o po pakabinamomis spintelemis turejo buti LED juosta, tiksliau ji buvo, bet po to nuemem. Man po spintele pritvirtinamos lemputes nepatinka, todel norejau LED juostu, taciau vyras jas nekaip pritvirtino tai nuemem visai, dabar pilnai uztenka lubinio apsvietimo (hologenu virs stalvirsio ant lubu), bet ateityje vyras zada sutvarkyti LED apsvietima mirksiukas.gif
Zaraaa aciu 4u.gif , zinoma ne paslaptis. Vien baldai be buitines techn. isejo 6500Lt, visur BLUM sistema, virsutines spinteles dazyta MDF plokste. Dar buitine technika 7000Lt, taigi reziume virtuve mums isejo beveik 14000Lt. doh.gif kaip db pagalvojam-nemazai.
Natuliona aciu 4u.gif
Lietinga jusu virtuve labai grazi, patiko stalvirsis su sienele. Matau rankenos tokios pat kaip pas mus, ar neastrus krastai(galai)?
Ajste as taip pat norejau vienoje sienos puseje sudeti visa buitine technika-saldytuva, salia-skalb.mas. indaplove, orkaite. Taciau baldininkai taip nesutiko daryti. Beto pagalvokit-kaip aukstai gaunasi orkaite-ar bus patogu? Db toks aukstis kaip yra pas mus man pats tas, labai patogu. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Ciau ciau*: 08 balandžio 2013 - 11:18
QUOTE(*Ciau ciau* @ 2013 04 08, 11:09)

Lietinga jusu virtuve labai grazi, patiko stalvirsis su sienele. Matau rankenos tokios pat kaip pas mus, ar neastrus krastai(galai)?

Ačiū.Pas mus truputį kitoks rankenų profiliukas,bet kažkaip neaštrūs g.gif
O sienelė kaip tik mano galvos skausmas ir aš trokštu stklo biggrin.gif .Gal papasakotumėt,kodėl Jums nepatiko stiklas? Dėl atspalvio,ar kad dažnai valyti reikia? Vis galvoju,kad jo norėčiau,tik sustabde tai,kad tokio ilgio stiklo be sudurimo nėra.
Atsakyti
QUOTE(lietinga @ 2013 04 08, 12:48)
Ačiū.Pas mus truputį kitoks rankenų profiliukas,bet kažkaip neaštrūs g.gif
O sienelė kaip tik mano galvos skausmas ir aš trokštu stklo biggrin.gif .Gal papasakotumėt,kodėl Jums nepatiko stiklas? Dėl atspalvio,ar kad dažnai valyti reikia? Vis galvoju,kad jo norėčiau,tik sustabde tai,kad tokio ilgio stiklo be sudurimo nėra.

Man stiklas nepatinka del atspalvio(bet vistiek geriau nei plyteles blush2.gif bent jau man). Norejau kad butu smeliuko spalvos, bet tuomet butu teke dazyti, o tai vel brangu. Del valymo - karta per savaite valau su kempinele ir Fairy, po to sluoste ir po to su stiklo valikliu. O siaip kasdien praeinu su sluoste mirksiukas.gif Nepasakyciau, kad sudetingas valymas. Beje, man taip pat labai grazu uzrasai ant stiklo, kokie nors piesiniai...bet tam priestaravo vyras doh.gif
Atsakyti
Man to sukėlimo technikos reikia, nes mažai vietos, o ją galima statyti tik prie tos sienos doh.gif Jau užsiregistravau fotki, tai bandysiu kelti vaizdelius iš dabartinės virtuvės ir planus naujai ax.gif Bus lengviau komentuoti ir manau gausiu super patarimų thumbup.gif
*Ciau ciau* graži Jūsų virtuvė thumbup.gif

Na va, bandau rodyti savo seniai komentuotą akmeninį darbastalį dabartinėj virtuvėj. Gal kas iš vaizdo atpažins kas jis toks? g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ajste: 08 balandžio 2013 - 12:11
QUOTE(Ajste @ 2013 04 08, 13:07)
Man to sukėlimo technikos reikia, nes mažai vietos, o ją galima statyti tik prie tos sienos  doh.gif  Jau užsiregistravau fotki, tai bandysiu kelti vaizdelius iš dabartinės virtuvės ir planus naujai  ax.gif  Bus lengviau komentuoti ir manau gausiu super patarimų  thumbup.gif
*Ciau ciau* graži Jūsų virtuvė  thumbup.gif

Na va, bandau rodyti savo seniai komentuotą akmeninį darbastalį dabartinėj virtuvėj. Gal kas iš vaizdo atpažins kas jis toks?  g.gif
user posted image

Aciu 4u.gif nesimato jusu foto
Atsakyti