Labas ankstyvas rytas
Kadangi orai uzsilo ir filmams nebera laiko, tai siuo metu ziuriu du ir noreciau rekomenduoti.
Pirmas sitas. Nors parasyta, kad melodrama, bet jis man paciu pastatymo principu panasus i "Daktares Zaicevos dienorasti", tai kuriai patiko anas filmas-patiks ir sitas
Lengvas, smagus ir gyvenimiskas
Moteris ruosiasi svesti sidabrines vestuves, santaikoj pragyventa 25 metai, visi kolegos pavydi, draugai liaupsina idealia santoka, seimos santykius, giria nuostabu vyra, ruosiasi visi dideliam baliui, tuo tarpu vyras veda dviguba gyvenima: turi ilgamete meiluze, kuri sidabriniu vestuviu isvakarese iskelia salygas-arba jis nutraukia santykius su ja, arba nustoja apgaudineti zmona ir jai pasako, kad ruostusi skyryboms. Na o vyrai, juk pacios zinote, ima sukti uodegas, nes jiems taip gyventi daug patogiau: ir turint zmona, ir aplankant meiluze...
QUOTE(Visgi @ 2013 05 27, 10:11)
Antras filmas sitas. Jei pradzioj as maciau dar liapsusu, tai dabar tiek isitraukiau, kad net paciai keista, nors tokio stiliaus filmu nemegstu.
Zavi tai, kad filmas kaip ir apie agenta, kuris persekioja blogiuka, bet kiekviena serija tarsi atskira istorija, tiek itempta, kad tik gale atsikvepi ir norisi ziureti, o kaip pasibaigs toliau. Savo itampa panasus i "Lektoriu", tai tures patikti toms, kurioms ir "Lektorius" patiko
Is kalejimo istrauktas agentas turi issiaiskinti ir sugauti/sunaikinti viena lengvai paciuozusi mokslu daktara, kuris isrado virusa, galinti sunaikinti zmonija ir norinti ta virusa parduoti vienam uzsienio salies valdovui. Viruso bandymus daro kol kas ant paprastu zmoniu: bomzu, kuriu niekas neiesko, narkomanu, siaip asocialiu zmoniu. Sutvarkytu tas agentas mokslininka kaip silta vilna, ale ji laiko uz trumpo pavadzio: teigia, jog pas mokslininka yra agento dukra, kuria apkres tuo virusu, jei agentas per daug priartes prie mokslininko. Stai ir blaskosi tas agentas, tai ieskodamas, kur gali buti paslepta dukra, tai gelbedamas zmones nuo viruso pasekmiu.
Kas mane erzina, tai pagrindinis veikejas
Nu toks senis parinktas, kad jau nei kojos iskelia ore apsukti, nei pabega paskui blogiukus, slunkius toks jau nukarses
Ir sneka taip pat minkstai, kaip mano kad tevas, kai dantu proteza isideda
O kai ima buciuotis su musu Ditkovskyte, net mane sutampo
QUOTE(Visgi @ 2013 05 27, 13:40)
Su musu tautiete
Агния Дитковските
Агент /2013/
анонс
http://kinozal.tv/de....php?id=1093011