QUOTE(*Komilfo* @ 2013 04 08, 11:26)
įdomu koks,nes jau tos snaigės iš proto išvarys
Pas mus dabar tai nuteikiantis geram:saulutė šviečia,nuo stogo varva..Ech-greičiau nuvarvėtų..Vyras savaitgalį leido ant Vokietijos-Olandijos sienos,tai sakė +10,su basutėm ir tik džemperiu vaikšto ... Na ir pas mus gal jau tuoj panašiai bus
Man ir rupūs miltai reik susirūpint savo svoriu,nes pilvas pusmetriu prieš mane eina
Kaip tai sunkiai veikia ir dieta MĖ,bet kur ji labai veiks,kai ir amžius jau matyt tas,kai apykaitos apsisukimai lėtesni(nes po dukros gimimo su šita dieta man maždaug per pusmetį pavyko numest 20kg),o ir judesio apskritai mažai-atskėliau,pavalgiau,valgydama klest prie kompo,paskui apsitvarkius,jei oras geras,su mažiuliu truputuką laukutin,vaiką pietų užsimigdžius vėl sėdimoji betarpiškai prilimpa prie kėdės ir mamka žiūri filmus.Fizinio darbo gauna tik pirštai-mat būna priversti megzt-nert.Tai va taip ir gaunasi,kad svorį "meti" amžinai,o jis,brudas,linkęs geriau augti,nei mažėti
tai va prieš pusvalandį gavau gerą virtualų spyrį subinėn nuo draugės
Ji jau keletą savaičių lanko sporto klubą.Tai paskambino ir griežtai pasakė ŽINAI KĄ,DRAUGE,SU SAVO NUGARA TU TUOJ VISAI NEPAEISI,TAI VARAI SPORTUOT. JULIUKĄ GALI IR PAS MANE ATVEŽT IR PIRMYN. N dar daugiau ji man ten supasakojo,o man jau kaip ir parūpo,kad gal ir nugarą pataisyčiau,ir lašiako kokį gramą nutirpinčiau..Tai va gal su dukra nuo ryt ir pamėginsim