Laba
Beziurint
1943 pagavau save galvojant, kad paliks tustuma kai pabaigsiu ziureti... 6-sias serijas jau perziurejau ir liko nebedaug jau palyginus. Labai noreciau, kad pagrindinis ketvertukas liktu sveikas ir gyvas, bet matyt
mission impossible. Itampos man kol kas per akis.
Tik Dasha man kaip mazas nepaklusnus vaikas, sakai viena o ji daro priesingai...
Bloga nuojauta kamuoja, kad visgi Valterio nebeliks (tikiuosi, kad klystu), per daug jau jo kolegos po juo 'kasa' del tos Dashos. Man jo taip pagailo kai jis jai pirsosi, nors gal gerai, kad sitaip viskas, nes ji tada ir saviems parsidavele butu ir vokieciams kaip atejune.
Neturiu supratimo su kuo Grisha liks/bus. Ir del Muhos pergyvenu, taip jis myli ta Aliona. Ir Galina gerai vaidina savo personaza.
Idomi idomu kaip te bus, speju, kad pagal pabaiga ir bus viskas aisku- ar bus tesinys ar ne.
Tai siandien i darba atvaziavau neissimiegojusi, nes visa nakti sapnavau kara. Galva kaip puodyne
QUOTE(Ramsius @ 2013 05 02, 00:54)
Aš antrą diena šlykščią menkę turiu kepti, mat mūsų žuvies tėtis (mes su vaikais mb taip pakrikštijom) jos parvilko. Aš žuvies NEKENČIU, nuo vaikystės

Vienžu, aš ją turiu kepti...
Vo šiandien mano Rapūzas su broliu keliavo į Akropoli Lego pirkti
Dviese.
Man zuvis patinka

bet, yra vieenas dyyydelis BeT- as nemegstu dvieju dalyku- zuvies valymo ir lyginimo (drabuziu)

Vyras megejas kartais pazvejot jei kur prie ezero esam ar sodyboj prie prudo, bet as nevalau, iskept be problemu, bet valyt

Taip ir sakau- kieno linksmybe to ir pramoga

Kazkas kaifa gaudo bezvejojant o as matai turesiu valyti- na jau ne. Tai nuo santuokos pradzios- jis gaudo jis ir valo.
Kaip dabar pamenu ta diena kai pirmus metus susituokem ir teko man lygint jo kelnes, o jis darbe turi buti pasitempes, uniforma visa tiesiog ideliai tvarkinga, kelnes tik 'ant kanto' kaip stygos kokios. Tai kai islyginau brolyti po du 'kantus'...tai teko jam perlygint jas ir nuo to karto nepraso niekad

Vnz man i nauda tik isejo.
Zinau pagal save kaip tai mamos savimeile paglosto, kai vyresnelis su jaunesneliu va sitaip va.
Nors tarp mano vaiku nera jau toks didelis metu skirtumas, na bet vis tiek juk ne vienmeciai. Tai puikiai suprantu
Ramsiau