Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XVII Tema)

QUOTE(JOVITA A. @ 2013 04 28, 13:41)
Цветы от Лизы

aciu, nes nzn, ar macius, ar ne 4u.gif

QUOTE(Visgi @ 2013 04 28, 17:03)
''Любовь из пробирки'' /2013/

4u.gif aciu. O laukete kodel labai? jis kazkkuo kazkuo? g.gif
Atsakyti
Ramsius, su gimtadieniu, tegul šie metai būna geresni už praėjusius, būk laiminga 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
RAMSIUS_tegu gimtadienio nuotaika buna pati geriausia ir nuo sios dienos lai tavo namuose jaucias pavasaris 4u.gif sveikatos 4u.gif geros nuotaikos 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 29 balandžio 2013 - 08:08
Labas rytas
Taip tikėjausi būt pirma,bet,žiūriu,aplenkta kaip kažin ką tongue.gif Bet kuriuo atveju:
Ramsiau,su gimtadieniu tave,mieloji. Jungiuosi prie ErikosN linkėjimo,kad ateinantys metai būtų daug geresni ir labai norėjau rast Žaliaakį su kvietkais,bet nesutikai,tai tik kuklią puokštelę tau mirksiukas.gif
user posted image
Na ir dar apie Žaliaakį.Kaip tik va žiūriu 25 seriją Semeino detektyvo.Grįžo jis jau iš atostogų ir kaip ir prasideda naujas romanas,tarnybinis beje,ir psio,serijos baigiasi..Neišskaitei niekur,kada paduos likusias?
Atsakyti
man šitas nerealus
Остров ненужных людей
Atsakyti
QUOTE(jolituxs @ 2013 04 29, 09:57)
man šitas nerealus
Остров ненужных людей

O aš jo gal 6 serijas peržiūrėjau ir trenkiau.. Nespėjau aš rten gaudyt kur veiksmas vyko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 04 29, 09:20)
O aš jo gal 6 serijas peržiūrėjau ir trenkiau.. Nespėjau aš rten gaudyt kur veiksmas vyko  schmoll.gif

na ten reik atidžiai žiūrėt, nes jei pramesi kokį "posmelį" paskui nebeatrinksi galų
Atsakyti
QUOTE(jolituxs @ 2013 04 29, 10:41)
na ten reik atidžiai žiūrėt, nes jei pramesi kokį "posmelį" paskui nebeatrinksi galų

Man taip ir nutiko,nes aš filmus žiūriu tik su mezginiu rankoj tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2013 04 29, 10:20)
O aš jo gal 6 serijas peržiūrėjau ir trenkiau.. Nespėjau aš rten gaudyt kur veiksmas vyko  schmoll.gif

O man labai patiko tongue.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
labas rytas,
reklamavo per rusu kanala kazkokia nauja melodrama_Liudmila, gal kuri jau matete, ar turite nuoroda?
Atsakyti
Ramsiau, buk sveika, kurybinga, laiminga 4u.gif
Atsakyti