QUOTE(ErikaN @ 2013 04 29, 07:54)
QUOTE(Sim@ @ 2013 04 29, 08:08)
RAMSIUS_tegu gimtadienio nuotaika buna pati geriausia ir nuo sios dienos lai tavo namuose jaucias pavasaris
sveikatos
geros nuotaikos
QUOTE(Julsita @ 2013 04 29, 08:39)
Labas rytas
Taip tikėjausi būt pirma,bet,žiūriu,aplenkta kaip kažin ką
Bet kuriuo atveju:
Ramsiau,su gimtadieniu tave,mieloji. Jungiuosi prie ErikosN linkėjimo,kad ateinantys metai būtų daug geresni ir labai norėjau rast Žaliaakį su kvietkais,bet nesutikai,tai tik kuklią puokštelę tau
Na ir dar apie Žaliaakį.Kaip tik va žiūriu 25 seriją Semeino detektyvo.Grįžo jis jau iš atostogų ir kaip ir prasideda naujas romanas,tarnybinis beje,ir psio,serijos baigiasi..Neišskaitei niekur,kada paduos likusias?
QUOTE(Visgi @ 2013 04 29, 10:56)
QUOTE(sapniukass @ 2013 04 29, 12:08)
Ramsiau, buk sveika, kurybinga, laiminga
QUOTE(Vilioja @ 2013 04 29, 13:28)
Ramsiau, su Gimtadieniu
Lai ateinantys metai būna ilgas gražus serialas, o šalia - tik malonūs personažai
Mylėk ir būk mylima
Stiprybės ir kantrybės
Aš jums jau nerašysiu, kiek metų aš "studijuoju", kad neišgąsdinčiau amžiumi savo. Šios savaitės pabaigoj vieno diplomo gynimas. Tai jau kurios nepurens gėlynų, o žiūrės filmus, prašysiu kumštukų. O gal net užskaitysim kumštuky suspaustą grėbliuką kokį
Oi ačiū, palatos draugės
Tiek linkėjimų, siaubas, kad tik visi pildytųsi
Julsita, ir už gerus ketinimus dėkui, tiks ir kvietkos be Žaliaakio, juolab kad iš ano jau gavau ir gėlių ir rašytinių sveikinimų))))))
Dėl Detektyvo....Tiek nenaudėliai nutraukė pačiam vidury rodymą, nieks nesupranta kodėl, ir toliau rodo 1 sezoną, kuri pernai irgi buvo nutraukę per vidurį nei iš šio nei iš to.....Tikimės ir laukiame
Vilioja, ui ui, aš studijuoju jau berods
13 metų
Уехала на встречу со СЧАСТЬЕМ.....А оно, это СЧАСТЬЕ, оказалось ещё больше, чем я думала...