Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XVII Tema)

QUOTE(Visgi @ 2013 05 16, 14:06)
Nzn kas cia darosi siandien, kad net tingiu ir tinget doh.gif Nardziau is nuobodulio interneto platybese, ejau per naujienas ivairias ir t.t. Va kur akis paganiau smile.gif
Ne tik apie rukymo zala bet ir apie alkoholio pasekmes (juokiausi gale hihihi.gif  )
Чапаев и Петька о курении!

Ech, geri filmai buvo, tokie ilgam isimena drinks_cheers.gif
Irgi zvengiau is tos anekdotines situacijos apie rukymo zala lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pažįstama: 16 gegužės 2013 - 19:42
labas 4u.gif baigiau šiandien 1943 wub.gif kadangi esu vieniša daugiavaikė mama, tai teko ir panaktinėt smile.gif bet tikrai, kaip Julsita sakė, šįkart švelnesnis siužetas, net nakčia nebuvo baugu žiūrėt.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 05 16, 20:41)
Ech, geri filmai buvo, tokie ilgam isimena drinks_cheers.gif
Irgi zvengiau is tos anekdotines situacijos apie rukymo zala lotuliukas.gif

Visu 100% pritariu. Ech, kad dar tokiu panasiu pametetu, kur ziuri ir sirdis dainuoja flirt.gif

Ten Chapajevas i Petka kaip i apsirukiusi paziurejo hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 16 gegužės 2013 - 19:50
išeinu į lovą su jūsų išgirtu_КОРОЛЕВА БАНДИТОВ (2012) 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Julsita jau yra visos serijos thumbup.gif
http://kinozal.tv/de....php?id=1089157

Vakar paziurejau 4 serijas Anna German,nu visai jis ne toks,koki isivaizdvau schmoll.gif ir man patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 05 17, 08:36)
Vakar paziurejau 4 serijas Anna German,nu visai jis ne toks,koki isivaizdvau schmoll.gif ir man patinka thumbup.gif

Labas rytas smile.gif
Man net smalsu- o kaip/koki isivaizdavot?
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 05 17, 08:43)
Labas rytas smile.gif
Man net smalsu- o kaip/koki isivaizdavot?

nasakykit man jus blush2.gif tujinkit biggrin.gif
isivaizdavau tokia melodrama-kuriu nemegstu schmoll.gif tokiu kaip Gulciataj atrodo g.gif nes kaip visos rase,kad verke,sesuo mano irgi sake kad labai verke,tai galvojau kad bus butent tokia melodrama.Nezinau ar aiskiai paaiskinau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krištolinė ledi: 17 gegužės 2013 - 08:17
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 05 17, 08:36)
Labas rytas 4u.gif
Julsita jau yra visos serijos thumbup.gif
http://kinozal.tv/de....php?id=1089157

Mačiau,ale kai komentarai tik šiaip sau,tai sakiau palauksiu,kol mano vyras pažiūrės-jis žino ar man patiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 05 17, 09:17)
isivaizdavau tokia melodrama-kuriu nemegstu schmoll.gif tokiu kaip Gulciataj atrodo g.gif nes kaip visos rase,kad verke,sesuo mano irgi sake kad labai verke,tai galvojau kad bus butent tokia melodrama. Nezinau ar aiskiai paaiskinau  blush2.gif

Aiskiai pasakei, minti pagavau biggrin.gif
Asaru upeliai cray.gif sakai buvo, a ne? Taip seniai buvo, kad nepamenu kiek cia is musu apsiverkusiu buvo hihihi.gif Man rodos as tai neasarojau flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 17 gegužės 2013 - 08:43
QUOTE(Julsita @ 2013 05 17, 09:24)
Mačiau,ale kai komentarai tik šiaip sau,tai sakiau palauksiu,kol mano vyras pažiūrės-jis žino ar man patiks smile.gif

o as neskaiciau,bet siunciu,nes vistiek po Annos german neturesiu ka ziureti smile.gif
QUOTE(Visgi @ 2013 05 17, 09:35)
Aiskiai pasakei, minti pagavau biggrin.gif
Asaru upeliai:verkiu:sakai buvo, a ne? Taip seniai buvo, kad nepamenu kiek cia is musu apsiverkusiu buvo hihihi.gif Man rodos as tai neasarojau flirt.gif

drinks_cheers.gif cool.gif
Atsakyti
Vakar istraukiau senus kompaktus (anksciau vyrui i kompatus filmus irasydavau) tai ten tokia kolekcija thumbup.gif kai neturesiu ka ziureti,reikes perziureti.Ten yra Brigada,Verbnoje voskresenije,Rajskije jablocki,Tolko ty,Katia (neseniai per tv ziurejau),reikes dar paieskoti,zinau kad bus dar daug geru filmu wub.gif
Atsakyti
„Розыскник“ /2013/
трейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1090197

user posted image
Atsakyti