Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XVII Tema)

Ramsiau, su Gimtadieniu 4u.gif Lai ateinantys metai būna ilgas gražus serialas, o šalia - tik malonūs personažai mirksiukas.gif Mylėk ir būk mylima mirksiukas.gif
user posted image
QUOTE(Ramsius @ 2013 04 28, 11:49)
Labas rytas 4u.gif

Nežiūrėjimo sezonas tęsiasi doh.gif
Sąrašiuke jau daug prikrauta, laukiu kada studentams baigsis sesija ir baigiamieji darbai ax.gif  bigsmile.gif

Stiprybės ir kantrybės 4u.gif Aš jums jau nerašysiu, kiek metų aš "studijuoju", kad neišgąsdinčiau amžiumi savo. Šios savaitės pabaigoj vieno diplomo gynimas. Tai jau kurios nepurens gėlynų, o žiūrės filmus, prašysiu kumštukų. O gal net užskaitysim kumštuky suspaustą grėbliuką kokį biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilioja: 29 balandžio 2013 - 13:35
user posted image
KAŽI KUR GALIMA PAŽIŪRĖT LIETUVIŠKAI?AČIŪ
Atsakyti
QUOTE(dajana03 @ 2013 04 29, 14:28)
user posted image
KAŽI KUR GALIMA PAŽIŪRĖT LIETUVIŠKAI?AČIŪ

Ale jau koks prastas doh.gif Su tuo arkliu as megau visus pasiziureti, pazvengdavau, o dabar gaila rusu animatoriu, tiek pripiese, o toks kvailas ir visai nejuokingas schmoll.gif
Atsakyti
''Раз, два! Люблю тебя! / Лимузин'' /2013/
http://kinozal.tv/de....php?id=1084960
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2013 04 29, 07:54)
Ramsius, su gimtadieniu, tegul šie metai būna geresni už praėjusius, būk laiminga  4u.gif  4u.gif  4u.gif

QUOTE(Sim@ @ 2013 04 29, 08:08)
RAMSIUS_tegu gimtadienio nuotaika buna pati geriausia ir nuo sios dienos lai tavo namuose jaucias pavasaris 4u.gif sveikatos 4u.gif geros nuotaikos 4u.gif
user posted image

QUOTE(Julsita @ 2013 04 29, 08:39)
Labas rytas
Taip tikėjausi būt pirma,bet,žiūriu,aplenkta kaip kažin ką  tongue.gif Bet kuriuo atveju:
Ramsiau,su gimtadieniu tave,mieloji. Jungiuosi prie ErikosN linkėjimo,kad ateinantys metai būtų daug geresni ir labai norėjau rast Žaliaakį su kvietkais,bet nesutikai,tai tik kuklią puokštelę tau  mirksiukas.gif
user posted image
Na ir dar apie Žaliaakį.Kaip tik va žiūriu 25 seriją Semeino detektyvo.Grįžo jis jau iš atostogų ir kaip ir prasideda naujas romanas,tarnybinis beje,ir psio,serijos baigiasi..Neišskaitei niekur,kada paduos likusias?

QUOTE(Visgi @ 2013 04 29, 10:56)

QUOTE(sapniukass @ 2013 04 29, 12:08)
Ramsiau, buk sveika, kurybinga, laiminga 4u.gif

QUOTE(Vilioja @ 2013 04 29, 13:28)
Ramsiau, su Gimtadieniu 4u.gif  Lai ateinantys metai būna ilgas gražus serialas, o šalia - tik malonūs personažai mirksiukas.gif  Mylėk ir būk mylima mirksiukas.gif
user posted image
Stiprybės ir kantrybės 4u.gif Aš jums jau nerašysiu, kiek metų aš "studijuoju", kad neišgąsdinčiau amžiumi savo. Šios savaitės pabaigoj vieno diplomo gynimas. Tai jau kurios nepurens gėlynų, o žiūrės filmus, prašysiu kumštukų. O gal net užskaitysim kumštuky suspaustą grėbliuką kokį biggrin.gif

Oi ačiū, palatos draugės bigsmile.gif Tiek linkėjimų, siaubas, kad tik visi pildytųsi tongue.gif
Julsita, ir už gerus ketinimus dėkui, tiks ir kvietkos be Žaliaakio, juolab kad iš ano jau gavau ir gėlių ir rašytinių sveikinimų))))))
Dėl Detektyvo....Tiek nenaudėliai nutraukė pačiam vidury rodymą, nieks nesupranta kodėl, ir toliau rodo 1 sezoną, kuri pernai irgi buvo nutraukę per vidurį nei iš šio nei iš to.....Tikimės ir laukiame g.gif
Vilioja, ui ui, aš studijuoju jau berods 13 metų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2013 04 29, 15:36)
''Раз, два! Люблю тебя! / Лимузин'' /2013/

4u.gif dekui, laukiam visu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 04 29, 15:52)
Vilioja, ui ui, aš studijuoju jau berods 13 metų doh.gif

Oho rolleyes.gif Aš vidurinėj "studijavau" tik kai laikė egzaminus ir stojo, tai tų metų neskaičiuoju. Bet ir be jų jau 12-ti baigiasi
O apie filmus, tebežiūriu Moskovskaja saga, nu neblogas, bet labai lėtai man jis žiūrisi... ir laiko žiūrėjimui kažkaip nelikoi, tai mūčinu po pusę serijos.
O eilė lentynoj - kokiem trim metam į priekį biggrin.gif
Atsakyti
Ramsiau sveikinu su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
4u.gif as irgi prisidedu prie sveikinimu 4u.gif
''Билет на двоих'' /2013/labai patiko,aciu uz nuoroda.
Atsakyti
O aš šiandien pradėjau žiūrėt Istrebiteli.Pradžioj maniau,kad bus kažkas panašaus kaip neseniai matytas ir labai patikęs Niebo v ognie,bet žinokit neištempiau nei antros serijos..Neprilipo...Man ir nuobodus kažkoks pasirodė,o gal to priežastis nuo pirmų minučių mane sunervinęs tos "kietos"lakūnės personažas.. O gal ta aktorė g.gif Ir trenkiau..
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 04 29, 15:00)
Ale jau koks prastas doh.gif Su tuo arkliu as megau visus pasiziureti, pazvengdavau, o dabar gaila rusu animatoriu, tiek pripiese, o toks kvailas ir visai nejuokingas schmoll.gif

o kur kitas pažiūrėt? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dajana03 @ 2013 04 29, 22:39)
o kur kitas pažiūrėt? blush2.gif

As cia tik nuorodas idesiu, o jus pagal pavadinimus ieskokit 4u.gif
http://www.online-li...-zmey-2004.html
http://www.online-li...oynik-2007.html
http://www.online-li...ynych-2006.html
http://www_kinomania_ru/film/699178/
Atsakyti