Man rodos,patogiau, kai kaitlentė arčiau šaldytuvo, o plautuvė toliau...
Plautuvę daryčiau ten, kur šiuo metu parodyti stalčiai kaitlentės dešinėje
Plautuvę daryčiau ten, kur šiuo metu parodyti stalčiai kaitlentės dešinėje
QUOTE(Juodai @ 2013 04 04, 09:28)
labai jau toli bus vandens padavimo ivadas, jis dabar yra kampe
QUOTE(juska999 @ 2013 04 04, 10:31)
labai jau toli bus vandens padavimo ivadas, jis dabar yra kampe
... o šaldytuvo vietos keist nenorit? pavyzdžiui prie kito galo virtuvinio
būtų gerai matyti visą patalpos planą ir koks kitur numatomas apstatymas
dabar Jūs savo didelį stalviršį padalinę į dvi lygias dalis - ar ne tikslingiau būtų pabandyti padidinti darbastalį? Man patogiausia, kai darbastalis yra tarp kaitlentės ir plautuvės
QUOTE(xde @ 2013 04 03, 22:34)
man Jūsų virtuvė irgi labai patinka,gerai suplanuota ir vidus,kiek rodėte,super
Gabby ,o stalčiai paprastai užsidaro,ar su pritraukimu?
Gabby ,o stalčiai paprastai užsidaro,ar su pritraukimu?
Stalčiai paprasti Su pritraukimu būtų atsiėjus virtuvė kokia štukyte daugiau Nu gal ir ne tiek daug, bet 7 stalčiai nemažai
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2013 04 03, 22:43)
Irgi atmetimai Tik paprasti, tai nelabai pasiteisino, įdėta po du tuos knopkiukus, bet kai spintukės metrinės, sunkios, tai sunkiai jas atmeta, vos kelis mm, ir reik atkrapštinėt su pirštais Bet aj kažkaip labai nekliūna, nes retai aš jomis naudojuosi Kaip jau esu minėjus, taip dariau, nes planavau, kad tas antras aukštas būtų vienodas su sienele virš stalviršio, ir tartum pranyktų Kad išryškėtų tik tamsioji dalis ir neatrodytų gremėzdiškai tos sspintelės iki lubų. Todėl nedėjau rankenėlių.
Pas mane nelabai pavyko tą pasiekt, bet va šitam pavyzdy tokią idėją nugvelbiau, nu tikrai čia tas antras aukštas toks nepastebimas beveik
QUOTE(Juodai @ 2013 04 04, 09:34)
... o šaldytuvo vietos keist nenorit? pavyzdžiui prie kito galo virtuvinio
cia standartine virtuve 3x3m.
nelabai kaitlentes nuvesi prie saldytuvo, duju ivadas toli bus
o saldytuvas gausis salia lango, ten radijatoriai trugdo normaliai dureles saldiklio atidaryti
tai supratau, kad plautuvės ir kaitlentės vietos jau tropniai ten turi būt?
na gal tada išeitų kaitlentę dešiniau stumtelt, ten kur stalčiai? vis to darbastalio daugiau o plautuvę irgi bišk dešiniau, gal į kampą šalia šaldytuvo tada atsirastų truputį stalviršio, kurio prireikia dėliojant produktus į jį
na gal tada išeitų kaitlentę dešiniau stumtelt, ten kur stalčiai? vis to darbastalio daugiau o plautuvę irgi bišk dešiniau, gal į kampą šalia šaldytuvo tada atsirastų truputį stalviršio, kurio prireikia dėliojant produktus į jį
QUOTE(Juodai @ 2013 04 04, 09:41)
tai supratau, kad plautuvės ir kaitlentės vietos jau tropniai ten turi būt?
Na mano galva, kad kitaip nelabai iseina isplanuoti
plautuve galima pstumti desiniau, bet kaitlente perkelti trukdo duju vamzdis esantis desiniau. Nuotrauka kur yra auksciau panasiai bus pas mane. Jei perkelsiu kaitlente tai ji tada atsirems i duju vamzdi, kas nelabai gerai
QUOTE(juska999 @ 2013 04 04, 10:28)
pas mus manau panasi virtuve kaitlente i desine traukem ir plautuves negrudom taip i pati kampa
QUOTE(natuliona @ 2012 09 08, 08:53)
QUOTE(natuliona @ 2013 04 04, 09:54)
pas mus manau panasi virtuve kaitlente i desine traukem ir plautuves negrudom taip i pati kampa
jo labai panasu, tik pas mane siena prailginta kur saldytuvas stovi ir spinteles beveik iki lubu bus. Manau visai liux bus