Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XVII Tema)

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramsius: 05 gegužės 2013 - 12:27
Su musu diena 4u.gif
Atsakyti
Labas po savaitgalio

Truputi netiketa sakyciau blink.gif Ne viena filma esu su jo vaidyba ziurejusi... viena tai visai neseniai ziurejau, pries savaite gera.

Алексей Осипов пропал днем 13 февраля 2013

user posted image

Тайна исчезновения актера Алексея Осипова

„Цветы зла“ /2013/
http://kinozal.tv/de....php?id=1087061
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 06 gegužės 2013 - 09:50
QUOTE(Visgi @ 2013 05 06, 10:42)

Truputi netiketa sakyciau blink.gif Ne viena filma esu su jo vaidyba ziurejusi... viena tai visai neseniai ziurejau, pries savaite gera.

Oho blink.gif Aš ir neseniai visai su juo filmą žiūrėjau,kur jis kažkokį blogietį vaidino. Nu labai tikiuosi,kad gyvas...
Atsakyti

netiketa isties. ir as ziurejau ne 1 filma su siuo aktoriumi. Bet, gal atsiras dar... g.gif

labas rytas 4u.gif
Beglianka paziureta, imsimes_"Берега" (1 - 8 серия из 8) / 2013 /
user posted image
Papildyta:
„Цветы зла“ /2013/

aciu uz naujiena, lauksiu visu seriju 4u.gif
Atsakyti
„Провинциал“ /2013/
Премьера-трейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1087123
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2013 05 06, 12:30)
Берега (1 - 8 серия из 8) / 2013 /

paziurejau, bet neuzkabino. Filmas apie kariuomenes gyvenima 4u.gif

QUOTE(Visgi @ 2013 05 06, 13:08)
„Провинциал“ /2013/

4u.gif aciu

rekomenduoju si, nors ir 2008 metu_Абонент временно недоступен
user posted image
trumpai_zmona su vyru po seimynino konflikto apsistumdo, zmona griudama, susitrenkia galva ir iseina is namu. Eina, kur akys veda, kol galiausiai praranda samone ir moteris prabunda kaime, pas svetimus zmones, kurie palaiko ja savo zuvusio sunaus zmona...Bet, deja...kuri laika viskas tarsi sapnas, o kai moteris, suzino, jog ji nestuke.gif , ir bevaiksciodama prekybos centre, per TV isgirsta reportaza apie nauja klinika ir pamato savo tikra vyra, ja lydinciam draugui, viska papasakoja, nes gryzta jai atmintis ir kaimo zmones, kurie buvo ja priglaude, sugrazina i jos tikra gyvenima, seima, vaika...TIk, gaila, kad jau jos vieta uzemus jos geriausia drauge, kuri vaikui atstoja ir drauge, ir motina, o vyrui_meiluze lovoje, darbo partnere. Aisku, viskam pritaria ir anyta, kuri liepia sunui paduot skyryboms...
Toliau pacios pamatysite, kaip viskas susiklosto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 05 06, 09:42)
Labas po savaitgalio

Алексей Осипов пропал днем 13 февраля 2013

user posted image

Тайна исчезновения актера Алексея Осипова
„Цветы зла“ /2013/
http://kinozal.tv/de....php?id=1087061
user posted image

Hmmm...O jūs tik dabar sužinojot???

Mums gipsa nuėmė thumbup.gif Ale i darželį ir į lauką dar su langete, kad neužgautų..2 sav reabilitacijos, po to kontrolė ir operacija/. Ale bet mamukai, daktaras tai dievaž, grieko vertas doh.gif blink.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 05 06, 22:05)
Ale bet mamukai, daktaras tai dievaž, grieko vertas doh.gif  blink.gif  wub.gif  wub.gif

Nu aš tai tik dabar verysad.gif
lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 05 06, 22:05)
Mums gipsa nuėmė thumbup.gif Ale i darželį ir į lauką dar su langete, kad neužgautų..2 sav reabilitacijos, po to kontrolė ir operacija/. Ale bet mamukai, daktaras tai dievaž, grieko vertas doh.gif  blink.gif  wub.gif  wub.gif

Jo, as tik siandien suzinojau, ir tai visai atsitiktinai.
Smagu, kad nueme, bet dievuliau jei vasara operacija (?) kaip suprantu, tai truputi nesmagu, vel suvarzytas kuri laika bus maziulis, nes reiks saugot rankyte unsure.gif
Na jau tie daktarai, kad juos galas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 05 06, 21:16)
Nu aš tai tik dabar  verysad.gif
lotuliukas.gif

Oooo...Aš ВКонтакте nuo pat pirmos dienos žinojau. Kažkokai mistika. Tiesiog kaip skradžiai žemę dingo žmogus blink.gif
Nu..A ko jau čia taip juokinga blink.gif Pasijutau kaip kokia paauglė bigsmile.gif Iš serijos "Смотреть невозможно несмотреть" doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramsius: 06 gegužės 2013 - 21:41
Paziurejau as ''Бальзаковский возраст, или все мужики сво… 5 лет спустя'' /2013/ ir man nelabai nelabai schmoll.gif pasyvus toks, nuobodokas.
http://kinozal.tv/de....php?id=1066973
user posted image
Atsakyti