Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai (XVII Tema)

QUOTE(Julsita @ 2013 04 18, 19:31)
O tai kaip čia dabar taip  g.gif  Tai toliau bent sukurta,nežinai?

Nu yra...cielos 40 seriju...Ale kaip biesina blink.gif blink.gif blink.gif Aš taip laukiau to filmo
ohmy.gif mad.gif wacko.gif
... Negana to kad paskutonese 4 serijose Zaliaakis atostogavo, tai dabar isvis baige rodyt blink.gif verysad.gif
Papildyta:
Mergiotes (atsiprasau uz issireiskima)...Negaliu atsigauti...kaip tam nabagui Vytautui turejo buti blogai kad jis sitaip.....Nu nesuprantu...Jis gi buvo toks stiprus...Psichologiskai.....
Atsakyti
Ramsiau, skaiciau ,,Delfi" Samo pasakyma, kad jis buvo labai vienisas ax.gif aplink buvo daug zmoniu, kurie sildesi jo sloves spinduliuose.
I tema, ziuriu ,,Zenich", nu toks savotiskas, tik viena aktore bais nervina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 04 18, 22:09)
Mergiotes (atsiprasau uz issireiskima)...Negaliu atsigauti...kaip tam nabagui Vytautui turejo buti blogai kad jis sitaip.....Nu nesuprantu...Jis gi buvo toks stiprus...Psichologiskai.....

aš tik šiandien tikriausiai patikėjau,nes pratrūkau cray.gif
kaip jam buvo sunku ir vieniša - supras tik tokį žmogų turintys.Kai jis laimingas - laimingi ir visi aplinkui,o kai jam liūdna ir vieniša - jis niekam nereikalingas. Sunku patikėti,bet matyt visko per daug susidėjo verysad.gif

turėjau filmų atostogas,tik vieną peržiūrėjau berods "liubov nelzia zabyt" , o dabar pradėsiu antrą sezoną "Dyši somnoi"
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2013 04 18, 22:09)

Matyt nebuvo toks stiprus,kaip atrodė... Mano vienas labai artimas žmogus turi depresiją (man šita liga kažkaip nesisako,kad serga) ir jau ne kartą darė panašiai (ne taip,bet rezultatas galėjo būt toks pat).Ir kai viskas gerai ,šnekėjomės.Tai sakė kai užeina tas bzikas,viskas dzin..Dzin ,kad maži vaikai,dzin..viskas viskas dzin..tik nori daryt tai, ką padarai.. Matyt jis jau ir įšoko į tą stadiją,o kai šalia nieko nebuvo,tai rezultatas toks,koks yra.. verysad.gif
Atsakyti
laba vakara visoms 4u.gif
paziurejau _ 45 секунд (2013)_patiko 4u.gif
user posted image
rekomenduoju cool.gif
gyvenimiskas, greitai ziurejos.
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2013 04 19, 21:22)
laba vakara visoms 4u.gif
paziurejau _ 45 секунд (2013)_patiko 4u.gif
gyvenimiskas, greitai ziurejos.

Patiko ir man
Atsakyti
labas rytas, nesimiega, tai pradejau ziuret_Идеальный брак (2013)
user posted image
trumpai_jauna moteris, siekianti karjeros ir isimylejusi savo busima jauniki, tiesiog ant sparnu, nes ryt ji isteka wub.gif bet...kaip nebutu keista, visi vyrai_kiaules, kurie iskrecia kartais tokius pokstus, gal net ir patys nenoredami, arba tiesiog nepagalvoje apie pasekmes doh.gif
gryzta busima jaunoji i namus ir salia savo namu pamato jaunikio masina - dzipa, o joje alsavimai_zvilgt pro langa i vidu, o ten_jos mylimasis su kita...Skaudu, bet tokia realybe ir gyvenime buna...
uzkabino, todel ir rekomenduoju 4u.gif
Atsakyti
baigiau ziureti Идеальный брак (2013). svarbiausia, kad pabaigoj viskas laimingai baiges wub.gif

