Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XVII Tema)

QUOTE(arden @ 2013 04 07, 17:52)
ta pati biggrin.gif
3 dienos ryžių, 3 dienos vištienos, 3 dienos obuolių. ryt obuolius pradedu smile.gif

kad nebūtų labai ne į temą, tai užvakar žiūrėjau, iš senų temų atkapsčiau
http://kinozal.tv/de...s.php?id=863884
user posted image

aciu, perziurejau...ot ot ot... kad labai labai-tai nepasakyciau, siuzetas gal ir nieko, bet man truko kazkokios itampos tame filme...
Atsakyti
QUOTE(Juperi @ 2013 04 09, 19:41)
aciu, perziurejau...ot ot ot...

dabar šitą žiūrėk http://kinozal.tv/de...s.php?id=639186
Atsakyti
http://zakacha.ru/lo...ija/20-1-0-1058
man patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2013 04 09, 20:41)

šitas mane ne schmoll.gif sėdžiu 5toj serijoj ir mąstau mest tą reikalą ar vistik pabandyt toliau žiūrėt
Atsakyti
Labas rytas
Nu,merginos,norit pasijuokt? Šianakt sapnavau du sapnus ir abudu tokie faini,taip gerai jaučiausi tongue.gif
Pirmas
Skambutis į duris.Atidarau,o ten Ramsius su...Žaliaakiu blink.gif Paaiškinimą gaunu,kad Žaliaakis su šeima atvažiavęs į Klaipėdą pas uošvę,mūsų Ramsius su juo susitinka ir pasiūlo aplankyt mane ,Alytuje,o tas ir nesispręčinęs sutinka atvažiuot lotuliukas.gif Daugiau kažko lyg ir neprisimenu,tik,kad kažkaip sėdim visi pas mane svetainėj ir kavinamės,jis dar pasako,kad jam labiau patinka arbata lotuliukas.gif
Antras
Vėl į svečius atvažiuoja kitas aktorius-nugis milžinas Djačenka lotuliukas.gif Jį pas mane atsiveža vaikystės draugė lotuliukas.gif Su šituo tai jau pabaliavojam,apsikeičiam telefonų numeriais,el.pašto adresais nu ir,žodžiu,tampam gerais draugais.Paskui aš su juo jau ir per skaipą pasišneku ir sms'ais bendrauju ir visiem giminėm ir artimiesiem giriuosi nauja pažintim,nuotraukas rodau...
Va tiek šianakt prisapnavau blush2.gif Gi vakar odnoklasnikuose truputį pasikuičiau šitų aktorių nuotraukose lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2013 04 09, 20:41)

QUOTE(arden @ 2013 04 09, 21:31)
šitas mane ne  schmoll.gif  sėdžiu 5toj serijoj ir mąstau mest tą reikalą ar vistik pabandyt toliau žiūrėt

Šito nežiūrėk schmoll.gif lotuliukas.gif Aš irgi nežiūrėsiu smile.gif

QUOTE(Julsita @ 2013 04 10, 09:23)
Labas rytas
Nu,merginos,

MUms iki tokio lygio dar augt ir augt, t.y. žiūrėt ir žiūrėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 04 09, 18:22)
Nu jau net suintrigavai.Tuoj einu tavęs ieškot tenai ir pažiūrėsiu,ar tikrą žiūrinėjau,ar ne  smile.gif

Suintrigavo tongue.gif

QUOTE(Julsita @ 2013 04 10, 08:23)
Labas rytas
Nu,merginos,norit pasijuokt?  Šianakt sapnavau du sapnus ir abudu tokie faini,taip gerai jaučiausi  tongue.gif

Nu Julsita, turininga naktis buvo lotuliukas.gif Ir aš gerai jausčiausi lotuliukas.gif O anas išties arbatą geria, ne kavą bigsmile.gif

QUOTE(Vilioja @ 2013 04 10, 10:40)
MUms  iki tokio lygio dar augt ir augt, t.y. žiūrėt ir žiūrėt biggrin.gif

drinks_cheers.gif

Semejnam Detektive įdomybės prasidėjo bigsmile.gif

Pasirodysiu nepopuliari bet pasakysiu...Visos čia pavasario laukiat, o aš tai ne schmoll.gif Man šiuo metu geriau kai tamsu ir niūru, tada kažkaip ne taip liūdna. Nenoriu saulės blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 04 10, 13:21)
Pasirodysiu nepopuliari bet pasakysiu...Visos čia pavasario laukiat, o aš tai ne schmoll.gif Man šiuo metu geriau kai tamsu ir niūru, tada kažkaip ne taip liūdna. Nenoriu saulės blink.gif

drinks_cheers.gif palaikysiu kompaniją. Nenoriu nei daržų nei gėlynų schmoll.gif O kad jau užveisti, teks ravėt....
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 04 10, 13:21)

*Nu Julsita, turininga naktis buvo lotuliukas.gif Ir aš gerai jausčiausi lotuliukas.gif  O anas išties arbatą geria, ne kavą bigsmile.gif
drinks_cheers.gif

**Semejnam Detektive įdomybės prasidėjo  bigsmile.gif

***Pasirodysiu nepopuliari bet pasakysiu...Visos čia pavasario laukiat, o aš tai ne schmoll.gif Man šiuo metu geriau kai tamsu ir niūru, tada kažkaip ne taip liūdna. Nenoriu saulės blink.gif

*Aha,turininga smile.gif Geras lotuliukas.gif
** Aš dar laukiu daugiau serijų,bet va bėda po Sklifo ir Ginekologo vėl niekas nesižiūri:jau tris ištryniau,po truputį pažiūrėjus,dabar žiūriu lyg Vesna v dekabrie,bet ir jau toks mislius lenda galvon,kad gal laikas trint smile.gif
*** verysad.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
man tas pats kaip Julsitai. 3 serialus po pirmųs serijų praspyriau, bet vistiek radau kas užkabino. patiko, tik be pabaigos kažkaip.
http://kinozal.tv/de...s.php?id=351698
user posted image
Atsakyti
Tam moteru daktare vyr gydytoja dantis susidejo ar ka g.gif nu juodai jie man krenta i akis, 1 sezone kazkaip tu dantu nepamenu lotuliukas.gif
Atsakyti
Ka tik baigiau ziureti "под прикрытием",pats serialas labai patiko,bet pabaigos visai nesupratau,labai neisbaigta

user posted image
Atsakyti