KAŽI KUR GALIMA PASIŽIŪRĖT FILMĄ <ILGA KELIONĖ PER KOPAS>?
QUOTE(Ramsius @ 2013 04 20, 21:44)
O siaube, tokiam maziuliui tiek istvert reikia Nuotraukytese sypsena nedingsta nuo veido, saunuolis
Noreciau ir as dabar pajuriu pasivaikscioti, savo mintis palikti jurai...
QUOTE(dajana03 @ 2013 04 20, 23:47)
KAŽI KUR GALIMA PASIŽIŪRĖT FILMĄ <ILGA KELIONĖ PER KOPAS>?
Apstu jo
YouTube
Кинозал
Oнлайн
QUOTE(Ramsius @ 2013 04 20, 21:44)
3 savaites gipse maziausiai...
sveikatos ir paciai stiprybes grazios foto
labas rytas,
vakar pradejau _Хуторянин (2013)_sunkokas (kaip man) filmas, bet ziuriu. Net aprasyt nemoku. Vakar nuo 22 iki 03.00 val._6 serijas paziurejau. Vietom idomu, vietom_labiau ga; vyrui patiktu einu pabaigt ziuret, kol vaikai miega
labai neblogas sis_''Даша'' /2013/ jauna mergina is vaikku namu paimama gyvent pas turtinga ir zinoma zmogu...Pradzioj vyksta tarpusavio "kovos" ir pan. Geriausias merginos draugas tampa turtuolio asmens sargybinis.
Tik neilgam...VEliau paaiskeja, kad turtuolis yra merginos tevas.
Toliau seka idomus ivykiai jaunos merginos gyvenime
rekomenduoju
o ana savaite ziuretas _Небесный суд_isvis nepatiko
neuzkabino ir tiek
rekomenduoju
o ana savaite ziuretas _Небесный суд_isvis nepatiko
neuzkabino ir tiek
QUOTE(Visgi @ 2013 04 21, 00:59)
Oi,net pašiurpau.Ir gaila Betn jau garbaus amžiaus buvo...
QUOTE(Sim@ @ 2013 04 21, 14:10)
Aš kaip tik šią savaitę po Nebo v ognie įsirašiau šitą ir po 15 turbūt minučių ištryniau,kai prasidėjo tas dangiškasis teiso posėdis Man ši savaitė tokia ir buvo:po Sklifo ir Niebo v ognie taip niekas nelipo Kokius 6 serialus išsitryniau,net su Žaliaakiu Odna tien na dvoix nelabai prilipo.Pažiūrėjau 3 serijas ir paskui šokau š paskutinę Va vakar jau pradėtas Oplačeno liubovju jau gal nieko-peržiūrėsiu visą
QUOTE(Julsita @ 2013 04 21, 13:48)
Odna tien na dvoix nelabai prilipo.Pažiūrėjau 3 serijas ir paskui šokau š paskutinę
Matai kaip skirtingai...O man labai patiko, net Žaliaakis tam įtakos neturėjo...O pabaiga tai išvis pribloškė....Tikrai nemaniau kad taip baigsis...Ta prasme, kad viska sbuvo būtent taip
O pas mus va kas vakar ir užvakar buvo:
Sveikutes,
Sim@, nu jis ten visai ne jos tevas buvo, o pasieme ja, kad ji butu jam kaip bankas nekilnojamam turtui, man sis filmas ,,Dasa" irgi patiko
,,Niebiesny sud" kazkur buvo labai aukstu reitingu, paziurejau gal 15 min., nu ne man tokie filmai.
Sim@, nu jis ten visai ne jos tevas buvo, o pasieme ja, kad ji butu jam kaip bankas nekilnojamam turtui, man sis filmas ,,Dasa" irgi patiko
,,Niebiesny sud" kazkur buvo labai aukstu reitingu, paziurejau gal 15 min., nu ne man tokie filmai.
''Маша и Медведь'' /2013/
Анонс
http://kinozal.tv/de....php?id=1082402
Небесный суд manes taip pat nesudomino Kazkada anksciau bandziau ziureti, ir taip pat- neistempiau nei puse pirmos serijos. Nors pamenu, kad buvo kam ir patiko.
Ramsiau, koks fainas tas 'vakar ir uzvakar'
Анонс
http://kinozal.tv/de....php?id=1082402
Небесный суд manes taip pat nesudomino Kazkada anksciau bandziau ziureti, ir taip pat- neistempiau nei puse pirmos serijos. Nors pamenu, kad buvo kam ir patiko.
Ramsiau, koks fainas tas 'vakar ir uzvakar'
QUOTE(Ramsius @ 2013 04 21, 15:01)
esu su seima buvus siose vietose. grazi ta Klaipeda
QUOTE(sapniukass @ 2013 04 21, 15:07)
Sim@, nu jis ten visai ne jos tevas buvo, o pasieme ja, kad ji butu jam kaip bankas nekilnojamam turtui,
dekui uz info, nes as miegodama ji ziurejau, tai matomai busiu praleidus kazka..
QUOTE(Visgi @ 2013 04 21, 16:49)
dekui, reikes atsisiust
pradejau ir jau ipusejau_Мать и мачеха (2013)_
vietomis ir paverkt galima. Ech, kiek skausmo toms motinoms sukelia vaikai...
QUOTE(Ramsius @ 2013 04 21, 15:01)
Matai kaip skirtingai...O man labai patiko, net Žaliaakis tam įtakos neturėjo...O pabaiga tai išvis pribloškė....Tikrai nemaniau kad taip baigsis...Ta prasme, kad viska sbuvo būtent taip
Man gal nebuvo taip,kad visai nepatiko,bet kažkoks slogus jis man pasirodė,bet va kaip viskas išsirutulios tai vistiek labai smalsu buvo,todėl ir pažiūrėjau paskutinę seriją
Ir vėl pasikartosiu-pavydžiu aš tau gyvenimo Klaipėdoj
QUOTE(Visgi @ 2013 04 21, 15:49)
Tai jau....O vasara kas dedasi
QUOTE(Sim@ @ 2013 04 21, 17:50)
esu su seima buvus siose vietose. grazi ta Klaipeda
Graži graži, ačiū už pastebėjimą
Kažkaip nieks nesižiūri
Papildyta:
QUOTE(Julsita @ 2013 04 21, 20:32)
Man gal nebuvo taip,kad visai nepatiko,bet kažkoks slogus jis man pasirodė,bet va kaip viskas išsirutulios tai vistiek labai smalsu buvo,todėl ir pažiūrėjau paskutinę seriją
Tik jau nemanykit kad mes tą jūrą kasdien matom
QUOTE(Sim@ @ 2013 04 21, 14:10)
labai neblogas sis_''Даша'' /2013/ jauna mergina is vaikku namu paimama gyvent pas turtinga ir zinoma zmogu...Pradzioj vyksta tarpusavio "kovos" ir pan. Geriausias merginos draugas tampa turtuolio asmens sargybinis.
Man tai keista matyt instituto kniažną tokiame amplua