Atsakyti
rekomenduoju-Невеста моего жениха (2013)
user posted image
trumpai_jauna pora, nutarusi kurti seima ir pan....siekdami karjeros, ir gave paskyrimus i gerus darbus, nutaria issiskirti, likdami labai gerais draugais. Praeina 3 metai. Abu vis dar bendrauja, skambinas vienas kitam kasdien. Galiausiai mergina, paluzusi ir skatinama 2 geru draugiu, paskambina vidury nakties savo draugui...ir papraso, jog jis skubiai pas ja atskristu. ANAS atskrenda ryte, visas laimingas, nes turi gera zinia, kuria nori pasidalinti su savo ex ir pakviecia, jog sioji atskristu ir padetu suorganizuot vestuves ir pan....
viskas baigias laimingai ir graziai smile.gif todel, kuo baiges filmas, paziuresite pacios cool.gif
Atsakyti
Laba smile.gif
Apie ka tylim? Uzsieme visi ane? Pagaliau siaip ne taip pavasaris atejo, silumos, saulutes padave... Tik man vis vien truputi liudna sirdy, matyt del to, kad netiketas buvo Vytauto isejimas (pasirinkimas jo), pritrenke ne tas zodis.
Misciukaite, Kernagis, Sapranauskas... labai gaila verysad.gif

O ka as? Na o as irgi truputi dabar uzsiemus. Neturejo bobute vargo tai nusipirko ozeli, tai cia apie mane doh.gif Sugalvojau atestuotis, kelti kategorija profesinej srity, tai ner dabar kada labai ir palaiduotis filmais, nes galva kitais dalykais uzimta. Va ir dabar savaitgaliui namo parsinesiau istatymus nagrineti. Dieve Dieve, greiciau ta geguze...

Vis delto kai ka paziurejau.

Dokumentinis ''Перевал Дятлова. Отчислены по случаю смерти'' /2013/
http://kinozal.tv/de....php?id=1081940
Galit paskaityti/paziureti cia (nerekomenduoju silpnu nervu). Straipsnio apacioje yra Malachovo laida apie tai.
user posted image

''О чём молчат девушки'' /2013/
Трейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1080947
user posted image

Keturios drauges isvyksta poilsiui ten kur silta. Kiekviena turi savo rupesciu. Viena nori pranesti vyriskiui, kad laukiasi (nezinodama, kad ana gejus), kita nevilty, kad ja jos mylimasis isdave. Tai galiausiai ji ten sutinka vyriski, kuri siandien pamato o jau ryt sutinka teket uz jo. O paskui bega nuo jo, tas- vytis ja... Teisininke apsivogia- pavogia kudiki, kita- pritrenkia policininka, ir t.t. Vienu zodziu makalyne. Joms ten ne poilsis gavosi o tikras kosmaras ir problemu problemos.
Ziurejau del be proto graziu vaizdu rolleyes.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Šį pranešimą redagavo Visgi: 20 balandžio 2013 - 13:24
QUOTE(Visgi @ 2013 04 20, 13:22)
Laba smile.gif
Apie ka tylim? Uzsieme visi ane? Pagaliau siaip ne taip pavasaris atejo, silumos, saulutes padave... Tik man vis vien truputi liudna sirdy, matyt del to, kad netiketas buvo Vytauto isejimas (pasirinkimas jo), pritrenke ne tas zodis.
Misciukaite, Kernagis, Sapranauskas... labai gaila verysad.gif
Pabaigai kelias dienas vis paziuriu ir paziuriu, ir noriu suprasti- Na kodel? Juk tokia charizmatiska asmenybe... Buvo Siandien arba ryt, nunesim gelyte balta.

Visgi, pridek mintimis ir nuo manes gelyte verysad.gif As vis negaliu atsigauti nuo tos zinios. Tustuma kazkokia...Kaip pasake Uzkalnis - "Kol jie gyvi, mes aktorius ir linksmintojus įsivaizduojame kaip plieninius žmones su neregėtai stora oda, nuo kurių viskas atšoka, kaip nuo sienos žirniai. Jie ir patys visiškai ne prieš, kad mes juos tokius įsivaizduotume, nes čia jų darbo dalis. Jų širdis ir ašaros nuo mūsų uždaryti, nes matome jų vaidmenis, o į vidų jie mūsų neįsileidžia...."
Chorų Karai 2013 -V.Šapranauskas-Vėl Švieski man Vėl (2013-04-07)

Ir dar....Labai istrigo paskutiniai Vytauto zodziai siame video (cia istraukele is paskutinio jo inteviu)...Paklasuykit, nepatingekit, jei aks negirdejot...
3 didziausios klaidos gyvenime-kad gimiau, kad gyvenu, kad mirsiu....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramsius: 20 balandžio 2013 - 18:23
QUOTE(Visgi @ 2013 04 20, 14:22)
Dokumentinis ''Перевал Дятлова. Отчислены по случаю смерти'' /2013/

4u.gif aciu

del Sapro_ir man kazkas tokio nesuprasto. Sian nuo ryto ziuriu visas laidas su juo...
Atsakyti