labas rytas vakar baigiau ziuret. 12 seriju, tai kas vakara po 2- 3 nuo sestadienio
Истребители (Штурмовики)/ 2013 / РУ
filmas apie gyvenima fronte. lakunu grupe (ir jaunos moterys, ir vyrai iv.amziaus) visi kariauja. pradzioj kiek istempti ivykiai buvo, bet gal nuo 4 serijos negalejau atsitraukt, nes prasidejo poravimasis, o kai jau prasideda meile, tada ir karinis filmas uzkabina o liudniausia paskutine serija, kai vokieciai uzgrobia visa kaima, sturmuoja ji, ir viskam pasibaigus lieka tik 5 rusu lakunai, is ju 1 jauna lakune, kuri svajojo apie grazia tarybine seima...deja...busimam vaikui tevo prisiminimas liko kape
aciu uz rekomendacija ir rekomenduoju, nes panasus i jau ziuretus ir pamegtus "1941" ir "1942"
geros dienos visoms
Mergai,pažiūrėkit ką radau.Ale vakar,kaip nujausdama,žiūrėdama Istrebiteli,pagalvojau,kad artėja gegužės 9,ar neparodys 1943
,1943
Papildyta:
Nu prieš gegužės 9-tą padavė Ką tik net cyptelėjau iš džiaugsmo- mano mėgti,laukti,išžiūrėta kiekviena serija ir jau sakė,kad užbaigtas projektas ir va vėl
Солдаты. Снова в строю 17 sezonas
,1943
Papildyta:
Nu prieš gegužės 9-tą padavė Ką tik net cyptelėjau iš džiaugsmo- mano mėgti,laukti,išžiūrėta kiekviena serija ir jau sakė,kad užbaigtas projektas ir va vėl
Солдаты. Снова в строю 17 sezonas
QUOTE(audra_b @ 2013 04 30, 09:56)
labas rytas
Gal galit parekomenduoti kokia komedija perziurejau svati, svetafor, interni, kuxnia Labai noretusi ko nors panasaus
Gal galit parekomenduoti kokia komedija perziurejau svati, svetafor, interni, kuxnia Labai noretusi ko nors panasaus
Soldaty jei patiks,tai rekomendacijų prašyt ilgai nereiks
QUOTE(Julsita @ 2013 04 30, 10:19)
Soldatus istempiau iki 7 sezono ir meciau, nusibodo I komedija jis man nepanasus, siaip geras, lengvo turinio filmas
QUOTE(Julsita @ 2013 04 30, 09:19)
aciu jau siunciuosi
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 04 30, 10:30)
Soldatus istempiau iki 7 sezono ir meciau, nusibodo I komedija jis man nepanasus, siaip geras, lengvo turinio filmas
Neatsimenu kiek,bet pirmus ir gal kokius 7,o gal daugiau, sezonus su vyru žiūrėdavom iki paryčių žvengdami iš tų Šmatko ir Danylyčiaus bajerių.Paskui jau tikrai jis toks ne komedija pasidarė,bet aš vistiek visas serijas peržiūrėjau,net ir su tom "atšakom" Praporščik Šmtko jo-majo,Smalkov,Kolobkov nastojachij polkovnik ir dar neatsimenu kiek ten jų buvo.Kaip aš sakau,koks milijonas serijų.Bet visas peržiūrėjau,o mano vyras ir paskui metė
Papildyta:
QUOTE(audra_b @ 2013 04 30, 10:38)
aciu jau siunciuosi
Paskui parašykit,ar patiko
QUOTE(Julsita @ 2013 04 30, 09:53)
Mergai,pažiūrėkit ką radau.Ale vakar,kaip nujausdama,žiūrėdama Istrebiteli,pagalvojau,kad artėja gegužės 9,ar neparodys 1943
Ačiū už gerą naujieną Ir aš kažkaip galvojau, kad gal prieš gegužės 9 turėtų pasirodyti
Ačiū už 1943
tik ar aš kažką praleidau, ar taip turi būti - 1942 paskutinė serija baigėsi, kai vokietis pašovė tą rusą (pamiršau visus vardus), o naujas sezonas kažkaip ne į temą prasidėjo
tik ar aš kažką praleidau, ar taip turi būti - 1942 paskutinė serija baigėsi, kai vokietis pašovė tą rusą (pamiršau visus vardus), o naujas sezonas kažkaip ne į temą prasidėjo
QUOTE(TaGre @ 2013 04 30, 14:10)
Ačiū už 1943
Aš jau nė neatsimenu.Reiks online pasižiūrėt paskutinės serijos pabaigą,prieš pradedant 1943.Bet aš dar palauksiu visų serijų
QUOTE(Julsita @ 2013 04 30, 14:41)
Aš jau nė neatsimenu.Reiks online pasižiūrėt paskutinės serijos pabaigą,prieš pradedant 1943.Bet aš dar palauksiu visų serijų
Pamenu, kad ten ruosesi tas mergas vokieciai pakarti.